Chytej.cz

Plzeň a okolí

V diskuzi je 1.498 příspěvků, z toho 1498 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 18. května 2011 v 19:40® parmičky.cz

Zdravíme všechny rybáře, poraďte nám prosím, jedeme na dětské závody na nádrž Bílka (Kout na Šumavě) Jsme ze Sokolova a moc to tam neznáme,jde o závod v plavané, jaká je tam voda? jak chytat? jde to i jinak než na angličáky? díky silvie

Úterý 10. května 2011 v 8:36® martinfish1
martinfish1

M.BURNES>
rybářské závody Horní Bříza Datum akce: 14.5.2011

Zaměření: Všeobecné

ZVEME VŠECHNY PŘÍZNIVCE RYBAŘENÍ

na ZÁVODY V LOVU RYB UDICÍ

konané dne 14. května 2011 na rybníku bývalého VUK v Horní Bříze, okr. Plzeň-sever

prezentace účastníků … 06.00 – 07.00 hodin

1. kolo ....... 07.00 – 09.00 hodin
  2. kolo .......10.00 – 12.00 hodin

STARTOVNÉ do 15-ti let – 100,– Kč
dospělí – 200,– Kč

Chytá se na jeden prut, vnadění povoleno, povolené techniky plavaná a položená. Případné další upřesnění pravidel na místě v den závodu. Boduje se každá ulovená ryba 1 cm – 1 bod. Maximální počet startujících 50 HODNOTNÉ CENY OBČERSTVENÍ ZAJIŠTĚNO Každý účastník chytá na vlastní nebezpečí

Další informace p. J. Svoboda na e-mail jarous.svoboda@centrum.cz nebo p. P. Šváb na tel. 606731884

Úterý 10. května 2011 v 8:34® martinfish1
martinfish1

M.BURNES> http://www.letinskyrybnik.cz/skasov-dz.html

Pondělí 9. května 2011 ve 20:59® Oleee

loutkar> Jak píše albin, voda lakomá a těžká. Potočáci jsou tam a slušní, vytírají se tam. Taky té řece dávají slušně zabrat chataři.

Pondělí 9. května 2011 ve 13:15® M.BURNES
M.BURNES

Ahoj nevíte kde jsou nějaké dětské závody?

Pondělí 9. května 2011 v 9:22® sus1

albin> Jak jsem četl a došel ke slovu ,,nálety", tak jsem čekal,že napíšeš úkáčka a ne kormouše.:-)

Pondělí 9. května 2011 v 7:56® albin
albin

loutkar> Hracholusky mají spodní výpusť takže je tam voda celý rok studená a poměrně chudá na kyslík.Ryby jsou tam poměrně velký,ale je to voda lakomá.Bývala to pstruhovka tak se tam vyskytují potočáci i lipani a asi se tam i vytírají,protože je jich tam stále i spousty malinkých.A bez vysazování.Tou spodní výpustí s přehrady a tím,že řeka do ůstí s Radbuzou je poměrně krátká takže v zimě nezamrzá a co se tam děje po náletu černejch hajzlů si dovedeš představit.Takže tak.Nicméně jsou tam krásný fleky takže za procházku s vláčkou nebo mochou to stojí.

Čtvrtek 5. května 2011 ve 22:50® osprey
osprey

loutkar> Úseky pod hlubšími přehradami bývají dost chudé na ryby a studené. Po povodních se do nich ale vyplachují ryby z těch přehrad, takže tu a tam je obsádka zajímavá. Většinou se to ale rychle vybije.

Úterý 3. května 2011 ve 21:41® loutkar

rudla 69> jasne diky moc tak uvidim jak uspeju treba nahoda je blbec dam pak vedet jak sem dopad jeste jednou dik Honza

Úterý 3. května 2011 ve 20:40® rudla 69
rudla 69

loutkar> Já z 99% jenom feederuju a to na tuhle vodu neni ideální.Je dost studená. Jednou jsem ji měřil v největších pařácích a měla jenom necelých 14°.Když to projdeš se splávkem,s mouchou nebo vláčákem,tak něco určitě vyválčíš.Co jsem slyšel o štikách,tak jenom kudly.Fousatý tu chytli za poslední dobu asi dva kolem metru a půl.

Úterý 3. května 2011 v 19:04® loutkar

rudla 69> dik za odpoved to me docela prekvapuje bych cekal celkem slusnou ryby osadku vseho druhu.projizdel sem naky kecani na mrku stary teda 3 roky ale tam psal ze dost slusny ze sou tam pekny sumici stiky a pod prej kolikrat lepsi rybacka nez na hracholuskach tak tos me docela prekvapil tak diky moc zetra bych mel jet kolem tak se tam schvalne zkusim zarazit jestli nenarazim na nakyho rybare uvidime jeste jednou moc diky a hezky ulovky Honza

Úterý 3. května 2011 v 18:50® rudla 69
rudla 69

loutkar> oni tam ty ryby moc nebyly ani před povodní.Pokud vím tak se tam nasazuje jenom kapr.Na vláčku sem tam nějaký okoun.Občas se povede malej potočák.

Úterý 3. května 2011 v 18:37® loutkar

rudla 69> ahoj jak to myslis ze to za nic nestoji jako ze povoden vyplachla ryby nebo spis ze sou tam cudli vid je to celkem pekna voda dik za odpoved

Úterý 3. května 2011 v 17:10® rudla 69
rudla 69

Pod hracholuskama to za moc nestojí:-(

Úterý 3. května 2011 v 15:36® hant
hant

loutkar> vodu pod hracholuskama vůbec neznám. Ale taky bych se o ní rád něco dozvěděl.

