Vyhledávání
Plzeň a okolí
V diskuzi je 1.498 příspěvků, z toho 1498 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 10. září 2012 ve 13:32® delfin
-
OBr> Prechod v Doudlevcich neni.
- Pondělí 10. září 2012 ve 13:30® delfin
-
Gorma> Vsude kde tece voda a doufat
- Pondělí 10. září 2012 v 11:30@ Gorma
-
Cau cau, prosimvas kam v Plzni na třpytku??
- Pondělí 10. září 2012 v 7:56® dorš
-
Tompraz> vrták se dá půjčit přímo v mokrouších, vzhledem k tomu, že je k půjčení volně, je brzo tupej a je to docela prima na zahřátí, jinak vždy parádní rybačka a super zázemí (čajíček,rumíček,polívka,klobásky,gulášek atd.)
- Pátek 7. září 2012 ve 21:15® Tompraz
-
dorš– No do těch Mokrouš se taky chystám na dírky to už je tak nějak jasný.. Jen bych rád věděl jestli se tam dá pujčit vrták nebo si nikde musim obstarat vlastni..
- Pátek 7. září 2012 v 7:23® dorš
-
Tompraz> docela pěknej rybníček je u Heřmanky, zkus najít stránky www.dvurgigant.cz, tam je víc, byl jsem tam před 3 roky s celou rodinkou pod stanem na víkend, paráda, buřtíky, ohníček, romantika, koupačka, pěkný kapříci kolem 50+, super zábava, ale jsou tam i pěkný kousky kolem 10kg, amuři,štiky i nějakej vousatej potvora tam je,chyť a pusť, popř.se dá ryba koupit, další rybník v Mokrouších, dobře zarybněno, znám pouze v zimě z dírkovačky (duháci a siveni), určitě dobří kapři a candáti
Tento příspěvek byl editován 7.9.2012 07:23:53 uživatelem dorš. - Čtvrtek 6. září 2012 ve 23:32® Tompraz
-
Petrův zdar, Co takhle nějaké pěkné soukromé rybníčky okolo Plzně neznáte nějaké?? Mimo Radnic kam se chystam na závody… Tak teda jestli nevíte o nějakém kde sou pěkné ryby a da se hezky zachytat??
- Čtvrtek 6. září 2012 ve 14:01® hant
-
dorš> Na Radbuze se s cejnama ten kapr opravdu splete a berou ryby celkem poctivě, ale na borský jsou i ty cejni vymodlený. Ale lidí tam sedí dost.
- Čtvrtek 6. září 2012 v 8:44® dorš
-
hant> hrachovka a smrad, to je přesně ono, bomba přirovnání, ty cejny ti přeju, je to super zábava a když se mezi nima splete i nějak kapřík nebo třeba i pan kapr, je to opravdu fajn rybačka, předpokládám, že se voda začne postupně čistit a bude to i pěkný pohled, kamarád se vrátil po 14-ti dnech z Ameriky, má dnes a zítra ještě volno, tak uvidíme jak se mu bude dařit
- Středa 5. září 2012 v 19:56® hant
-
dorš> obracel se ti žaludek a tos jel jen okolo. To já tam v sobotu i chytal.
Hrachovka a smrad. Ale šli cejni.
- Středa 5. září 2012 v 7:19® dorš
-
včera odpoledne krátká rybačka na řece Radbuze v oblasti chatové osady nad přítokem do Borské přehrady, docela pěkné, na feder záběr po 10 minutách, určitě kapřík-bojovník, utekl i s háčkem, pak cejni a plotice, prima zábava, rohlík,malé domácí rohlíkové boilies, na červíky ani záběr, kolem 18 hod cca 50m pode mnou šplouchanec jako od pytle cementu, za okamžik kolem projel majestátně bobr jako blázen, za půl hodin ještě jeden o něco menší, při cestě domů kolem Borské přehrady (zátoka na Valše) se mi obracel žaludek, voda špinavá, bordel na hladině a už i na břehu, no prostě hrůza, na řeku se určitě ještě vrátím
- Úterý 4. září 2012 ve 13:52® dorš
-
trochu se zpožděním víkendové hracholusky, ráno docela slušná rybačka (cca 6–9,00), potom jako když voda kompletně vymře,ani brnk, na rybičku jeden okounek cca 20 cm, voda zelená a neustále klesá, ńa to, že je konec prázdnin poměrně dost nešťastné řešení paní hrázná, snad už bude jen lépe, ryby o sobě dávali vědět, tak jen se trefit do jejich chuti, v týdnu (zítra) bych chtěl odpoledne vyzkoušet na chvíli řeku někde přímo ve městě tak uvidíme
- Pondělí 3. září 2012 ve 21:43® Dawee
-
Tak jsem byl včera zavláčet na hrachách a ani drbanec
- Pondělí 3. září 2012 v 18:17® OBr
-
Inferno08> možná tam začaly vytahovat, jestli ten upravenej jez v Doudlevcích doplnili o rybí přechod. Jinak nevím, já ty rybky ve městě nechávám bejt…
- Pondělí 3. září 2012 v 17:17® Inferno08
-
Tak včera rychlá akce v Plzni-Doudlevcich pod Tyršákem. Pěkný cejni, největší 40cm, ale přece jen jsem čekal něco víc.. Prej se tam chytá hodně parem, ale nejsem si tím úplně jistý, vzhledem k slabému proudu a bahnitému dnu… Nevíte o tom něco víc??
