Vyhledávání
Praha a okolí
V diskuzi je 1.121 příspěvků, z toho 1121 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 31. října 2009 ve 21:50® Beer.Beda
-
mckvak8> zítra jim tam dám na prdel.Nemyslím rybám ale rybářům.
- Sobota 31. října 2009 v 18:10® ART
-
Beer.Beda> V Kozo. oba víme jak to dopadne. Je to malej rybníček, rybářu se tam vejde mraky, protože tam žádné překážky v rybolovu nejsou.
žádná ryba nemá velkou šanci přežít do jara, když nepočítám ty perlínky.
- Sobota 31. října 2009 v 9:48® Beer.Beda
-
mckvak8> Všichni to říkali.Taky jsem to nikde neviděl.Ono se nesmí ani do Kozo do zítra je to tam hájený.To tam půjdu abych viděl co tam zase důchodci provedou.Byl jsem tam i dnes a voda se tam jen vařila.Myslím, že jich zítra padne pár za vlast.
- Sobota 31. října 2009 v 9:41® ART
-
Beer.Beda> Fakt se chytat nesmělo? Je teda pravda, že jsem tam byl jedinej, ale žádné cedule jsem neviděl
- Sobota 31. října 2009 v 8:01® Beer.Beda
-
mckvak8> Nějak sem neměl čas na odpo.Chytat se prý nesmí.Dnes se jdu podívat do Kozomína pokusit se o nějakého kapříka.Teda jestli tam ještě nějaký zbyl. noba> Doufám že to nebylo na aukru to s těma hlásičema stojanem a dvěma pruty s navijáky??
- Úterý 20. října 2009 ve 23:57® noba
-
no já jsem ted samá práce takže z toho nic nebude. jinak jsem dnes na internet. aukci, koupil komplet kaprařskou vybavu tak jsem zvedav jak mi to pujde.
- Pondělí 19. října 2009 ve 21:42® ART
-
Beer.Beda> Bude se dát na tý řece ještě chytat o víkendu se tam objevím.
- Pondělí 19. října 2009 v 18:43® Beer.Beda
-
noba> Tak dneska jedna guma ty woby budou hloubs.Voda stále klesá a ráno se ukáže.Mám tak ochotnou a obětavou Hanku že tam dojde.
- Pondělí 19. října 2009 v 15:41® harsi
-
zdravim, da se ted enkde v praze slusne zachytat? naposled co sem 2× byl tak bez zaberu pomalu
- Pondělí 19. října 2009 v 15:20® Beer.Beda
-
noba> Tak by to mělo být ráno o dva a půl metru dole.vyrazíš se podívat.Já nemůžu jedu do posraný.. Jablonce.Asi vyšlu mladou.
- Neděle 18. října 2009 ve 14:32® ART
-
Beer.Beda> Ani se neptej když vyrazim na ryby začne pršet. Nakonec u tý vody stejně zůstanu a přemlouván dravce. Když už se náhodou nějaká štika chytí, tak u břebu vždycky spadne. Je to jak přes kopírák, udělá u břehu skok a mám jen oči pro pláč. Naposled mi spadla štika včera a ta měla 70 určitě
- Neděle 18. října 2009 ve 12:32® Beer.Beda
-
mckvak8> Tak jak to tam u vás jde??
- Sobota 17. října 2009 ve 20:22® Beer.Beda
-
Hony> jestli tady u nás to spadne o metr tak bych se na ně mohl dostat.Uvidím.Snad mě nikdo nepředběhne.
- Sobota 17. října 2009 ve 20:11® Hony
-
noba: skoušel jsem si je nájít , co jsem stratil, ale jsou stále pod vodou, takže zase nic.
- Sobota 17. října 2009 v 0:05® noba
-
ted je solidně vypuštěno v praze, ale jako kdo by se v takovýmhle počasí lovil nekde v bahně pro woblery atd.já teda ne
- Úterý 13. října 2009 v 15:47® Beer.Beda
-
mckvak8> Ne ne teď říkali něco o 19tém.
- Úterý 13. října 2009 v 15:43® ART
-
Beer.Beda> pořád neni vypuštěno?
