Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 31. března 2014 ve 22:36® HaD
HaD

jepice> Si nosíš do hospody fix? :-D

Pondělí 31. března 2014 v 19:48® jepice-zruseno

David H.> Já si dělávám čárky na ruku zespoda. Teda na ty piva. Od tý doby, co jsme to začali počítat, se nestává, že na konci při placení podezříváme servírku, že nás natáhla. Kdysi jsem měl brigádu, že jsem sčítal procházející lidi na ulici, nebo projíždějící auta. Tam by se to bejvalo vyplatilo.

Tento příspěvek byl editován 31.3.2014 19:49:20 uživatelem jepice-zruseno.
Pondělí 31. března 2014 v 19:48® double-j

David H.> hele a to neni blbej napad ale :-D

Pondělí 31. března 2014 v 18:20® HaD
HaD

Spongebob> neni to spíš na piva? :-)) )

Pondělí 31. března 2014 v 18:19® double-j

Draky> Pravda.

Pondělí 31. března 2014 v 17:36® Draky
Draky

double-j> Kolikrat ani neni potreba do 5ti. :-D

Pondělí 31. března 2014 v 17:00® double-j

Spongebob> Do těch pěti to v hlavě udržím :-D

Pondělí 31. března 2014 v 15:53® Spongebob
Spongebob

Cau plavackari, nemel by nekdo zajem o pocitadlo ulovku?

www.chytej.cz/…adlo-ulovku/

Neděle 30. března 2014 ve 22:09® double-j

Nemáte někdo osobní zkušenost s tímhle prutem? SHIMANO ALIVIO CX MATCH 360

Úterý 4. března 2014 ve 23:26® double-j

(…Candouš…)> jo, na plavacku mam zrovna zadni

Úterý 4. března 2014 ve 22:54® (...Candouš...)
(...Candouš...)

double-j> Já mám na feederu taky s přední, ale říkal sem si že by sem chtěl raději zadní na plavačku..

Úterý 4. března 2014 ve 22:44® double-j

(…Candouš…)> ja ji mam treba radsi, ale je fakt, ze treba vlacak mam s predni a tam mi to vyhovuje vic, takze ono je to mozna zavisle i na technice…aspon u me

Úterý 4. března 2014 ve 22:11® (...Candouš...)
(...Candouš...)

regulus> Díky..:) Rozhodl sem se pro zadní..

Úterý 4. března 2014 v 0:09® regulus
regulus

(…Candouš…)> přední brzda bývá v naprosté většině citlivější, ale docela záleží na tom, jak se na to kdo dívá. Já nemám problém ani s přední a ani zadní brzdou, dalo by se říct, že mi ta zadní trochu víc vyhovuje. Ve většině případů je to asi jedno, ale může nastat situace … . Když to shrnu, na tuhle otázku si musíš odpovědět tak trochu sám, co ti vyhovuje, pokud je to zadní brzda a seš ochoten se smířit s více méně menší citlivostí, tak máš odpověď, pokud tak ji máš taky.

Pondělí 3. března 2014 ve 22:13® (...Candouš...)
(...Candouš...)

Ahoj, hoši rozhoduju se co le peší pro matchku za naviják..Jestli s přední nebo zadní brzdou? Chci naviják NEXAVE RC myslíte že přední je citlivější?

Pondělí 24. února 2014 v 9:26® M.BURNES
M.BURNES

Bigpista> Ahoj kámoš má tohle a je to super (přeprava)http://ww­w.spro.nl/CZ_CZ/ca­tegory/nets/pan­nets/net-round-4mm-mini-mesh-folding.html

Sobota 22. února 2014 v 9:47® GEERS CZ
GEERS CZ

lunimus> Dík za odpoveď.Takže pro oko.

Pátek 21. února 2014 ve 20:34® Draky
Draky

jepice> Tak ted prislo velka zklamani…ja si to myslel taky :-D

Bigpista> Co se tyce tvaru, tak je to uplne sumak…ja mam kulatou a bracha hranatou a rozdil je opravdu nulovej. No a ty materialy…silon nebo guma je asi jedno. Oboje vodu nesaje a schnout to bude ryhle – ta gumova asi rychleji. S tou setrnosti je to osemetny, daval bych pozor na ocka, protoze se do nich muze treba zachytavat ta kost co ma kapr na hrbetni ploutvi.

