Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 10. listopadu 2013 ve 23:34® jepice-zruseno
-
hraji> U mě nemaj malé rybky kolikrát problém ani s 0,16
Ale kalná letní Sázava či Botič je asi holt jiný kafe
- Neděle 10. listopadu 2013 ve 20:41® hraji
-
David H.> dneska děsná brutalita, 0,11, ničemu to nevadilo, cílem bylo ulovit i kapra a to se povedlo, tahat kapra na 0,08 je pakárna. Dokonce i malé rybky kolem 10 cm neměly s návazcem problém.
- Neděle 10. listopadu 2013 ve 20:35® HaD
-
hraji> jaký návazec do podzimní čisté vody?
- Neděle 10. listopadu 2013 ve 20:25® hraji
-
Půlka listopadu skoro na spadnutí, ve vodě je už jen trocha plovoucího listí. Takže dnešní boloňkování na řece. Skvělý relax, ryby braly, nebylo to úplně snadné, ale dalo se něco vymyslet.
- Pondělí 4. listopadu 2013 ve 21:15® HaD
-
hraji> s tím nelze než souhlasit
- Pátek 1. listopadu 2013 v 19:15® hraji
-
David H.> ale já samozřejmě uznávám, že i lov s rybkou je plavaná. On i ten lov na panáka je vlastně jakási plavaná. Každý z těch rybářů loví způsobem, který je mu nejbližší, o kterém si myslí, že ho zvládnul. Nechci aby všichni chytali jako závodníci, ani náhodou. Dokonce mám pochybnosti, zda je vůbec rozumné některé lidi učit lovit ryby úspěšnými metodami. Protože se nezřídka stává, že nově nabyté zkušenosti využijí jen k tomu, co považuji za plenění revíru.
- Pátek 1. listopadu 2013 v 19:00® jepice-zruseno
-
hraji> Na ostroretky je to ale efektivní nástroj.
- Pátek 1. listopadu 2013 v 17:13® HaD
-
hraji> jak říkáš. Ale o tom už jsme diskutovali – je otázka úhlu pohledu, co vše je a není plavaná. Z pohledu závodníka je jasné, že ti mají pod pojmem „plavaná“ něco trochu jiného, než „normální“ rybáři.
- Pátek 1. listopadu 2013 v 16:42® hraji
-
David H.> no jo, to je sice taky plavaná, ale taková neplavaná. To je u nás taky
- Pátek 1. listopadu 2013 v 16:42® HaD
-
hraji> já se obávám, že u vody teď bude k vidění splávků dost. Alespoň u nás na Lužnici koupe „kačenku“ s rybičkou ve vodě lidí dost.
- Pátek 1. listopadu 2013 ve 14:46® hraji
-
jepice> feeder vytahuji pouze když chci cíleně ulovit rybu domácí ke konzumaci. Jinak moc nee.
- Pátek 1. listopadu 2013 ve 12:10® jepice-zruseno
-
hraji> Já je byl před týdnem lovit feederem. Je fakt, že ostroretky berou pěkně.
- Pátek 1. listopadu 2013 v 10:18® hraji
-
Přišel podzim a přívlač a lov dravců vyhnal od vody poslední lovce se špuntem. Přitom se nyní chytají ty nejhezčí ryby. Ostroretky berou poctivě a ochotně. Akorát to plovoucí listí trochu zlobí, ale s tím se dá vyrovnat.
- Úterý 17. září 2013 v 7:42® hraji
-
jepice> nikde není napsáno, že vynikající závodník musí být i vynikajícím trenérem, někdy jsou tyto dvě věci naprosto neslučitelné. V okamžiku, kdy je závodník i tak trochu sobec, není schopen předat svoje zkušenosti dál.
- Úterý 17. září 2013 v 0:30® jepice-zruseno
-
hraji> Mě ženský nikdy moc neposlouchaly. Já to myslel jako fórek… Jinak do tý závodní plavačky moc nevidim – se dvěma bývalými reprezentantkami jsem se potkal pouze na dětském přeboru Prahy a tam probíhá všechno nějak jinak. Ale kdyby dotyčné trénovaly mě, tak bych asi radši moc neodmlouval… Je to celkem úsměvný, když jsem dělal trenéra našemu družstvu já a u sousedů trénovaly děti třeba Jana Štiková nebo Ivana Štruncová
Tento příspěvek byl editován 17.9.2013 00:31:20 uživatelem jepice-zruseno. - Pondělí 16. září 2013 ve 21:12® hraji
-
jepice> ač by se to zdálo logické, není tomu tak. U reprezentace žen jsou tři muži, u reprezentace mužů není žádná žena. Je to tak, že ženské chlapa trenéra poslechnou, chlapi by ženu trenérku nikdy neposlechli, oni moc neposlouchají ani trenéra muže.
