Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 4. května 2012 v 8:34® výča

Chtěl jsem se zeptat jaký zvolit krmení pro kaprovitou rybu o závodech,pokud je tam mrak bílý ryby a vloni o závodech neměl ani šanci přes tu bílou rybu zabrat díky.díky za rady

Čtvrtek 3. května 2012 ve 22:31® regulus
regulus

olda> no on bude mít s tím reportem jak se s tím chytá trochu problém, není čas jít na ryby a když už se utrhnu, tak spíš s mušákem, přece jen mám ty kropenatý ryby tak nějak raději.
Nicméně i když jsem to večer donesl z pošty, nemám na tom vlasec a ještě jsem to nenasadil na prut, tak si dovedu docela živě představit jak se to bude chovat. Popravdě načalo mne tohle video http://www.chytej.cz/…m-centerpin/ a tys mě dorazil tím odkazem, nevydržel jsem se ukecávat ani tejden abych si to neobjednal. :-D

Pokud se týká toho jak se s tím chytá, tak vyzpovídej hrajiho, praktický zkušenosti má.

Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:42® olda
olda

regulus> už sem nic nedám,já mám zase ho..:-D moc ti ho přeji,závidím a neví co ještě.Pak podáš report jak se a tím chytá,myslím odvíjí vlas v proudu.Si myslím že to bude o hodně šetrnější k vlasci.A na­hazovat se s ním dá také,aspoň jsem to viděl na videu.Tak ať bez problému slouží,a dělá radost.Kousek je to hezký.

Čtvrtek 3. května 2012 ve 21:12® regulus
regulus

Udělal jsem si radost viz. http://www.fishtec.co.uk/…40/yes/48111 co tu dával Olda, takže pokud to někoho zajímá, podám report o zpracování. Maximálně jednoduché, velice solidní zpracování, je na tom sice napsaný Desinged by England, ale výroba bude nejspíš Asie (za tu cenu) ;-) , nicméně z mýho hlediska líbivej design, dobře udělaný, perfektní chod a nejspíš to i něco vydrží, ale to ukáže až čas. Každopádně mě na první pohled přesvědčil, že mu bude slušet speciálně postavenej prut. :-93;

Úterý 1. května 2012 ve 22:04® janaR

Bigpista> Věřím, že podívaná to byla pěkná, ale ve tvé kůži bych být nechtěla :-) Příště už budeš mít určitě víc štěstí.

Úterý 1. května 2012 ve 20:30® Bigpista
Bigpista

janaR> Jojo, trofejní kus kolem 90kg :-)) Zběsile jsem seknul a už to letělo z vody přímo na mě. Kamarád, co byl se mnou se málem pos..l smíchy :-D

Úterý 1. května 2012 ve 20:24® janaR

Bigpista> sebe na ucho? Tak to byl velký úlovek! Gratulace! :-D

Úterý 1. května 2012 v 17:50® Bigpista
Bigpista

Tak dneska jsem měl svůj první úspěch na plavanou. Sice jsem víc rozmotával, než chytal, ale nakonec jsem chytil aspoň dvě oukleje a sebe za ucho :-))

Pátek 27. dubna 2012 v 5:25® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> To je jasný, mám toho celou přepravku abys mohl vybírat.Ještě ti dnesta zavolám a domluvíme se.Plavané zdar.

Pátek 27. dubna 2012 v 0:30® noba
noba

Beer.Beda> ty jo tak to budeš vybaven, já budu mít jen jednu matchku a 2 feedery, tak to budu muset ještě nějak doladit.doufam žes mi vzal to krmení.

Čtvrtek 26. dubna 2012 v 18:39® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Tak mám zbaleno.Zítra po práci valim hned tam k vám.Nakonec jsem se rozhodl a povezu 3 feeedery, 2 matchky a boloňu.Už mi vyřídili reklamaci toho shimana.Nakonec mi poslali nový prut.

Neděle 22. dubna 2012 v 6:45® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Trénuju anglána tak asi jo.Povezu sebou asi dva feedery a dvě plavajdy.Možná vemu provětrat i boloňku.

