Chytej.cz

Plzeň a okolí

V diskuzi je 1.498 příspěvků, z toho 1498 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 11. srpna 2012 ve 21:47® OBr
OBr

SimBlack> pokud mi to vyjde, tak chci dorazit už ve čtvrtek a zachytat si, na samotnej sraz sbalím vercajk a budu se věnovat společnosti. V sobotu musím dopoledne vypadnout, protože mám povinnosti ohledně svatby příbuznejch, takže nebudu mít tolik času na chytání – proto zkusím dát ten čtvrtek, do Radnic jsme dřív jezdili za koupáním, jsem zvědav, jak to tam vypadá s rybkama :-)

Sobota 11. srpna 2012 ve 20:38® SimBlack
SimBlack

OBr> no určitě budu na srazu :-) už aby to bylo :-D . No můžem dáme pivko, pokecáme a uvidíme. Ty budeš chytat nebo tam jedeš jen tak?

Sobota 11. srpna 2012 ve 20:22® OBr
OBr

SimBlack> jestli budeš na srazu, můžeme dát v pátek řeč

Sobota 11. srpna 2012 v 19:45® OBr
OBr

Tak jsem dnes po delší době vyrazil s malou na ryby. Zkoušel jsem to prohazovat kolem Nadryb, rybka žádná, vodáků bylo mraky, ale nám to nevadilo, byla to fajnová procházka :-)

foto/diskuze/plzen_a_okoli/2012/th-img49952.jpg
Pátek 10. srpna 2012 v 15:32® SimBlack
SimBlack

Schánim nějakýho parťáka na ryby. Sumci, kapři, prostě cokoliv. Nejlíp někde z okolí Rokycan.

Čtvrtek 9. srpna 2012 ve 20:16® Dawee
Dawee

SimBlack> Tak to si mně moc nepotěšil :-(( snad se trhnu z práce a vyzkouším to tam

Čtvrtek 9. srpna 2012 v 10:37® SimBlack
SimBlack

Dawee> Tak nic moc voda je zelená jak brčál. Je to hustý jako kaše. :-D

Středa 8. srpna 2012 ve 21:29® Dawee
Dawee

SimBlack> Tak doufám že bude nějaké echo o úspěchu či neúspěchu :-)

Středa 8. srpna 2012 v 9:15® SimBlack
SimBlack

Dawee> No já možná pojedu ve čtvrtek se tam podívat na chvíli.

Úterý 7. srpna 2012 ve 23:55® Dawee
Dawee

SimBlack> No uvidíme, mám v plánu zkusit boilie a a mrtvou rybku tak snad něco přijde

Úterý 7. srpna 2012 v 8:49® SimBlack
SimBlack

Dawee> Zdravim já tam byl minulí týden a voda docela dost kvetla. Teď nevim.

Pondělí 6. srpna 2012 ve 21:34® Dawee
Dawee

Zdravím, plánuju vyrazit na víkend na Klabavu, nevíte někdo jak to tam teď vypadá?

Neděle 5. srpna 2012 ve 22:10® scryc

Ahoj, poradí mi někdo kde je v Křimicích jez Lobkovicovo a rybářská chata? Abych se tomu vyhnul. Na mape sem to nenašel.

Úterý 31. července 2012 v 11:26® dorš

Radek129> tak to gratuluju, super výsledek na tu bídu jaká tam ted je, ve čtvrtek večer jedem zkusit sumíka nebo nějaké hadice, tak uvidíme, už alespon zacali tahat celkem pekný cejni, snad se to zlepší

Pondělí 30. července 2012 v 8:26@ Radek129

Ahoj, tak Hracholusky po týdenním rybaření v jednom člověku: 26kaprů – Nej 61cm. O dravce jsem vůbec nezavadil, dvě noci vyveženo na sumíky a také nic. Tak opět za 14dnů na týden.

Pátek 27. července 2012 v 7:21® dorš

včera večer, řeka nad borskou přehradou (oblast Valcha), počasí ideální před bouřkou, od 18 do 23 hodin ve dvou lidech 1× cejn a 1× ježdík, hadi ani náhodou, už je to docela síla, připadáme si s kamarádem jako totální blázni, v neděli opět na hrachy, už se to musí zlomit

Čtvrtek 26. července 2012 v 1:56® Arcanis
Arcanis

Dneska Hrachy na rousnici a vubec nic. Sem tam to tuklo, ale to bylo vse.

