Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 27. prosince 2009 ve 22:15® hraji
-
olda> hele, není nejmenší důvod, aby jsi nechytil rybu. Prostě zapomeň, že je něco mimo osu, zapomeň, že to nebude fungovat, nezapomeň to řádně vyvážit a dobře seřídit hloubku a uvidíš, že to půjde
- Neděle 27. prosince 2009 ve 21:55® olda
-
hraji> ukecal jsi mně tento týden to zkusím,mně nejde o rybu ale chci zkusit to zdolávání s tím splávkem,když nebude ryba tak tam pověsím kus klacku do proudu
- Neděle 27. prosince 2009 ve 21:44® hraji
-
olda> kdybych šel na ryby s něčím novým a vždy se dopředu bál, že nic nechytím, asi bych praštil s rybařinou. Letos jsem poprvé v životě chytal plavanou při –13 stupních celsia na řece, před rokem bych řekl, že je něco takového totální šílenství. A vidíš, zkusil jsem to a ryby jsem chytil. Tak se vykašli na obavy a jdi zkoušet.
- Neděle 27. prosince 2009 ve 13:03® džigit
-
olda> a navíc,aspoň jsi koupil a chceš zkoušet…
- Neděle 27. prosince 2009 ve 13:02® džigit
-
olda> neboj nejsi sám,kdo zkouší a nechytí
musíš věřit,v mysli jsme s Tebou
- Neděle 27. prosince 2009 ve 12:44® olda
-
džigit>díky ale to jsem vše už skouknul mně nejde na rozum to vedení vlasce ,každej splávek je v ose vlasce a tento je mimo osu,si neumím představit zdolávání ryby ale asi to maká,ted mám problém že bych vyzkoušel splávek a zase nic nechytím.
- Neděle 27. prosince 2009 ve 12:35® džigit
-
olda> a… a „hledej Šmudlo“
- Neděle 27. prosince 2009 ve 12:34® džigit
- olda> a hele
- Neděle 27. prosince 2009 ve 12:32® džigit
- olda> hele
- Neděle 27. prosince 2009 ve 12:27® džigit
-
inspo> když si nevšimnu,že nemám vlasec v rolničce a na matici brzdy mi naroste krásná silonová roura
Tento příspěvek byl editován 27.12.2009 11:27:34 uživatelem džigit. - Neděle 27. prosince 2009 ve 12:11® olda
-
hraji> splávek mám asi 4měs ale jsem z toho voladaký zmetěný ještě jsem ho nenavázal mně to nejde pořád na rozum
- Neděle 27. prosince 2009 v 11:56® hraji
-
olda> kolego, těžko ti to vysvětlit slovně, pořiď si ten splávek, navaž jej podle pokynů a vyraz k vodě, budeš velmi překvapený, že se nic nepokřiví, nic se nezničí a perfektně to funguje. Prostě je to dobře vymyšlené a odzkoušené
- Neděle 27. prosince 2009 v 11:56® hraji
-
olda> kolego, těžko ti to vysvětlit slovně, pořiď si ten splávek, navaž jej podle pokynů a vyraz k vodě, budeš velmi překvapený, že se nic nepokřiví, nic se nezničí a perfektně to funguje. Prostě je to dobře vymyšlené a odzkoušené
- Neděle 27. prosince 2009 v 11:48® olda
-
jde osplávek Cralusso surf,nemáte ho někdo?
- Neděle 27. prosince 2009 v 11:41® olda
-
já jsem asi velmi natvrdlej,pořád nemohu pochopit jak na tomto vedení vlasce mám vytáhnout rybu,vždyt se ty drátky musej při tahu roztrhnout
- Neděle 27. prosince 2009 v 11:05® inspo
-
Sander> Já zásadně překlapuji rukou, jsem na to zvyklý. A brzdu mám nastavenou, tak jak prostě potřebuji a za to, že je pak matice brzdy více vystouplá můžou výrobci.
No prostě se mi to stává dost často, ale přikládám to spíše tenkému vlasci.
- Neděle 27. prosince 2009 v 11:01® Sander
-
inspo > tomu motání dost napomáhá zaklapování překlapěče pomocí kličky a zbytečně moc povolená brzda.
- Neděle 27. prosince 2009 v 10:54® inspo
-
džigit> Co si mám představit pod vlastní blbostí?
