Vyhledávání
Plzeň a okolí
V diskuzi je 1.498 příspěvků, z toho 1498 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 9. března 2013 ve 14:53® Pista
-
Už to jde,pod Tyršákem.
- Sobota 16. února 2013 ve 20:06® VydraČinka
-
Ahoj,nevíte někdo, kde by se dali v Plzni koupit Karasové? Délka 20–35cm ?
Tento příspěvek byl editován 16.2.2013 19:07:37 uživatelem VydraČinka. - Neděle 10. února 2013 ve 20:49® bagrjcb
-
wwwvydra> organizace Plzen město ma chatu u nového mostu určitě to najdeš na jejich stránkách je to pár metrů od vody
- Neděle 10. února 2013 ve 20:46® bagrjcb
-
Martens44> tam kde není důsledná kontrola,malá pravomoc a tresty které jsou k smíchu tak tam jsou takové věci na denním pořádku a nikdy se nic nevyřeší. Myslím tím pytláky a jím podobný.
- Čtvrtek 7. února 2013 v 15:47® Martens44
-
bagrjcb> Ti se tam rádi budou vracet a mydlit co se dá. Co se na Hrachach děje, je hnus.
- Čtvrtek 7. února 2013 v 15:42® Martens44
-
wwwvydra> Kemp Keramika. Tel na netu.
- Pondělí 28. ledna 2013 ve 23:44® wwwvydra
-
zdravim mnel bich dotaz nemate nake zname na hracholuskach mnel bi zajem o pronajem chatky primo u vody nasel sem par chat ale mimo vody nebo naky kontakt kde us nekdo mnel pronajmutou chatku a ma jeste tel dekuji moc
- Středa 23. ledna 2013 ve 14:50® bubbu
-
joudec… díky
- Neděle 13. ledna 2013 ve 13:18® joudec
-
bubbu> cca 900 kormoránů nocuje v Zábělé u Berounky
- Sobota 12. ledna 2013 ve 21:32® feryac
-
bagrjcb> zdar bagráku (nejlepší až po mě) máš to v osobní poště celej týden ještě jsi na to nekouk. zdar.
- Pondělí 7. ledna 2013 v 19:41® bagrjcb
-
feryac>Ahoj šupino, tu adresu jsem zapomněl našel jsem jen tu kontaminaci ale o hrachárně ani prd. Když budeš mít čas pošli mi je raději obě.Když ne stavím se zítra.Dík
- Neděle 6. ledna 2013 ve 21:37® bubbu
-
nevíte jak to vypadá v Plzni s kormoránama?
- Středa 2. ledna 2013 ve 23:44® SimBlack
-
FrantaLaub> To je pěkný tohle. já tam teda nejezdim. Nikde tady u nás ani tolik kaprů neni
- Středa 2. ledna 2013 ve 20:58® bagrjcb
-
Dnes jsem si byl pro povolenku a tohle mně vyrazilo dech. ON-na Hrachach loni bída mel jsem 150kg kapra jinak nic.DRUHÝ-Tos všechno sežral? ON-ne rozdal ryby nežeru.DRUHÝ- mně už to tam taky netahne nezaplatí mi to tam ani povolenku.....PÁNOVÉ DĚKUJI ŽE BUDETE JEZDIT JINAm!!!!
- Úterý 1. ledna 2013 v 15:17® Inferno08
-
mirek66> Doufám, že ryba byla vrácena vodě!!
Taky přeju vše nejlepší..
- Pondělí 31. prosince 2012 v 15:53® mirek66
-
Chci Vám všem pořát do nového roku 2013 stálé zdraví,štěstí,napnutý vlasec a dobrý lov .
- Středa 12. prosince 2012 ve 21:20® MILT
-
Ahoj,dneska jsem zkoušel picker u Tyršáku a pěkně braly plotice okolo 30cm.
- Úterý 4. prosince 2012 ve 21:11® OBr
-
Dnes Berounka a vláčka – gumy, stormy, plandavky… nic. Čekal jsem víc kormoránů, asi někde vyžírali, takže jsem vyplašil jen pár kousků… voda drobet sněhová, takže proto ta nulová aktivita.
- Pondělí 26. listopadu 2012 ve 23:30® feryac
-
dorš> dík za zprávu, no zítra to holt zkusím znovu..
