Chytej.cz

Praha a okolí

V diskuzi je 1.123 příspěvků, z toho 1123 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 31. října 2009 ve 22:57® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Vláčet tam bych i docela chtěl ale je tam zákaz.Myslím, že tam bude rušno.Půjdu hned na hloubku kde by měli být.Teda na takové nádrži se hledá hlouka těžko, ale u výpustě by měla být.

Sobota 31. října 2009 ve 22:50® ART
ART

Beer.Beda> :-)) budeš se učit vláčet jo? :-)) , to budou panečku záběry, ti bobkaři by se asi pos.ali

Tento příspěvek byl editován 31.10.2009 21:51:12 uživatelem ART.
Sobota 31. října 2009 ve 21:50® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> zítra jim tam dám na prdel.Nemyslím rybám ale rybářům.

Sobota 31. října 2009 v 18:10® ART
ART

Beer.Beda> V Kozo. oba víme jak to dopadne. Je to malej rybníček, rybářu se tam vejde mraky, protože tam žádné překážky v rybolovu nejsou. :-(( žádná ryba nemá velkou šanci přežít do jara, když nepočítám ty perlínky.

Sobota 31. října 2009 v 9:48® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Všichni to říkali.Taky jsem to nikde neviděl.Ono se nesmí ani do Kozo do zítra je to tam hájený.To tam půjdu abych viděl co tam zase důchodci provedou.Byl jsem tam i dnes a voda se tam jen vařila.Myslím, že jich zítra padne pár za vlast.

Sobota 31. října 2009 v 9:41® ART
ART

Beer.Beda> Fakt se chytat nesmělo? Je teda pravda, že jsem tam byl jedinej, ale žádné cedule jsem neviděl :-))

Sobota 31. října 2009 v 8:01® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Nějak sem neměl čas na odpo.Chytat se prý nesmí.Dnes se jdu podívat do Kozomína pokusit se o nějakého kapříka.Teda jestli tam ještě nějaký zbyl. noba> Doufám že to nebylo na aukru to s těma hlásičema stojanem a dvěma pruty s navijáky??

Úterý 20. října 2009 ve 23:57® noba
noba

no já jsem ted samá práce takže z toho nic nebude. jinak jsem dnes na internet. aukci, koupil komplet kaprařskou vybavu tak jsem zvedav jak mi to pujde.

Pondělí 19. října 2009 ve 21:42® ART
ART

Beer.Beda> Bude se dát na tý řece ještě chytat o víkendu se tam objevím.

Pondělí 19. října 2009 v 18:43® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Tak dneska jedna guma ty woby budou hloubs.Voda stále klesá a ráno se ukáže.Mám tak ochotnou a obětavou Hanku že tam dojde.

Pondělí 19. října 2009 v 15:41® harsi

zdravim, da se ted enkde v praze slusne zachytat? naposled co sem 2× byl tak bez zaberu pomalu

Pondělí 19. října 2009 v 15:20® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Tak by to mělo být ráno o dva a půl metru dole.vyrazíš se podívat.Já nemůžu jedu do posraný.. Jablonce.Asi vyšlu mladou.

Neděle 18. října 2009 ve 14:32® ART
ART

Beer.Beda> Ani se neptej když vyrazim na ryby začne pršet. Nakonec u tý vody stejně zůstanu a přemlouván dravce. Když už se náhodou nějaká štika chytí, tak u břebu vždycky spadne. Je to jak přes kopírák, udělá u břehu skok a mám jen oči pro pláč. Naposled mi spadla štika včera a ta měla 70 určitě :-((

Neděle 18. října 2009 ve 12:32® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Tak jak to tam u vás jde??

Sobota 17. října 2009 ve 20:22® Beer.Beda
Beer.Beda

Hony> jestli tady u nás to spadne o metr tak bych se na ně mohl dostat.Uvidím.Snad mě nikdo nepředběhne.

