Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 19. července 2007 v 9:51® PeťanX
-
nazdár kolegové, dlouho sem byl mimo a nebyl cas na ryby.. Včera jsem vyskoušel poprvé matchku, spokojenost ale nejsem si jistej v jedný věci – jak stápět silon,aby se nedělal pytel?? Není třeba chyba ve vlasci??
díky moc
- Pondělí 16. července 2007 ve 22:46® CeP
-
Ricci, drk> jojo. na fish-pro jsou moc pekny clanecky
- Pondělí 16. července 2007 ve 21:39@ ???
-
Ricci> supr článek chci kupovat match, hodně jsi mi to usnadnil to vybírání.
- Pondělí 16. července 2007 v 16:38@ ???
-
Ricci> díky moc za dobrou radu vyzkouším to a kdybych něco nevěděl tak se zeptám pěkný den.
- Pondělí 16. července 2007 v 15:53® HaD
-
Ricci> no uvidím, až bude čas a budu nějakou mačku vybírat, asi tedy na ty taloše kouknu
- Pondělí 16. července 2007 v 9:53® Ricci
-
drk:Neznám nejlepší způsob a také ten rozhodně ten svůj za nejlepší nepovažuji. Každý má svůj osvědčený způsob měření hloubky. Hodně se toho dočteš v článcích na fish-pro.cz Já s vyměřováním hloubky na anglána nedělám vědu. Důležité je přseně si ho vyvážit. Až to mám tak jak potřebuji tak seskupím zátěž do jednoho bodu (kam záleží na cílové rybě), přidám jeden broček, který už anglána potopí, odhadnu a nastavím hloubku. Pak nahodím. Buď jde splávek pod vodu, máš nastavenu malou hloubku, nebo vyčnívá – máš nastavenou velkou hloubku. Takže buď přidáváš nebo ubíráš dokud nenajdeš tu správnou hloubku v lovišti. Může se to zdát pracné, ale z trochou praxe trvá vyměření hloubky kolem 5 minut a míň. Přetěžující broček potom odcvakneš a lapáš.Jinak to dělám při lovu přesně na dně nebo nad ním např. při lovu plotic. To přicvakávám broček na ramínko háčku. Opět vyměříš přesně hloubku jako v předchozím případě. Co nezapomínám tak zaznačit si původní nastavení hloubky na vlasec, abys mohl případně upravovat hloubku během lovu a měl se od čeho odpíchnout a dále tenkou lepící páskou na blank prutu. To pro případ zamotání sestavy. Rychle se tak můžeš převázat a vytvořit novou sestavu bez zbytečného zdržování. Dále co většinou dělám, tak když přesně vyměřím hloubku v místě kde chci lovit, zmapuji ještě okolí loviště. Kdybys něčemu nerozuměl, klidně se ptej dál.
- Neděle 15. července 2007 ve 21:16@ ???
-
Ricci>chtěl bych to vědět hlavně u odhozu napiš mě prosím nejlepší způsob díky moc
- Neděle 15. července 2007 v 19:47® Ricci
-
drk: způsobů jak naměřit hloubku je několik. Jinak měřím hloubku na děličce, jinak u odhozu a jinak u boloňky.. Jakým způsobem chytáš?
- Neděle 15. července 2007 v 18:26® Hora
-
Tenhleten přípravek si zavěsím na háček a nastavím přibližnou hloubku,v místě kde chci chytat.Po nahození zkontroluji,jestli jsem se trefil,popřípadě zvýším,nebo snížím hloubku.Zároveň mi slouží na prozkoumání loviště,je-li tam nějaká nerovnost.Ovšem nejlepší je,když vlezeš do vody a prošlapeš dno.Získáš tím nejlepší přehled,co se na dně vyskytuje.
- Neděle 15. července 2007 v 15:49@ ???
-
můžu se zeptat začínám s plavanou a chtěl bych vědět jak nejlépším způsobem změřím hloubku vody. díky za odpověď.
