Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 19. ledna 2008 ve 14:43® Jonny94

tak dnesni lov byl celkem dobry,ale tlousti nebyly chytil sem asi 11 okounu od 15cm-25cm.Ale nestezuju si:D:D

Pátek 18. ledna 2008 ve 22:02® LojzaRybka
LojzaRybka

Jonny94>já byl na tlouštíky a na nic jinýho než na kuličku z rohlíku nešli,a to jsem tam máchal předtim hnojáky a chytil jsem jen jednu podoustev:-93;

Pátek 18. ledna 2008 ve 21:59® Jonny94

tak zejtra du zkusit zase tlouste ale uz asi predem vim jak to dopadne:D:Dtak nevim zkusim to na pecivo vic k dispozici nemam:D:Ddrzte mi palce:D

Čtvrtek 17. ledna 2008 v 10:52® Glein

CeP: Diky, poohlednu se v kompostu po cervech a bonduelku snim sam.

Středa 16. ledna 2008 v 19:47® CeP
CeP

Glein> v zime radeji nevnadit. a kdyz, tak, jen velmi opatrne. ryba v zime sama o sobe malo prijima potravu a kdyz ji precpes hutnym krmenim, muzes cekat do velikonoc. spis by to mel byt jen nejaky ovoneny strouhankovy zakal, ktery rybu nalaka, ale nezasyti. na hacek nastraha ktera zaujme. tzn. hnojacek, cervi. ti v ledove vode nejakou chvilku vydrzi pekne pracovat. kdyz to nepujde na zivou, pak zkouset rohlik. ne velky sezmoulany kusy, jenom drobny, pekne naducany, jakoby vatickovy chomacky. kukurici bych zatim nechal uplne doma, jeji cas prijde pozdeji…

Středa 16. ledna 2008 v 11:07® Glein

Pokud je v zime potreba ryby hledat a ne na ne cekat, ma smysl ted vnadit? Jakou nastrahu zkouset? V sobotu jsem zkousel rohlik a nejakou kukurici, ale bez uspechu. Jsou v zime u bile ryby uspesnejsi rostlinne nebo zivocisne nastrahy?

Středa 16. ledna 2008 ve 2:46® hecht
hecht

CeP> Svatá pravda otče CePe. Královsky odměněn jsem ale už asi dva roky nebyl, a před tím taky ne :-)) Tůhle u Vodňan jsem odhalil jedno docela slibně vypadající zimoviště (bylo tam dokonce několik jam vedle sebe) ale nevím proč ty sádky mají oplocené ostnatým drátem ???

Úterý 15. ledna 2008 ve 23:02® CeP
CeP

Jonny94> ja sice jmenovany revir neznam, ale nepocitej s tim, ze nahodis a rybu si vycekas. tohle v zime neplati. prave naopak. v zime si musis ryby najit vic, nez kdy jindy. budou to hodiny chozeni po brehu, ale muzu te ubezpecit, ze pokud najdes v nejake jame rybi zimoviste, budes s nejvetsi pradepodobnosti kralovsky odmenen.
a i kdybys nenasel.., co se vyrovna prochazce uklidnujicim tichem zimni prirody?

Úterý 15. ledna 2008 ve 21:47® Jonny94

no tak vyrazil sem v 8 rano zima jak v pr..eli byl sem nad jezem na Uslave 3 hodiny cekani a prekvapive sem nic nechytil!!!!no to bude asi tim ze bud neumim chytat nebo na Uslave zadny ryby nejsou posudte podle vlastnich zkusenosti s chytanim na Uslave ale jinak sem dopad na prd.Hodne zdaru v lovu !!

Úterý 15. ledna 2008 v 10:50® HaD
HaD

Jonny94> jak jsi dopadl? Velikost splávku se řídí vzdáleností, proudem, hloubkou, lovnou metodou a celou řadou dalších podmínek při lovu. Takže jak napsal martinbrozek -splávek může někdy vyhovovat půlgramový a někdy i ta dvacítka, což už je tedy velkej extrém

Sobota 12. ledna 2008 v 0:20® Jonny94

tak zejtra su skusit tlouste tak mi drzte palce:)

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 18:37® Jonny94

martinbrozek> a hele kdyz chi chytat na tresne muzou byt i zavrene??

