Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 11. května 2010 ve 23:23® Zoles
-
osprey> Nejvic me mrzi to misto na Lužnici kde ste tocili to zimni video, stema bilejma stromama. To jsem mel fakt rad.Ale uz jsem prisel na to ze az tak velka tragedie se nestala, velky kusi a malinky zustali takze ok.
- Úterý 11. května 2010 v 10:52® osprey
-
Zoles> My máme kormorány taky „rádi“. To si buď jist.
- Úterý 11. května 2010 v 1:41® Zoles
-
Jsem si nevsim ze mi ten muj zkrat presunuli do plavany.Kazdopadne se omlouvam tem koho jsem se dotknul. Je to sice krasnej tvor a zakonem chranenej ale treba madari je strilej,nevim kdo jim to schvalil ale legalne je strilej. Kazdopadne petici pro regulaci stavu kormoranu bych hned podepsal. Zatim nam nezbude nez doufat ze pristi zimu jich tolik neprileti.
- Neděle 9. května 2010 ve 13:20® Hora
-
Tak se přidám taky.Páteční lov odpoledne přinesl celkem solidní lov.Chytel jsem na slepém rameni a bylo vytáhnuto na plavanou cca 5 plotiček,2 kapříci a jeden karásek.Nej nástraha byla kuku + masák.Sledoval jsem proti sobě západ slunce a byla to nádhera.
- Neděle 9. května 2010 v 10:40® skwor
-
Nějak to tady skomírá… Jedna včerejší.
- Středa 5. května 2010 v 7:20® hraji
-
Tak jsem včera zase trošku pochytal, děti z kroužku měly praktický rybolov, tak jsem jim šel dělat instruktora a přitom jsem občas nahodit, převážně když jsme seřizoval jejich udice. S rybkami to bylo slabší, proti minulému týdnu jsme chytili méně, ale byly tam i hezké kousky. Hlavně tloušti a jeseni. Ti se vloni vytřeli a tak je řeka plná malých hladových jesínků.
- Pondělí 3. května 2010 v 16:45® sus1
-
hraji> Prd na to,každej z nás má někdy zkrat.
- Pondělí 3. května 2010 v 16:26® Jak.novi
-
džigit>
- Pondělí 3. května 2010 ve 14:21® hraji
-
Zoles> při vší snaze nerozumím tvému výronu. Ono dělat něco proti kormoránovi není úplně snadné, přece jen je to zatím pořád tvor chráněný zákonem. Ale jisté náznaky zde jsou. Mohl bys nám prosím poradit, jakým konkrétním směrem bychom měli napřít naše síly?
- Pondělí 3. května 2010 v 9:03® džigit
-
Jak.novi> no pokud chceš vyhladit i nějaký párhektarový rybník s rybí obsádkou
- Neděle 2. května 2010 ve 22:35® cormoran
-
osprey> Hezky napsáno..
džigit> Noo, asi by si na mě vyšlápnul na Ústí, tam jsem nejčastěji. Zatím ale ticho po pěšině
- Neděle 2. května 2010 ve 21:44® Jak.novi
-
Nebo moderně. ( Toto bude asi učinější)
- Neděle 2. května 2010 ve 21:42® Jak.novi
-
Zoles> Řešit lze historicky.
- Sobota 1. května 2010 v 18:18® džigit
-
Zoles> tady ho můžeš řešit
jeho poslední aktivity…
- Sobota 1. května 2010 v 17:07® osprey
-
Zoles> Pokud ho neřešíš stejně jako my, asi bys nám to neměl vyčítat. Pokud ho nějakým zákonným způsobem řešíš, budeme ti vděčni, když nám povíš, jak na to.
A pokud ho řešíš způsobem nezákonným, tak raději mlč a řeš ho dál – ale nikdy si nemůžeš být jist (čistě teoreticky), že ti ukecaní, co tu plkají, neřeší ten problém taky.
- Sobota 1. května 2010 ve 2:16® Zoles
-
Me by docela zajimalo , kdy zacnete namysto kecu blbejch resit opravdovej problem kterej se jmenuje kormoran.
Tento příspěvek byl editován 1.5.2010 11:57:20 administrátorem BoBo-Falknow.
