Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Středa 23. ledna 2013 v 17:03® hraji
-
jepice> když já 99% času nechytám kapry. To máš pak těžké. Já nijak nezpochybňoval to, že to kutily baví, mě taky, ale chytat ryby mě baví víc.
- Středa 23. ledna 2013 v 16:22® jepice-zruseno
-
hraji> Tak si kup kapra ne a nemusíš na ryby
Myslím, že kutily to většinou prostě baví.
- Středa 23. ledna 2013 v 11:39® hraji
-
janaR> nic si z toho nedělej. Kutilství není podmínkou. Já to dávno vzdal, něco kutit, když to koupím, ušetřím tolik času, že si na to v pohodě vydělám a ještě zbyde.
- Středa 23. ledna 2013 v 10:55® janaR
-
Obdivuju všechny, kteří se doma do něčeho takového pustí. Pro mě je největší kutění nad rybařinou zamačkávání protihrotů
Jo a jako malá jsem strejdovi pomáhala lít olůvka. Tím končím
- Úterý 22. ledna 2013 v 16:29® Chorchus
-
regulus> neseeeř.
- Pondělí 21. ledna 2013 ve 23:51® regulus
-
Chorchus> no a neodpustím si rejpnutí, doufám, že ho veletrhu stihneš udělat, su strašně zvědavej …
- Pondělí 21. ledna 2013 ve 12:16® jepice-zruseno
-
regulus> No tak dural – berte mě za slovo
Chtěl to dělat v práci, jenže tam má tolik práce, že se k tomu asi nedostane.
- Neděle 20. ledna 2013 ve 23:57® regulus
-
olda> hoď sem odkaz, zjistíme
- Neděle 20. ledna 2013 ve 23:52® regulus
-
jepice> hliník je naprd, to by chtělo dural, ale je otázka, jestli to z něj stojí zato dělat. Přece jen pěknejch kovovejch navijáků je hafo a vyrobit to doma na koleně je dost prcačka, dřevěnej, to je něco jinak a bambusovej už úplně.
- Neděle 20. ledna 2013 ve 23:49® regulus
-
Chorchus> jestli mi chceš říct, že to jsou slepený kousky bambusu, tak seš normální bambusovej šílenec. Kdybych už šel do holzcentrepina, tak teda z bambusu určitě ne, ale počkám co z tebe nakonec vyleze.
- Neděle 20. ledna 2013 ve 23:31® jepice-zruseno
-
Chorchus> Tatínek měl v plánu něco podobného udělat s kusem hliníku, nevím, jestli ho ta myšlenka už neopustila. Předpokládám, že to umístíš na ložisko (nebo dvě) a uděláš si ten centrepin. Bude to bambusový, hezký a jiný. Také zastávám názor, že co si člověk neudělá sám, to za něj odflákne někdo jiný. ale na tohle by v moje možnosti a dovednosti asi nestačily, i když nikdy neříkej nikdy, že? Jestli to tak pude dál, bude tu za chvíli bambusový baitruner
- Neděle 20. ledna 2013 ve 20:43® Chorchus
-
regulus> víš co to je?
- Neděle 20. ledna 2013 ve 20:42® Chorchus
-
olda> krásný, líbí se mi ta hrazdička.
- Neděle 20. ledna 2013 ve 20:31® janaR
-
jepice> Příště už určitě budou při chuti. Snad se tam během zimy ještě jednou dostanu.
relis> Děkuji
- Neděle 20. ledna 2013 ve 20:26® janaR
-
regulus> já to nijak tragicky nevidím. Zero umím vykouzlit i za příjemnějšího počasí
U vody se mi moc líbilo. Nejlepší bylo, že jsem měla celou vodu jen a jen pro sebe. Příště už to určitě dopadne líp.
- Neděle 20. ledna 2013 v 19:31® olda
-
regulus> Jsem našel hezký centrepin,50 liber ale asi neposílají do CZ.
- Neděle 20. ledna 2013 v 15:17® relis
-
janaR> Každá nula je k čemusi dobra bo je třeba se nad ňu zamyslet. Ale už kvituju to že jako baba jsi u te vody byla(si maš tu spravnu diagnozu)bo čim vic bab u vody tím fajnější prostředí.
