Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 6. března 2013 ve 23:35® gavlos
gavlos

regulus>kdyz mam v praci volnou chvili tak koukam co bych potreboval.vc navijaku snur i nastrah…pri vetsim nakupu usetrim i 5OO!!! pro me to neni nezanedbatelna castka..s tema hackama jsem mimo uznavam.omrknu na vlastni oko :-) jinak kdyz vim co presne chci objednam a pak jen vyzvednu na prodejne.i se slevou..a mam to za barakem..jakozto amater snuru i navijak stejne na vlastni oko nijak nezhodnotim..libi se mi vetsinou vsechny a na zabalene snure taky poznam PRD!!!! :-D

Středa 6. března 2013 ve 23:25® gavlos
gavlos

hraji> zatim sem chytal na jine..urco mensi…je mi jasne ze potrebuju male na plavanou :-D ok kouknu na uplne male :-)

Středa 6. března 2013 ve 23:21® regulus
regulus

gavlos> hele, vcelku nechápu jednu věc. Háčky si vybírám jak se říká on-line, čili je musím vidět. Pak samozřejmě když vím co konkrétního chci, tak to mohu objednávat přes e-shop. Číslování háčků není sice úplně jednoznačná záležitost, různí výrobci nemají ty velikosti až tak úplně shodný, ale ty rozdíly jsou patrný až u těch menších velikostí. Takže ti doporučuji zajít do kamenné prodejny, vybrat si, zapamatovat si výrobce a označení a pak můžeš špekulovat jestli to někde nekoupíš levněji. Osobně si myslím, že na háčkách se nic neušetří, o kolik ti to kurnik přijde levněji, o 10 Kč???

Abys ale neřekl, já používám většinou tyhle http://www.rybyrybkyrybicky.cz/…eeder-Keiryu

Středa 6. března 2013 ve 22:53® hraji
hraji

gavlos> 18ka háček má délku raménka 6 mm a šířku obloučku 3 mm, 16ka bude mít cca 7 mm délku a 3,5 šířku obloučku. Jestli na takové háčky chytáš plavanou, pak se nedivím, že nic nechytíš. ;-)

Středa 6. března 2013 ve 22:41® gavlos
gavlos

hraji> nechci nijak hanit svuj eshop.u kazdeho hacku je popsana velikost v mm!!delka raminka i sirka hacku!!!cili u tebe je 16 co??mam to za barakem.jen vse objednavam pres net..je tam sleva..a pak to vyzvednu bez fronty :-) samo duveru v tebe mam..jinak bych te uz tolikrat neotravoval :-D nejmensi co se mi libi maruto ma 17mm delku raminka..

Středa 6. března 2013 ve 22:18® hraji
hraji

gavlos> na takový e-shop se vykašli. Když mi řekneš jaké chceš háčky a spolehneš se na moji zkušenost a solidnost, koupím ti ty háčky v Brně a pošlu ti je domů. Akorát mi musíš napsat adresu kam je chceš. Tydle ti musí stačit spolehlivě http://www.milorybarskepotreby.cz/hacky-jp-as

Středa 6. března 2013 ve 21:55® gavlos
gavlos

hraji> na mojem eschopu je znaceni 1 2 3 4 0/2…nejmensi 1 ma 18mm…tak nevim

Středa 6. března 2013 ve 21:45® gavlos
gavlos

hraji> no kurde sem te tu nevidel..si rikam kdo mi poradi kdyz ne ty !!! :-D

Středa 6. března 2013 ve 21:25® hraji
hraji

gavlos> kup si jakékoliv háčky velikost 16, je úplně jedno od jaké firmy budou, ale musí mít velikost 16, když seženeš 18, klidně vem i ty 18, na plavanou je to akorát

Středa 6. března 2013 v 19:53® gavlos
gavlos

zakoupil bych nove hacky..poradi nekdo jak nejlepe ?? zatim na toto pocasi..diky

Středa 6. března 2013 v 11:18® jepice-zruseno

noba> fídraři sem chodí sondovat jo? tak to asi začnu čmuchat u vás taky :-D

Pondělí 4. března 2013 ve 20:38® noba
noba

mě to na vltavě bere nevídaně, ale na feeder, takže tu vlastně nemám co dělat:-) tak já zas jdu:)

Neděle 3. března 2013 v 15:01® PetrZ

jepice> Jestli tohle počasí vydrží, tak asi vyrazím v týdnu na Vltavu, snad tam budu úspěšnější…

Sobota 2. března 2013 ve 23:02® jepice-zruseno

PetrZ> U nás na potoce taky koušou – malí tlouštíci, plotice a hrouzani. Ale chvílema to je úplně mrtvý, pak to chvíli tahá a takhle se to střídá.