- Pátek 13. července 2007 v 16:35® Sander
-
Ricci > aby to bylo dovedeno k úplné dokonalosti, beru onu mačku zítra ke známému, který mi ji malinko dováží – trošku moc padá na hubu. Už jsem to zkoušel s olůvkama na provázku, kamaráde, to bude mačka paar excelenc!!!
- Pátek 13. července 2007 v 11:06® profo
-
Sander : no právě…
- Pátek 13. července 2007 v 9:55® Sander
-
profo > tak tahle premiéra by mě kurevsky potěšila, to mi věř
- Pátek 13. července 2007 v 7:52® profo
-
Sander : to nebylo že jsi už zlomil, ale aby jsi neměl premiéru…
- Čtvrtek 12. července 2007 ve 21:45® Sander
-
Ricci > to je dobře
Zato já su úplný opak
- Čtvrtek 12. července 2007 ve 21:43® Ricci
-
Sander: no přiznávám, že mám občas, ale jen občas přehled
- Čtvrtek 12. července 2007 ve 21:42® Sander
-
Ricci > „trochu“? Tebe nebýt…
Jeví se mi jako ideál na ty velké tlouště, kterým jsem dal sice tohle období třešní pauzu, ale neznamená to, že s nimi nemám nevyrovnané účty
- Čtvrtek 12. července 2007 v 19:47® Ricci
-
Sander: jsem rád, že jsem aspoň trochu pomohl..
- Čtvrtek 12. července 2007 v 19:38® Sander
-
Ricci > má trošku humpoláckou rukojeť, malinko jak násada od krumpáče, ale na to jsem během lovu zapomněl
Akce balada, zkusil jsem jak krátké tak dlouhé záseky, a nemám jí co vytknout. Je to prostě třída!
Takovéhle rybky byly použity pro test
A bylo jich moc. V silném proudu docela bojovníci – lze si s tím prutem i takové rybky vychutnat, anebo se opřít a rybu doslova vytěžit.
A to vše na 0.12 kmen, proutek vše díky své délce krásně ustojí.Takže spokojenost.
- Čtvrtek 12. července 2007 v 17:44® Ricci
-
Sander: tak dej echo jak dopadla v „živém“ testování..
- Čtvrtek 12. července 2007 v 15:37® Shrek
-
Sander> nedráždi CePa bosou nohou,klovnutí bolí!!!
- Čtvrtek 12. července 2007 v 15:18® Sander
-
profo > já někdy zlámal prut? Nevzpomínám si
Přes lámání maček na kusy, třeba o jitrocel, jsou zde jiní odborníci
- Čtvrtek 12. července 2007 ve 14:52® profo
-
Sander : tak to hlavně nezlam. Znáš se…
- Čtvrtek 12. července 2007 ve 13:49® Sander
-
cormaxx > Colmic Artax Fashion 4.50m
- Čtvrtek 12. července 2007 ve 13:35® cormaxx
-
Sander: a jakou sis pořídil?
- Čtvrtek 12. července 2007 ve 13:00® Sander
-
profo > konečně tloušťobijka na úrovni. Za 2h mě vezme kamarád na mašinu a jedem ji testnout. Už sa těším :o))
- Čtvrtek 12. července 2007 ve 12:24® profo
-
Sander : týýýýý jo. Ty máš v obýváku ryby?..
že jsi ji rozložil a testoval…
- Čtvrtek 12. července 2007 v 8:43® Sander
-
Ricci > ještě jednou díky za tip, mačka došla a v obýváku se jeví jako výborná! :o))
- Úterý 10. července 2007 v 11:54® skorec3@seznam.cz
-
na italy nedám dopustit od alceda jistě nikdo neprohloupí
- Pondělí 9. července 2007 v 15:22® Ricci
-
HaD: to já jsem také
) Netvrdím, že jsou to špatné pruty, ale v plavané víc věřím talošům. Ovšem jsou to jen mé pocity, které nikomu nenutím.. Přiznávám, že dlouho jsem byl nadšen z Antaresa, ale rozhodla cena.