- Sobota 19. ledna 2013 ve 21:05® jepice-zruseno
-
janaR> Já to tam znám jenom v létě. takže si umím představit, jak to tam vypadá, ale zimní zkušenosti z místa nemám. Kdyby ty ryby chtěly, tak by žraly, asi se jim zrovna nechtělo nebo byly zalezlý někde jinde no.
- Sobota 19. ledna 2013 v 19:28® regulus
-
janaR> tak tragicky bych to neviděl, ona trocha skromnosti neuškodí, ale nemít sebedůvěru je s odpuštěním na h…houbec.
V takovýmto počasí, ne místě který člověk nezná, se k čistýmu zeru přijde velice snadno. Taky chodím jen na určitý místa, o pár desítek metrů vedle je šance na rybu v zimě skoro nulová, takže klídek, ber to z tý lepší stránky, podívala jsi se jak to tam vypadá, příště nad nima třeba vyzraješ. - Sobota 19. ledna 2013 v 19:03® janaR
-
jepice> No jo, když je člověk levej, tak ani sebelepší rada nepomůže
Tak třeba příště.
- Pátek 18. ledna 2013 ve 22:21® Hora
-
jepice> hernajs,já bych to líp nesved,hotovej spisovatel( nebo novinář ? ) či jak se jim říká
- Pátek 18. ledna 2013 ve 21:44® Chorchus
-
jepice>
no konečně, už jsem se uklidnil. děkuji.
- Pátek 18. ledna 2013 ve 21:22® jepice-zruseno
-
Chorchus>
Tento příspěvek byl editován 18.1.2013 20:40:57 uživatelem jepice-zruseno.Nyní studuji materiálové toky ve výrobě, takže šetření až na prvním místě
S kratší anténou se sníží spotřeba materiálu, zmenší se spotřeba energie na dopravu materiálu, zmenší se spotřeba energie na výrobu splávku, zmenší se spotřeba barvy a laku na splávek – to vše na straně vstupů. Na straně výstupů se zmenší množství nebezpečného polétavého prachu z balzy ve sklepě a zmenší se množství emisí při výrobě el. energie atd., zmenší se množství odpadu. Pokud by se všechny tyto hodnoty přepočítaly na referenční toky s globálními a lokálními dopady, vyplynuly by z toho celkové menší dopady na ŽP, než u splávků s dlouhou anténou a to např. pro účel referenčního vyrobeného množství 1kg ulovených ryb. To lze interpretovat tak, že lze doporučit používat splávky s kratší anténou všude tam, kde to situace lovu umožňuje a omezit používání splávků s dlouhou anténou pouze na účely nezbytně nutné
- Pátek 18. ledna 2013 ve 21:21® jepice-zruseno
-
janaR> No jo no, tak to se nedá nic dělat. Příště třebas půjdou líp. Ale fakt sme se snažili poradit
- Pátek 18. ledna 2013 v 18:56® Chorchus
-
regulus> říká ti něco pojem design? navíc niť při styku s vodou vlhne a tím se zvýrazňuje i viditelnost splávku, navíc je zcela zřejmý a měřitelný ponor a víš co to je být měsíc doma?
Tento příspěvek byl editován 18.1.2013 17:57:43 uživatelem Chorchus., jsem na lůžku 5-tý den a už mi z teho taky jebbe.
- Pátek 18. ledna 2013 v 11:36® regulus
-
Hora> dobrý v jakým smyslu? Já bych řekl, že to fungovat bude, je sice fakt, že ty ptákovinky s opletením na funkci mít vliv nebudou, dá se říct, že to tam je z funkčního hlediska úplně zvytečný, ale proč to nějak nezkrášlit, rozhodně to vypadá zajímavě a kdo si hraje nezlobí …
- Čtvrtek 17. ledna 2013 v 19:03® Chorchus
-
regulus> a má je vymakané, já dostal i z husích brk.
- Čtvrtek 17. ledna 2013 v 15:13® Hora
-
Chorchus> To víš že jo,myslím na Tebe ve dne v noci
regulus> dyť říkám,měsíc doma je pro mne katastrofa a tak se to projevuje
nevím ale jestli je to dobrý . . .
- Čtvrtek 17. ledna 2013 ve 12:37@ azgaron
-
Dobry den ma niekto skusenosti s tymito prutmi Colmic Artax SWIFT 4,20 , Colmic Artax XS Wind Blade 4.20 ?
- Středa 16. ledna 2013 ve 22:54® regulus
-
Hora> kurnik, ty seš hračička …