Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Neděle 8. července 2007 ve 23:38® HaD
HaD

Ricci> fakt ne? mě to fakt v ruce celkem sedělo…ale jsem zase amatér

Sobota 7. července 2007 ve 21:19® Ricci
Ricci

HaD: od shima mám Carprunchera a je to výborná kaprobijka.. Ale je to starší mašina.. Z dnešního sortimentu bych si asi nevybral..

Sobota 7. července 2007 v 10:39® HaD
HaD

Ricci> pěkná fotka :-)

Sobota 7. července 2007 v 10:38® HaD
HaD

Sander> no v tom jsem já neználek…v první chvíli jsem to četl jako „antrax“ :-D

Pátek 6. července 2007 ve 23:39® Sander
Sander

HaD > od šíma jsem měl v ruce jen 2, a to Hyporloop (srágora), a na název druhé si nevzpomenu. V té vyšší třídě mají asi dobré klacky, ale Artax je Artax, prostě legenda a supr třída :-D

Pátek 6. července 2007 ve 23:26® HaD
HaD

sander: mačky od šíma se ti nelíběj? Já tuhle něco měl v ruce a oslovily mě

Pátek 6. července 2007 ve 22:00® Sander
Sander

Ricci > perfekt! Zbyl mu Colmic Artax Fashion 4,50, a jak ji popisoval, tak to by mělo býti ono.

Pátek 6. července 2007 ve 21:08® Ricci
Ricci

Sander: tohle se mi dnes podařilo zachytit při zdolávání.. Dole byl 0,08 forpas a na háčku pětačtyřicátník ka­pr..

foto/diskuze/plavana/2007/th-img13017.jpg
Pátek 6. července 2007 ve 21:06® Ricci
Ricci

Sander: tohle se mi dnes podařilo zachytit při zdolávání.. Dole byl 0,08 forpas a na háčku pětačtyřicátník ka­pr..

Pátek 6. července 2007 ve 21:03® Ricci
Ricci

Sander: kterej jsi vybral? Zbylo mu ještě něco?

Pátek 6. července 2007 ve 20:55® Sander
Sander

Ricci > v úterý posílá, do čtvrtka ji mám doma :-D Kua, se těším…

Pátek 6. července 2007 ve 20:33® Ricci
Ricci

Sander: nějaký posun? :-)

Úterý 3. července 2007 ve 21:39® Sander
Sander

Ricci > poslal jsem mu mail, tak jsem zvědav. :-> Dikes.

Úterý 3. července 2007 ve 21:25® Ricci
Ricci

Sander: ano to je přesně akce deimosu. Artaxů je několik druhů. Ten artax co jsem měl já měl akci parabolickou, ale nejsem si jist, zda jsem ji nezpůsobil silou, kterou jsem se do toho prutu opřel :-)) Prostě je to neuvěřitelná síla. Ale asi bych se rozloučil s použitím slabých návazců. V osobce máš podrobnosti.

Úterý 3. července 2007 ve 21:21® Sander
Sander

Ricci > škoda že nevím, čím myslíš ten výraz „docela mazec“ :-D To, co mi vadilo na tom Milu byla jedna věc – první 2 části tvrdé, špičková část jak vrbový proutek. Potřeboval bych něco, co se ohybá rovnoměrněji, ne skok z tvrda do měkka. Pokusím se načrtnout…

Úterý 3. července 2007 ve 21:15® Ricci
Ricci

Sander: jaký je v tom rozdíl to je na posouzení každého jednotlivce. Měl jsem No limita v rukou a je to docela mazec. Můžeš s ním dělat prakticky cokoliv. Kamarád si ho pořídil právě na chytání na řece a nedá na něj dopustit. Pro mé závodní účely je ovšem No limit nepoužitelný Deimos také není špatný prut, ale spíš na klasický odhoz na velké dálky. Potom by jsi ho ocenil.