Pondělí 23. července 2012 v 8:13® dorš

ahoj všem tichým bláznům, hracholusky v sobotu dopoledne,úplně stejná písnička už 3 neděle v kuse, pár cejnů,kapr žádný, dravci ani omylem, spousta místních chatařů (kamarádů a opravdu zanícených rybářů) už k vodě ani nechodí, do budoucna to vypadá naprosto fámozně, nepamatuju tolik okounků a malých candátků, pozoruju to už 14 dnů a je jich čím dál víc a parádně rostou, jejich starší sourozenci musí mít břicha nacpaná k prasknutí, v týdnu zkouška vousatých, snad se něco povede

Pondělí 23. července 2012 v 0:05® rudla 69
rudla 69

SimBlack> Co nejblíž to jde.Bydlim z druhý strany plzně.Místa kam jezdím jsou hodně profláklý.Hodně rybářů a vo vodácích ani nemluvim,ale to ty asi víš. Musíš vybrat flíček aby jezdili po druhej straně a to je někdy dost těžký.Jedno foto asi tři tejdny staré ti ukážu.Možná to poznáš.Víc jedině po SZ.Bych nerad aby se tu někdo do mě pustil,že jsem prozradil Berounku:-))

foto/diskuze/plzen_a_okoli/2012/th-img49030.jpg
Neděle 22. července 2012 v 16:26® SimBlack
SimBlack

rudla 69> já se chystam na začátku srpna někam na víc dní. ale vůbec nevim kam. teď co jsem kde byl tak nic moc. Kam ty jezdíš?

Neděle 22. července 2012 v 16:23® rudla 69
rudla 69

SimBlack> Byl jsem na noc.Pár tloušťů,nej 48,jesen přes 40 kterého jsem tam nikdy nechytil a na závěr kapřík 66.Tak že max. spokojenost.

Neděle 22. července 2012 v 15:19® SimBlack
SimBlack

Zdar Jak to jde? Jezdíte někdo na berounku?

Pátek 20. července 2012 v 15:59® delfin

Dneska na borskej pekny cejni nejaka plotice kapri nejdou ale aspon neco

Pátek 20. července 2012 v 15:36® Pista

Ja k Jiřímu chodim s feederem,po­dustve,parmy,kap­ři,největši 58,větší trham a trham..Nechce to chytat v tůních,ale hazet do proudu,chodit brzo ráno.

Čtvrtek 19. července 2012 ve 14:00® SimBlack
SimBlack

Radek129> No já to znam mi příští týden odjíždíme na soukromej revír na pár dní a taky to vůbec neutíká :/

Středa 18. července 2012 ve 14:08® dorš

Stavba> zaplavávat u Jiřího bych neriskoval, jde to na pár místech vyvázat o větve, jinak podvodák a pěkná baculatá plotice, těch míst na vyvazování je tam opravdu málo, dá se i pod lávkou přejít a vyvázat o druhý břeh, jen pozor na vodáky, někdy je to problém a kotví se o kámen na dně, trochu alchymie ale jde to

Středa 18. července 2012 ve 13:13@ Radek129

SimBlack> to krmení ja ne Hrachy na týden tak akorát. Je to velká voda a rybu musíš na místě udržet, to docílíš jen krmením a já mám vyzkoušeno přikrmovat dost často, když záběry jdou. Dokonce se má ustálit i počasí, tak věřím, že záběry budou. Už teď máčím kukuřici s řepkou a bude se vařit, to je na všem to nejhorší. Ale nějak se nám to do té soboty vleče, jak se člověk těší k vodě, tak to vůbec neutíká.

Středa 18. července 2012 ve 12:32® Stavba

dorš> neco uz sem letos na Borskej navlacel a nasedel se s cudlama, krome par promarnenych zaberu a zaseku do prazdna vubec nic. snad se to zlepsi na podzim. takze rikas, ze k Jirimu se nema cenu vydavat krome sumiku? to chytas na podvodak nebo zaplavavas s trhackou?

Středa 18. července 2012 v 11:26® SimBlack
SimBlack

Radek129> To budeš krmit celou vodu ne? :-D no já jedu dneska zkusit berounku na sumce přez noc tak uvidim.

Středa 18. července 2012 v 7:36® dorš

dobré ráno, tak Borská přehrada včera naprostý propadák, voda silně podkalená, ryby absolutně na nic nereagovali, nikde živá duše, chytáno pod Litickou školou ve stráni, vyzkoušeno úplně všechno (plavačka,feder, klasická položená), na rybyčku to ani nemělo cenu, doufám, že včerejškem skončilo to nejhorší a už to bude jenom lepší, o víkendu opět Hracholusky, chci zkusit nějakého vousatého domorodce, snad se mi povede chytit nějakou slušnou nástražku (plotice, v nejhorším menší cejnek)