Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:32® Sander
-
džigit > je to vláčecí naviják a vláčka je pravděpodobně způsob lovu, kde se klička používá nejčastěji. Dragoni si nemůžou v tomhle ohledu dovolit nějakou zásadní chybu a z vlastní krátké zkušenosti můžu říct, že tam také žádná chyba není. Klička je udělána velice dobře.
- Pátek 25. prosince 2009 ve 12:27® džigit
-
Sander> Vypadá dobře,ale jak má řeč šenu kličku.Tam to vypadána nějké tlačítko pro sklopení.S těma nemám moc dobré zkušenosti.Jinak moc dobrý,za ty peníze
Tento příspěvek byl editován 25.12.2009 11:28:11 uživatelem džigit.Když,tak v té třicítce…
- Pátek 25. prosince 2009 v 11:42® Sander
-
kubaB12 > tento není špatná volba: http://www.rsp-fishing.cz/…0-735ix-akce
Koupil jsem ho ve třcítce k mačce a spokojenost.
- Pátek 25. prosince 2009 v 11:39@ kubaB12
-
jo to je on mam ho na plavanou
- Pátek 25. prosince 2009 v 11:31® džigit
-
kubaB12> myslíš http://www.rybarsky-obchod.cz/…g/11979.html
- Čtvrtek 24. prosince 2009 ve 23:16@ kubaB12
-
ahoj, všem přeji pěkné vánoce. Já se vracím k rybyřině po 10 letech. A byla mi nadělena dělička Shimano hyperloop allround TRZ 330.5–20g. A teď potřebuju naviják něco malýho myslim 20–30. poraďte mi v ceně do 1000. Snad je to aspoň trochu dobrá volba na malou vodu Na Orlici a místní přelovy.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:46® osprey
-
Než zasednu ke kaprovi a salátu, dovoluju si popřát všem chytejákům krásné a pohodové svátky a ten nejlepší možný rok 2010, jaký si každý může přát. Mějte se.
- Čtvrtek 24. prosince 2009 v 17:23® HaD
-
Nejrozsáhlejší ATLAS RYB na československém internetu!
Po dlouhých přípravách jsme zavedli novou rubriku „Atlas ryb“ z pera M. Horáčka – Ospreye, který naleznete v záložce „Encyklopedie“. Mělo by se jednat o nejrozsáhlejší dílo na československém internetu a budeme jej nadále rozšiřovat. Současně s Atlasem ryb mírně „faceliftujeme“ design serveru s důrazem na vyniknutí obsahu a příjemnějšího pobytu u nás.
Hezké vánoce!
tým CHYTEJ.cz
- Středa 23. prosince 2009 ve 13:40® HaD
-
Tak přátelé, kamarádi, rybáři! Přeji Vám klidné svátky a hodně zdraví v roce 2010!
A protože jste byli celý rok moc hodní, dostanete všichni během dnešní noci na CHYTEJ.CZ dlouho připravovaný dárek
- Úterý 22. prosince 2009 v 19:18® standas
-
hraji> jo zbrojím a s tím oblečením máš pravdu ale chce to taky vodu plnou ryb a ta je odemne moc daleko a vyrazit někam dál v tomto roč.období je dost riziko že nis nechytneš.
- Úterý 22. prosince 2009 v 18:35® osprey
-
hraji> To víš, je to tak.
Však už se těším na pěkný teplý únor – jestli tedy něco takového bude.
sus1: No, mám tu té vody trochu víc. To je pravda.
- Úterý 22. prosince 2009 v 15:21® mihy.san
-
Krátká videoreportáž z kola 1. ligy LRU plavaná, které se konalo na štěrkovně u Hlučína v roce 2008. V nahrávce je vidět zahájení závodu včetně losování, v další části samotný lov a v části poslední je zdokumentováno vážení úlovků. Snad vám video zpříjemní čekání na novou sezonu.
Přeji příjemnou zábavu, video sledujte ZDE: http://www.vimeo.com/8329050
- Úterý 22. prosince 2009 ve 13:54® hraji
-
osprey> máš pravdu, že je zcela určitě na místě maximální opatrnost a ryby vyhačovat ve vodě, pokud to jen trochu jde, ono je to příjemnější i na ruce. O nějakém válení ve sněhu či zdlouhavém aranžování na fotografii ani nemluvě. Na druhou stranu, chytání v zimě je trošku jiné než klasická plavaná, je to víc o tom najít rybu.
- Úterý 22. prosince 2009 ve 13:26® sus1
-
osprey> Tak bud rád,že je u vás aspon to prd,tady neni ani to prd.Když si chci zachytat,(nejen já,mluvim občas i s jinejma)musim cestovat a dělat to několikrát do měsíce??zase takovej magnát nejsem,abych…
- Úterý 22. prosince 2009 ve 13:20® osprey
-
sus1> Promiň, že reaguji.
Ono to jde někdy ruku v ruce
Ale já už fakt kolikrát vidím ryby radši ve vodě. Zvlášť ty menší. Možná je to tím, že kdysi jich u nás bylo pětkrát tolik – a to nepřeháním. Tím ovšem vůbec nechci kazit hrajimu radost z toho, že obstál v tak náročných podmínkách.
