Vyhledávání
Plzeň a okolí
V diskuzi je 1.498 příspěvků, z toho 1498 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 16. června 2013 v 19:45® SimBlack
-
Zdravim. Nechodíte někdo na borecký rybník?
- Neděle 16. června 2013 v 5:52® Pista
-
Deme na ně.
- Čtvrtek 6. června 2013 v 19:09® mirek66
-
Zdravim rybáře ze západu,tak jsem byl chvilku u vody a relax k nezaplacení.
Sic nic nebralo,kvůli zvedlé hladině,ale bylo bezvadně.
- Čtvrtek 6. června 2013 v 19:01® mirek66
-
Kelda> Tak tvuj odkaz nejde otevřít,ten druhý ano.Přesto díky.Mirek66
- Čtvrtek 6. června 2013 v 19:00® mirek66
-
Kluci ahoj a moc vám děkuji za info a odkazy,udělali jste mě radost.
- Středa 5. června 2013 v 0:24® joudec
- Pondělí 3. června 2013 v 16:23® Kelda
-
mirek66> www.auotocampingluxor je tam vše co potřebuješ
- Pondělí 3. června 2013 v 16:13® Kelda
-
mirek66> Kňížák je v celku slušný revír.Nejvíc cejnci,kapříci 35–60cm,pěkný amuři,líni,plotice.Já osobně chodím nejvíc na hráz,je tam klid od dedků a hlavně to tam bere.Ten kemp by měl fungovat,aspoň loni to tak bylo.
- Pátek 31. května 2013 v 11:19® mirek66
-
Chtěl bych jen vědět,jak to chodí na Kosovym potoku u Velké Hledsebe,revír patří Mariánkám.Jak to chodí v tom kempu,jestli je možné tam jet na víkend či dovolenou atd.Díky za info,nebo odpověd´,odkaz.
- Pátek 31. května 2013 v 11:13® mirek66
-
Ahoj rybáří,je tu někdo?
- Úterý 28. května 2013 ve 13:00® vydrysek.s
-
Na Hracholuskách docela úspěch.Byl jsem s klukem na Radosti už pětkrát a pokaždé jsme nachytali kolem patnácti kaprů (45–60cm)cejny a plotice.
Tento příspěvek byl editován 28.5.2013 13:04:22 uživatelem vydrysek.s. - Středa 22. května 2013 v 9:16@ Luděk Říha
-
Ahoj kluci, jaké máte letos úspěchy na Hracholuskách???? Já byl teď 3dny pod rybářskou chatou v Pnovanech, před tím 3dny na Butově, krmil jsem z člunu- peletky, kuku, řepku a bez kapříka!!! Jen nějaká plotice a cejn. Nejdou zde již kapři do tření?
- Úterý 21. května 2013 ve 23:03® joudec
-
nebyl ste už někdo na úhořích? jakpa jdou?
- Sobota 11. května 2013 v 15:00® Martens44
-
Ring 154> Chytam tam na těžko. Jde to tam hodně zvolna. Ve vzdálenosti odhozu (80–90m) je hloubka cca 10–12m. Žádné vázky. Na kukuřici si dobře zachytáš, ale prcky kolem 40 cm, cejny a pěkný plotice. Dobře funguje i sladké boilie Richworth. Když budeš mít žížaly, zachytáš si i okouny. Občas se povedou i úhoři, ale nic velkýho. Do candátů se musíš trefit.
Tento příspěvek byl editován 11.5.2013 15:07:02 uživatelem Martens44. - Sobota 11. května 2013 ve 12:48® sus1
- Pátek 3. května 2013 v 7:46@ Ring 154
-
Díky za radu… Jen bych potřeboval vědět,jestli tam chytáš na plavanou,protože je tam na dně mnoho vázek a nebo můžu chytat na těžko. Asi se tam zajedu podívat už koncem května a vyzkouším to
Podle toho co jsi psal, tak kukuřice je oblíbená nástraha. Hezký den.....
- Středa 1. května 2013 v 16:24® Martens44
-
Ring 154> Od Plzně na Všerubský křižovatce doleva. Pak Hunčice, Líšťany, Písek, Lino. V Lipně doleva na Kemp Keramika. A po této cestě až na konec k vodě. V létě je tam rybářů dost, takže překrmeno. Kukuřice funguje pořád, ale berou ji i cejni a plotice. S boilim budeš čekat dýl. Cejni do sebe naládujou i sladkou 18 mm kuličku. Aby to malýho bavilo tak navař nějakou kukuřici, namoč řepku a rozdělej krmítkovku. Záběry budou. Jezdil jsem tam 20 let. Už bych tam nejel.
Tento příspěvek byl editován 1.5.2013 16:33:26 uživatelem Martens44. - Pondělí 29. dubna 2013 v 15:47@ Ring 154
-
Ahoj rybáři, prosím Vás o radu, kde se dá dobře zachytat na Hracholuskách o letních prázdninách??? Chci se vydat na ryby se svým synem, ale nikdy jsem tu nechytal. Na jaký způsob nejčastěji lovíte kapry a kde??? Kde to nejlíp bere,a na co??? Děkuji Vám za informace a za radu.
