Chytej.cz

Plzeň a okolí

V diskuzi je 1.498 příspěvků, z toho 1498 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 19. září 2010 v 19:42® Jak.novi
Jak.novi

hant> Aspoň že tak. :-)

Neděle 19. září 2010 v 18:58® SimBlack
SimBlack

hant> tak to je divný já tam byl minulej tejden a docela pěkná chytačka. Brali i malí kapříci a mraky cejnů. Sice ne moc velký ale bylo jich dost

Neděle 19. září 2010 v 17:33® hant
hant

Jak.novi> tak Kabava jako revír super. V šest ráno bylo 6 stupňú a nad vodou mlžný opar. Kola od ryb a spousta rybářů. To se ale nedá říct o záběrech. Za 7 hodin 4člená parta ulovila celkem čtyři cejny. Největší měl 47cm. Okolní rybáři taky nic moc ale bylo tam krásně. pivo

Sobota 18. září 2010 ve 23:27® hant
hant

Jak.novi> dnes jsem dal Borskou a jeden cukanec a 4krát netopýr. Takže bez rybka ostudná. Ale na tu Klabavu se těšim letos jsem tam ještě nebyl. Když je po dešti tak to tam stojí za h…o. Protože na blátě zasekneš a hodíš záda. A letos hodně pršelo. Tak by to asi nebylo ono. Jinak na Borský nikdo. Na proti seděl jeden a na dohled jinak nikdo. Asi už všichni pochopili dřív než já že tam neberou.:-D :-( :-|

Sobota 18. září 2010 ve 22:58® Jak.novi
Jak.novi

hant> Já v nejbližší době asi na ryby nepůjdu. Ale dojmy určitě sděl.

Sobota 18. září 2010 ve 22:48® hant
hant

Jak.novi> nediskutuje protože se ulejváš a chodíš na diskuse k adminum a HADové. Tak něco nahoď. Zítra ráno jedu na Klabavu tak pak sdělim dojmy

Sobota 18. září 2010 ve 21:02® SimBlack
SimBlack

njn neni tak nějak o čem asi.

Sobota 18. září 2010 ve 20:55® Jak.novi
Jak.novi

To v Plzni buchla atomová bomba a všichni jsou ozáření? Páč mi jinak nejde do hlavy, že se tady nediskutuje… :-O :-))

Úterý 14. září 2010 v 15:26® hant
hant

martinfish1> dva roky zpátky tak nasadili štiky na Borskou. Spousta jich padla a myslím že to bylo po deštích a něco se tam spláchlo. S kamarádem jsem tam běžně nacházel štiky okolo 60cm a krásný kapry a amury moc uctihodných rozměrů. A jednu zubatou jsem si tam vytáhl i já.za tím penzionem jsem to nikdy nezkoušel a chdím taky do té loděnice za podjezdem směr na Litice. Je tam pěkná zátoka a od silnice číhají borci na dravce. Ale v zásadě sem tam moc štěstí nikdy neměl. Od silnite pod šraňkama tam jo a u bývalého tobogánu taky.

foto/diskuze/plzen_a_okoli/2010/th-img37627.jpg
Úterý 14. září 2010 v 10:15® Knapik
Knapik

martinfish1> to je u silnice pod šraňkama, jestli se nepletu, jedno z prvních míst hned za tím rákosím pod paloučkem …

Pondělí 13. září 2010 ve 22:18® martinfish1
martinfish1

hant> já chodím pod chaty , ale chtěl bych to vyzkoušet ještě dál někde za tím penzionem :-) Jak jsou šranky tak pod nima jsem taky chytal a našel jsem tam dvě mrtví štiky 50 a 60 cm :-((

foto/diskuze/plzen_a_okoli/2010/th-img37620.jpg
Pondělí 13. září 2010 ve 21:44® hant
hant

hant>

foto/diskuze/plzen_a_okoli/2010/th-img37618.jpgfoto/diskuze/plzen_a_okoli/2010/th-img37619.jpg
Pondělí 13. září 2010 v 16:08® hant
hant

martinfish1> koukám že chodíme hodně blízko od sebe.

Pondělí 13. září 2010 ve 13:55® martinfish1
martinfish1

Nedělní ráno na Borský přehradě

foto/diskuze/plzen_a_okoli/2010/th-img37594.jpgfoto/diskuze/plzen_a_okoli/2010/th-img37595.jpg
Neděle 12. září 2010 v 16:31® hant
hant

SimBlack> to mi povídej. řikal jsem si že to někdo zapoměl na střeše a spadlo mu to,ale tam je tak náročnej terén že by to na střeše nevydrželo ty dva kilometry. To fakt někdo mrsknul s auta.

