Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 23. března 2010 ve 21:30® Jak.novi
- Úterý 23. března 2010 ve 21:22® shimaco
-
timbab> Tak to asi jo díky za tip.
- Úterý 23. března 2010 ve 21:19® timbab
-
shimaco> no ona tematchka nebude složená o nic moc menší než dělička
- Úterý 23. března 2010 ve 21:16® shimaco
-
timbab> Protože to chci vozit v autě a třeba na dovolenou s rodinou,to potom člověk kouká na to aby ušetřil místo.
- Úterý 23. března 2010 ve 21:13® timbab
-
shimaco> a proč nechceš děličku?Jinak kámoš ma tuhle a je spokojenej http://www.milorybarskepotreby.cz/…3-9-m-5-12-g
- Úterý 23. března 2010 ve 21:02® shimaco
-
timbab> To se právě chci taky dozvědět,ale rád bych se vešel max. do 2500,.Moje č.1 je feeder,ale když má člověk dvě hodiny před prácí nebo po ní čas........
- Úterý 23. března 2010 ve 20:58® timbab
-
shimaco> co je rozumná cena?
- Úterý 23. března 2010 ve 20:53® shimaco
-
Poraďte mi nějaký telematch na příležitostné chytání za rozumnou cenu.Díky.
- Pátek 19. března 2010 v 10:10® hraji
-
I jen mírné oteplení a postupující čas již nutí ostroretky k tahu. Objevují se na nich náznaky třecí vyrážky. Ryb to nastupující jaro poznají neomylně.
- Pátek 19. března 2010 v 10:09® hraji
-
proutnik> já ji viděl na vlastní oči v Čechách poprvé. Proto jsem ji fotil.
- Čtvrtek 18. března 2010 ve 22:08® proutnik
-
hraji> tak ta hrazka nema chybu
neco takoveho sem ste nevidel
- Středa 17. března 2010 ve 22:38® osprey
-
Sander> Myslím, že ryby jsou z valné části pod tím ledem. Kvůli kormoránům. Dnes mě jich míjelo postupně přes 100. Velké hejno. tři menší, několik skupinek.
Svým způsobem nám ten led pomáhá. Každý den co vydrží bude dobrý.
- Středa 17. března 2010 ve 22:29® Sander
-
osprey > jasně, přes ramena…
Je moc brzo. Já tam byl letos jednou, asi před týdnem nebo deseti dny, úplně bez ryby, ale s feederem.
- Středa 17. března 2010 ve 22:23® osprey
-
Sander> O spravedlivosti nediskutuju a nestěžuju si
Zatím si na rybu sáhnem, takže tohle téma bych vůbec neřešil. Navíc letos budu chtít navštívit i nějaká vzdálenější místa, když se mi teď rozšíří obzory.
Jenže si pořád pamatuju dobu před 15 lety. To tam ty ryby prostě byly.
A pro zajímavost – zkracoval jsem si dnes cestu po ledě. Třikrát jsem to přešel skoro celé, ale posledním asi pěti metrům se prostě věřit nedalo. Nakonec obíhačka.
- Středa 17. března 2010 ve 22:16® Sander
-
osprey > on ten úsek celkově, od města po město, není tímhle způsobem lovu příliš rozdávačný. Ryb je tam málo a jen na pár místech, a ty jak nenajdeš nebo trefíš v blbej čas, je vymalováno. Myslím že ta místa máme každý svá. Já na té horní polovině, ty na té spodní. Je to spravedlivé
- Středa 17. března 2010 ve 22:08® osprey
-
Sander> Na hranici mého a tvého. Fakt špatný.
Hned vedle Krakonošova
- Středa 17. března 2010 ve 21:54® Sander
-
osprey > někde mimo, nebo tam u tebe?
- Středa 17. března 2010 ve 21:37® osprey
-
Sander> Byl jsem taky. Velký kus řeky, odlehlé oblasti. Všude naprosto bez života. Na místě nejtutovějším z tutových jeden tloušť.
- Středa 17. března 2010 ve 20:26® hraji
-
Sander> hezké, co hezké, krásné to je. Bohužel se v týdnuna ryby nedostanu, těch povinností je moc. Ale takové krátké ale intenzivní chytačky jsou tím pravým balzámem na nervy i když se třeba nepodaří žádná mega ryba.
- Středa 17. března 2010 v 19:47® Sander
-
Zaujalo mě dnešní počasí, sedl jsem po páté na ramínko u města, trošku zakrmil a zkusil něco vyžehlit. Zadní část byla ještě pod ledem, vepředu to šlo. Bylo tam fakt krásně ticho, jen ptáci zpívali, nikde nikdo… A fiška nezklamala. Pár minut trvalo než ryby objevily krmný flek, ale potom se splávek nezastavil. Druhově dost rozmanitý lov, cejni, oukleje, perlíni, líni, karasi, tloušti a jeden proudník. Kapr se mi vyřízl z mikroháku, ačkoliv jsem se snažil tomu předejít.
Hezkej večer.
- Středa 17. března 2010 v 11:49® hraji
-
radys> to by ses dostal na tento model boloňky, splňuje ty splávky do 20 gramů, je zesílená a fakt dobrá. http://www.milorybarskepotreby.cz/…ex-2009-5-0m
- Středa 17. března 2010 v 11:23® radys
-
hraji> no,myslím,že strop by byl tak do těch 6000.-
- Středa 17. března 2010 v 10:10® hraji
-
radys> máš představu kolik bys chtěl investovat peněz?
- Středa 17. března 2010 v 10:04® radys
-
hraji> díky něco zkusím poptat u Normarku.V jiných značkách nemám ánung.
- Středa 17. března 2010 v 10:00® hraji
-
radys> asi bych šel do Speedmastera, ten splňuje odhozovou zátěž o hmotnostně je srovnatelný. Pokud tedy chceš Shimano. Najít by se daly i další boloňky.
- Středa 17. března 2010 v 9:47® hraji
-
radys> nenašlo mi to ani jeden český e-shop, zato řadu německých, anglických a jiných. Jak jsem psal. Kontaktuj přímo dovozce, myslím je to Normark.
- Středa 17. března 2010 v 9:47® radys
-
hraji> Nebo najít nějakou vhodnou alternativu.Byla mi doporučena kamarádem,v tomhle sektoru ale nevím jakou náhradu bych měl zvolit,pokud bych toho antarese nesehnal.
- Středa 17. března 2010 v 9:41® radys
-
hraji> díky za info,je to ale čtyřková verze,tedy menší gramáž,myslel jsem verzi 5 s gramáží do 20g.Ale i tak díky za info.
- Středa 17. března 2010 v 9:21® hraji
-
radys> přítel Google mi poradil, že tady ji mají v e-shopu, ale zda ji i mají v reálu, to netuším http://www.gamefishing.cz/…-t-1592.html
- Středa 17. března 2010 v 9:17® hraji
-
radys> s boloňkami od Shimana je obecně trošku problém. Málokterý prodejce je má na krámě, většinou pouze ty nejlevnější řady (Catana) a když už má i například Speedmastera, tak je nehorázně drahý. Doporučuji se obrátit přímo na dovozce Shimana do republiky.