- Pondělí 26. listopadu 2012 v 9:00® dorš
-
feryac> byly jsme v sobotu dopoledne kousek od železničního mostu, jedna malá kudla jinak ani brnk, rybářů poměrně dost i na lodičkách, nikdo nic, nepotvrzená informace, že v týdnu kousali docela slušně (50–68 cm), chce to vydržet a zkoušet do omrzení
- Sobota 24. listopadu 2012 ve 23:42® feryac
-
Zdar rybáři, víte někdo jak jdou či spíše nejdou candati na Hrachárně. Jezdím tam letos už delší dobu mrtvou plotičku na dno a ani ťukec.
- Středa 21. listopadu 2012 ve 21:10® OBr
-
dorš> já byl vláčet pod Plzní na Berounce, krásnej klid, ale bez kontaktu.. ale bylo to daný i tím, že jsem moc nekombinoval, 1.5roční ďáblice na zádech mi moc klidu nedopřávala
- Úterý 20. listopadu 2012 v 15:14® dorš
-
zdar čudličkáři, víkendová chytačka nic moc, kapříci už nemájí moc velkou chuť, dravci vůbec nebaštili, spousta naveslovaných kilometrů mezi hrází a tobogánem na Radosti, žádný kontakt, rybičky už jenom na pár místech, ale pořád se do čeřínku dá nalapat, rybářů už bylo jenom opravdu málo, drží ti největší otužilci, v sobotu bude zkouška na Radbuze v Plzni, plavajda a feder, dle kolegů se zatím docela dá zachytat, máte někdo nějaké příznivé info ? pište
- Pátek 9. listopadu 2012 v 19:26® delfin
-
svery> Že prej diky zabudovany turbine v hrazi.
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 ve 23:27® hant
-
svery> no díky tý velestavbě v doudlevcích bych tomu i věřil a nebo jen mírnýmu upuštění
- Čtvrtek 8. listopadu 2012 v 19:27® svery
-
delfin> To už říkali několikrát a vždycky ji vypustili. Bojí se jarních vod.
- Středa 7. listopadu 2012 v 18:33® delfin
-
svery> Uz se prej vypoustet nebude
- Středa 7. listopadu 2012 v 11:35® dorš
-
nazdar rybaříci, chytačka víkendová (oba dva dny dopoledne), hracholusky, rájovská zátoka, nasazení kapříci baští jako o život, jsou to samí prckove, ale bez boláků a jiných poranění, pěkně rostlé a zdravé ryby, když jsem u vody, domorodci je pouští a nadávají na velikost,mám velké obavy z toho, co se děje v týdnu, musí to být masakr, rybyčky se ještě dají nachytat do čeřínku, ale chce to do větší hloubky, okouni stávkovali (1 ks cca 20cm), zato štičky měli v neděli dobrou náladu, za dopoledne z jednoho místa celkem 6 kousků, malé, ale nádherně podzimně vybarvené ryby, všechny chyceny za kraj tlamky a tak vesele plavou dál. Na chatách se pilně pracuje, zejména pracovníci z bývalého Sovětského svazu, u vody se vůbec nestydí a šňůry s několika háčky berou jako naprosto normální věc, určitě by se to mělo začít řešit. Snad nám ještě chvilku vydrží pěkné počasí a ryby budou baštit. Jak to vypadá v Plzni pod Tyršákem ?, chodím tam jen v zimě a je to parádní rybačka
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 22:23® SimBlack
-
Inferno08> Já jich mam letos docela hodně. I nějaký kousky okolo 40 cm
- Úterý 6. listopadu 2012 ve 14:45® Inferno08
-
Zdravím, na letošní rok jsem měl jen jeden rybářskej plán.. Chytit lína.. Při pohledu do kalendáře už nepočítám s jeho naplněním… Sice to byl úspěšný rok co se týče úlovků, ale plán je plán a ten jsem si nesplnil! Podařilo se vám někde na Plzeňsku chytit lína?? Pro mě to je nejkrásnější ryba u nás…
A ještě malá zajímavost: u vody jsem byl více jak 50× a porybný mě kontroloval pouze jednou!!!!! A to ještě jen kvůli tomu, že na rybníce nasazovali kapry, tak se na to zaměřili… Myslím, že pytláci se mají dobře.