Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 26. května 2007 v 0:54® HaD
-
Ricci> Teď jsem si vzpomněl, že jsme se domlouvali, že si na té vaší akci zkousím tu boloňku
nějak jsem si vůbec nevzpomněl , až teď
- Pátek 25. května 2007 ve 22:36® Ricci
-
Kubajs: www.milobrno.cz toto je lahůdka
jinak z těch levnějších www.milobrno.cz nebo www.shoprybar.cz
- Čtvrtek 24. května 2007 v 8:44® čabi
-
Kubajs:Sorry neprodám ho,zatím,nabízíš dost,ale on by se ti stejně nelíbil a mě by chyběl jedinej plavčkář a na novej momentálně nemám
- Středa 23. května 2007 ve 14:41® Kubajs
-
čabi:500–700 newím podle fotek
- Úterý 22. května 2007 ve 21:45® čabi
-
Kubajs:ani ne,páč ani jinou matchku nemám a tak by mi chyběla ve vercajku…kolik bys za ni dal?
- Úterý 22. května 2007 ve 21:26® Kubajs
-
čabi:a ty nemáš zájem ho prodat
- Úterý 22. května 2007 ve 21:13® čabi
-
Kubajs:Jo jde cítit a dokonce i hrouzek
Pude sehnat asi fakt těžko,zkus dát nabídku do bazaru.Třeba se ti někdo ozve a nabídne ti ji,jinak se už nespíš neprodávají ani nevyrábí,jsou docela starý a na tý výstavě to byl výprodej,se toho chtěli rychle zbavit.
- Úterý 22. května 2007 ve 20:48® Kubajs
-
čabi:já bych 0,16mm a cejtil jsi hodně tu plotici ale kde ho sehnat???
- Úterý 22. května 2007 v 15:16® čabi
-
Kubajs:To bych ti asi nesehnal.Ten prut není zas tak tuhej,chytám s ním i plotičky hrouky atd.jen jsem spíš zvyklej na feedera než plavačku,takže jsem dost ovlivněnej v posuzování tuhosti prutu.Jinak jsem s ním chytal na 0,12 vlasec a v pohodě.
- Úterý 22. května 2007 ve 13:25® Kubajs
-
potřeboval bych proutek na jemnější chytaní spíš na plotice,cejny sem tam tlouště ale počítám že kapřík se nějak moc čapat nebude takže něco jemnějšího znáte takový jemný prut i s odkazem???
- Úterý 22. května 2007 ve 13:22® Kubajs
-
za 200kč cože jestli mi za tyhle prachy seženeš dám ti 300navíc
- Úterý 22. května 2007 v 10:34® čabi
-
Kubajs:Já ho mám.Koupil jsem ho asi před třema rokama v Brně na výstavě,tehdy na něj byla akce a stál 200kč.Za tu cenu je docela dobrej,je spíš na kapra a je trochu tužší.
- Pondělí 21. května 2007 ve 20:40® Kubajs
-
Má někdo zkušenosti z prutem Mosella Ambition Match kde se dá na netu sehnat???Měl bych o něj zájem
- Pátek 18. května 2007 v 6:24® Rade
-
breca – vem si jakoukoliv starší vidličku a ohni ji nahoře do tvaru háku. Pak nemusíš hledat na prutě těžiště.
- Čtvrtek 17. května 2007 ve 21:03® breca
-
Rybaříci, nemáte někdo tip na masivní zadní plavačkovou vidličku. Mám 6m DAM na štiky, ale problém je, jak jej vyvěsit, protože je dost těžký. Budu vděčný za jakýkoliv odkaz. Díky…
- Čtvrtek 17. května 2007 v 6:39® Kubajs
-
má ještě někdo zkušenosti s prutem Byron Dynamic Match
za tu cenu se mi zdá pěkný
- Čtvrtek 3. května 2007 v 8:05® Pytel
-
Hora:Jendo se ti divím že se trápíš když to stojí za hovno tak to stojí za hovno.Já taky vymýšlel milion uprav a vždycky to stalo za bolavou nohu.Do te doby než jsem koupil magnetickou a najednou háčky se nesypou ani když mi spadne na mále háčky je to super ale na kaprové háky už zbytečnost
A investice kolem 120 kč.