Tento příspěvek byl editován 13.10.2009 15:44:34 uživatelem ART. - Neděle 11. října 2009 ve 12:45® Beer.Beda
-
Libor> jezdí pořád.
- Čtvrtek 8. října 2009 v 11:58® Libor
-
Beer.Beda> napiš mi kdy na jaře jezdí praníky, to abych věděl kdy se tam mám vypravit konečně na ryby. sorry
- Čtvrtek 8. října 2009 v 8:30® Beer.Beda
-
noba> Já asi budu ve Chva o víkendu.Vyprdni se na to jezdit na jih a půjdem na fiše o víkendu.
- Čtvrtek 8. října 2009 v 0:12® noba
-
Beer.Beda> čau ani nahodou,jsem celej tejden ve faše a na víkend jedu na jih. tam asi na chvilku nekam skáknu, ale moc mě to tam neba.Vltava je holt Vltava.
- Úterý 6. října 2009 v 19:20® Beer.Beda
-
noba> Tak jak byl si na fiších??Já zatím jen krmím a pak na ně vlítnu a to bude mazec.Budou lítat šupiny z vody.
- Neděle 4. října 2009 ve 14:16® Beer.Beda
-
noba> Uvidím, ale nejspíš ne.Bůh ví jaik to bude zase v práci.
- Čtvrtek 1. října 2009 v 10:37® noba
-
tak jak jsem napsal tak jsem udelal a byl z toho kapr 55cm tak jsem zvedav jak to dopadne dneska.
- Středa 30. září 2009 v 19:11® Beer.Beda
-
mckvak8> Tak to bude ale drahý.Musím ale vychytat ten správný čas aby nebylo pozdě.
Noba> Šel bych hrozně rád ale nevyjde mi to.Možná v pátek nejlépe v sobotu.Včera večer mě chytli záda a moc se hýbat nemůžu.Snad to do víkendu bude lepší.Nebudeš mít čas v sobotu??Napiš osobku kam chodíš jestli to nejni tak tajný?Mě se daří kapři v neděli když přestanou hrabat.
- Středa 30. září 2009 v 0:20® noba
-
Beer.Beda> to jako že vypustí řeku jo? tak to budem ty ryby rvát rovnou do pytlu a naplníme mrazáky
jinak zitra nebo teda spíš už dnes zajdu rano do ryb. obchodu lehce přezbrojit a jdu si vyřídit učty s velkými kapry z nového místa tak jsem zvedav.kdyby sel nekdo zitra nebo ve čtvrtek sebou tak by to bylo cajk.
- Úterý 29. září 2009 v 19:49® ART
-
Beer.Beda> Teď dobře poslouchej (nebo čti)
. U náplavky mám zaseklýho voba zn. Rapala má modré tělo (můj nejoblíbenější, nachytal jsem na něj spoustu štik a prvního sumce. Jestli ho tam najdeš tak ho od tebe zpětně odkoupím.
- Úterý 29. září 2009 v 18:02® Beer.Beda
-
mckvak8> S tím počítám, že bych to obešel taky mi tam nějaký plavou cca za 1000.Myslím si, že tam ale bude nával.Musím to nějak ošéfovat a třeba si vzít dovolenou, protože tam toho bude asi mraky.
Noba> Tz budeš mít za úkol projít to pod mostama.Mám tam Rapalu RH za 320kč, bude hnez za tí ouplavem po proudu.
Takže lovu zdar.
- Pondělí 28. září 2009 ve 20:33® ART
-
Beer.Beda> O závodech nevim ale jestli se to bude vypouštět nezapomeň, že jsem si tam schoval nějaký woby, když je dokážeš najít tak ti je nechám
Pár jsem jich taky nechal u první náplavky tam se taky koukni:)
- Pondělí 28. září 2009 ve 14:47® Beer.Beda
-
Tak jsem byl dnes u hřiště a lapil jsem jen pár plotic jinak bída.Říkal mi tam nějakej místní co měl odznak RS na hrudi, že se to bude vypouštět.Tak sem zvědavej.To bych si tam došel pro ty urvaný woby a krmítka.Mělo by to být okolo 10.října.A ještě jedna věc docela bych jel někam na závody nevíte o něčem??Něco poblíž Prahy. Mělníka, Kralup něco tady v okolí.