Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 3. září 2009 v 9:38® mihy.san
-
Piranha> Já ti nevím, sám bych ho nekoupil. Jednak znám spoustu lidí, kteří si koupili v podstatě neznámý naviják, s výbornými „papírovými“ vlastnostmi, ale dopadlo to většinou stejně. A to špatně.
Jak říkám, buď Shimano, nebo tu zmiňovanou Awa-Shimu, mám od pár lidí dobré reference na model Creek, teď mu udělali facelift, budu si ho objednávat v 3000 i 4000. Mrkni na něj: http://www.awashima.cz/index.php?…
- Čtvrtek 3. září 2009 v 8:15® Piranha
-
inspo> tak jsem volal mejloval a patral, az jsem se dopatral sem http://www.shop.rrr.sk/…-line-f.html
Neni to sice ten novej tip co jsem hazel nize, ale je mu celkem podobnej.Ten starsi model stoji 25 éček coz je nejakejch 7 kil na nase.Pokud to prezenu a ten novej bude stat jednou tolik tak za 1400 je to opravdu dobra cena.Jsou jak se zadni, tak i s predni brzdou.MAlinko jsem pokukoval po AWA-SHIME, ale tenhle s tou melkou civkou by byl na matchku ve dvacitce jako delanej.
- Středa 2. září 2009 v 16:11® Libor
-
hraji> oukej
- Středa 2. září 2009 v 16:07® hraji
-
Libor> závod trvá tři hodiny, trénink také,
- Středa 2. září 2009 ve 14:56® Libor
-
hraji> pěkný,jak se dlouho ty rybičky drží ve vezírku či po jaké době se pouští?
Tento příspěvek byl editován 2.9.2009 14:56:45 uživatelem Libor. - Středa 2. září 2009 v 8:13® hraji
-
Pokud se někdo zajímá o Mistrovství světa v plavané, které se koná v Holandsku tento týden, aktuální informace a fotky naleznete na http://www.hgbrno.cz/ms2009.php
- Úterý 1. září 2009 v 15:13® hraji
-
alef> u prutu záleží na co jej chceš (myslím velikost lovených ryb) a kolik jsi ochoten investovat. Na lov plotic a malých ryb bych ti doporučil nějakou jemnou matchku s vrhací zátěží do 12 gramů, na střední ryby a cejny bych doporučil matchku do 20 gramů a na kapry, amury a jiné velké ryby bych doporučil matchku s vrhací zátěží až 30 gramů. Vyber si zde podle peněz a vkusu http://www.milorybarskepotreby.cz/pruty/match/
- Úterý 1. září 2009 v 15:03® Piranha
-
Tak celkem ujde, jinak se lepe prohlidne ve slovenskem casopisu Ryby,rybky,rybicky, je to preskenovany odtud.Ukusil bych zavolat do prodejny kde to nabizej a domluvil se po telefonu za kolik a kolik postovny ze slovenska, popř. zda maj nekde zastupce v CR.Ale ja o nem uvazuju.
Tento příspěvek byl editován 1.9.2009 15:04:42 uživatelem Piranha. - Úterý 1. září 2009 v 15:02® Piranha
-
Tak snad to pujde
- Úterý 1. září 2009 ve 14:55® Piranha
-
inspo> ja to hledal taky ale nikde jsem to taky nenasel muzu jedine preskenovat a dat to sem.Zkusim
- Úterý 1. září 2009 ve 14:54® alef
-
Tak jsme asi probrali navuják a to ty jste mi doporučili za prut v 4,2m (matchku)??????????????????????????????????
- Úterý 1. září 2009 ve 14:32® hraji
-
Piranha> přiznám se, že jsem o této značce, kterou zmiňuješ, vůbec neslyšel, ale já v poslední době moc po vybavení nekoukám a nové navijáky pořizovat nebudu.
- Úterý 1. září 2009 ve 12:06® inspo
-
Piranha> Nemůžeš sem dát fotku nebo odkaz. Podle toho názvu jsem to nikde nenašel.
- Úterý 1. září 2009 v 11:44® Piranha
-
hraji> ja mam exageho na feederu a na matchku jsem si poridil |Shimano Catana 2500.Ta je cenove dostupna az bych rekl ze zadarmo a kvalitne co se chodu tyce je srovnatelna s exagem.Ale to exage bych doporucil tatez.Mozna bych se podival po nejakym s matchovou civkou melkou.Ted delaj slovaci krasavce opravdu pekyny, nebo ne slovaci ale distribuce je na SVK.Jmenuje se to Alcedo Pridedo Pride X-R, nebo XF
Tento příspěvek byl editován 1.9.2009 11:47:11 uživatelem Piranha. - Úterý 1. září 2009 v 11:02® 1Mara
-
hraji> no já jich mám pět a u dvou mi se ten zvuk a ta rolnička nelíbí , a používám je na dvou mačkách a dvou federů , na sumíky máj jinné zbraně
, ale každého názor a zkušenost
- Úterý 1. září 2009 v 9:24® hraji
-
1Mara> mám navijáky Shimano řadu let a mám jich nejméně 12, používám je ale k tomu, k čemu jsou určeny, přívlačové na přívlač, matchové na plavanou. Některá Shimana se mnou byla již 4 x v Norsku na treskách, to je sakra těžká zátěž na každý naviják a bez problémů vydržela. Plavačková Shimana Stradic, Super a Exage mám již třetí sezónu a nemohu si stěžovat, jediná údržba byla domazání převodů.
