Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 22. dubna 2013 v 10:22® HaD
-
hraji> a kolikátý jsi s tím množstvím skončil?
- Pondělí 22. dubna 2013 v 10:04® hraji
-
David Havlíček> Loštice, nádrž Žadlovice.
- Pondělí 22. dubna 2013 v 9:52® gavlos
-
hraji> ja si v sobotu paradne zachytal..uz mi to celkem jde
. kolem 15 plotic dva cejny a par okounu..cca za tri hodky..sice vsechny mensiho vzrustu ale i tak potesili..maly mel radost ze mohl dat svobodu tolika rybickam
- Pondělí 22. dubna 2013 v 9:33® HaD
-
Hraji: a byly alespoň pěkné? Kde to bylo?
- Pondělí 22. dubna 2013 v 9:31® hraji
-
jepice> 3 hodiny, ryby viz odpověď Davidovi, ploticodrom.
- Pondělí 22. dubna 2013 v 9:30® hraji
-
David Havlíček> téměř výhradně plotice, za oba dva dny jen 5 cejnů, 2 okouni a pak už jen plotice a plotice. Braly na červy a na patentku.
- Pondělí 22. dubna 2013 v 9:24® jepice-zruseno
-
hraji> To už je docela i fofr to vyndavat. To už bych se asi dostal do stavu, že ouklejí navnadím a kouli švihnu do vezírku
Jak dlouhá jsou kola? Co se chytalo?
- Pondělí 22. dubna 2013 v 8:58® HaD
-
hraji> na co braly a jaké druhy to byly?
- Pondělí 22. dubna 2013 v 7:25® hraji
-
Tady nikdo nechodí na ryby, nebo o tom raději nechce psát, aby něco tajného neprozradil. Byl jsem o víkendu na závodech, v sobotu jsem chytil 142 ryb, v neděli 158 ryb. Hezky jsem si zachytal. Ruce mě bolí ještě teď.
- Neděle 14. dubna 2013 v 19:01® gavlos
-
hraji> hmm.tak to jo..ja jdu zkusit zitra neco lapnout..uvidime..
- Neděle 14. dubna 2013 v 18:22® hraji
-
gavlos> máme tam závody v rámci II. ligy. Je to snad nějaký zatopený štěrkopísek. Nikdy jsem tam nebyl. Takže ti neumím říct, jaká voda to vlastně je. Bude to zajímavé.
- Neděle 14. dubna 2013 ve 13:57® gavlos
-
hraji> me bavi kazda ryba.je to cca 65 km..a ktomu mam volno…takze pohodovy vylet..a to jdes na revir nebo nejaky soukromy.??jestli mam tahat vercajk a rovnou tve kouzla zkouset
- Neděle 14. dubna 2013 ve 12:16® hraji
-
gavlos> o víkendu 4. a 5. května bych s největší pravděpodobností měl být v Dolním Benešově, což není od Havířova tak hrozně daleko. Můžeš se přijet podívat, jak to dělám. Nejsou to žádná kouzla, jen se to musí umět. Na druhou stranu, je otázka, zda by tě bavilo chytat plotice a cejny. U nás je kapr opravdu bonus
- Neděle 14. dubna 2013 v 11:31® gavlos
-
hraji> kurde tolik ryb nechytnu za celou sezonu
- Neděle 14. dubna 2013 v 7:11® hraji
-
Protože to teče v řekách moc (ve všech na jižní Moravě) vyrazil jsem s kamarádem na rybník. Nachytali jsme stovku ryb každý, tedy my to nepočítali, ale pkud jsme se na to skutečně soustředili, bylo toryba za minutu. I ten kapřík se podařil, jinak cejni, plotice, oukleje, ouklejky, perlíni, skaláci.
- Sobota 13. dubna 2013 ve 20:11® regulus
-
Takový krásný počasí a řeky nechytatelný, na obou dvouch přes 20 kubíků …
- Středa 10. dubna 2013 ve 21:50® Fryw
-
regulus> Věřím že tam chytím životní úlovek
Ale letos zatím chytám na té druhé řece (na té strašně tajné
). Jihlavku až později, až bude teplo že vydržím sedět u feederu. S plavačkou, já břídil, bych si s tím proudem nevěděl rady…
- Středa 10. dubna 2013 ve 20:24® regulus
-
Fryw> jestli mluvíš o jihlavce, tak ta je plná překvapení …
- Středa 10. dubna 2013 v 16:17® Fryw
-
jepice> Teď koukám na stránku „mojí“ MO a tak překvapenej jsem teda být nemusel. Věděl jsem že tam probíhá odchov reofilních druhů a ten jesen je mezi nima. Ale nejsem si vědomej toho, že bych ho tam chytil. Ta voda mě celkově překvapuje. Minulej rok pěkná parma kde bych ji ani nečekal a štika…
- Středa 10. dubna 2013 v 15:38® jepice-zruseno
-
Fryw> Ty jeseni se začínaj oběvovat koukám všude možně.
