Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 21. února 2009 ve 23:14® doktor.fiSh
doktor.fiSh

Piranha> www.milobrno.cz tu by si mal nájsť čo potrebuješ ;-)

Sobota 21. února 2009 ve 21:07® standas
standas

Piranha> tak to bejt tebou nežádám má totiž masařský sklony a každou rybu chce zežrat!!:-D :-D

foto/diskuze/plavana/2009/th-img22551.jpg
Sobota 21. února 2009 v 19:41® Piranha
Piranha

Stando a vem s sebou toho drsnosrtyho krasavce co mas na kline na fotce, jestli ho jeste mas.Miluju tyhle psy.

Sobota 21. února 2009 v 19:35® 1Mara
1Mara

No Standas se určitě už taky těší :-D

Sobota 21. února 2009 v 19:23® Piranha
Piranha

Ja si na tebe vemu 6m bolo od Standy ta uz je pokřtěná mistrem :-> A ta mi na tebe postaci.

Sobota 21. února 2009 v 19:20® 1Mara
1Mara

Pirno ty sketo , ale nevadí nechám opravit a bude dobře :-P jentak náhodou na ty zavody si stejně vemu 8mtrovku bolonězku :-P a pak vám to nandám :-D

Sobota 21. února 2009 v 19:20® Piranha
Piranha

standas> jasan a pukla mu tak 20–30 cisel podelne :-D ale nezavidim mu to, ted nam to nebude moct nandat.Neva ja ti to nandam i za nej :-P :-P

Sobota 21. února 2009 v 19:04® standas
standas

Piranha> tak to je pěkná prča, von má 13ku tu děldu že?

Sobota 21. února 2009 v 18:03® Piranha
Piranha

standas> uz byl neboj, mara prijel ke mne na kafe s choti a ukazal mi delicku se kterou nas oba prej chce prechytat.Delicka byla krasna a zduraznuji byla :-D :D řachla mu v poslednim nejsilnejsim dilu,kdyz se chvastal.Nic se sice nedeje ma na to zaruku a navic se da chytat i bez toho dilu, ale bozi mlyny umlely kvalitni šrot na vnadeni a ryba to spolkla i s navijakem :-D :D:D

Sory Maro ja to musel prasknout 9-)

Sobota 21. února 2009 v 17:58® standas
standas

Piranha> kdo se povišuje bude ponížen:-D

Sobota 21. února 2009 ve 13:25® 1Mara
1Mara

Standas tak vidíš už se těch závodů bojí :-D , Jinak Pirnho přijeď ke mně a něco ti ktomu ukážu:-1

Sobota 21. února 2009 v 9:05® Piranha
Piranha

Na ten prechod je takova spojka ze, ma myslim hacek a k tomu patri i takovej kryci kloboucek kterej to jakoby u spicky elegantne uzavrekouka jen vlasec a po zaseku to krasne vyizdi ven a amortizer se natahuje.Jakou nosnost ma ta guma a nemate kluci nekdo nejakej odkaz na ten prechod?Mam v tom i docela gulas myslim ze se to jmenuje stonfo.Vubec nemam paru jak to vazat a za kazdou radu budu rad. Az pujdu se Standasem na domluvenou spol. rybarinu tak mu ukazu s bicem, ale pssst nerikat mu to :-D :D

Sobota 21. února 2009 v 9:00® Piranha
Piranha

doktor.fiSh> to je ono, super, vim ze jde rozebirat, ale tohle mne nenapadlo.Dik.Ja totiz pouzivam ten bic 5m i jako 3m, kdyz ho rozeberu. Tohle se mi zda nejlepsi varianta.

CeP> jinak proc by nemel byt amortik na bici?Neustrelim tim tak snadno rybu.Se zeptej BlueSharka byl jsem s bicem na jednom Labskym prelivu a nachytal okolo 70ky ryb vesmes jelci ale par profesoru mi to ustrelilo.Natahnul to a jel a jel a uz jsem nemel jak vic mu dat a byl v prdeli, myslim si ze amortizer na bici by mi ty ryby mohl zachranit.No jo ale chytali jsme jelce od 30 do 50 cm :-D mazec lov.To co jsi psal by mozna taky slo, ale vubec jsem to nepochopil, musel bych to nekde videt.:-|

Pátek 20. února 2009 ve 22:57® doktor.fiSh
doktor.fiSh

Piranha> na biči vzadu, teda na koncovke odšróbuješ, vytiahneš všetky diely. Do posledné do vnútra niečo zastrčíš aby to neprešlo až k tenkej špičke, na to prichyť gumu a vyveď von cez tu odrezanú dierku, natiahni podľa potreby a tam si uchyť tu koncovku a potom len nasaď diely dokopy :-)