- Úterý 1. září 2009 v 8:51® Libor
-
1Mara> nesmíš na něm mít 60Kg pletenku a používat ho na sumcařinu
, na to Exage není. Já už ho mám na mačce pár let a paráda.
- Úterý 1. září 2009 v 8:45® 1Mara
-
hraji> shimáno mně poslední dobou zklamalo
Tento příspěvek byl editován 1.9.2009 08:46:08 uživatelem 1Mara.vždy po roce odchází v něm rolnička chtělo by to něco lepšího za stejnou cenu , Alef zkus se zeptat Sandera nebo Skwora ty to mají v malíčku
- Úterý 1. září 2009 v 8:40® hraji
-
alef> stejně jako mihy.san bych ti doporučil na plavanou naviják Shimano, asi řadu Exage ve velikosti 3000.
- Pondělí 31. srpna 2009 ve 23:22® mihy.san
-
alef> Po dlouholetých zkušenostech bych raději vzal Shimano – Stradica, Super GTM nebo Exage, podle financí. To je zaručená kvalita. Sám si teď pořizuji jako novinku Awa-Shimu, ale je to jen zkouška, ať je i nějaká změna …
- Pondělí 31. srpna 2009 v 19:40® alef
-
Rade>Jakou matchku a naviják(i velikost) máš ty???. Šel bych do matchky Colmic. Naviják bych používal jen na lov u břehu.
- Pondělí 31. srpna 2009 v 19:29® Rade
-
alef> záleží na co to potřebuješ, na plavačku u břehu není problém, ale jestli na odhoz, tak by to chtělo rychlejší převod a i match-cívka není k zahození. Každopádně já bych naviják ( ani prut ) nekupoval bez vyzkoušení. Připnout si ho k prutu a zjistit jak ti sedne je pro mě důležité. Vyzkoušet by to chtělo i brzdu. Nemám ho, tak nevím. Nejlepší je obejít několik rybářství a vyzkoušet. V Ústí n L. je jich určitě několik.
- Pondělí 31. srpna 2009 v 19:07® alef
-
Zdravím chlapy.Chtěl bych poprosit o nějaké typy na plavačkový naviják na matchku 4,2m. Co říkáte na http://www.tropicliberec.cz/…nal-501-albi ?????
- Pátek 21. srpna 2009 ve 14:38® 1Mara
-
hraji> tak tak
.
- Pátek 21. srpna 2009 ve 13:16® hraji
-
1Mara> já jsem naprosto v pohodě, každý má svoje zkušenosti a své oblíbené postupy
- Pátek 21. srpna 2009 ve 12:00® 1Mara
-
hraji> bud v pohodě kémo já to taky nemyslel nějak zle
.
- Středa 19. srpna 2009 v 10:41® hraji
-
Piranha> no vidíš, že jsi na to přišel
- Sobota 15. srpna 2009 v 15:32® Piranha
-
Tak ze vcerejska na dnesek jse byl na nonstopce na jednom slepem rameni u usti hlavniho toku a mimo feederu jsem vyndal i matchku.Mel jsem 14g splavek a na 3,90 matchce jsem mel hloubku montaze okolo 2m.Ani jeden hod jsem nezamotal a co se tyce potapeni vlasce, tak jsem z prvu nejdriv nadaval sobe, ze jsem si nevzal rozprasovac s jarovou vodou a pak jsem nadaval ze to nejde potopit.Ale pak jsem prisel na to, ze to celkem jde i bez toho odmasteni.Musim pri nahozu pred sebe po dopadu montaze natocit prut 45 stupnu na levo nebo na pravo a zacit potapet vlasec navijenim, dulezity je to dat opravdu ten prut bokem a pak sviham zpatky soubezne se brehem a diky tomu je vetsi odpor na vlasec a cele se mi to potopi, popř. pri druhem svihu.Pak uz jen s potopenou spickou dopnu vlasec a je to
maka to spolehlive a pokud jeste i odmastim ten vlasec, tak to nebude mit chybu.
- Čtvrtek 13. srpna 2009 v 16:42® petrcech
-
mihy.san> dobrý video
- Čtvrtek 13. srpna 2009 v 15:43® Piranha
-
mihy.san> Pekny video.A musim rici ze ten hod pres hlavu je opravdu ucinnej.Ja takhle nahazoval uz ani jsem nevedel ze uz se to nejak jmenuje
akorad jsem tk nenahazoval s anglicakem ale poze se splavkem klasickym 1g.Stavalo se mi ze se mi pred nahozenim kdyz jsem daval prut za sebe z boku omotal vlasec za ty malinky ocka co maj matchky, tak proto jsem preferoval tenhle hod, a navic diky tomu prvnimu svihu i zatizim vic prut a dal hodim lehkej splavek.Jen mam strach z te hloubky, asi bych to motal, ale to uz je zase otazka jak je to vse navazane. Co se tyce toho potapeni tak presne tak jsem to delal ale malo se mi to potapelo kor na delsi vzdalenost, je to asi tim, ze jsem nemel odmastenej vlasec.