Vyhledávání
Plzeň a okolí
V diskuzi je 1.498 příspěvků, z toho 1498 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 4. listopadu 2012 ve 21:31® Stavba
-
svery> Ahoj, byl sem tam 3 dni zpatky. Zkouska na zivou a mrtvou rybicku. chvili vlacka. jako obvykle 0. voda cista, bez bordelu. kdy ji zacnou upoustet netusim
- Neděle 4. listopadu 2012 ve 14:17® svery
-
Ahoj, jak to jde na Borský? Kdy ji začnou vypouštět?
- Úterý 30. října 2012 v 16:57® delfin
-
Vcera dve hodiny vlacky a jedinej zaber ale stal za to na gumovou rybku parmu 75 cm bojovala jak cert.
- Středa 17. října 2012 v 7:30® dorš
-
dobré ráno rybařící, v sobotu a neděli na Hracholuskách docela slušná rybačka, v sobotu byl s náma u vody můj taťka (letos podruhé na rybách !!!!!) a pěkně nám to natřel, já 3 malé štičky, kamarád kapříka a cejna, ale tatka rybu za rybou, z toho dva krásné kapříky kolem 50 cm, v neděli jsme byly již sami,suprová domácí příprava vařená pšenice a kroupy, zakrmil jsem z lodi, no všechno jak má být, výsledek naprosto totální propadák, za celé dopoledne jeden slabý záběr a ani rybyčka na háčku, co bylo naopak parádní byla plavačka na malou rybyčku (do čeřenu se stále dá nachytat), okouni měli „žrací den“, co nához to záběr, žádní mackové , ale parádní zábava, nakonec i jedno štíhle kolem 50 cm se spletlo, pokračování opět tento víkend, počasí hlásí parádní tak hurá ne ně !!!!!
- Středa 10. října 2012 ve 22:07® joudec
-
delfin> díky.
- Středa 10. října 2012 v 8:24® delfin
-
joudec> jo voda uz je cista ale moc to nebere vcera 1 cejnek kapri vubec nikomu
- Pondělí 8. října 2012 v 19:09® Stavba
-
delfin> tak aspon neco. ja dneska zkousel uslavu. za 3 hodky jedna plotice omylem podseknuta woblerem. rybickari nikdo nic
- Pondělí 8. října 2012 v 18:48® joudec
-
delfin> a jaká je voda už je čistá?
- Pondělí 8. října 2012 v 17:16® delfin
-
Dneska Borska na vlacku 2 okounci 1 mini sticka.
- Neděle 7. října 2012 ve 22:44® hant
-
Stavba> Borská mrtvá
pár cejnů a občas karas. Běhalo tam pár lidí s vláčákem ale bez úspěchu.
- Neděle 7. října 2012 v 18:17® Stavba
-
Hoj vsem,nekdo nejake aktualni info z Liticke? v tydnu bych se tam chtel zastavit s vlacakem…
- Pondělí 24. září 2012 v 7:54® dorš
-
dobré ráno všem, takže uplynulé 3 dny na revíru Želivka ( přehrada Sedlice), počasí parádní, jen v sobotu odpoledne děšťová přeháňka jinak rano chladno přes den pěkně večer chladno, krmeno na hloubce 6m tak cca 50m od břehu, pšenice + řepka, velké množství, trocha peletek, ryby reagovaly vyborně, chvílema to vypadalo jako u minerálních pramenů(samá bublinka na hladině, tyčová bojka byla v pohybu jako mávátko, trochu horší to bylo s rybačkou,zkoušeli jsme všechno možné,nakonec byla nejlepší klasická srkačka a pár barevných kuliček+kulička polystyrenu, kapři nic moc (celkem asi 5 ks, z toho pouze tři přes 50cm), zato cejni parádní 50+ a to i na plavačku u břehu, dravce jsme zkoušeli jen ráno, absolutně bez reakce, jen štička cca 51 cm, podseknutá za ploutvičku na bolognesku 6m,vlasec 0,15 mm. Na Trnávce jsme nebyly, ale dle informací místních letos poměrně velká bída, může chytat vlastně každý držitel platné povolenky v ČR, a to se na vodě musí projevit. Pro rady a věci na rybačku se můžete všichni v případě návštěvy této nebo okolní lokality zastavit u našeho senzačního kamaráda Mirka Císaře v jeho rybářských potřebách U Kostelíka v Pelhřimově.