- Pondělí 29. dubna 2013 v 9:51® dorš
-
ahoj rybaříci, tak v neděli na hracholuskách pěkná rybačka, kapříci (nej kolegův 49cm), pěkní cejni, spousta okounů na plavačku a hnojáčka (samí prckové), ale zábava na celé dopoledne,minulý týden krásné plotice (25–30cm), včera na stejném místě ani jedna, cejni už v rákosí začali jít do tření, krásné kusy, které jsem celé minulé léto již neviděl, štiky se taky drželi v blízkosti břehů, spousta rybiček, voda na dně se jimi jen vařila, tak snad budou mít dravci plná břicha a budou pěkně růst, aby i na zahájení byla zábava, letos doufám, že bude i nějaký ten pěkný candát, plný stav vody, tak doufám, že s tím nikdo nebude hýbat, aby měli ryby na milostné hrátky klid a nové potomstvo se v pohodě vylíhlo a rozjelo na volnou vodu
- Sobota 27. dubna 2013 ve 20:24® OBr
-
Pista> fešanda
- Sobota 27. dubna 2013 ve 14:16® Pista
-
Berounka v Plzni
- Středa 24. dubna 2013 ve 14:09® sus1
- Pondělí 15. dubna 2013 v 17:59® joudec
-
http://www.crsplzen.cz/…nky/133.html tady máš odkaz na ty sumce, plus nasazovaly na přehradu štiky a okouny
- Pondělí 15. dubna 2013 v 11:30® delfin
-
dneska na litickej nic moc 1 cejnek u hráze moc ještě nejdou, 7 rybářu kapr žádnej,že se tam prej dalo 26 sumcu to není moc dobrý proč to nasazujou
- Úterý 2. dubna 2013 v 7:54® dorš
-
rybaříci, v sobotu na Radbuze parádní rybačka, krásní cejni, vše na plavačku, záběry ohromně opatrné (jenom chvění splávku a občas okolo kroužek), celkem lapeno kolem 15 cejnů, nej 42 cm, kapřík žádný, počasí parádní, sluníčko,bezvětří, zato v neděli to byla síla, zima nepříjemná, vlezlá, foukalo a ryby na to reagovali, 2 cejni na stejném místě jako v sobotu, byla to bída, pochlubte se, jak vy ?????
- Neděle 31. března 2013 v 0:01® VydraČinka
-
Ahoj, dnes na soutoku dva kapři, jeden cejn a spousta neproměněných záběrů. Dnes luxusní chytáníčko.
- Sobota 30. března 2013 v 17:42® feedřík
-
Akorát jsem dorazil od Tyršáku zmrzlej jak sobolí houno
. Proběhla feedrovačka s jedním proutkem, vytáhl jsem pár slušných cejnů, jinak nic. Jak jste dopadli vy ostatní?? čus
- Pátek 29. března 2013 v 8:37® dorš
-
šupinám zdar, už nemužu ten sníh ani vidět, o víkendu určitě vyrazím někam na řeku (asi Radbuza), doufám, že počasí bude rozumnější, trocha krmení, červíci a rohlíček (pěkně napařený a slisovaný). feeder a bologneska (6m), snad bude zábava, kolega mně to před 14-ti dny na Radbuze pěkně natřel, chytal na klasiku, teleskopy, krmítko, dva návazce, předšpičkový policajt – výsledek : 4 kapři a a asi 6 pěkných cejnů, seděl jsem s feederem 5m od něj a jenom zíral (byl jsem bez ryby). Vyzkoušel jsem úplně všechno a dokonce jsem mu tajně " uloupil" hrst jeho krmení, nebylo to nic platné, kdo umí ten umí, o víkendu mu to určitě natřu !!!!!! Kam vyrážíte vy, ostatní blázni ?????
- Úterý 26. března 2013 v 19:12® feedřík
-
dorš> čus, taky sem to tam chtěl v neděli zkusit, ale zas mi do toho něco vlezlo a to počasí bylo pěkný akorát za oknem
. Už se nemůžu dočkat až si sahnu na šupinu, snad to o dalším víkendu klapne.
- Pondělí 25. března 2013 v 15:35® dorš
-
nazdar kolegové, v neděli pod Tyršákem celkem pěkná zábava, cejni docela slušně papali, jen to počasí bylo hnusný (-8st., vítr jako blázen), bylo to jako dopolední projížďka na motorce (závodní), chytáno na feeder, trocha krmení a rohlíček, v sobotu návštěva na Hracholuskách ( pod Rájovou), jen tak bez prutů a s manželkou na čumendu, zatím zamrznuto, jen pár míst bez ledu, voda studená jako psí čumák, ještě to bude chvíli trvat, alespoň provedena mírná úprava rybářského místa ( staré křoví a větvě), snad už zima povolí