Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 4. března 2008 v 19:16® Sander
Sander

pepos.93 > ani jeden. Jdi do přední brzdy.

Úterý 4. března 2008 v 19:11profil byl smazán

a jakej naviják k němu?tenhle je dost hezky zpracovanej… www.fish-pro.cz a nebo www.fish-pro.cz

Úterý 4. března 2008 v 19:08profil byl smazán

no právě ale jinak o něm vážně přemýšlím..vypadá zajímavě…výkon/cena

Úterý 4. března 2008 v 18:58® skwor
skwor

pepos.93> Nevypadá špatně. Je to novinka, takže zkušenost od vody mít asi ještě nikdo nebude.

Úterý 4. března 2008 v 18:44profil byl smazán

tak co říkáte na tento prut na plavanou?myslíte že by vyhovoval? www.fish-pro.cz :-O

Sobota 1. března 2008 v 17:41® HaD
HaD

s křížkem po funuse :-)) já raději šoulačku kolem vody. Krmení mi nějak nikdy moc nešlo.

Neděle 24. února 2008 ve 22:54® hraji
hraji

pepos.93: ta cena tedy není nic moc, to se bude celkem těžko shánět něco odpovídajícícho. Předpokládám, že by jsi chtěl matchový prut, tedy prut pro lov s anglánem a s pevným splávkem. Pro začátek by ti snad měl stačit tento www.milobrno.cz tenhle je o trošku dražší, ale je zase delší: obchod.vipa-sro.cz

Sobota 23. února 2008 ve 21:08® Ricci
Ricci

Roman298: ano liga na moravě jistě je. Je to tzv. skupina C. Ale dostat se tam není tak jednoduché. Ale můžeš zkusit nějaké pohárovky jako např. Mazalův memoriál v Břeclavi, či krajký přebor na Mušově. Kdyby jsi chtěl podrobnosti, tak mail mám v kartě.

Pátek 22. února 2008 ve 23:11@ ???

Zdarec všichni plavačkáři.Chtěl bych poradit, nevíte někdo jestli je na jižní moravě nějaka plavačkářská liga a jestli jo tak jak je možné se do ní dotat koho kontaktovat atp.?Budu vděčný za jakoukoliv informaci.prosím pište na roman298@post.cz dík

Pátek 22. února 2008 v 19:05profil byl smazán

ahóóóóój chci si koupit nový prut (nějaký levnější.tak do 1500kč)a tak potřebuju poradit. měl bych ho na 1–5 hektarové rybníčky a na menší řeku kolem 5–10metrů…

Čtvrtek 21. února 2008 v 0:59® hecht
hecht

skwor> Není, on jako správný svazák totiž soul… v stoje a neodloží pri tom zbraň z ruky.Tudíž stihne i navíjet a díky nepromazanému kolovratu mu třením vzniká teplo …

Úterý 19. února 2008 v 16:34® skwor
skwor

Sander> A není Ti tam zima? :-D :-D

Úterý 19. února 2008 v 16:03® Sander
Sander

HaD > v zimě šoustám po proudu řeky.

Úterý 19. února 2008 ve 13:07® dvorak

HaD> Drobek zakrmím,dle záběrů se zdržím. A pokud to nebere,tak se šoulám směrem k jezu. U jezu je mlyn,přestavěnej na hospodu. Takže konečná…

Úterý 19. února 2008 v 11:34® HaD
HaD

chytáte v zimě plavačku na zakrmeném místě nebo šlouláte?

Středa 13. února 2008 ve 13:26® LojzaRybka
LojzaRybka

Damys>kdybych měl potom málo,tak bych si zajel do mostu,mám to tu ktobě přes kopeček a po cestě bych si ještě chytil rybu v havrani:-D :-D

Úterý 12. února 2008 ve 22:56® Damys
Damys

LojzaRybka,mi­hy.san: Já bych se taky přiživil na tom odpadu z Páva.Teda jestli to Lojzimu nebude vadit.:-D :-))

Úterý 12. února 2008 v 0:40® hecht
hecht

crazykapr> Mám názor jako skvor, hlavně nevím jak by s boloňkou šlo chytat na anglické splávky. Ty na stojáku používám nejradši.