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 18:29® Jonny94

martinbrozek> a jaka velikost hacku uz sem navazal splavek 1,5g

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 17:53® m.b.

Johny94: veliost splavku spise vybiras podle typu vody a povetrnostnich podminek – tlouste chytnes tedy na 0,5 gramu, ale i na 20g.

Čtvrtek 10. ledna 2008 v 16:55® Jonny94

ahoj vsichni sem v chytani tloustu amater muzu se zeptat na jak velkem splavek je chytate??predem dik za odpoved

Sobota 5. ledna 2008 ve 22:58® HaD
HaD

NOVINKA: Spustili jsme novou rubriku s názvem „Rybářská TV“. V této rubrice můžete ukládat videa přímo u nás a nemusíte se registrovat jinde, rozumět anglicky apod. Navíc Vám nabízíme možnost střihu dle Vašich pokynů! To Vám jinde nenabídnou. Jsme totiž JEDNIČKA, žádná dvojka… www.chytej.cz

Středa 12. prosince 2007 ve 21:06® fikus
fikus

cormaxx> na to moje chytání jednou, dvakrát do roka se splávkem jsem si pořídil tento: www.milobrno.cz Chytá se s ním skvěle. Příští rok mám v plánu mu dát více do těla :-)

Středa 12. prosince 2007 v 15:46® cormaxx
cormaxx

Kubajs: to Milo jsem právě držel v Oáze v ruce a je v komisi za 1250 a je přelomená v prvním spoji.Je sice opravé tak že to je jak nový,ale spoj má trochu jinou barvu.A to is radši 200 připlatim a koupim úplně novou:-) skwor: kolem 5 budu na icq;-)

Středa 12. prosince 2007 v 15:34® skwor
skwor

cormaxx> A ten Jaxon Tě už neláká?

Středa 12. prosince 2007 ve 14:41® Kubajs
Kubajs

cormaxx:tak tu mají v „G“ starší za litra a je v hodně dobrém stavu tak jestli chceš tak si tam zajdi ale je to 10–30g

Středa 12. prosince 2007 ve 14:09® cormaxx
cormaxx

fikus: na tu jsem taky narazil.Je fakt že na ty moje fišky by byla super,ale já matchku nevyužívám zase tolik takže hledám spíš něco levnějšího ale zase nechci kupovat úplnout mr*ku…Prostě slušnej proutek za slušný prachy:-) Od Mila se mi docela líbí www.milobrno.cz
a pak asi hyperloop od shimana

Úterý 11. prosince 2007 ve 23:42® fikus
fikus

cormaxx> mě se líbí tato, vypadá zajímavě. Jedno Milo mám a chytačka je s ním parádní.

www.milobrno.cz

Úterý 11. prosince 2007 ve 23:23® cormaxx
cormaxx

skwor: ona je už douho zlevněná;-) a právě ta cena mě dost láká,pač já matchku využiju jen na pár nenáročných vycházek…

Úterý 11. prosince 2007 ve 22:02® skwor
skwor

cormaxx> Koukám, že je zlevnili. Tak nic neřeš a objednávej ;-)

Úterý 11. prosince 2007 ve 22:00® cormaxx
cormaxx

www.rsp-fishing.cz Máte s nim pls někdo zkušenost?pop­ř.s tim 4,2m:-) Ď

Středa 5. prosince 2007 v 0:40® LojzaRybka
LojzaRybka

fikus> tak to teda jooo:-D

Středa 5. prosince 2007 v 0:39® fikus
fikus

LojzaRybka> asie je velká a nevyzpytatelná, chvíli se opalujem, zachvíli stavíme iglů :-)

Středa 5. prosince 2007 v 0:32® LojzaRybka
LojzaRybka

fikus>hm?máte hezký počasí:-D :-D a dnes na pstruhovce??:-O

Úterý 4. prosince 2007 ve 23:05® fikus
fikus

parmy milují kroupy, velikost 10 je ideální, občas si jdu zablbnout se splávkem na pstruhovku. Kroupy jsou vždy tutová nástraha.

foto/diskuze/plavana/2007/th-img15090.jpg
Pátek 30. listopadu 2007 v 19:40® yerrx
yerrx

regulus> Salmo> no nevim musim se podivat…me vzdycky ucili ze se na sysr chytat nesmi…