Vyhledávání
Praha a okolí
V diskuzi je 1.121 příspěvků, z toho 1121 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 25. června 2009 ve 14:39® Luda
-
Zdar všem, pojedu asi tak za 14 dní k příbuzným do Davle, chtěl bych prochytat úsek od soutoku (Vltava/Sázava) směrem k Pikovicím a dál až Kamenný újezd. Mohl by e mi někdo poradit, co tam je za rybí obsádku a nějaký slušný flek. Mám feeder, vláčák a mušák ( na ten se těším nejvíc – začínám). Díky za odpověď. PS: nemasim – pouštim
- Středa 24. června 2009 v 10:30® Beer.Beda
-
mckvak8> Tak dovolená docela fajn, ale foto nemám protože jsem chytal jen cejny 45 a to samé i kapři.Celkem asi 40 kusů, ale žádný zázrak.Kamarád chytil sumce a druhý candáta.Já jsem vláčel jen jednou a nic.Jinak dovolená fajn a teď marodim.
- Středa 24. června 2009 v 10:28® Beer.Beda
-
Bobertík> Baraba semi vůbec nezamlouvá protože pokaždé co jsem tam byl tak opravdu jsem viděl jen samý hnuj.Dobré je to na koupání.A hlavně nevím jestli se tam nějaké ryby vysazují.
- Úterý 23. června 2009 ve 21:55® Bobertík
-
Zdravím všechny ve spolek, máte už letos nějaké dobré zkušenosti s Barabou na Mlnicku, nebo je to zase jen ten samý hnůj jako každý rok touhle dobou. Já jestli to má smysl tam vůbec jezdit. Dík za info.
- Neděle 21. června 2009 v 18:38® noba
-
mckvak8> no já .celkem v pohode pár okounu, jedna štička 55 a 3 tloušti
- Sobota 20. června 2009 ve 12:13® ART
-
Tak jak jste dopadli při zahájení?
- Úterý 16. června 2009 ve 22:39® noba
-
mckvak8> no jo,přesně ten
- Úterý 16. června 2009 v 11:36® argonat
-
Ahoj kamarádi rád bych vás pozval na naše rybářské webové stránky Příjďte se podívat na www.ct-akvarius.webnode.cz
- Neděle 14. června 2009 v 11:59® Beer.Beda
-
noba> O tom nic nevím ale myslím si že je to holej nesmysl.V RŘ nic není a krom toho je ještě hájený ne??Je to dobytek!!!!
- Neděle 14. června 2009 v 10:47® ART
-
noba> pod mostem myslíš tten silniční v Kralupech?
- Neděle 14. června 2009 v 0:11® noba
-
Beer.Beda> no já ty podmostový taky moc nemusím jak má kapr 40 tak hurá s ním domu a minule borec zbalil sumce 60cm že prej je ted nejaká vyjímka, tak nevím.
- Sobota 13. června 2009 v 18:34® ART
-
Beer.Beda> Jasně že tam jsou jen jim nabízíme nesprávný chuťovky
- Sobota 13. června 2009 v 8:21® Beer.Beda
-
mckvak8> O Zeměchách jsem taky slyšel, že se tam nesmí krmit, protože se jim tam zkazila voda a snad jim tam uhynulo několik stovek ryb.Až přijedu z dovolené tak musím zajít pod Chva.jestli tam něco je.
- Sobota 13. června 2009 v 8:17® Beer.Beda
-
noba> Já taky poslední dobou nic moc.V Kozo jsem byl asi 2* a žádný zázrak.Spousta důchodců a ti co chytí jde do tašky a ani jednoho jsem neviděl, že by něco psal do úlovkáče.Důchodci mi začínají vadit víc a víc.