- Úterý 1. května 2007 v 9:32® Prichy
-
udelal jsem si magnetickou krabicku, inspirovan od Boba, ktery vlastni original (ale myslim, ze byl moooc drahej)
- Úterý 24. dubna 2007 v 6:19® Sander
-
Hora > přimáčkl jsem ten prostředek víka do toho silikonu tak, že ta otevřená víčka byla malinko v úhlu – pak se to zavírá fakt natěsno. Ale to mluvím o té tmavě zelené krabce od DAMáků, jinak ta od Carp systemu byla asi o 15Kč levnější a je to také znát na provedení. V té mám háky na položenou, takže z ní také nepadá nic.
- Úterý 24. dubna 2007 v 0:10® Hora
-
Sander>zrovna z týhle mi malé háčky lezou ven.Mám je v nejmenší přihrádce vlevo u uzávěru.Nahoru jsem nalepil čtvereček mirelonu 2mm silného,aby to lépe sedělo a nepomáhá to.Po návratu z výpravy se tím budu zabývat dál.
- Pondělí 23. dubna 2007 ve 14:21® Sander
-
Tohle jsou krabky na háčky jak vyšitý, ta želva má ten samý princip, nechápu jak z ní mohou ty háky vypadávat. Každopádně projistotu jsem to víko sundal, doprostřed naplácal trochu silikonu a pak ho tam co nejvíce přimáčkl. Plavačkové háčky velikosti od 5mm nemaj šanci vylézt.
- Neděle 22. dubna 2007 v 17:36® kubas
-
já mám háčky normálně v sáčcích jak ty háčky koupím a to pak mám v krabičce a zdá se mi to nejlepší. A mám hned připravený
- Pátek 20. dubna 2007 ve 20:51® Zcuter
-
hora: bud mam hacky navazany uz na hotovych navazcich v navazcovniku nebo pokud mas prazdnou krabicku od brocku tak si na dno kazdyho chlivecku prilep magnetek a ony se ti tam prichyti …horsi je je pak vytahnout ale jde to
Ciffik…pisu z brachoveho nicku…bracha ti krabku ochotne ukaze…(ma po domacku vyrobenou magnetickou…peknou,,,)
- Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 23:06® regulus
-
Hora> Mám,jak asi mnoho kolegů, svoje „miláčky“ tzn. háčky. který preferuju, je naprosto nepodstatný, jaký to sou, u níže zmiňovaných krabiček, je jedna kolonka cca 4×4×4 cm a já v ní mám v sáčcích 3 vekikosti, je to přehledný, skladý a hlavně nemám v tom bordel a díky těm sáčkům, se mě to nerozsypává po celé krabčce. Prutos blběm žgridá páč používá ty samý sášky co já.
- Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 20:22® Hora
-
Kdysi jsem používal plátek korku,do kterého jsem si zapíchl malé háčky,po několika rocích jsem zjistil,že nepoužívané háčky mi chytly rez.Tak jsem to zrušil.regulus – s těma sáčkama to není špatnej nápad,nechám si to projít hlavou a uvidím.Všem díky za rady.
- Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 12:34® regulus
-
chyt> jo praxe je praxe
- Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 12:22® chyt
-
regulus> když to tak pozortu tak bysis mněl dát pozor na vázky(často převauješ)
- Čtvrtek 19. dubna 2007 v 11:39® regulus
-
Prutos> narozdíl od tebe vím kde co mám, všechno má svoje místo a nemusím jako ty zpřeházet celej bágl, abych něco našel. Než ty najdeš krabičku, já už to mám 10× převázaný.
- Čtvrtek 19. dubna 2007 v 11:19® Shrek
-
Hora> no pokud jí neutopíš jako já a nezapomeneš jí potom dát vysušit,tak za běžných podmínek nereznou.
- Čtvrtek 19. dubna 2007 v 9:29® CeP
-
Prutos> a to nemluvim o tom ze jak se mu trepou ruce tak si je misto do dlane rozprasi po okruhu nekolika metru ctverecich.