Pátek 20. února 2009 v 18:41® CeP
CeP

Piranha> na bici nema amortizer co delat. je tam tak akorat na obtiz. koncove ocko z bice urizni a nalep stonfo adapter, nebo pouzivej system dvou buzirek. ustrihni 2–3cm buzirky o neco vetsiho prumeru, nez je konec spicky. vlasec provlec 2–3× skrz buzirku a tu natahni na spicku co pujde.. 10.. 20.. 30 cm. vlasec pak sroubovite omotavej kolem spicky smerem ke konci. na konci spicky ho zajisti 4–5cm dlouhou buzirkou silnou presne podle konce tak, ze bude cca centimetr precuhovat prez konec. proste, jednoduche. mas hotovo a muzes chytat.

Čtvrtek 19. února 2009 ve 21:16® 1Mara
1Mara

Pirnho ta kostička má více velikostí a dá se upravit, třeba se dostaneš do jedné třetiny prutu a dáš si dlouhý prováek a taky by to šlo v pohodě . A amortyzér jde nastavit a pět metrů v balení máš takže si myslím že v létě si to rozdáme na plavanou, jestli teda neprodám tu mojí děličku 13m,4 topsety.:-))

Čtvrtek 19. února 2009 v 17:18® standas
standas

Piranha> Teoreticky ti to jde skus to v praxi.9-) :-D

Čtvrtek 19. února 2009 v 7:30® Piranha
Piranha

Podle mne tam stacej tak metr dva toho amortiku.Prej se 10× natahne, nevim nemam s tim zkusenost jen plytke teoreticke zkusenosti.

Čtvrtek 19. února 2009 v 7:28® Piranha
Piranha

1Mara> ty kecko, cumel jsi jak puk, kdyz to sem napsal ty radile.Ty jsi byl prvni co lupunkovkou riznul spici ty :-D :D:D:D

Standas> ja si to myslel taky, ze to asi tak bude, ale pak budu mit 5m amortizeru skrze klacek.U delicky se to dava do topsetu na kost, ale ja bych musel mit kost u rukojeti a 5m amortizeru.Ten kdyz se pak natahne tak ani ten rybnik neni tak velkej :-D :D:D

Čtvrtek 19. února 2009 v 1:23® 1Mara
1Mara

A ještě ktomu dnes určitě prohrál v kulábru :-D :-P pivo

Středa 18. února 2009 v 17:10® standas
standas

1Mara> no to víš mladej kluk,nerozumnej.:-D :-D :-D

Středa 18. února 2009 v 17:03® 1Mara
1Mara

Ahoj Standas to samý jsem chtěl Pirnákovi poradit9-) :-P :-D :-D :-D pivo

Středa 18. února 2009 v 15:01® standas
standas

Piranha> ten sistém je sterjnej jako u odkládačky,takže to očko na špičce uřízni a do špičky zavedˇ amortizér.9-)

Středa 18. února 2009 ve 14:55® Piranha
Piranha

Kluci chci se zeptat da se pouzit u klasickeho bice petimetrovyho, amortizer?Je tam vlastne ocko, ale nevim jakym zpusobem by se to tam dalo navazat a jestli mi to pak nebude delat na hladine nejaky brykule.U plavacovy delicky vim jak ale u bice ne.U delicky je amortik v rouře a venku jen vlasec ale u bice by mi to plavalo, nebo tahlo pod vodu sestavu.Poradte ;-)

Středa 18. února 2009 ve 13:55® LojzaRybka
LojzaRybka

PetrK>mám,ale je to SILSTAR 7m,neni to grafiťák:-)

Středa 18. února 2009 ve 13:12® Piranha
Piranha

PetrK> jeden mam ve skrini, ale tim biju zenu a dite.Je dost casto pouzivanej, tudis neni k mani :-D :D:D:D

Středa 18. února 2009 v 11:17® PetrK

nemáte někdo ve skříni bič na prodej?

Středa 11. února 2009 v 17:11® standas
standas

tak tomu se říká. dva se perou a třetí se smějejejeje:-D :-D :-D

Středa 11. února 2009 v 10:44® Kubajs
Kubajs

1Mara,Piranha:kou­kám že se máte rádi:-D :-D :-D pěkně se hádáte o ty splávkyv aukci se těším na výslednou cenu:-D :-D :-D

Středa 11. února 2009 v 9:20® 1Mara
1Mara

Napřed porazím tabe a pak si vemu do parády Standase a budete čučet jak budou ryby lítat z vody :-D :-D :-D pivo