Úterý 3. července 2007 ve 21:00® Sander
Sander

Ricci > chtělo by to mít oba dva v ruce, pro srovnání, pak by to byl jednoduchý výběr. Jaký je rozdíl mezi 10–30g a No Limit? Tyhle gramáže mi nikdy nic neříkaly…

Úterý 3. července 2007 ve 20:56® Ricci
Ricci

Sander: no pokud to vidíš na artaxe, tak vím o jednom málo jetém No Limitu za super cenu..

Úterý 3. července 2007 ve 20:03® Sander
Sander

Ricci > měl to být ten Deimos od Mila, ale narovinu – je to nehorázná sračka. :-(( Tento koňský ohon bych nebral ani kdyby mi platili, natož za něj dávat skoro čtyrku. Pro mé účely nepoužitelné.
S ospreyem bysme v průběhu tohoto měsíce měli jet do Prahy, a tam si prý vyberu. Můj tip je Artax od Colmicu, a kdybych se vešel do 6000, byl bych velice spokojen. A v té Praze by to prý mohlo klapnout.

Úterý 3. července 2007 v 19:34® Ricci
Ricci

Sander: Co jsi vlastně koupil za tu matchku? Nebo zatím zvažuješ?

Čtvrtek 28. června 2007 ve 21:29® Sander
Sander

Ricci > to ano, třeba Dino od Mikada si udávanou pevnost nějaký ten týden myslím drží. A ta pevnost je u 0.12 myslím 2.70kg, což je opravdu dost. Když se ustojí první výpad po záseku, jsou dobré vyhlídky. Ovšem ryba musí býti dobře seklá, atd.. za ideálních podmínek prostě taková ryba musí z vody. Pořád počítám, že jednou se to povede, i když záběr takové ryby přichází max. jednou za dva roky :-/

Čtvrtek 28. června 2007 ve 20:24® Ricci
Ricci

Sander: pravda v tomto se považuji hodně za extremistu.. Kvalitní dvanáctka toho v tahu snese víc, než se může zdát..

Čtvrtek 28. června 2007 ve 20:21® Sander
Sander

Ricci > protože tyhle bejci moooc dobře znají svůj rajon a ví přesně co dělat. Když je takovej tloušť hodně drzej, tak jede po záseku přímo do vázky a s 0.12 to ustát prostě nejde. Nejblíže jsem měl 65cm rybu 2m od nohou, ale ani tam to nevzdal a fiknul si vlasec o kovové larseny… Také silnější vlasec nepoužívám, i když bych asi mohl.

Čtvrtek 28. června 2007 ve 20:17® Ricci
Ricci

Sander: proč je to podle tebe na 0,12 problém.. Na boloňce nedávám silnější nidky

Čtvrtek 28. června 2007 ve 20:16® Sander
Sander

skwor > Šumavská je prý podobná, mám to kousek :-D

Čtvrtek 28. června 2007 ve 20:16® skwor
skwor

Sander> Pouze spešl rašelina dovezená z Amazonského pralesa :-D Jinak jsi bez šance :-D :-D

Čtvrtek 28. června 2007 ve 20:15® Sander
Sander

Ricci > to je mi bohužel jasné, proto ti smajlíci na konci :-) Jenže ani to vystopování není zdaleka všechno, takovou rybu dostat s 0.12 do sítě, to je porod. Mohl bych vyprávět. Ze tří pokusů se mi to nepovedlo ani jednou!

Čtvrtek 28. června 2007 ve 20:09® Ricci
Ricci

Sander: se obávám, že asi ne.. Tlouště prostě musíš vystopovat.. Ale zrovna tobě to nemusím povídat..

Čtvrtek 28. června 2007 v 19:28® Sander
Sander

Závody porád, mě by spíš zajímalo, jak na plavačku dostat tlouště alespoň 65, na to existuje také speciální hlína??:-D :-D

Čtvrtek 28. června 2007 v 19:20® Ricci
Ricci

Cormaxx: nediv se tomu. Ono sehnat kvalitní hlínu není zase taková sranda. Tedy pokud se jedná o přípravu závodního krmení. Na běžnou chytačku vystačíš s běžnou hlínou, ale neumím si představit některé závody bez kvalitní mrakující hlíny