Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Úterý 28. srpna 2012 v 10:03® hraji
-
Děkuji všem za gratulace. Chtěl bych ale ujasnit jednu věc. Skutečným strůjcem úspěchu byl Ing. Jan Heidenreich, trenér reprezentace a autor taktiky. Ale nešlo by to bez děvčat, která taktiku přijala a realizovala a realizačního týmu, který vše odpracoval.
Tento příspěvek byl editován 28.8.2012 10:07:21 uživatelem hraji. - Úterý 28. srpna 2012 v 7:58® hraji
-
osprey> Mirku, ttx nebyla,
taky ne, ale hlíny jsme vezli čtyři metráky a byla moc moc důležitá. A bodovali čeští hnojáci.
- Pondělí 27. srpna 2012 ve 21:35® olda
-
brčkař> škoda,jsem chtěl mít větší radost.
- Pondělí 27. srpna 2012 ve 21:20® brčkař
-
hraji> Gratulace k famóznímu úspěchu! Nejspíš nadešla šťastná konstelace: um, štěstí v losu, trenéři (hraji je něco jako guru), taktika lovu a bůhví co ještě.
Tento příspěvek byl editován 27.8.2012 21:26:26 uživatelem brčkař. - Pondělí 27. srpna 2012 ve 21:11® brčkař
-
olda> Ahoj, dík! A píšu: na Labi to nebylo.
- Pondělí 27. srpna 2012 v 9:15® cormoran
-
hraji> Neskutečný, velká gratulace
- Pondělí 27. srpna 2012 v 9:13® ssg.Jimmy Wild
-
hraji> Tak to je skvělé… Gratuluji…
- Pondělí 27. srpna 2012 v 9:05® Bigpista
-
hraji> Úžasné! Moc gratuluju. Šak mám ty palce ouplně umačkané
- Neděle 26. srpna 2012 ve 22:00® olda
-
brčkař:>> gratulka,ještě napiš že z Labe a bude to dokonalé.
- Neděle 26. srpna 2012 ve 21:40® mvincik
-
CeP> Hm, tak to ti věřím. Já u vody taky nebyl ani nepamatuji, tedy s cajkem. Na podzim to snad vylepším, snad by mohlo dojít i na ten společnej lov. Uvidíme.
- Neděle 26. srpna 2012 ve 21:33® CeP
-
mvincik> kdepak. to bych ani nemohl. jen ted tezce nestiham v praci. predminuly tyden jsem si dopral dovolenou a tento tyden jsem za odmenu jezdil domu kazdej den tesne pred osmou. uz ani nevim jak vypada voda, natoz supina..
- Neděle 26. srpna 2012 v 19:53® mvincik
-
CeP> Dravý pták taky žije? Jsem myslel, že už jsi na zdejší server zanevřel…
- Neděle 26. srpna 2012 v 19:26® CeP
-
osprey> ja bych rekl ze nacelnik hodne caroval.
- Neděle 26. srpna 2012 v 18:22® mvincik
-
hraji> Krásná bilance!
- Neděle 26. srpna 2012 v 17:19® osprey
-
hraji> A jak jste to udělali? Zalili TTX plzeňským pivem, dovezli českou hlínu ze zahrádky převozníka Proška nebo provedli Velké Voodoo?
- Neděle 26. srpna 2012 v 17:12® hraji
-
Ahoj kolegové, zdravím z Holandska. Chtěl bych informovat, že náš tým žen vybojoval na devatenáctém mistrovství světa v plavané žen první místo v soutěži týmů a první, druhé a třetí místo v soutěži jednotlivkyň. We are the champions of the world.
- Pátek 24. srpna 2012 v 19:41® japes
-
Ahoj. Jste někdo na Labi?
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Pátek 24. srpna 2012 v 19:39® japes
-
ssg.Jimmy Wild>Hodně záleží na tom, jaké lidi máš kolem sebe.
Odesláno prostřednictvím aplikace SmartChytej. - Středa 22. srpna 2012 v 17:51® hraji
-
výča> nikdo z nás není obdařen chuťovými buňkami ryb. Takže nevím, zda jim to chutná a voní. Ale nejlepší to je zkusit. Ösobně se posilovačům, esencím a aromatům vyhýbám. Žádná přirozená potrava ryb určitě nechutná po čokoládě.