Pátek 21. února 2014 ve 20:09® jepice-zruseno

Bigpista> Jasně no. Já s tím nikdy neměl žádnou potíž. Teda až na to, že jsem málem až u vody zjistil, že ty hlavy a tyče můžou mít různej závit. Myslel jsem si totiž donedávna naivně, že jsou všechny ty podběrákový závity stejný :-D

Pátek 21. února 2014 ve 20:00® Bigpista
Bigpista

jepice> Tak financ taky hraje roli, ale radši přitlačím, než abych se s tím pak někde vztekal ;-)

Pátek 21. února 2014 v 17:23® jepice-zruseno

Bigpista> Aha, tak promiň. Já jenom kdybys to kupoval sakum prdum celý. My jsme si s hlavou nikdy hlavy nelámali a brali to, co bylo. Nejlépe co nejlevněji :-))

Pátek 21. února 2014 ve 13:17® Bigpista
Bigpista

jepice> Tyč mám a kupovat jinou neplánuju. Třeba časem, když se ukáže, že mi nestačí. Ale s hlavou si lámu hlavu :-)

Pátek 21. února 2014 ve 12:02® jepice-zruseno

Bigpista> My máme všechny hlavy kulatý, dokonce i kolegové maj jenom kulatý hlavy, takže těžko vybrat. Podle mě je ale minimálně stejně důležitá jako hlava i ta podbětáková teleskopický tyč. Na čudly je to jedno, ale některý jsou strašně pružný a kapříci nebo větší tloušti se tím hůř zvedaj. Doma máme tyče udělaný ze starejch laminátovejch bičů, ale co máme na MO pro děti na závody, tak tam jsou právě některý ty laciný tyčky až moc ohebný. Teď mi sem možná někdo napíše, že se ty kapříci nemaj zvedat z vody podběrákem na dlouhý tyči, ale kdyřž je vysokej břeh, tak to stejně časo jinak nejde.

Pátek 21. února 2014 v 11:42® double-j

Damys> Já byl k vánocům obdarován tímto http://www.rybarskepotreby-shop.cz/…fa-1052.html a musím říct, že je výbornej!

Pátek 21. února 2014 v 10:35® Damys
Damys

Po věčných opravách teleskopického plavčkového prutu,ktery měl výhodu dobré skladovatelnos­ti,ale křehkou špičku jsem opravoval už několikrát.Ruzhodl jsem se koupit děličku. Ovšem vubec nemám šajn,jak vybrat slušnou. Můžete mi někdo nějakou doporučit. Mám představu délky 4,20 až 4,50 a odhozová zátěž tak do 20 – 30g a cena max.3000kč Tak abych si plavačku opravdu užil. Díky všem předem za odpovědi.

Pátek 21. února 2014 v 10:20® lunimus

GEERS CZ> keď u konkurencie niekto položil podobnú otázku, tak niekto iný odpovedal, že je to hlavne pre efekt … asi ako keď má baba krajku na spodnom prádle :-)

… okrem iného omotávkou nite riešim uchytenie (vyviazanie) spodného očka, prípadne vyviazanie bočného očka.

Tiež takto riešim farebnú omotávku na signálnu časť plaváka s reflexnými niťami :-)

Pátek 21. února 2014 v 10:14® Bigpista
Bigpista

Docela přemýšlím o koupi plavačkového podběráku. Chytám dost často na místech, kde je hodně vysoký břeh a klasický skládací podběrák je skoro na hraně možností. Teď ale řeším, jakou hlavu vybrat. Máte někdo praktické zkušenosti? Je lepší kulatá nebo s rovnou přední hranou? A co síťky? Nejsou ty silonové nešetrné k rybám?

Pátek 21. února 2014 v 0:08® jepice-zruseno

lunimus> Já jsem něco podobného udělal na lakování nití u oček prutu. Aorát mám asi nějaký starší model legomotoru a napojuju to na trafo PIKO, čímž si mohu trochu nastavit rychlost otáčení.

Čtvrtek 20. února 2014 ve 22:48® GEERS CZ
GEERS CZ

lunimus> V čem je výhoda a význam omotávky plaváku niťou?

Čtvrtek 20. února 2014 ve 22:36® GEERS CZ
GEERS CZ

šimpik> Je třeba se orientovat na krmení ,které je profi upraveno už při přípravě krmení u výrobce.To znamená,že základ krmení je již barven před tím než se mixuje a to tak ,že se peče/strouhan­ky,biscvit atd./ již v základe zbarvené a až následne se mele.V tom případe se nestane ,že máš ruce od barev a je ve vode pořád stejný barevný odstín./V principu na tomto postupu je zalozená i výroba liftovacích vloček./Potra­vinářská barva přidaná do krmení při mixování u vody je jen sebeklam.Tak jak bylo psáno čím je teplota vody nižší tím je potřeba tmavého krmení nutnejší.Vše je v závislosti od dalších okolností při lovu.

Tento příspěvek byl editován 20.2.2014 21:41:49 uživatelem GEERS CZ.