Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 21. října 2006 v 10:33® CeP
-
Kubajs> ale pozor. tim ze mas nej nastrahy jeste neni dano ze budes uspesne chytat. rozhodujici je spravny vyber mista kde chces lovit a hlavne hloubka a zpusob prezentace nastrahy. je jasne ze s nastrahou ve vodnim sloupci muzes tezko ocekavat zaber kapra ci cejna. a kdyz, tak jen ojedinele. a naopak u dna zas nevezme ouklej, pokud neni zrovna extra mizerny pocasi. to se mi stavalo na Slapech, ale jen do 3,5 – 4m hloubky. na rece v proudici vode je zase dulezity zpusob vedeni nastrahy. ryba neni uplne hloupa a sebemensi naznak podezreleho pohybu nastrahy ji spise odradi nez prilaka.
- Pátek 20. října 2006 ve 23:24® Hora
-
stejně jak píše CeP,bez masáků a rohlíku ku vodě nejdu,pak tu bonduelku a není možno něco nechytit,hnojky si musím ještě nasbírat,do konce roku.
- Pátek 20. října 2006 ve 21:04® Sander
-
CeP > přesně, to se říkává – Jelito, PLATÍ TO
)
- Pátek 20. října 2006 ve 20:59® CeP
-
Sander> jelito!!
- Pátek 20. října 2006 v 19:34® Sander
-
CeP > s takovýma nástrahama se ale nemůžeš divit, že jsi měl rybu na prutě naposledy minulou válku
)
To máš za ty ježky
)
- Pátek 20. října 2006 v 19:11® CeP
-
Kubajs> bez rohliku a cervu ani nejdu k vode, pak bonduelka, hnojaky, semtam varene kroupy, psenice nebo konopi.....a pak vsechno co se da napichnout.
- Pátek 20. října 2006 v 18:38® Kubajs
-
a naco všechno při plavné chytáte???vaše nehj nástrahy??
- Pátek 20. října 2006 v 15:15® CeP
-
Hora> ano. to je ten odkaz co jsem tenkrat dalval Lukasovi. jeste dopoledne jsem se trikrat pokousel Kubajsovi napsat ze to bylo ve foru „ořezávátka“ nekdy kolem 10.srúna ale telefon si zkratka postavil hlavu a natrikrat to neposlal.
- Pátek 20. října 2006 ve 12:31® Hora
-
Tady to nejde rozkliknout,tak tady – www.vinklarek.cz
- Pátek 20. října 2006 ve 12:29® Hora
-
www.vinklarek.cz je něco,koukni jestli je to co potřebuješ.
- Pátek 20. října 2006 v 11:45® CeP
-
Kubajs> cca před 2 měsíci jsem tu někde dával link na e-shop s balzou. Bylo to tuším kkarlosovi, nebo lucasovi. Teď fakt nevím, ale balzu měl doma do týdne. Zkus to hodit do vyhledávače. Kdybys to nenašel tak ti ho sem dám až dojdu dom z práce. Oki?
- Pátek 20. října 2006 v 11:21® Kubajs
-
Mohl by jste mi někdo sehnat balzu poslat a já zaplatím
- Pátek 20. října 2006 v 6:53® Dědek
-
Jo taky se chystám za dlouhých zimních večerů mimo mušek začít dělat i splávky. Zatím mám nakoupenou jenom balzu a grafitové špejle, jaksi nestíhám. Co se týká barvy, tak použiju zbytky z barvení woblerů – modelářské barvičky. Celé jsem to potom přelakoval lodním lakem a nebyl problém s loupáním.
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 22:22® Hora
-
Jednou jsem viděl na motoristické burze u nás prodávat svazek brček,cca 50 ks za 10Kč a váhal jsem jestli je mám brát,teď toho lituju,že jsem je nevzal.Je s nima rychlá práce.
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 22:19® Hora
-
Máš pravdu,2 z těch jsou takové slabé a minulý týden jsem je testoval,tak to je pravda.Ale jak říkáš,orobinec je orobinec,už mám zase něco nasbírané.
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 22:04® Sander
-
Hora > opravdu? Že bych udělal chybu v nátěrech či co? Ale asi máš na mysli úplně ty slabé trubičky, které promáčkneš jemným zmáčknutím. Sehnal jsem brčka o tloušťce stěn něco mezi tím tvým a tyčkou k balonkům. Není špatná, dost vydrží, ale orobinec je orobinec
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 22:00® Hora
-
Sander snažím se,ale budu Ti oponovat,brčko stejného průměru,má větší nosnost-vyzkoušeno,CeP-drž se,takovou barvu určitě nemáš(já jsem je získal před cca 15 lety)viz foto,jsou fantastické a nakonec,po zaschnutí(24 hod) je ještě lakuji lodním lakem 3×.Jsou to předválečné výroby a drží na splávcích perfektně.
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:28® Sander
-
Hora > aha, z těch jsem jich pár zkoušel také, ale ten orobinec mi přijde „lehčí“, prostě že má větší vzplývavost ve stejné velikosti. Ale vypadají jak kupované, fajnová práce.
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:27® CeP
-
Hora> taky jsem je delal z brcek, ale nelakoval. loupalo se to. cim to lakujes? drzi? vypadaji dooost doobre.
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:17® Hora
-
Sander,dal bych Ti hádat,ale jsou ze starších brček na pití,ještě jsem jich pár měl tak padly za vlast a ryby.
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:09® Sander
-
Hora > ty dlouhé jsou z orobince? Vynikající materiál!
- Čtvrtek 19. října 2006 ve 21:08® Hora
-
A já si zašel před 14 dny do dílny a zrobil jsem si pár splávků,za ty co jsem pozbyl,nebo daroval.
- Čtvrtek 19. října 2006 v 18:27® Kubajs
-
Takže jsem vyrazil do obchodu pro splávky konečně jsem sehnal ty co jsem chtěl
- Neděle 1. října 2006 ve 21:33® Kolči
-
HaD: jo, dost… Nejvíc asi cejni velcí (myslím, neviděl jsem je úplně dobře), skaláci a sem tam kapřík a několik menších amurů. A samozřejmě hafo ouklejí:)
- Neděle 1. října 2006 ve 21:30® HaD
-
Kolči> tak to se chytalo dost ryb, že? Co nejvíce?
- Neděle 1. října 2006 v 19:44® Kolči
-
a ještě jedna…
- Neděle 1. října 2006 v 19:43® Kolči
-
posílám několik fotek ze soboty z Hluboké. Bližší info bohužel nemám, maximálně můžu říct, že bylo příšerné vedro, voda byla celkem čistá a na začátku závodu téměř neproudila. Pak se voda trochu hnula a zůstalo to tak až do konce. Nezůstali jsme do konce, koukli jsme na zvážení ůlovků prvních cca 5 závodníků. Nejvyšší váha co jsme viděli byla lehce přes 9kg, pak jsme odjeli. Pepa Konopásek (tuším že Pepa) měl něco přes 8kg.
- Sobota 30. září 2006 v 11:54® HaD
-
Kolči> super
- Sobota 30. září 2006 v 10:44® Kolči
-
HaD: foťák určitě beru, fotky sem nějaké dám
- Sobota 30. září 2006 v 9:26® HaD
-
Kolči> no to jo
) tak pak dej vědět jak to probíhalo, ev.i nějaký fotky, jestli tam budeš s foťákem