- Středa 22. srpna 2012 ve 13:53® výča
-
Myslíte si že je dobré míchat dvě různé aroma do krmení. PŘ: jahodová krmná směs a použít k tomu čokoládový aroma? docela by mě to zajímalo pokud se smíchají dvě různé příchutě do sebe jestli je to vhodné a nebo ne. díky za odpovědi
- Pátek 17. srpna 2012 v 9:22® hraji
-
osprey> nebyl zájem plavat daleko, byl zájem ozkoušet, jak to funguje. Ale máš samozřejmě pravdu, někde pár metrů pod hejnem by se nějaká osamělá ponorka dala chytit. Minule jsem asi po hodině přiměl pána co seděl naproti asi 30 metrů pode mnou, že to sbalil a šel pěšky k lávce, přešel řeku a stoupl si za mě, asi na čtvrt hodiny, a díval se, co dělám. Na nic se nezeptal a tak viděl, že chytám ryby a sem tam hodím kuličku něčeho (nemohl tušit, že to je hlína a troška krmení s červama). Ale zjevně jej to zaujalo, protože během té hodiny nechytil ani jednu rybu a já jich měl odhadem 30.
- Čtvrtek 16. srpna 2012 v 10:41® osprey
-
hraji> Občas do toho něco lepšího vleze. Občas plavačkář proplave stopu krmení hodně daleko a někde dole se pověsí lepší ryba…
- Čtvrtek 16. srpna 2012 v 9:30® hraji
-
mvincik> chytit třicet ryb za hodinu nedá až takovou práci, povětšinou podoustve kolem 30 cm. Je fajn, že tady ryby máme. Taky pro to něco děláme.
- Čtvrtek 16. srpna 2012 v 9:00® mvincik
-
hraji> Je vidět kolego, že tam máte ještě hejna o větším počtu kusů. To je moc dobře. Ne všade se dá dělat takový průzkum.
- Čtvrtek 16. srpna 2012 v 8:04® hraji
-
osprey> takový způsob lovu téměř vylučuje možnost ulovení velké ryby. Abys mohl ozkoušet, že něco fakt funguje, musíš mít šanci chytit poměrně hodně ryb, a to chce úplně jiný způsob lovu než lov větších opatrných ryb, ale to víš sám nejlíp. Když chci ověřit, že plotice najedou do sloupce na měkké rozpadavé krmení, musím jich chytit aspoň deset za sebou, aby se dalo říct, že to tak skutečně je. Stejně tak u ryb ze dna se potvrdí nějaký způsob lovu, když chytím několik ostroretek a podouství z jednoho místa během krátké chvíle. Na velké ostré to chce klid, navnadit a čekat s velkým soustem
- Středa 15. srpna 2012 ve 23:15® osprey
-
hraji> Zajímavé postřehy. Byla nějaká pěkná ryba?
- Středa 15. srpna 2012 ve 21:20® hraji
-
Tak jsem dneska byl ověřit, že je skoro jedno, co namícháte, ale daleko důležitější je, jak to namícháte a jak to předložíte rybám. Přesně podle svého posledního článku jsem připravil směs, ale na začátek jsem ji udělal sušší a rozpadavější, nedal jsem do ní hlínu. Po zakrmení se nic nedělo asi 15 minut, na dně žádné ryby nebyly. Po zmenšení nastavené hloubky tak, že nástraha šla asi 10 cm nade dnem se asi tři metry pod místem vnadění začlay objevovat záběry od plotic a od tloušťů, tedy o dryb, které se pohybuji ve sloupci. Po zvětšení hloubky sestavy na dno s přehloubením asi 10 cm záběry ustaly. Tak jsem dovlhčil krmení na obvyklou úroveň a koule pořádně umačkal, aby spadly až na dno. Do deseti minut po vhození začaly záběry ze dna s lovenou rybou převážně podoustev a ostroretka. Chytil se i cejn a skalák. Jakmile jsem delší dobu krmil jen na dno, plotice i tloušti se stáhli a nebrali.
- Úterý 14. srpna 2012 v 7:27® hraji
-
Včera jsem byl zkoušet novou vnadicí směs. Vzal jsem si boloňku, abych byl variabilní co se týče vzdálenosti lovu od břehu a mobilní. Ale nakonec jsem vydržel na jednom místě dvě hodiny. Od samého začátku rybky braly a braly jak na povel. Nepokazilo to ani když jsem krmení nastavil dvěma krtčími domečky. Kromě běžných ryb jsem zaznamenal jeden brutální odjezd, který skončil uvolněním háčku. Asi nějaký zapomenutý kapřík.
- Středa 8. srpna 2012 v 19:01® old monkey
-
hraji>Chtěl bych podoktnout že se ani v nejmenším nejedná o masívní ůhyn, možnost ůhynu stářím asi nelze vyloučit, ale i tak dík, budem si na to muset dát bacha a v případě dalšího učiníme příslušná opatření.
- Středa 8. srpna 2012 ve 14:29® hraji
-
old monkey> Z toho, co jsi zde napsal, a bylo toho zatraceně málo na stanovení jakékoliv konkrétní příčiny úhynu, se nedá na nic konkrétního usuzovat. Dvanáct let není mnoho, ale na druhou stranu to není ani málo, některé druhy ryb jsou výrazně krátkověké. A pokud jste si úhynu všimli až se ryby rozkládaly a páchly, je to marná snaha.