Neděle 12. září 2010 v 16:25® SimBlack
SimBlack

hant> prasata

Sobota 11. září 2010 ve 23:08® hant
hant

hant> Tak pánové! vrátil jsem se z Hracholusek. Dal jsem rybačku na Keramice. Z hráze bigbít s keramiky tuning párty a z hospody ječela harmonika. Hrachy se odpouští takže rybařina na blátě. Vymlasknul jsem krásnýho cejna a dvě plotice okolo 30cm takže paráda. Ale po cestě domů jsem se přesvědčil že někteří rybáři jsou fakt HOVADA. na cestě igelitka plná cejnů a karásků a jeden podměrečnej kapr. Asi se někomu najednou nehodili tak je vyhodil.nahodím foto ale foceno mobilem a nasvíceno autem tak nevím.Dotyčnému přeji aby už neviděl ani šupinu

foto/diskuze/plzen_a_okoli/2010/th-img37525.jpg
Sobota 11. září 2010 ve 22:26® hant
hant

SimBlack> no jasně. hafo cejnů zachytáš si

Sobota 11. září 2010 v 18:48® SimBlack
SimBlack

hant> jj takže nějaký ryby jdou jo? budu se tam muset podívat někdy

Sobota 11. září 2010 v 17:22® hant
hant

SimBlack> dorostli tu slušně cejni. těch je tu hafo. a nasazují sem kapry okolo 70cm a je tu doporučená K 70. pustit kapra 70cm vejš. jinak změny u bývalého tobogánu neco tam staví a tobogán už není.

Sobota 11. září 2010 v 16:04® SimBlack
SimBlack

A jak to jde na B. přehradě? já tam nebyl tak 4 roky už. Já jezdim na tu Berounku a na některých usecích pěkná rybařina no. Občas se povede i pěkná ryba

Pátek 10. září 2010 ve 20:34® Jak.novi
Jak.novi

martinfish1> Ono úplně stačí, že se tam nahrnou hordy tvz. ,,sportovních rybářů". :-)

Pátek 10. září 2010 v 18:24® hant
hant

martinfish1> tak ten bordel na Borský to s tebou souhlasim. Borečci se tam naučili autama až k vodě a pěkně to zhuntovali na flekach pod šraňkama:-( ale včera jsem tam chytal a byl jsem tam jen já kámoš a komáři. Moc lidí nebylo ani na plochý dráze co se jela. jinak pár cejnů. Klasika

Pátek 10. září 2010 v 17:53® martinfish1
martinfish1

Jak.novi> Já už toho vyzkoušel , ale asi blbě. :-(( nejlíp sem si zachytal v Boněticích , ale je to docela z ruky. Vždy si vyberu nějakej pěknej úsek řeky a pořád to není ono. Vím ,že každej si své místečka chrání a nechce se s nimi pochlubit , aby se tam nenahrnulo mraky masařů .Já si chodím na ryby odpočinout a odreagovat se ne tahat mraky ryb domu do mrazáku a učím tomu svého syna ,který se mnou na ryby jezdí rád . Jen jsem se slušně zeptal a myslím si,že se najdou rybáři ,kteří se rádi podělí o své zážitky v této diskuzi.

Pátek 10. září 2010 v 16:59® Jak.novi
Jak.novi

martinfish1> Co zkoušet?

Pátek 10. září 2010 v 16:05® martinfish1
martinfish1

To je škoda :-) a nějakej pěknej rybník v okolí tady neni ? Chodím na Borskou přehradu a tam je čím dál víc rybářů a hroznej bordel. :-) Vždy si musím před chytáním uklidit místo od odpadků než začnu chytat. Přestěhoval jsem se do Plzně a tak to tady moc neznám . Poradíte mi někdo nějakou dobrou lokalitu? předem díky

Čtvrtek 9. září 2010 ve 21:50® Jak.novi
Jak.novi

martinfish1> Možná jedině jezírko na Košutce.

Čtvrtek 9. září 2010 v 15:58® hant
hant

martinfish1> taky mě žádnej nenapadá:-O

Čtvrtek 9. září 2010 ve 12:37® Knapik
Knapik

martinfish1> tady takový vody moc nejsou, když už, tak zatopený lomy na šutry, ale o klasickém pískáči nevím :-((

Čtvrtek 9. září 2010 v 11:37® martinfish1
martinfish1

Ahoj nevíte někdo jestli jsou někde v okolí Plzně nějaké dobré písáky na chytání ?