Vyhledávání
Plzeň a okolí
V diskuzi je 1.498 příspěvků, z toho 1498 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 29. října 2013 v 11:30® dorš
-
neděle a pondělí na hracholuskách, parádní počasí, v neděli vláčka na okouny, celkem bída,projetá spousta míst, jen tu a tam kontakt s rybou, pár malých pruhatců jinak nic, v pondělí zkouška aktivity cejnů a kaprů, zakotveno na hloubce 4,5m, nakrmeno (klasické základní krmení +kroupy+pšenice), cejni se okolo lodi ukazovali parádní, bohužel obrovské zklamání, po 2 hodinách ani záběr, rohlíček, hnojáček ani bíláček nefungovali, z nouze přejezd na hloubku cca 7m, místo zvolené úplně náhodou, z krmení jenom malé zbytky, nechtělo se mi už ani měnit pruty, proto použita boloňka Colmic 6m, splávek 1g (pevný), vlasec 0,14, docela sranda byla „nahodit“, na lodi jsem se postavil a udici jenom položil vedle lodi, rohlíček na dně, za 10 minut první jízda, kapr 54 cm, parádní zážitek, objížděl loďku dokola, ze břehu na mně musel být naprosto úžasný pohled, jak se točím i s prutem jako hromosvodem kolem dokola,ale jinak naprostá bomba, za hodinku celkem 5 takových krásných kaprů (nej 56cm) a jeden, který vůbec nešel zastavit a vyrazil směrem na hráz s tím, že ho vůbec netrápí nějak vlásek u tlamky, nakonec boží den a pokorně přiznávám, že jeden kapřík skončil doma na pánvičce (letos první ryba odnesená od vody)
- Úterý 29. října 2013 v 9:36® Dawee
-
mirek66> Koukám Štrambád nebo Bonětice tak je to všude stejný
- Pondělí 28. října 2013 ve 22:24® mirek66
-
Ahoj kluci,na Tachosku na Štrambádě 431031 je krásně.
Bezva pracovní týden.Mirek66
- Pondělí 28. října 2013 ve 13:25® romy01
-
Inferno08> cca 2–2,5 m
- Neděle 27. října 2013 ve 20:28® Inferno08
-
romy01> A ta hloubka přibližně??
- Neděle 27. října 2013 v 16:44® romy01
-
Inferno08> Tam nevim,že by tam stavěli vodáci.Tam je i málo vody.Chodím cca.o 500 m níž. Ti vodáci se staví až níž, u Votrubů nad jezem.
- Neděle 27. října 2013 ve 12:07® Inferno08
-
romy01> A jaká je tam hloubka? Ona naproti tomu přítoku je taková louka ne? A někdo mi říkal, abych na ní nechodil, že tam přes léto zastavujou vodáci a dělají bordel, je to tak?
- Neděle 27. října 2013 v 8:51® romy01
-
Inferno08> Já tam chodím tak 2× týdně,i jsem tam několikrát spal ale letos jsem tam nic pořádnýho nechytil.
- Sobota 26. října 2013 ve 13:23® Inferno08
-
romy01>
Přesně tam jsem se letos chystal na víkend, ale nakonec jsem se tam nedostal.. Tak nevím, jestli to zkusím za rok.. Ale to si člověk asi nevybere, budou všude..
- Sobota 26. října 2013 ve 13:23® Inferno08
-
romy01>
Přesně tam jsem se letos chystal na víkend, ale nakonec jsem se tam nedostal.. Tak nevím, jestli to zkusím za rok.. Ale to si člověk asi nevybere, budou všude..
- Sobota 26. října 2013 v 11:39® romy01
-
Zdarec přátelé, tak dnes na Berounce na ,,Luhach" (pod soutokem s Klabavkou) první hejno asi 20ks kormoránů. Tak to je zas mazec.........
- Sobota 26. října 2013 v 9:10® mirek66
-
Ahoj a díky za odezvy a nabídky kluci,už mám olova,hezký dlouhý víkend.
- Pátek 25. října 2013 ve 20:01® Inferno08
-
vitybor>
Tentokrát ne.. Pokoušel jsem se o boleny, takže docela fofr přívlač.. Ale jinak jsem jich tam už nachytal dost..
- Pátek 25. října 2013 v 17:09® mirek66
-
Čus,sháním olova kapky 50–60g s obratlikem,nemáte někdo doma?Případná výměna.Dík
- Pátek 25. října 2013 v 11:29® vitybor
-
Inferno08> A terfil si nějakýho okouna pod mostem.
- Úterý 22. října 2013 ve 21:59® hant
-
Inferno08> jo jo Odval je za haldou.
- Úterý 22. října 2013 v 15:19® dorš
-
Inferno08> jezdím do oblasti rájova, do pařezovky naproti rájovu nebo na pláž u kosatky, chce to alespoň trochu znát původní cesty napříč přehradou, tam je většinou parádní rybačka na přívlač nebo malou rybku, vše samozřejmně obnáší loďku, ze břehu je to marný boj, jen ty candáty se mi nedaří najít a trefit se do nich, tak snad se to ještě povede
- Úterý 22. října 2013 ve 13:12® Inferno08
-
dorš>
Jo počasí bylo luxusní! já byl pod Pňovanským mostem jestli víš.. Tam na skále bylo tak, že jsem chytal jen v tričku, tak jsem pak přemýšlel, jestli jsem byl někdy předtím 20tého října u vody jen v tričku.. No a chytil jsem dva boleny, první byl sotva dorostenec, ale druhej byl pěknej kousek, ale u břehu se vypnul, takže jakoby jsem ho nechytil..