Sobota 2. března 2013 ve 22:01® Beer.Beda
Beer.Beda

PetrZ> Ano u nás.Chce to hledat a zkoušet.

Sobota 2. března 2013 ve 21:48® PetrZ

Beer.Beda> Ahoj, byl jsi u Vás na řece? Já zkoušel v týdnu dvakrát plavačku na Malši v ČB a jednou Blanici nad Vodňanama, ale zero. Ty ryby tam snad nejsou…

Sobota 2. března 2013 v 17:55® gavlos
gavlos

Beer.Beda> dobre ty!!lehka zavist..ja nula v praci :-((

Sobota 2. března 2013 v 17:41® Beer.Beda
Beer.Beda

gavlos> Včera 16 piv a taď jsem načal jedno a v poho. Dnes s matchkou na řece a super krásní tloušti.Nej cca 45 cm.

Sobota 2. března 2013 v 10:41® gavlos
gavlos

Beer.Beda> tak jak??je ti blbe ze? :-D

Sobota 2. března 2013 v 1:13® Beer.Beda
Beer.Beda

gavlos> pivo :-/

Pátek 1. března 2013 ve 22:10® gavlos
gavlos

mimo tebe..chtel jsem se zase neco priucit ze sledovani cizich diskuzi :-D

Pátek 1. března 2013 ve 21:50® HaD
HaD

gavlos> všichni někde popiji :-)

Pátek 1. března 2013 ve 21:46® gavlos
gavlos

patek vecer a nikde nikdo.to jsem jediny v praci a na chytej :-D

Čtvrtek 28. února 2013 ve 20:01® hraji
hraji

Pokud by měl někdo zájem, je na prodej špičková matchka MILO New Era Power shoot v délce 15 stop, tedy 4,5 metru. Cena nového prutu je kolem deseti tisíc, tento prut je jen velmi málo chytaný a nabízí se za 5150,–Kč. http://www.milorybarskepotreby.cz/…t-2003-4-2-m

Středa 27. února 2013 ve 14:18® jepice-zruseno

Přidám též počet oček. Prut: YAD Germany – Bristol, 420 cm, 14 oček, dvoupatková očka po celé délce prutu.

Neděle 24. února 2013 ve 14:24® regulus
regulus

Dík za odpovědi, prolezl jsem sice e-shopy, někde je počet oček dokonce uvedenej v popisu, jinde jsou obrázky celýho prutu, ale tomu moc věřit nelze, kdo ví co je tam skutečně vyfocený.
Důvod dotazu je prut na centrepin, blank už dorazil, jenže je to takovej trochu hokus pokus. Předpisů na vyvázání oček pro mušáky, spiningový i castingový pruty mám mraky, na matchku jen dva a k tomu docela odlišný. Navíc každej blank je trochu jinej a vyvazovací předpis na tento blank použít nemůžu, on není matchovej, takže musím trochu improvizovat.

Sobota 23. února 2013 ve 12:40® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Já za to nemůžu, prostě mi to tak prodali.

Sobota 23. února 2013 v 11:49® noba
noba

Beer.Beda> nooo ty abys zase neměl nejvíc:-) moje shimano alivio má očka asi 4. těžko říct takhle z hlavy:-)

Pátek 22. února 2013 v 19:15® Beer.Beda
Beer.Beda

regulus> Mám shimano Nexave 420cm 17 oček Od špičky, první díl 10, druhý 5 a třetí 2.

Tento příspěvek byl editován 22.2.2013 18:17:46 uživatelem Beer.Beda.
Pátek 22. února 2013 v 17:41® olda
olda

regulus> Mé Shimano 14 oček.420cm