Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 23. září 2009 ve 21:59® 1Mara
1Mara

osprey> Je fakt že dneska na půl hodky jsem se tam byl podívat Sander ví oco gou , ale žádného většího tlouště jak 40 jsem neviděl :-(( někam se mi potvůrky schovali to je dobře :-)) ) no , ale hlavně asi budu muset stáhnout výzvu na Sandyho že dáme závod kdo vyndá většího :-D . Nemám moc času , ale slibuji že mu budu v patách :-) on to určitě pochopí jak je to myšleno :-)

Středa 23. září 2009 ve 21:54® osprey
osprey

1Mara: My? Tebe? To bychom si v životě nedovolili.:-))

Navíc tě znám asi měsíc a se Sanderem dáváme společný lov jen občas. Máme každý jiné tempo a tloušťařina se s přibývajícím počtem lidí jen komplikuje.

Tento příspěvek byl editován 23.9.2009 21:55:05 uživatelem osprey.
Středa 23. září 2009 ve 21:47® 1Mara
1Mara

osprey> Se Sanderem jó :-) no tak to mně hezky pomlouváte :-D

Středa 23. září 2009 ve 21:25® osprey
osprey

Piranha: Neulít jsi, ono je dobrý, když je těch reakcí víc. Někdo si rýpne, někdo to odlehčí, někdo se o tom začne rozepisovat. A v tom je život serveru.

Já vím o matchkách taky málo – třeba jsem nenašel důvod, proč u nás chytat anglánem. Nejvíc se naplavačkuju od ledna do března, když se Sanderem honíme tlouště. Ale to je v pohybu a s pevným splávkem.

Žvejku na tohle mít nemůžeš, takže máme živější pruty.

Středa 23. září 2009 v 10:47® Piranha
Piranha

osprey> Sakra nejak jsem se ulit :-) Miro hlavne ze jsi to pochopil a ted on uz vi, na co se ma ptat. Ja si netroufnu v tomhle nejak debatovat, sam jsem v plinkach co se tyce odhozovych plavacaku, matchek.Ja mam colmica Victory Pro Match 3,9m 2–20g a ten se ohne pod kazdou rybou :-)) ) karasek 15 cm ho ohne tak, jako 50ka cejn muj MH feeder :-)) proste je to jemnost sama o sobe a vim ze dalsi klacek chci malinko tvrdsi.Ale zase vim ze si ten proutek hrave poradi s trofejnima cejnama, nebo i s kaprikem okolo 50cm, to uz mam vyzkouseny a je to jen v rukach.Otazkou je pak nahazovani tezsiho anglicaka a potapeni vlasce.Na delsi vzdalenst uz se s tim blbe potapi.Je to hrozne mekky.

Úterý 22. září 2009 ve 23:01® osprey
osprey

Piranha> Ne, on se jen nedovede pořádně vyjádřit. Já si z něj nechci dělat srandu, ale musí pochopit, že když chce přesnou odpověď, musí se dobře zeptat.

Úterý 22. září 2009 ve 21:55® Piranha
Piranha

osprey> on asi heda nejakej rychlej samosek nebo co.A to je zakazany. :-)

Úterý 22. září 2009 ve 20:54® osprey
osprey

Fyzikálně je pružnost definována jako schopnost se po změně tvaru rychle vrátit do původní podoby. Pak bych to vnímal jako ohebný rychlý proutek. U takového se dá hovořit i o dynamice.

Bojím se ale, že zadavatel otázky to do takové hloubky nepromýšlel.

výča: Zkus to trochu rozvést.

Úterý 22. září 2009 ve 20:34® standas
standas

výča> já mám tento a je dost „ohebnej“ http://www.milorybarskepotreby.cz/…-9-m-0-5-3-g

Tento příspěvek byl editován 22.9.2009 20:35:26 uživatelem standas.
Úterý 22. září 2009 ve 20:32® Sander
Sander

skwor > fuj, jdi s tím pryč! :-)

Úterý 22. září 2009 ve 20:30® skwor
skwor

Takže hledáte levnou žvejku? :-) http://www.rybarsky-obchod.cz/…-/66418.html

Úterý 22. září 2009 ve 20:26® standas
standas

výča> pružnost=menší vrh.zátěž,počítáš s tím?

Úterý 22. září 2009 ve 14:18® výča

velká pružnost pružnost

Úterý 22. září 2009 ve 14:15® Sander
Sander

výča > definuj výraz „velká dynamika“.