- Pondělí 3. září 2012 v 15:36® SimBlack
-
OBr> no něco málo. jestli se chytlo dohromady do 10 kaprů tak to bylo hodně
- Pondělí 3. září 2012 ve 13:29® OBr
-
SimBlack> chytilo se něco? Já se pohyboval jen v prostoru do 10m od grilu, takže jsem viděl jenom jak se chytil jeden gumovej člun na bójku, ale ten to po chvilce urputnýho souboje přerval a pak v noci přišli nějaký kapříci kolem 70cm
- Pondělí 3. září 2012 ve 12:33® SimBlack
-
Pista> Na srazu? Tam to bylo výborný tada až na ty ryby no :/
- Neděle 2. září 2012 v 18:22® svery
-
Pista> A jak se tam dařilo? Jsou nějaké zprávy?
- Neděle 2. září 2012 v 18:14® Pista
-
Tak včera jsen sjezdil s vlačekem celej Uterák,ani drbanec.Dnes jsem šel nachytat karásky do Touškova,chytil jsem jednoho,na srazu muselo být lépe.
- Neděle 2. září 2012 v 11:58® Inferno08
-
hant> Jo, přesně, taky jsme se s kamarádem divili…
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 22:13® hant
-
Inferno08> nechápu ten úbytek vody na hrachách. Lidi ještě v kempech a voda jde dolů. Rybařina na blátě.
- Čtvrtek 30. srpna 2012 ve 12:15® Inferno08
-
Tak v sobotu se ukázalo jak univerzální nástraha je žížala. Na hrachách cca v 19h jsem chytil cejna 35cm a za hodinu a půl sumce 50+.. Pak už ale bohužel nic…
- Pondělí 20. srpna 2012 v 11:10® dorš
-
tak bohužel zábava s okounama ani náhodou nepokračovala, pouze jeden záběr a rybka žádná, kolega na těžko od 6,00 do 10,00 absolutně bez záběru, dokonce mu pavouk udělal mezi prutama krásnou pavučinu,už by to chtělo změnu počasí nebo nevím co udělat jinak, byla to docela velká hrůza ani ostatní místní rybáři nic nepochytali, letošní léto na Hracholuskách nejhorší za poslední dobu, snad v budoucnu bude vypadat úplně jinak (spousta malých okounků,candátků a bílé ryby), prima pohled (čeřínek se někdy nedá ani uzvednout),z loďky jsme pozorovali hejna krásných kaprů (60+), převalovali kameny na strmější části břehů, vůbec se nebáli a byly naprosto zabraní do svojí nové hry
- Čtvrtek 16. srpna 2012 ve 13:44® dorš
-
Inferno08> tak jasně, že voda není úplně čistá, jen to není tak špatné jako na Butově apod, vzhledem k předpovědi počasí (+30 st do středy) to bude asi horší a horší, snad bude pokračovat zábava s okounama a splete se i nějaká ta zubatá potvora, stejně by šla zpátky do vody, tak se nemá čeho bát
- Úterý 14. srpna 2012 v 17:44® Inferno08
-
dorš> Tak nevím, já byl minulý čtvrtek pod Pňovanským mostem a tam ta voda už je docela zelená… Jinak na třpytku samý okouni a jedna hezká štika se vypla u břehu… Na těžko cejni. Kapři vůbec..
- Úterý 14. srpna 2012 v 7:15® dorš
-
zdravím všechny velrybáře, nedělě na hracholuskách docela ušla, parádní zábava s okounama, spláveček, malá rybyčka (nachytáno do čeřenu) a o zábavu bylo postaráno, sice žádnej macek (nej cca 30 cm) ale záběrů spousta, jenom ani jedna zubatice, kolegové na přívlač jich chytají malejch mraky, ale na rybyčku vůbec nic, kapři bída, jen pár cejnů, voda zatím docela čistá (oblast Rájovské zátoky) jak vy ostatní?
- Neděle 12. srpna 2012 ve 21:57® SimBlack
-
hasman> Zdravim no mi tam jezdíme na jedno jezero to má 24Ha a je to na kraji doupova. Vlastně přez vodu. jestli by to mohlo být ono?
- Neděle 12. srpna 2012 ve 21:55® SimBlack
-
OBr> Tak to jo. Já mam boužel ve čtvrtek ještě práci no. Já tam jezdil taky ještě než to bylo soukromí. Ještě i na ryby.
Taky už se tam chystam asi 2 roky a ještě jsem se tam nedostal
. a přitom to mam kousek
- Neděle 12. srpna 2012 v 15:50® hasman
-
zdravím neslyšeli jste někdo o soukromém rybníce na doupově nemužu najít žádný odkaz prej to má mít kolem 30ha díky