- Úterý 9. dubna 2013 v 19:00® Fryw
-
Dneska pěkná vycházka. Rohlík jsem nechal doma a vzal masňáky. Koupil nějaky novy splávky a šel je testnout. Chvíli se nic nedělo, už jsem to chtěl balit, ale vydržel jsem to. Ke klasickým tloušťákům přibyly ještě tři druhy. Podoustev, plotice a dokonce jelec jesen – to jsem čuměl, tam bych ho nečekal (teda nechyt jsem ho tam co tam chodím…). Tak už to začíná být zajímavější…
- Pondělí 8. dubna 2013 ve 21:50® jepice-zruseno
-
výča> Tak to teda někdy zkusím. Jestli se mi u toho voválí v písku a šutrech, tak mu řeknu, žes mi to špatně vysvětlil
Momentálně je vyklápím rovnou peánem když sou ve vodě, ale když to nemaj seklý na kraji, tak je to komplikace. V terénu u vody jsem se ještě nesetkyl s nikým, kdo by to tím odborným způsobem zvládal.
- Pondělí 8. dubna 2013 ve 12:18® výča
-
jepice> cejna chytneš těsně za prsníma ploutvena a on se ti ani nehne
- Neděle 7. dubna 2013 ve 22:49® jepice-zruseno
-
regulus> Docela mě láká na ty hladinový ryby použít centrepin v kombinaci s kulovým plovátkem. Já na něj chytám celkem rád, ale obyčejně na stojáku. Pustit na něm po vodě pěkně kus rohlíku na tloušťáky by mohla bejt v létě celkem zábava.
- Neděle 7. dubna 2013 ve 22:41® jepice-zruseno
-
regulus> Tam co sme byli ke konci něco taky občas sebralo.
Nevíte někdo jak se berou cejni do ruky? Dycky vidim nějaký super video, jak někdo toho cejna chytne dvouma prstama, von se mu vůbec nehejbe a vůbec mu neklouže, krásně mu vyndá háček a machrovky ho tam houpne zpátky. Umím toho poměrně dost už za tu dobu co chytám, ale tohleto sem nikdy za celej život nezvládnul. Prostě ten cejn podle mě neni za co vzít. Dneska se to jenom potvrdilo.
- Neděle 7. dubna 2013 ve 22:04® regulus
-
jepice> koukám, žes dneska zabodoval, viz. Z lovu.
No a já byl dneska skoro hownochyt, nakonec to zachránil jeden tečkovanej. Lítala jakási havěť a ty potvory sbíraly z hladiny, rohlík jsem neměl a a bílí červi neplavou, tak jsem byl s plavačkou namalovanej, bylo to tak na mušák.
- Sobota 6. dubna 2013 ve 22:06® jepice-zruseno
-
regulus> nevím jak to u vás vypadá
U nás jezdí po proudu, protože jsou nasazovaný relativně velký do výše položený malý pstruhovky. Největší se dycky chytnou někde, kde se buď nechytá vůbec a nebo kde se chytá něco jinýho a náhodou to vezmou. Loni chytl jeden pán potočáka tuším kolem 55 v prostředku Slapské přehrady z lodičky na přívlač.
- Sobota 6. dubna 2013 ve 21:18® regulus
-
jepice> po proudu jenom velice těžko, pokud myslíš ze pstruhovky, vlastně to není možný, no je, ale oklikou, strašně složitě a strašně nepravděpodobný. Zdá se, že byli kdysi nasazeni, sjeli do míst kde skoro nikdo nechytá a tak přežili. Byly to plnohodnotný ryby s vyvinutejma ploutvama, žádní čerství násaďáci. No a kdyby se tam náhodou vytřeli a zadařilo se …
- Sobota 6. dubna 2013 ve 21:04® jepice-zruseno
-
regulus> Ty větší často sfrčí po proudu no. Nebo nevím, jak si to vysvětlit. Na pstruhovku nechodím, tak nemůžu srovnávat.
- Sobota 6. dubna 2013 v 18:43® regulus
-
jepice> nejlepší je, že jsem je chytil tam, kde bych je vůbec nečekal (letos už čtvtej, z toho jeden 40+, ten dnešní a v pondělí dva 30+), jo kdyby se takoví věšeli na mušku na pstruhovce, tam bohužel většinou jenom dorost 25–30, a furt lepší než ti úplně mrňaví.