- Pátek 12. června 2009 v 0:15® noba
-
Beer.Beda> jo jinak toužím chytit parmu a už jsem videl asi 3 dědky pod mostem že ji chytli a docela pěkné a ja nic. tak nevím
- Pátek 12. června 2009 v 0:14® noba
-
mckvak8> no nevím jak už jsem psal kozomín je mi extrémně nesimpatický páč si tam připadám jak kdybych chytal ryby uprostřed náměstí, zeměchy jsou lepší, ale zas se tam nesmí krmit a to ani krmítkem a to by mi u feederu asi dost chybělo.
- Pátek 12. června 2009 v 0:11® noba
-
Beer.Beda> já byl včera kus pod kanálkem, u nelahozevsi a 2 kapříci, ale nic extra. u mostu nic moc,ale zas je luxus že tam chodím pěšky asi minutu
ted plánuju zkusit ty tůně co jsou na druhou stranu přes řeku.sedává tam taky hodně lidí.
- Čtvrtek 11. června 2009 v 15:39® ART
-
noba, BeerBeda > a co Kozomín, nebo Zeměchely?
- Středa 10. června 2009 v 19:28® Beer.Beda
-
noba> Přesně tak máš recht.Pod mostem nic moc o vejkendu tam byly závody motorových člunů tak jsem jít nemohl.Můsíme vymyslet něco jiného.
- Středa 10. června 2009 v 19:26® Beer.Beda
-
mckvak8> Jo jo taky doufam že to půjde.Jestli nezapomenu foťák tak Z LOVU bude.Necháme se překvapit.
- Úterý 9. června 2009 v 0:13® noba
-
Beer.Beda> no jo no to víš znáš ženský
na orlik pod hněvkovice? tam je kořensko nemýlím li se
a co jinak pod mostem? mě to tu ted nejak nejde.
- Pondělí 8. června 2009 ve 21:45® ART
-
Beer.Beda> Tenhle měsíc se na 80% procent v cHVA neukážu, ale na začáku července jsem tam jak na koni. Už si chci pořádně zachytat. Už dlouho toužim po zase pěkném tloušti a obřích cejnech. Samozdřejmě nám ještě nějaké účty s parmou
. Doufam že se na orlíku bude zařit a budu očekávat fotodokumentaci v Z LOVU.
- Pondělí 8. června 2009 ve 20:40® Beer.Beda
-
mckvak8> jestli budeš chtít tak ti můžu zlomit ruku.
Už víš kdy přijedeš?Já o víkendu odjíždím na dovolenou samozřejmě, že rybářskou.Jedu s Hani a kamarádem na Orlík pod Hněvkovice tak sem zvědavej.
- Pondělí 8. června 2009 v 15:31® ART
-
standas> jo to je dobrý hned si neco udělám aby mě tam ubytovali
Tento příspěvek byl editován 8.6.2009 15:32:19 uživatelem ART. - Neděle 7. června 2009 ve 21:11® Beer.Beda
-
standas> To je dobrý.Až tam z nás někdo bude ležet tak si musí připravit cajky.
- Neděle 7. června 2009 ve 20:48® standas
-
zdarec,tak jsem se dnes dozvěděl že nám v Praze přibude noví revír,mněl by to být cca 3h. rybník v Krči vedle FAKULTNÍ THOMAYEROVĚ NEMOCNICI tzv. Labutˇák. Dobrý ne?
- Pátek 5. června 2009 ve 22:38® ART
-
Beer.Beda> máš asi hodně práce dřívějc jsi tu měl více příspěvků
- Pátek 5. června 2009 v 16:40® Beer.Beda
-
chcíplo nechcíplo.Noba ty si nějak zmizel jak sme se potkali u vody?Tě ta tvoje táhla domu viď. mckvak elektronice nerozumim tak je mi to jedno.
- Čtvrtek 4. června 2009 v 15:05® ART
-
Jestli tady někdo fušuje trošku do elektroniky tak jsem si postavil zesilovač o jmenovitém výkonu 20w a skutečném 11W.
- Čtvrtek 4. června 2009 ve 14:54® ART
-
noba> nahoď téma a oživíme to tu
Tento příspěvek byl editován 4.6.2009 14:55:20 uživatelem ART.