Chytej.cz

Praha a okolí

V diskuzi je 1.121 příspěvků, z toho 1121 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 8. ledna 2010 ve 20:19® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> prut už mám.viz diskuze dírky.čekám na ten multik ten přijde v týdnu a pak vyrazíme.poptám se kam a bude.Nějaký dobrý revír mi říkal ten z Přemyslovky tak tam zajdu a optám se pořádně.

Čtvrtek 7. ledna 2010 ve 14:07® noba
noba

no myslím že na ty dírky je to celkem jedno jakej máš prut. Hlavní otázka ovšem zůstává a to kdy a kam.

Středa 6. ledna 2010 v 17:37® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> už sháním prut a naviják resp.líbí se mi jeden multík za 180 peněz

Středa 6. ledna 2010 v 0:42® noba
noba

Beer.Beda> ty jo ještě jsem nikdy nebyl ale určite bych někam vyrazil, ale též netuším kam.

Úterý 5. ledna 2010 v 10:39® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Už si vymyslel jestli půjdeš letos na ďoury??Já netuším kam, ale taky bych se přidal.

Pátek 1. ledna 2010 v 15:26® noba
noba

Beer.Beda> no tak s tím rozhodně nepočítej že bych se zhoršil:-) spíš bys měl na sobě zapracovat. ale vždyt už se zlepšuješ posledně to byla krásná remíza:-)

Pátek 1. ledna 2010 v 9:20® Beer.Beda
Beer.Beda

vladah> Určitě se to podaří, mckvak8 začne pořádně chodit na ryby a přestane to flákat a noba ten se musí trochu zhoršit, abych ho víckrát porazil v našich mikro závodech.A co já?Já jen doufám, že se nevyplní jak na Nový rok tak po celý rok.To by mi bylo pěkně zle.Včera jsem to přehnal t taď se mi chce blejt.9-) Jinak přeji všem v tomto roce spoustu krásných úlovků, zážitků u vody a občas i nějaký ten bolehlav.

Pátek 1. ledna 2010 v 1:18® vladah
vladah

tak pánové do nového roku vykročte pravou nohou a začněme od začátku ten novej rok 2010 at se v něm všem daří,hodně úspěchů,hodně zdraví, štěstí a plno lásky jak vám tak vašim rodinám at se vám vydaří co máte naplánováno a hlavně plno kapitálních úlovků at se daří snat ho všichni přívítáme jak patří pořádně

Čtvrtek 31. prosince 2009 ve 12:15® ART
ART

Beer.Beda> Zdravim přeborníka v chytání oklejí a dalších vodních havětí do ok u krmítek. Co říci závěrem? Tento rok co se týče množství ryb pěkný (ale né zaš tak moc). Co se týče druhů ryb, tak to si musim postěžovat protože jsem viděl jen kapra, plotici, cejna, štiku,okouna,tlou­ště a spoustu drobotin jako je perlín atd. Jak je vidět druhy letos chycených ryb by se daly spočítat na prstech. Rád vzpomínám na letošní zahájení lovu dravců. Vypadalo to na slibnou sezonu. No nakonec jak vždy, žádnej obřík s kterým bych se mohl chlubit v kategorii největších úlovků.

Ještě popořeju, jak by řekli angličané hepy ňů jír. Aď nám ty ryby koušou příští sezonu trošku lépe. Když už budou větší daně, tak ať alespoň někde je nějaká zábava. Šťastný nový rok tobě a synkovi s maminou přeje MCkvak8

Čtvrtek 31. prosince 2009 v 9:31® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Nazdar pane, tak jakej byl rok.U mě velice velmi úspěšnej.

Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:21® HaD
HaD

Nejrozsáhlejší ATLAS RYB na československém internetu!

Po dlouhých přípravách jsme zavedli novou rubriku „Atlas ryb“ z pera M. Horáčka – Ospreye, který naleznete v záložce „Encyklopedie“. Mělo by se jednat o nejrozsáhlejší dílo na československém internetu a budeme jej nadále rozšiřovat. Současně s Atlasem ryb mírně „faceliftujeme“ design serveru s důrazem na vyniknutí obsahu a příjemnějšího pobytu u nás.

Hezké vánoce!

tým CHYTEJ.cz

Čtvrtek 24. prosince 2009 v 0:21® noba
noba

Beer.Beda> no za 7 pětek je to bezvadný,ale tak max pro mě:-)

Středa 23. prosince 2009 ve 20:21® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Jojo určo dej vědět.Za 7 pětek to je dobrý.:-)

Středa 23. prosince 2009 v 19:51® noba
noba

Beer.Beda> čau no jeden kousek bych tam měl plus par nějakých dalších malých dyštak ti po vanocích pošlu fotku. a v nejbližší době bych měl čekat další dodávku povětšinou malých kousků.

Úterý 22. prosince 2009 v 17:55® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> tobě taky a všem co sem přijdou.

Noba: ikam teď nechodím, v tomhle počasí se mi nějak nechce.Nemáš na skladě nějakého Husky Jerka???

Úterý 22. prosince 2009 v 9:15® ART
ART

tak pánové štastné a veselé

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 19:22® noba
noba

Beer.Beda> no to teda nevím. a chodíš ještě někam na lov?

Čtvrtek 10. prosince 2009 v 15:45® mi-ku

Ahoj všem, pozívám Vás na jednu akcičku ohledně kaprařiny…více v tomto odkazu:

http://kaprari09.borec.cz/

vím, že je to na poslední chvíli, ale nad si někdo z Vás najde čas

Úterý 8. prosince 2009 ve 21:51® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Kdyby si mi to raději dal, uděláš líp.

Sobota 5. prosince 2009 ve 12:50® noba
noba

njn stojí to za prd. dneska jsem to byl utrhat na Hněvkách a nic jsem neurval a ani nechytil.

Sobota 5. prosince 2009 ve 12:50® noba
noba

njn stojí to za prd. dneska jsem to byl utrhat na Hněvkách a nic jsem neurval a ani nechytil.

Sobota 5. prosince 2009 v 9:49® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Máš to tu těžký co??Koukam, že lidi zjistili, že kde a co a je toho tady teď plno.

Pátek 4. prosince 2009 v 1:50® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Prodavej dal. Myslel jsem, že budu mít VIP ceny a ono prd.

Čtvrtek 3. prosince 2009 v 1:04® noba
noba

Beer.Beda> no koukam a jsem pěkně nasranej pac ta konkurence doslovně kopíruje moje aukce. A navíc absolutně nepřemejšlí pac jinak by sem nemohl hodit 20aukcí najednou.no nic. budu prodávat jinde.

Středa 2. prosince 2009 v 11:27® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Koukájm že máš konkurenci.Oni nám admini smazali z aukce to zboží o které jsme se přetahovali.To se přece nedělá, kanci.:-D

Úterý 1. prosince 2009 v 17:11® ART
ART

Beer.Beda> :-)) taky řešení

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 21:00® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Tak to aby si spálil papíry a budeš mít po starostech.

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:50® ART
ART

Beer.Beda> vlak v příbrami nejede, autobusem je to na dlouho, pěšky bych nikdy nikam nedošel :-)

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:45® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> A co takhe kolo, vlak, bus, pěšo, stopem???Nebo nejsou financ?

Pondělí 30. listopadu 2009 ve 20:44® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Kura pereš to sem pod tlakem, ale na mě nemyslíš.