Sobota 17. října 2009 ve 20:11® Hony

noba: skoušel jsem si je nájít , co jsem stratil, ale jsou stále pod vodou, takže zase nic.

Sobota 17. října 2009 v 0:05® noba
noba

ted je solidně vypuštěno v praze, ale jako kdo by se v takovýmhle počasí lovil nekde v bahně pro woblery atd.já teda ne

Úterý 13. října 2009 v 15:47® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Ne ne teď říkali něco o 19tém.

Úterý 13. října 2009 v 15:43® ART
ART

Beer.Beda> pořád neni vypuštěno?

Tento příspěvek byl editován 13.10.2009 15:44:34 uživatelem ART.
Neděle 11. října 2009 ve 12:45® Beer.Beda
Beer.Beda

Libor> jezdí pořád.:-((

Čtvrtek 8. října 2009 v 11:58® Libor
Libor

Beer.Beda> napiš mi kdy na jaře jezdí praníky, to abych věděl kdy se tam mám vypravit konečně na ryby. sorry :-)

Čtvrtek 8. října 2009 v 8:30® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Já asi budu ve Chva o víkendu.Vyprdni se na to jezdit na jih a půjdem na fiše o víkendu.

Čtvrtek 8. října 2009 v 0:12® noba
noba

Beer.Beda> čau ani nahodou,jsem celej tejden ve faše a na víkend jedu na jih. tam asi na chvilku nekam skáknu, ale moc mě to tam neba.Vltava je holt Vltava.

Úterý 6. října 2009 v 19:20® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Tak jak byl si na fiších??Já zatím jen krmím a pak na ně vlítnu a to bude mazec.Budou lítat šupiny z vody.

Neděle 4. října 2009 ve 14:16® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Uvidím, ale nejspíš ne.Bůh ví jaik to bude zase v práci.

Čtvrtek 1. října 2009 v 10:37® noba
noba

tak jak jsem napsal tak jsem udelal a byl z toho kapr 55cm tak jsem zvedav jak to dopadne dneska.

Středa 30. září 2009 v 19:11® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> Tak to bude ale drahý.Musím ale vychytat ten správný čas aby nebylo pozdě.

Noba> Šel bych hrozně rád ale nevyjde mi to.Možná v pátek nejlépe v sobotu.Včera večer mě chytli záda a moc se hýbat nemůžu.Snad to do víkendu bude lepší.Nebudeš mít čas v sobotu??Napiš osobku kam chodíš jestli to nejni tak tajný?Mě se daří kapři v neděli když přestanou hrabat.

Středa 30. září 2009 v 0:20® noba
noba

Beer.Beda> to jako že vypustí řeku jo? tak to budem ty ryby rvát rovnou do pytlu a naplníme mrazáky:-) jinak zitra nebo teda spíš už dnes zajdu rano do ryb. obchodu lehce přezbrojit a jdu si vyřídit učty s velkými kapry z nového místa tak jsem zvedav.kdyby sel nekdo zitra nebo ve čtvrtek sebou tak by to bylo cajk.

Úterý 29. září 2009 v 19:49® ART
ART

Beer.Beda> Teď dobře poslouchej (nebo čti) :-) . U náplavky mám zaseklýho voba zn. Rapala má modré tělo (můj nejoblíbenější, nachytal jsem na něj spoustu štik a prvního sumce. Jestli ho tam najdeš tak ho od tebe zpětně odkoupím.

Úterý 29. září 2009 v 18:02® Beer.Beda
Beer.Beda

mckvak8> S tím počítám, že bych to obešel taky mi tam nějaký plavou cca za 1000.Myslím si, že tam ale bude nával.Musím to nějak ošéfovat a třeba si vzít dovolenou, protože tam toho bude asi mraky.

Noba> Tz budeš mít za úkol projít to pod mostama.Mám tam Rapalu RH za 320kč, bude hnez za tí ouplavem po proudu.

Takže lovu zdar.