Tento příspěvek byl editován 24.9.2012 07:55:51 uživatelem dorš. - Středa 19. září 2012 ve 21:29® SimBlack
-
dorš> tak hodně štěstí na trnávce. A dej vědět jak ste dopadli. Mi tam jedem od pondělka na tejden
- Středa 19. září 2012 ve 14:31® dorš
-
s malým zpožděním rybačka na Hrachách v neděli, rybyček neustále dost (plný čeřen, okouni žádná velká sláva, ale 2 štičky byly parádně vybarvené, cejni a plotice na feder párádně, jenom kapřík se žádný nespletl, voda neustále klesá a to jim určitě nedělá dobře, v pátek brzo ráno odjezd na Vysočinu, (přehrada Trnávka a Sedlice), rybačka s prima kamarádem z Pelhřimova, celé 3 dny v kuse, nakrmené místo, bude to paráda, v pondělí podám zprávu
- Pondělí 17. září 2012 ve 12:31® Inferno08
-
V neděli na radbuze nad jezem v Liticích: asi 20 ouklejí, jeden tloušť 30+cm, nějaké plotice a dva malý okouni. Ale byli jsme tam tří a od 11h do 18h, takže to taky není zajímavý průměr…
- Neděle 16. září 2012 v 10:36® joudec
-
delfin> jj dneska sem byl zas a je to hrůza, taky nepamatuju takovou hrachovku takhle pozdě, čekam kdy se to začne konečně čistit.
- Neděle 16. září 2012 v 0:11® delfin
-
joudec> mozna to je tou zelenou vodou na rece to neni o moc lepsi,v zari takle zelena voda nepamatuju.
- Pátek 14. září 2012 v 17:54® joudec
-
dneska na borskej za 4 hodiny jen 3 cejni
- Středa 12. září 2012 ve 12:12® Inferno08
-
dorš> Přesně jako já s tátou v pondělí… My byli hned nad jezem!!
- Středa 12. září 2012 v 9:23® dorš
-
včera odpolední rybačka na řece nad Borskou přehradou, pěkná bída, na bíláky jen hrouzkové a plotičky, jiná ryby ani drbanec, rybářů poměrně dost, všichni odjeli znechuceni a bez rybyčky, nás vyhnala bouřka, viděn jeden bobr a žádná větší ryba
- Pondělí 10. září 2012 v 19:40® joudec
-
Gorma> tak když budeš chtít někdy jít tak se mi ozvi na email
- Pondělí 10. září 2012 v 19:26@ Gorma
-
joudec> ted o vikendu tu bohuzel nejsem..
- Pondělí 10. září 2012 v 18:30® joudec
-
Gorma> půjdu o výkendu jestli se chceš přidat
- Pondělí 10. září 2012 v 18:02@ Gorma
-
joudec> fajn, díky moc za tip – určitě vyzkoušim!
ok, někdy muzem zajít spolu neni problem ..
- Pondělí 10. září 2012 v 16:44® OBr
-
delfin> už jsem na to koukal, taky se o to mohli trošku pokusit.. i když zase na druhou stranu, moc daleko by se nemigrovalo. Přes Litickou se nedostanou, jez v Hradišti je taky bez šance, o tom jezu ve městě na Radbuze ani nemluvim..
- Pondělí 10. září 2012 v 16:17® joudec
-
Gorma> btw klidně někdy pujdu s tebou, chybí mi parták na ryby
- Pondělí 10. září 2012 v 16:01® joudec
-
Gorma> tak zkus berounku v bukovci nad jezem, štiky, sumci, tloušti, pod jezem taky dobrý ale horší přístup
- Pondělí 10. září 2012 v 15:30@ Gorma
-
joudec> to nemam…
neco z brehu
- Pondělí 10. září 2012 v 15:05@ joudec
-
gorma> a máš broďáky?
- Pondělí 10. září 2012 ve 14:33@ Gorma
-
delfin> Jo to mas pravdu ja jen jestli nevite kde by byla dobra chytacka ..