Neděle 22. dubna 2012 v 0:10® noba
noba

Beer.Beda> tak mi zatim vezmi jeden feeder a jeden seecret. Já byl na rybách naposled 1.4. a vypadá to že půjdu až na závody. máme to tak že já bych měl mít 54 a ty 55 a Martin nakonec nepojede. Takže 53 je zatím zaplacená ale volná, třeba budu mít víc prostoru:-) Ale prej mu prachy vrátí. Budeš chytat na anglický splávek? Já nakonec asi ne, mám dilema:-)

Sobota 21. dubna 2012 ve 20:24® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Určitě na tom nekrachnu.Co tedy mám vzít a kolik?Na závodech jsem nebyl.Janak dnes na rybách chyceno asi 5 kapříků a nějaká potice.Zítra jedu fídrovat.Tak uvidím jak mi to půjde.Už víš jak máme rozdělený ty místa na sobotu.

Sobota 21. dubna 2012 v 10:24® noba
noba

Beer.Beda> no to je fakt, tak nic no. A co se toho krmení týče tak mě postihla finanční krize tak bych si ho možná zatím vzal oproti původnímu plánu méně. Ale pokud bys na tom měl nějak krachovat tak si vezmu všechno. Jedes dneska někam na závody?

Sobota 21. dubna 2012 v 6:04® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> já nevím jestli se ti to doneslo, ale na ty závody pojedeme mím autem.Takže když bude někdo někoho porážet, tak to budu já resp. Hanka.Musíme si dát nějakej ten vochtl, aby nám to lépe šlo. Nesmím zapomenout na to krmení, aby si měl čím vnadit.

Pátek 20. dubna 2012 ve 23:26® noba
noba

porazim myšleno samozřejmě na závodech. No a kdyby to čistě teoreticky nevyšlo, tak ho porazim aspoň autem, třeba.

Tento příspěvek byl editován 20.4.2012 23:29:56 uživatelem noba.
Pátek 20. dubna 2012 ve 23:24® noba
noba

kdybych nebyl v práci, jistě by byly. Ale příští víkend si to vynahradim a konečně nadejde den kdy porazim beer,bedu:-)

Pátek 20. dubna 2012 ve 20:29® Beer.Beda
Beer.Beda

hraji> Pochlubíme se v neděli.

Pátek 20. dubna 2012 v 11:48® hraji
hraji

Přeji všem hezký víkend a bohaté úlovky.

Neděle 15. dubna 2012 ve 14:52® noba
noba

Beer.Beda> no nebyl jsem tam. Dneska jsem už asi 15den v kuse v práci. Ale zeměchy mám porychtovany. A hlavně tou dobou už bych měl mít práci jen jednu.

Neděle 15. dubna 2012 v 6:15® Beer.Beda
Beer.Beda

noba> Neproběhly.Co ty, byl si v těch Poděbradech?Jak to vypadá s tou tvojí prací.Vyjdou ti ty Zeměchy.

Sobota 14. dubna 2012 ve 23:10® noba
noba

Beer.Beda> tak co víkend? proběhly nějaké závody?

Pátek 13. dubna 2012 ve 14:37® regulus
regulus

hraji> su trochu mimo (ten oldův odkaz), kde to má předek (přepdokládám že to je vyfocený z pohledu tak jak by to bylo na prutu), pokud ano, je klička na pravé straně, jde to otočit (podobně jako u muškařskýho navijáku)???

Pokud ano, tak by to možná stálo za „hřích“, ne že by mě to bralo, ale za tuhle cenu bych si tu srandu možná i pořídil.

Pátek 13. dubna 2012 ve 13:53® sunet

olda> Kdyby jsi si chtěl počíst i něco málo od lidí, co ho mají.

http://www.fishtec.co.uk/…40/yes/48111

Pátek 13. dubna 2012 ve 13:03® hraji
hraji

olda> ten tedy věru nevypadá zle a ta sleva je úžasná

Pátek 13. dubna 2012 ve 12:34® olda
olda

hraji> http://www.ebay.co.uk/…190638197604?… tento by nemusel být špatný.

Pátek 13. dubna 2012 v 10:01® hraji
hraji

olda> ne, tento centrepin neznám.

Pátek 13. dubna 2012 v 9:38® olda
olda

hraji> http://fishingtackle49.tumblr.com/ odkaz na hodnocení.

Pátek 13. dubna 2012 v 9:34® olda
olda

hraji> marco-cortesi centrepin naviják,asi 30 éček,co jsem našel tak vytýkali zpracování,jinak nic,neznáš?