Důvod editace: Příspěvek neobsahoval relevantní obsah. - Čtvrtek 29. dubna 2010 v 19:05® džigit
-
sus1> tam jsem psal taky,neboj
Tento příspěvek byl editován 29.4.2010 19:09:08 uživatelem džigit.kdyby byl kratší,bral bych taky…
- Čtvrtek 29. dubna 2010 v 18:01® sus1
-
džigit> Bohužel ne.Mivardi vláčák jsem nikdy nevlastnil a abych tě řekl pravdu,ani se po nich nedívám. Momentálně mám v seznamu na č.1 tohle. http://www.splavek.cz/…-8-20-g.html
Příště v přívlači,at nejsme napomenuti.
Tento příspěvek byl editován 29.4.2010 18:05:02 uživatelem sus1. - Čtvrtek 29. dubna 2010 v 10:15® džigit
-
sus1> když už jsem tam koukal,mrknul jsem i na vláčáky.Nemáš nějaké zkušenosti-např. http://mivardi.cz/…tdetail.aspx?…
- Středa 28. dubna 2010 ve 23:43® sus1
-
Beer.Beda> Měl jsem tuhle http://mivardi.cz/…tdetail.aspx?… a tu ti můžu s klidem doporučit, jen ta cena,no??
Tento příspěvek byl editován 28.4.2010 23:43:53 uživatelem sus1. - Středa 28. dubna 2010 v 19:06® osprey
-
Beer.Beda> Ta, co ti radí hraji, by šla. Ale počítej, že s takovým bidlem už bude třeba ryby podebírat. Já se s pětkou ještě ohnu a seberu rybu do ruky, s šestkou už je to u větších ryb riziko a se sedmou se to dělá fakt blbě.
Abych ještě ujasnil, o čem je řeč – když se ohneš k rybě a máš prut 6 m či víc našikmo, nedosáhneš na ni. Když ho dáš svisle, v podstatě lámeš špičku.
Ono zlomit boloňku, to je hned. Nedávno jsem to viděl.
- Středa 28. dubna 2010 v 17:24® timbab
-
Jak.novi> Tak 4,2 je zlatej střed
- Středa 28. dubna 2010 v 15:24® Jak.novi
-
timbab> Jakou dělku plánuju? Ježiši já nevím, letos jsem si koupil už tři pruty.
Ale možná 4,2 m.
- Středa 28. dubna 2010 v 7:39® hraji
-
Beer.Beda> Jak jsem psal, je to o penězích. Slušným kompromisem jsou boloňky od firmy MILO, jsou přiměřeně lehké, cenově rozumné a dostatečně kvalitní. Třeba toto boloňka ATTACK v šesti metrech stojí 1750 korun a hmotnost je 312 gramů http://www.milorybarskepotreby.cz/pruty-attack
- Úterý 27. dubna 2010 ve 20:28® timbab
-
Beer.Beda> Ahoj,když to budeš nějakou hodinku držet v ruce tak budeš mít dost i ty
- Úterý 27. dubna 2010 ve 20:26® Beer.Beda
-
hraji> To máš pravdu, ale chci něco levného, protože plavajda určitě nebude top způsob rybolovu.Tedy pro mne.Těch 350g je určitě lepší, ale kdo mě zná tak by mi naložil klidně půlkilovku.
- Úterý 27. dubna 2010 v 8:00® hraji
-
Beer.Beda> pokud nemáš hodně peněz, a to je tvůj případ, zvaž, zda je opravdu nezbytné vlastnit tak speciální prut, jakým boloňka bezesporu je. Boloňka v délce 5 metrů je na nic, to je dětský proutek. Stejnou službu ti udělá matchový prut dlouhý 4,5 metru a ještě bude použitelný na lov na odhoz. Boloňka 6 metrů je již lepší. Ovšem aby se s ní dalo lovit celý den, měla by vážit do cca 350 gramů. Taková boloňka ale bude těžko za 2000 korun. Takže ti doporučím si všechno ještě promyslet a koupi boloňky odložit do doby, kdy se budeš věnovat plavané hodně a nebo budeš mít víc peněz k dispozici.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:24® timbab
-
Jak.novi> To už se od plavaný dostáváme daleko :1 Jakou délku tý matchky plánuješ?
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:22® Jak.novi
-
timbab> Ne radši dva. Jeden se spičkovou akcí a druhý s parabolou.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 22:19® timbab
-
Jak.novi> jo vlastně 1 picker