Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 4. března 2008 v 19:16® Sander
-
pepos.93 > ani jeden. Jdi do přední brzdy.
- Úterý 4. března 2008 v 19:11profil byl smazán
-
a jakej naviják k němu?tenhle je dost hezky zpracovanej… www.fish-pro.cz a nebo www.fish-pro.cz
- Úterý 4. března 2008 v 19:08profil byl smazán
-
no právě ale jinak o něm vážně přemýšlím..vypadá zajímavě…výkon/cena
- Úterý 4. března 2008 v 18:58® skwor
-
pepos.93> Nevypadá špatně. Je to novinka, takže zkušenost od vody mít asi ještě nikdo nebude.
- Úterý 4. března 2008 v 18:44profil byl smazán
-
tak co říkáte na tento prut na plavanou?myslíte že by vyhovoval? www.fish-pro.cz
- Sobota 1. března 2008 v 17:41® HaD
-
s křížkem po funuse
já raději šoulačku kolem vody. Krmení mi nějak nikdy moc nešlo.
- Neděle 24. února 2008 ve 22:54® hraji
-
pepos.93: ta cena tedy není nic moc, to se bude celkem těžko shánět něco odpovídajícícho. Předpokládám, že by jsi chtěl matchový prut, tedy prut pro lov s anglánem a s pevným splávkem. Pro začátek by ti snad měl stačit tento www.milobrno.cz tenhle je o trošku dražší, ale je zase delší: obchod.vipa-sro.cz
- Sobota 23. února 2008 ve 21:08® Ricci
-
Roman298: ano liga na moravě jistě je. Je to tzv. skupina C. Ale dostat se tam není tak jednoduché. Ale můžeš zkusit nějaké pohárovky jako např. Mazalův memoriál v Břeclavi, či krajký přebor na Mušově. Kdyby jsi chtěl podrobnosti, tak mail mám v kartě.
- Pátek 22. února 2008 ve 23:11@ ???
-
Zdarec všichni plavačkáři.Chtěl bych poradit, nevíte někdo jestli je na jižní moravě nějaka plavačkářská liga a jestli jo tak jak je možné se do ní dotat koho kontaktovat atp.?Budu vděčný za jakoukoliv informaci.prosím pište na roman298@post.cz dík
- Pátek 22. února 2008 v 19:05profil byl smazán
-
ahóóóóój chci si koupit nový prut (nějaký levnější.tak do 1500kč)a tak potřebuju poradit. měl bych ho na 1–5 hektarové rybníčky a na menší řeku kolem 5–10metrů…
- Čtvrtek 21. února 2008 v 0:59® hecht
-
skwor> Není, on jako správný svazák totiž soul… v stoje a neodloží pri tom zbraň z ruky.Tudíž stihne i navíjet a díky nepromazanému kolovratu mu třením vzniká teplo …
- Úterý 19. února 2008 v 16:34® skwor
-
Sander> A není Ti tam zima?
- Úterý 19. února 2008 v 16:03® Sander
-
HaD > v zimě šoustám po proudu řeky.
- Úterý 19. února 2008 ve 13:07® dvorak
-
HaD> Drobek zakrmím,dle záběrů se zdržím. A pokud to nebere,tak se šoulám směrem k jezu. U jezu je mlyn,přestavěnej na hospodu. Takže konečná…
- Úterý 19. února 2008 v 11:34® HaD
-
chytáte v zimě plavačku na zakrmeném místě nebo šlouláte?
- Středa 13. února 2008 ve 13:26® LojzaRybka
-
Damys>kdybych měl potom málo,tak bych si zajel do mostu,mám to tu ktobě přes kopeček a po cestě bych si ještě chytil rybu v havrani
- Úterý 12. února 2008 ve 22:56® Damys
-
LojzaRybka,mihy.san: Já bych se taky přiživil na tom odpadu z Páva.Teda jestli to Lojzimu nebude vadit.
- Úterý 12. února 2008 v 0:40® hecht
-
crazykapr> Mám názor jako skvor, hlavně nevím jak by s boloňkou šlo chytat na anglické splávky. Ty na stojáku používám nejradši.
- Pondělí 11. února 2008 v 11:37® skwor
-
crazykapr> Na stoják je lepší matchka. Teda já ji používám i na řece, protože boloňka mě nějak neláká…
- Pondělí 11. února 2008 v 11:12® monaster
-
Crazykapr: já chytal ale chvilku. pak jsem tý nový krásce od trabucca urazil při demontáži očko a čekám na opravu. během 2 hodin pár kapříků kolem 30–40 cm na kuku s pevným splávkem metr od břehu. vodit takovou rybu je požitek. kam se hrabou čínský laminátový roury co mám na položenou. a i tam už mám radši feeder.
- Neděle 10. února 2008 ve 21:30® crazykapr
-
Chytate nekdo s 4m bolonkou na stojaku?jak a s cim?co chytate?
- Sobota 2. února 2008 v 0:57® HaD
-
Chcete si jen tak pokecat aniž by Vás někdo okřikoval, že jen tak hloupě plkáte? Nebo chcete rychlou odpověď na Váš dotaz? Máme pro Vás jako první „Rybářský chat“ www.chytej.cz . Zatím testujeme, proto vypněte ICQ, SKYPE a račte vstoupit a pokecat!
- Pátek 1. února 2008 v 15:39® Sander
-
hecht > v pohodě, po dnešku už mám vše co potřebuji
Dík.
- Pátek 1. února 2008 ve 13:01® Vráťa
-
vyberu si tedy Zeona nebo Travertine podle toho kolik zrovna budu mít s sebou. Ale ta stovka navíc mě u Zeona asi nezabije.
Takže vítězem naší soutěže jsou: MILO Pro System Nemesis match 13":
a Okuma Zeon 30. Díky všem za pomoc. Jakékoli další rady pro začátečníky samozřejmě vítám. - Pátek 1. února 2008 ve 12:45® skwor
-
Vráťa> Long bow s baitem je při plavačce na prd
Zůstal bych u přední…
- Pátek 1. února 2008 ve 12:39® Vráťa
-
skwor : měl jsem v ruce Zeon i Travertine. A pak ještě long bow. Upřímně řečeno i když je takhle mám v ruce,tak poznam prd. Jo zkušenosti holt nekoupíš.
- Pátek 1. února 2008 v 11:49® Jonny94
-
caw dneska chci jit na tloustaky myslite ze ted v zime pudou na tresen??predem diky za odpoved
- Pátek 1. února 2008 v 11:17® skwor
-
Vráťa> Kterou jsi měl v ruce?
- Pátek 1. února 2008 ve 3:23® Vráťa
-
PS: Jo a všimnul jsem si, že Okuma vyrábí jeden navi s dutým „překlapěčem“ (nevím jak se to přesně jmenuje). Je to příjemnější do ruky, ale má to i jiný výhody? Jen doufám, že Vás svýma pitomýma otázkama nezahltím.
CeP: A proč bys dnes vzal větší? Brou Plavačkáři.
- Pátek 1. února 2008 ve 3:09® Vráťa
-
Ahoj, skwor: tak dnes jsem se podíval na Okumu. Osahal si jí. Přijde mi malá a milá. Asi do ní půjdu. Koukám, že hodně lidí vybírá nakonec „na pocit“. Líbí se mi to. Většinou jsem takhle neprohloupil. Mihy.san: děkuju za uklidnění. Máš recht. Nešikovných kamarádů mám víc než ultra-bojových ryb.
A i já bych možná sám bohužel někdy přišláp.
CeP: Taky volím přední brzdu. Už jen pro to, že první navi mám se zadní, tak ať můžu porovnávat.