Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 5. října 2012 v 15:43® osprey
osprey

hraji> Já nechcííí!!!

Nechci, aby se mi splávky potápěly. Na ryby nepůjdu a mám je v prvním patře. To by musela být nějaká potopa světa a tady nikdo žádnou archu ještě stavět nezačal. :-))

Pátek 5. října 2012 v 15:26® Bigpista
Bigpista

hraji> Děkuji, rád tvé požehnání využiju. Tobě taky přeji neposedný splávek.

Pátek 5. října 2012 ve 14:24® hraji
hraji

A protože se má pořád zkoušet něco nového, zkusím o víkendu použít na plavanou pelety určené primárně pro lov kaprů. Zkusím takový ten anglický přístup, minimum návnady a maximální výsledek. Všem přeji, ať se jim splávky o víkendu potápějí a ryby berou.

Středa 3. října 2012 ve 14:55® hraji
hraji

Ano, převážnou dobu ano, zkoušel jsem i šestimetrovou a i s tou to šlo

Středa 3. října 2012 ve 14:32® osprey
osprey

hraji> Tak to už by bylo zajímavější. Sedmimetr?

Středa 3. října 2012 ve 14:28® hraji
hraji

osprey> ne, chytal jsem na boloňku, ve vzdálenosti asi 40 metrů od břehu

Středa 3. října 2012 ve 13:33® osprey
osprey

hraji> Tak to předpokládám, že jsi chytal na děličku. Zajímavá zkušenost, ale já mám k tomu potrubí nějakou averzi či co.

Středa 3. října 2012 ve 13:25® hraji
hraji

Absolvoval jsem pár hodin lovu na hluboké (5 metrů) a rychle proudící vodě. Je to zajímavá zkušenost, kterou ovšem nelze u nás na Moravě nikde udělat, protože takovou vodu u nás nemáme. Překvapivě jsem mimo cejnů, sklaáků a plotic chytal i okouny a to přes 30 cm dlouhé. Je to bojovník. Bohužel se úplně vytratila podoustev, chytil jsem jedinou a ještě miniaturní. Ale desetigramový splávek potopila statečně.

Středa 26. září 2012 ve 12:26® hraji
hraji

osprey> když chytím něco pěkného, bude to pro mě, ne pro ostatní.

Středa 26. září 2012 v 10:40® osprey
osprey

hraji> Plnit ne, ale třeba chytneš něco pěkného. Ani já tam nedávám vše, co chytím.

Středa 26. září 2012 v 8:08® hraji
hraji

mvincik> já také zanedbávám ostatní rybolovné techniky, což je dáno hlavně tím, že přes léto mám skoro každý víkend nějaký závod. Ale s přicházejícím podzimem vytáhnu mušák a samozřejmě i přívlačový prut. Sice nic zvláštního neulovím, ale rozhodně nebudu plnit příslušnou rubriku fotografiemi.

Úterý 25. září 2012 v 17:47® mvincik
mvincik

hraji> Je to tak. Já dnes například od dubna držel poprvé v ruce feeder. Navíc, než plavaná bych se asi radši zkusil podívat na tloušťáky s mouchou. A plavku nechám až po Ospreyově datumu…

Úterý 25. září 2012 ve 14:03® hraji
hraji

osprey> ano, mám podobné dilema, zda sáhnout po přívlači, mušce feederu či plavané

Úterý 25. září 2012 ve 13:35® olda
olda

hraji> Já jsem zkoušel konečně Cralusso Surf,docela mi to šlo,né tedy 100% ale šlo,mněl jsem obavu jestli poznám záběr ale takové rány do prutu se nedaly přehlédnout.

Úterý 25. září 2012 v 11:12® Bigpista
Bigpista

hraji> Ještě nevím, tohle bude můj první plavačkový podzim :-)

Úterý 25. září 2012 v 11:12® osprey
osprey

hraji> Měl bych, kdybych na podzim v jednom kuse nevláčel. Ono to, o čem jsi psal, funguje napříč všemi technikami. Platí to i pro feeder apod. S plavanou začnu v prosinci:-))

Úterý 25. září 2012 v 11:04® hraji
hraji

Noční poklesy teplot k hodnotám mrazu způsobily ochlazení vody a její postupné čistění, jak ubývá planktonu. Teď začíná jedna z nejhezčích částí roku z hlediska plavané. Zlobí sice listy na hladině řek ale na druhou stranu jsou ryby potravně nesmírně aktivní a tak není problém ulovit i velké a zkušené exempláře. Máte rádi podzim jako období vhodné pro plavanou?

Úterý 18. září 2012 ve 21:41® brčkař
brčkař

Připíjím (věru dobrým červeným vínem) na výsledek našich chlapců v Uherském Hradišti pivo

Úterý 18. září 2012 ve 20:59® Ciffik
Ciffik

letos Češi jedou o 106, velká gratulace celému týmu

Pondělí 17. září 2012 v 11:13® osprey
osprey

hraji> Gratulujem k hysterickému, ej, čo to táram, historickému úspechu.

Pondělí 17. září 2012 v 9:54® dam
dam

hraji> gtatulace celému týmu, to je neskutečný výsledek v ohromné konkurencipivo

Pondělí 17. září 2012 v 7:58® hraji
hraji

Včera český tým získal na mistrovství světa v plavané v Uherském Hradišti druhé místo. Chlapi gratuluji, skvělý úspěch. Vyhlálo Polsko, třetí bala Francie, mistrem světa v jednotlivcích se stal Sean Ashby z Anglie.

Sobota 15. září 2012 v 11:15@ Ferdísek5555

Článek o mistrovství, konečně nějaká propagace k tak významné akci http://www.ceskatelevize.cz/…rsky-svatek/

Čtvrtek 6. září 2012 v 15:39® hraji
hraji

Mám dotaz na přítomné. Nemá někdo zájem pomoct při organizaci nastávajícího Mistrovství světa v plavané jako sektorový rozhodčí? Nemyslím čárkaře, mám na mysli rozhodčího v sektoru, který bude k ruce rozhodčímu z FIPSed. Jediný požadavek je alespoň základní znalost angličtiny. Zájemce obdrží nějaké materiální vybavení (trička, čepice), ubytování v místě konání.

Středa 29. srpna 2012 v 9:54® osprey
osprey

hraji> Čím víc tu bude přehrajiováno, tím míň tu bude přeospreyováno. Takže tak jako tak pomůžeš dobré věci.

Středa 29. srpna 2012 v 8:42® mvincik
mvincik

hraji> Jen to sem kolego sypej. Kdo si (H)raj(i), nezlobí… :-D

Úterý 28. srpna 2012 v 16:01® olda
olda

hraji> Rád od tebe čtu,a když někdo nerad, tak nemusí na článek klikat,jak jednoduché.

Úterý 28. srpna 2012 ve 12:09® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

hraji> Tak fajn… Budu se těšit…

Úterý 28. srpna 2012 ve 12:04® hraji
hraji

ssg.Jimmy Wild> napíšu něco, to víš že napíšu. Ale stejně musíme chvíli počkat, aby nebylo na Chytej přehrajiováno. ;-)

Úterý 28. srpna 2012 v 11:58® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

hraji> A nechystáš třeba alespoň nějaký krátký článek nebo podobně, abys to tajemství úspěchu a ten průběh závodu prozradil? Mohlo by to být fajn ;-)