- Pondělí 16. září 2013 ve 20:45® jepice-zruseno
-
hraji> Reprezentačnímu družstvu mužů se určitě věnuje nějaká žena…
- Pondělí 16. září 2013 ve 14:46® hraji
-
Draky> ne, ve Varšavě jsem nebyl. Věnuji se reprezentačnímu družstvu žen.
- Pondělí 16. září 2013 ve 14:34® Draky
-
hraji> Tak to je dobry, ze mate vpodstate volnou ruku.
V tej Warsave si byl zavodit / trenerovat?
- Pondělí 16. září 2013 ve 13:40® hraji
-
Draky> jen pro dokreslení letošní úspěšnosti, junioři do 18 let dovezli bronzové medaile za družstvo.
- Pondělí 16. září 2013 ve 13:39® hraji
-
Na MS se smí lovit všemi povolenými technikami plavané, dle uvážení závodníka a trenéra, klidně může jeden lovit na krátký bič (do 5 metrů) a druhý vedle něj na odhoz 40 metrů od břehu. Jediné, co musí dodržet, že celá sestava musí volně plavat, a na dně smí být maximálně 10 % celkové hmotnosti zatížení sestavy. Dále je omezeno množství krmení na 20 litrů a množství živé na 2,5 litru, z toho maximálně 1 litr patentky a maximálně 0,5 litru velké patentky. Loví se 4 hodinový závod v sobotu a v neděli.
- Pondělí 16. září 2013 ve 13:35® Draky
-
hraji> Koukam, ze CR ja dobry plavackare jako v zastoupeni muzu, tak i zen.
Kdyz je mistrovstvi, tak se chyta vzdy stejnym zpusobem nebo jednou na delicku, jednou na anglana a tak?
Asi hodne blbej dotaz, ale nejak o tom nemam ani hrubou predstavu.
- Pondělí 16. září 2013 v 8:00® hraji
-
Zde jsou celkové výsledky mistrovství světa http://www.wcn2013.pzw.pl/…inal_results
- Pondělí 16. září 2013 v 8:00® hraji
-
O víkendu se konalo ve Waršavě 60. mistrovství světa mužů v plavané. Náš tým obsadil 5. místo v soutěži týmů. Nejlepší jednotlivec byl Ladislav Konopásek na 8. místě.
- Pondělí 16. září 2013 v 7:43® hraji
-
jepice> stačí si přečíst propozice (jsou i zde na Chytej). Bylo to na centimetry.
- Pondělí 16. září 2013 v 7:42® jepice-zruseno
-
hraji> To bylo na váhu? nebo na centimetry? nějak to z toho nemůžu vykoukat, dle výsledků je možný obojí. Asi na centimetry, jestli se chytalo velké množství, co?
Tento příspěvek byl editován 16.9.2013 07:43:23 uživatelem jepice-zruseno. - Neděle 15. září 2013 v 10:50® hraji
-
Včera jsme v mírně nepříznivém počasí uzavřeli letošní závodní sezónu na Svitavě. Nachytalo se velké množství ostroretek. ALe nebylo to nic snadného. http://brno3.momrs.cz/…013/vysledky
- Pondělí 2. září 2013 v 19:26® jepice-zruseno
-
hraji> Je to trabucco xelion tsl-p. rybářské potřeby vipa jsou nedaleko a dneska sme se tam teda řádně rozšoupli. Snad mi vydrží – musím se k němu chovat jako člověk. Ta dutá špice je myšlená asi na amortizér (?), takže s nim pojede ke břehu občas i nějakej menší kapřík línek a podobně u rybníka. Neni to teda ten typ biče, kterej by i v 11metrech byl na konci tenkej a celej uplně lehoučkej, ale vzhledem k pořizovací ceně je váha na ty 2 – 3 hodinky snesitelná a i „pérování“ je v nějakejch slušnejch mezích. Pořídil jsem to teda taky proto, že se s tim dostanu skoro na děličkovou vzdálenost. A ten „bordel“ kolem ropovodů by se mi ani nevešel do auta, natoš třeba na kolo. Tady stačí pár věcí, krabka žížal, plechovka kukuřice nebo kyblík krmení a je o zábavu postaráno.
- Pondělí 2. září 2013 v 15:30® hraji
-
jepice> to je prut od Trabucca? Pokud ano, tak to není vůbec špatná řada. Na takové to domácí chytání bude skvělý
- Pondělí 2. září 2013 v 15:10® jepice-zruseno
-
Nový přírůstek – 9m, dvě špičky – plná laminátov a dutá, 3300 kč v hájíčku
žádný terno to asi neni, ale váží to podobně, jako moje dosavadní sedmička.