Pondělí 2. května 2011 ve 22:54® loutkar

naprosto vas chapu ale me zajimalo celkove jak to vypada pozaplavach ja taky prosazuju chyt a pust ale presne sou mezi nama takovi co chytej to berou znameje vsichni hlavne tu vodu vubec neznam tak sem spis sondoval bracha ma chatu u horni brizy tak sem si rikal ze kdyz tam nekdy jedu tak bych smocil pruty jestli sem nekoho nastval tak sory ale jinakrybam zdar loutkar-honza

Pondělí 2. května 2011 v 17:08® hant
hant

fishman123> :-D :-> :-> :-D to je fakt

Pondělí 2. května 2011 v 15:47® fishman123
fishman123

hant> Tip na fígl bych nahodil ale víš kolik čte tuhle diskuzi masařů? To by sme si asi na sedleci pak moc nezachytali :-)

Neděle 1. května 2011 v 17:19® loutkar

zdravim vsechny neni tu fakt nekdo kdo ma zkusenosti z vodou pod hracholuskama diky za odpovedi Loutkar

Čtvrtek 28. dubna 2011 v 18:37® martinfish1
martinfish1

tak dnes bez záběru :-((

Středa 27. dubna 2011 v 15:06® Jak.novi
Jak.novi

Baf! :-D

Úterý 26. dubna 2011 v 16:17® hant
hant

martinfish1> když přijedeš od Plzence tak mineš školu a přes mostík přes řeku a doprava. Zajedeš na větší plac na parkování. Je to u nějakýho veslařskýho klubu. Parkování no problemo. A nebo u silnice je dost místa proti hospodě v zatáčce, ale dej to k tomu klubu. Je to trvnatej plac a okolo vysoký stromy a keře.

Úterý 26. dubna 2011 v 11:39® martinfish1
martinfish1

hant> tak baterku už mám koupenou novou tak hurá na ryby :-D . hant-fishman123 : chlapy poradíte mi kudy se autem dostat k tomu Sedleckýmu rybníku myslím tím kam v Sedleci zajet a kde nechat auto. :-) díky

Pondělí 25. dubna 2011 v 17:59® hant
hant

fishman123> no já si taky nestěžuju. Ale je pravda že vloni tam každej kdo šel okolo nás odcházel odchytanej. Ale je pravda že o zarybnění nemám informace jen tak z doslechu jedna paní povídala. Dnes jsem se tam chystal ale jet tam 20km a zmoknout se mi nechtělo ryskovat. A když si tam často tak nahoď tip na nějakej fígl jak se jim dostat na kobylku. Já chdim nejradši když mam kliku a chytnu fleka k tomu začátku chráněný oblasti ptactva.

Pondělí 25. dubna 2011 v 17:51® fishman123
fishman123

martinfish1> sedlec v je můj nečastěji navštěvovaný rybník, letos to tam bere parádně ,nasadilo se tam dost kaprů a línů ale lidí je tam fakt dost.

hant> Myslím že na Sedlci se tak strašně nemasaří ,ale je fakt že někteří dědulové berou všecko ale většinou to není tak zlé. Chytám tam dost často a na malé množství ryb a hlavně kaprů si nemůžu stěžovat. Zarybnění je podle mě velmi dobré.

Tento příspěvek byl editován 25.4.2011 17:52:46 uživatelem fishman123.
Pondělí 25. dubna 2011 v 17:32® hant
hant

martinfish1> no tak dobrý- je tam bahno a poměrně malá hloubka a omezení lovu v tom předělu. Chodí tam hodně lidí a dost se tam masaří a netuším jak to zarybňují. Cejni jak zrcátka a kapři spíš menší. Ale jsou tam cendáti. S jedním jsem se neůspěšně loni popasoval a hádam mu tak 80cm+. Sedlec pustili ze statutu místního významu a tim je to tam logicky horší rok od roku. kamarád chodí na ten menší a tahá tam krásný líny.Ale nezatrcuju to tam a párkrát za sezonu tam zajedu nahodit.:->

Pondělí 25. dubna 2011 v 15:40® martinfish1
martinfish1

hant> v Sedleci jsou dva rybníky Sedlecký a Nový ? Je to tam dobrý ?

Pondělí 25. dubna 2011 ve 12:58® hant
hant

martinfish1> na Borskou nejradši pod závory do toho lesíka pak jsou svodidla na Valchu a nebo vedle nuda pláže s toho pole. Když je hezky a ryby neberou tak je obačas na nudy na co koukat. Tak dalekohled s sebou:-D . Já chtěl dnes zkusit Sedlec ale nějak se mi nelíbí to počasí. Je to takový jo i ne.

Pondělí 25. dubna 2011 v 11:59® martinfish1
martinfish1

hant> jj to je přesně on. Kam chodíš na tu Borskou k chatám nebo na druhou stranu ? Já se byl projít u toho nového Škoda parku a samej dědula . Dnes jsem se těšil , že zajedu na Okružinku a nenastartoval jsem auto ,odešla mi baterka . :-((

Sobota 23. dubna 2011 ve 23:26® hant
hant

martinfish1> čau. neřiká mi to nic. Ale není to náhodou u Vstiše u Dobřan???jo a tu Borskou po dnešku beru zpět. :-( jeden záběr a nic víc. A to jsem jim tam strojil dobroty. Ale šel okolo takovej radílek a v pátek večer prý nestíhal tahat jak prej vařila voda a údajně dostal i 85cm. potvrdil to i jeden co seděl kousek od nás. Ale v sobotu jsme vyšuměli všichni. :-93;