- Sobota 26. prosince 2009 v 19:06® Sander
-
džigit > no jo, rád bych ti k němu řekl více, ale mám ho teprve asi tři měsíce.
- Sobota 26. prosince 2009 v 19:00® džigit
-
inspo> Jámám Spro Blue a tam mi to sem tam udělalo.Jen jsem si nedal pozor,v zápalu lovu při vláčce
Tento příspěvek byl editován 26.12.2009 18:01:31 uživatelem džigit.Většinou z vlastní blbosti
Jen jestli jste mně špatně nepochopili,byla to jen zvědavost,ten váš navijáček vypadá moc dobře…
- Sobota 26. prosince 2009 ve 12:15® inspo
-
džigit> Ta rychlosklopná klička je super věc. Za vteřinu složeno a nemusíš nic dlouze šroubovat.
Jinak mám přesně ten naviják co Sander, ale velikost dvacet. Prakticky jsem na něj odvláčel celou letošní sezonu až na pár výjimek točí bezchybně. Jen mě štvalo, že vlasec celkem často zapadá pod matici cívky. Ale to je chyba nejednoho navijáku s přední brzdou.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 21:18® džigit
-
osprey> souhlasím,já mám zkušenost s nějako malou Semou,tam je tlačítko z boku kličky a dnes již bohužel i s vůlí.Nejezdím vždy na ryby,ale co kdyby…,tak ho tahám s lehčím proutkem s sebou.Proto už jsem spíš koukal na ty navijáčky se „šroubkem“
Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 20:18:48 uživatelem džigit. - Pátek 25. prosince 2009 ve 20:52® osprey
-
džigit> Je-li rychlosklopná klička dobře udělaná a nejsou tam vůle, není s tím v podstatě žádný problém.
Mám patnáct let starý naviják DAM Finessa a jestli mě na něm kdy něco štvalo, sklopná klička to nebyla.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 20:23® džigit
-
Sander> to já mám takového kamaráda.Za pruty dal,ale navijáky z PL.Pochopil jsem po rozpadu jednoho kousku.Ty zbylé měl na náhradní díly
Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 19:24:43 uživatelem džigit.Ovšem to už je tak trochu začarovaný kruh.Dnes je v důchodu,peněz se nedostává a náhradní díly taky končí…
- Pátek 25. prosince 2009 ve 20:11® Sander
-
džigit > většinou vydrží tak dlouho, aby člověk dokázal pochopit že není tak bohatý, aby kupoval levné navijáky. Samozřejmě v rámci svých možností.
- Pátek 25. prosince 2009 v 19:59® džigit
-
Sander> Tak už sem tu,aj jsem mohl zapnout PeCek.Pěkně si mi to vykreslil.
Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 19:03:58 uživatelem džigit.Já mám jinačí systém,tenhle jsem neviděl.Dík,ať slouží
Obecně se špatně radí,navijáky do 1000,– bývaj na pohled pěkné,ale co dál,na jak dlouho.
- Pátek 25. prosince 2009 v 18:11® Sander
-
džigit > kovová pohyblivá část (1) se při rozložení kličky zasune do pevné kovové části (2). Je to dobře slícované, vůle je v tomto spoji naprosto nulová – neplést s vůlí celé soustavy, ta zde minimální je, ale méně znatelná než třeba u Red Arca. Pohyblivou část (1) vysuneš pomocí zamáčknutí části č.3, stejně jako na zapalovači.
Nó a to je celej ten zázrak. Nevím do jaké hloubky tě tento či podobný systém zradil, mně nikdy, bo tohle je teprve druhá sklopná klička kterou mám, jedu také na ty klasické utahovací.
Za ty prachy fajn naviják. Netroufám si odhadovat jeho životnost, ale na mačce to může být opravdu spousta let.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:42® džigit
-
Sander> dík,nebudu se na noční nudit
Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 11:42:32 uživatelem džigit.Jen prozraď,je to to cvakátko,prosíííííííím?
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:37® Sander
-
džigit > dobrá, když jsi to ty, večer ti to tady popíšu spolu s fotkami. Teď se musím jít kulturně vzdělávat.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:36® džigit
-
Sander> neříkám,že je tam chyba.Spíš to byl dotaz,já spíš chtěl názor a popis funkce.Většinou mám systém s protišroubem z druhé strany s možností výměny na obě ruce
Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 11:37:43 uživatelem džigit.