Pondělí 11. února 2008 v 11:37® skwor
skwor

crazykapr> Na stoják je lepší matchka. Teda já ji používám i na řece, protože boloňka mě nějak neláká…

Pondělí 11. února 2008 v 11:12® monaster
monaster

Crazykapr: já chytal ale chvilku. pak jsem tý nový krásce od trabucca urazil při demontáži očko a čekám na opravu. během 2 hodin pár kapříků kolem 30–40 cm na kuku s pevným splávkem metr od břehu. vodit takovou rybu je požitek. kam se hrabou čínský laminátový roury co mám na položenou. a i tam už mám radši feeder.

Neděle 10. února 2008 ve 21:30® crazykapr
crazykapr

Chytate nekdo s 4m bolonkou na stojaku?jak a s cim?co chytate?

Sobota 2. února 2008 v 0:57® HaD
HaD

Chcete si jen tak pokecat aniž by Vás někdo okřikoval, že jen tak hloupě plkáte? Nebo chcete rychlou odpověď na Váš dotaz? Máme pro Vás jako první „Rybářský chat“ www.chytej.cz . Zatím testujeme, proto vypněte ICQ, SKYPE a račte vstoupit a pokecat!

Pátek 1. února 2008 v 15:39® Sander
Sander

hecht > v pohodě, po dnešku už mám vše co potřebuji ;-) Dík.

Pátek 1. února 2008 ve 13:01® Vráťa

vyberu si tedy Zeona nebo Travertine podle toho kolik zrovna budu mít s sebou. Ale ta stovka navíc mě u Zeona asi nezabije.

Takže vítězem naší soutěže jsou: MILO Pro System Nemesis match 13":
a  Okuma Zeon 30. Díky všem za pomoc. Jakékoli další rady pro začátečníky samozřejmě vítám.

Pátek 1. února 2008 ve 12:45® skwor
skwor

Vráťa> Long bow s baitem je při plavačce na prd :-) Zůstal bych u přední…

Pátek 1. února 2008 ve 12:39® Vráťa

skwor : měl jsem v ruce Zeon i Travertine. A pak ještě long bow. Upřímně řečeno i když je takhle mám v ruce,tak poznam prd. Jo zkušenosti holt nekoupíš. :-)

Pátek 1. února 2008 v 11:49® Jonny94

caw dneska chci jit na tloustaky myslite ze ted v zime pudou na tresen??predem diky za odpoved

Pátek 1. února 2008 v 11:17® skwor
skwor

Vráťa> Kterou jsi měl v ruce?

Pátek 1. února 2008 ve 3:23® Vráťa

PS: Jo a všimnul jsem si, že Okuma vyrábí jeden navi s dutým „překlapěčem“ (nevím jak se to přesně jmenuje). Je to příjemnější do ruky, ale má to i jiný výhody? Jen doufám, že Vás svýma pitomýma otázkama nezahltím. :-) CeP: A proč bys dnes vzal větší? Brou Plavačkáři. :-)

Pátek 1. února 2008 ve 3:09® Vráťa

Ahoj, skwor: tak dnes jsem se podíval na Okumu. Osahal si jí. Přijde mi malá a milá. Asi do ní půjdu. Koukám, že hodně lidí vybírá nakonec „na pocit“. Líbí se mi to. Většinou jsem takhle neprohloupil. Mihy.san: děkuju za uklidnění. Máš recht. Nešikovných kamarádů mám víc než ultra-bojových ryb. :-) A i já bych možná sám bohužel někdy přišláp. :-(( CeP: Taky volím přední brzdu. Už jen pro to, že první navi mám se zadní, tak ať můžu porovnávat.