- Úterý 22. října 2013 ve 12:31® Inferno08
-
hant>
Odval? neříká se tomu Za haldou??
Jinak s těma dědečkama je to pravda, některý jsem poslouchal v hospodě.. A letos jsem tam chytil z dravců jen dvě štiky, ale celkem pěkný!! Ale taky už tam chodí páni s rybičkama, takže do budoucna asi nic moc..
- Úterý 22. října 2013 v 8:56® dorš
-
Inferno08> nebyl, vůbec netuším, kde to je a co je tam za čudly, určitě by to stálo za zkoušku, na hrachách o víkendu docela zábava, v sobotu okouni a štička, v neděli jen jeden okounek, tak aspoň zábava s nasazenýma kapříkama a hlavně naprosto luxusní počasí
- Úterý 22. října 2013 v 8:48® hant
-
Inferno08> já tam jezdil. Jak se tam nasadí, začnou tam masařit dědečci a zmasakrujou to tam. Větší kapr je tam spíš náhoda. Našel se tam i pěknej dravec ale ty prý tam nedali loňskou zimu. Popadali. Ale kousek je Odval. Tam zkus nahodit. Příjezdovou cestu docela vymazlili a dá se tam sloušně zajet.
- Pondělí 21. října 2013 ve 22:37® Inferno08
-
dorš>
Totiž po mém neúspěchu v Líních na Okružince, jsem byl upozorněn jedním hodným pánem, abych urychleně navštívil Křimice.. Prej nasazovali!!! Tak jsem jel na hrachy na boleny.. Byl jsi někdy v Líních na tý Okružince??
- Pondělí 21. října 2013 v 8:03® dorš
-
Inferno08> jo křimice, na rameni
Tento příspěvek byl editován 21.10.2013 08:05:42 uživatelem dorš. - Neděle 20. října 2013 ve 21:53® Inferno08
-
dorš>
Křimice??
- Úterý 8. října 2013 v 10:18® dorš
-
cauves rybaříci, zkusím něco z víkenodvé rybařiny, nedělní dopoledne, hracholusky, minulý týden mně jeden kolega docela slušně vyškolil, oba chytačka z lodě, já na plavačku s malou živou rybkou, on vláčka, já jeden malý okoun, on okouna za okounem v poměrně pěkné velikosti (25–30cm), loďky jsme měli cca 5m od sebe, dostal jsem prostě na pr…, tentokrát jsem zkoušel vláčku, smáčky tmavé barvy cca 5cm a hlavička 5g, pěkná rybačka (5 okounů a 2 štičky cca 50cm), všechno na dně a pomalé pohyby, můj kamarád ze břehu, bída a utrpení, jeden cejn a malý kapřík, odpoledne návštěva řeky na kraji Plzně, celý rok skoro žádný rybář, tentokrát jako na závodech, nasazeno 10 metráků kapra, chytačka na jeden proutek, rohlíček, ryby pouze na jednom místě, ale super zábava, všechno samozřejmně plave vesele dál, na protějším břehu dva „rybáři“, po chycení kapra rána vidličkou do hlavy a šup do trávy za sebe, nějaké měření nebo nedej bože zápis do povolenky, to nehrozilo, ve 3 hodiny měli nachytáno a loučily se se slovy" snad nikdo nezabere náš flek, za hodinku jsme zpátky", naštěstí dorazil kolega rybář a bavil se stejně jako já, kapra odháčkoval a vrátil zpátky do vody, „rybáři“ opravdu nelhali a za necelou hodinku byly zpátky, když zjistily, že je plno, koukaly jako vrány. Nechápu, proč nejde minimálně týden po nasazení ryby hájit, aby měly šanci se aklimatizovat a zabránilo se takovým „jatkám“. Pak celý rok všichni chodí a tvrdí, že ryby nejsou. Nevím čemu se diví, a ještě na větší vodě jako např.hracholusky to není pravda, ryby jsou, jen je třeba je důkladně přemlouvat a podstrojovat jim lahůdky.
- Pondělí 7. října 2013 v 19:06® joudec
-
kuba79> http://www.mrk.cz/diskuse.php?… mrkni sem ale nevim jestli tam něco najdeš
- Pondělí 7. října 2013 v 17:55® kuba79
-
Zdary..Znáte někdo Velkou Pinku za Chotěšovem?? a Můžete mi napsat jak to tam vypadá a jak je to tam s rybý osádkou?? dík
- Neděle 6. října 2013 v 17:45® joudec
-
Já se na ně chystam o výkendu tak snad už půjdou.Ale i takovej bolen by potěšil.
- Neděle 6. října 2013 ve 13:58® Pista
-
Hracholusky,okouni stale nic.
- Úterý 1. října 2013 v 7:55® Dawee
-
Petrův, nejedete někdo na RZ na Podhájí u Horšovského Týna?
propozice:
- Zúčastnit se mohou všichni členové ČRS.
- Chytá se na jeden prut, max. 2 návazce bez ponechání ryby, ostatní dle rybářského řádu.
- Hodnotí se každá ryba měřením, v případě stejného počtu se hodnotí podle množství ryb, popřípadě největší ulovenou rybou.
- Všichni rybáři závodí na vlastní nebezpečí.
- Vnadění povoleno 15 min. před začátkem závodu a v průběhu závodu.
- Startovné: dospělí – 150,– Kč
mládež – 80,– Kč
- Začátek: zápis – 07,00 hod. – 08,00 hod.
- kolo – 08,00 hod. – 10,00 hod. (30 min. přestávka)
- kolo – 10,30 hod. – 12,30 hod.
- Vyhlášení výsledků a předávání cen v 13,00 hod.