Úterý 22. září 2009 v 11:53® výča

ahoj potřeboval bych poradit náký proutek na polavačku s velkou dinamikou.za rozumnou cenu.dík

Pondělí 21. září 2009 v 17:36® 1Mara
1Mara

Sander> u nás se tomu říká smrnka :-D

Tento příspěvek byl editován 21.9.2009 17:36:41 uživatelem 1Mara.
Pondělí 21. září 2009 ve 14:45® Sander
Sander

S tlouštěm je to jinak. Tloušť totiž není srnka. Srnka vyjde z lesa, myslivec střelí a je po ní. Ale do tý vody nevidíš a ten tloušť prostě nejde. Prostě tloušť není srnka.

Pondělí 21. září 2009 v 8:03® osprey
osprey

1Mara: Sander občas taky krmí. Ale tady si s tím moc hlavu lámat nemusíme. V dosahu je pár úseků, kde jsou ryby vděčné za cokoli a na mnoha jiných místech je pomalu škoda tam to žrádlo házet.

Na tlouště je ale krmení z pytlíku zbytečné.

Neděle 20. září 2009 ve 23:08® 1Mara
1Mara

osprey> nějak jsem si to zapletl a mněl jsem zato že schání levnější žrádlo pro fišky , a ale nechápu proč by mněl být Traper na plotičky ? já na to chytám všechno :-)

Neděle 20. září 2009 ve 23:06® 1Mara
1Mara

mihy.san> držím též palečky :-)

Neděle 20. září 2009 ve 22:08® Jak.novi
Jak.novi

mihy.san> Držím vám palce, ať vám to klapne :-)

Neděle 20. září 2009 ve 21:27® Piranha
Piranha

mihy.san> za sebe take preju aby vam to klaplo a ta bedna byla na tom nejvvyssim schudku :-)

Neděle 20. září 2009 v 19:27® Barr

Sander a spol> omlouvám se za nepatřičné hledání,u Brau­nstara často nakupuju,mám tam slevu,posílá mně nabídky…musím se s tím nějak vyrovnat.

Neděle 20. září 2009 v 15:28® mihy.san
mihy.san

osprey> Díky, celý náš tým se bude snažit jak umí nejlépe.

Neděle 20. září 2009 ve 13:51® osprey
osprey

1Mara: Sander skoro nekrmí. Proč by chytal plotičky, když může chytat to, co chytá?

Neděle 20. září 2009 ve 13:42® 1Mara
1Mara

Sander> Jestli scháníš levnější žrádlo pro ryby tak u nás mají Trapera na tekoucí vody za 139kč 5KG. :-)

Neděle 20. září 2009 ve 13:40® osprey
osprey

mihy.san> Ahoj. Tak to tě jako našeho vrchního serverového plavačkáře vyzývám k boji ze všech sil a držím ti palce.

Neděle 20. září 2009 ve 13:18® mihy.san
mihy.san

Piranha> něco mám v plánu, tentokrát trochu jiný scénář, tak uvidím, jak se to bude líbit. Ale začnu na tom dělat až po příštím víkendu, protože máme poslední kolo ligy a „hrozí“ nám i bedna, tak je nutná pečlivá příprava a trénink.

Neděle 20. září 2009 ve 13:01® Piranha
Piranha

mihy.san> ahoj Tome, tak co, pripravuje se nejaka dalsi videovka?Treba pokracovani toho ,,matche,,?

Neděle 20. září 2009 ve 12:58® Piranha
Piranha

Sander> Peto pokud myslis porad nakup u Braunstaru, tak neni problem se domluvit a verim ze bud Peta Braunstein, nebo kluci na prodejne ti sezenou i to co tam neni.Vim i ze tam maj plno veci ktere na netu nejsou.Co se tyce ceny, tak internetovy ceny jsou bezkonkurencni a kdyz k tomu je i karta staleho zakaznika, tak jeste 10% dolu.Ja mam tu prodejnu cca 3km od baraku tak ze beru vse prevazne tam.Docela si letos polepsili i na krmeni, ale chybi jim vetsi skala sensasovek.Jinkna polaku maj mraky a za dobrej peniz.2,5 kg vetsinou 99 bejva i akcni 3kilovka za 99.Je to dobre aromatizovany a pokud se to jeste napancuje s jinyma vecma tak je to velice ucinny.