- Úterý 22. prosince 2009 ve 13:17® sus1
-
osprey> Pardon že odpovídám,ale u mě to neni tim,že jsem hodnější,já už jsem línější.
- Úterý 22. prosince 2009 ve 12:44® osprey
-
hraji> Jsi zkrátka odolný jedinec s tahem na šupinu.
Já si počkám na oteplení – dokonce i ty ryby mají radši, když je nikdo netahá do mrazu. Nějak měknu, jsem na ně čím dál hodnější…
- Úterý 22. prosince 2009 v 8:06® hraji
-
standas> takže zbrojíš na další sezónu. Jak praví klasik, není špatné počasí, je jen špatné oblečení. Kupodivu ani ten silný mráz nevadil, tedy nevadil mě, vadil v tom smyslu, že namrzalal voda na splávek a vlasec úplně neskutečným způsobem.
- Pondělí 21. prosince 2009 ve 21:59® cormaxx
-
hraji> Já byl původně vláčet,ale umrzaly mi prsty,tak jsem vytáhl plavku.Za hodinku jen 2 plotičky a 2 potočmeny(cca 30 a 16),kteří na svazovym stojáku dost překvapili
- Pondělí 21. prosince 2009 v 16:50® standas
-
hraji> seš dobrej eskymák
Tento příspěvek byl editován 21.12.2009 15:51:30 uživatelem standas.to mně při tědlech teplotách k vodě nedostaneš
ale kompenzuju to jinak,dnes jsem si např. koupil bednu od IGNESTI a lupu v Lídlovi na dělání návazců a hlavně budu teďˇPOŘÁD V PRÁCI,mám dokonce uš vyplněný papíry.(102 vycházek)
- Pondělí 21. prosince 2009 v 10:47® hraji
-
Tak co kolegové, kdo zkusil o posledním mrazivém víkendu plavanou? V sobotu to ještě šlo, bylo asi jen –7, ale v neděli to šlo na –13. Kupodivu ryby braly a dokonce reagovaly na krmení. Nechtěly ale ani červy ani kukly, chtěly pouze rohlíček a nebo oplatek. Spektrum ryb bylo taky omezené, jelec tloušť, jelec jesen, plotice, podoustev a pstruh.
- Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 23:56® standas
-
hraji> bohužel to neni moc vidět používá feedrové krmítko a to má nasazené na děldě a spouštího pak po ní do vody a spláveček ve tvaru trubičky visí napnutej a záběr je dost razantní
- Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 22:10® cormaxx
-
bukaj> Kukuřičný lupínky používám docela rád.Rozdrtim je v ruce a dám do trošky vlhký směsi.Oni trochu nasajou vodu a pak nestoupají tak rychle.Až pak tam přisypu zbytek suchý směsi pro správnou konzistenci.Pak některý kousky stoupají pomalu sloupcem a některý zůstanou na dně.
- Čtvrtek 17. prosince 2009 ve 21:28® bukaj
-
hraji> to je zajímavý, to toho za tu cenu budu mít tak 10× víc určitě to zkusim
- Čtvrtek 17. prosince 2009 v 17:40® hraji
-
standas> neumím si to představit, jak s prutem dlouhým 13 metrů chytal na houpačku. Ale asi to jde, když tak chytal
- Čtvrtek 17. prosince 2009 v 17:38® hraji
-
bukaj> myslím, že cornflakes, i když se rozmočí, budou mít jinou strukturu, jinak je to taky kukuřice, chu´t a vůně tedy bude asi stejná. Možná lepší než drahé cornflakes je lepší vzít obyčejný kukuřičný šrot a ten spařit vařící vodou, tím se rozloží škrob a lepí to a voní to a ryby to milují. Zkoušel jsem na pohárovém závodě a fungovalo to.
Tento příspěvek byl editován 17.12.2009 16:39:26 uživatelem hraji. - Čtvrtek 17. prosince 2009 v 16:04® standas
-
Tak jsem včera koukal na tel stanici FISHING AND HUNTING a jeden boreček tam chytal s odkládačkou stylem jakoby na houpačku!
máte někdo podobnou skušenost?
- Čtvrtek 17. prosince 2009 v 10:06® bukaj
-
ted jsem četl že se dá místo TTX požít cornflakes tak by mě zajímalo jestli cornflakes budou fungovat stejně dobře jako TTX
- Středa 16. prosince 2009 v 17:33® Ciffik
-
hraji> no a právě proto hledám ten druhej díl…dlouhou dobu nepřekonaná publikace o rybách…
- Středa 16. prosince 2009 ve 14:25® hraji
-
V současné době jsou v kurzu publikace spíš encyklopedického zaměření, obrovské množství informací, ale povrchních, hodně obrázků, často ještě kreslených ručně a k tomu text, který vinou nekvalitního překladu a špatné lektorské práce vše spíš podráží než povyšuje. Na současném trhu není moc knih, které bych s klidným srdcem doporučil