Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 26. května 2007 v 0:54® HaD
HaD

Ricci> Teď jsem si vzpomněl, že jsme se domlouvali, že si na té vaší akci zkousím tu boloňku :-(( nějak jsem si vůbec nevzpomněl , až teď :-((

Pátek 25. května 2007 ve 22:36® Ricci
Ricci

Kubajs: www.milobrno.cz toto je lahůdka :-) jinak z těch levnějších www.milobrno.cz nebo www.shoprybar.cz

Čtvrtek 24. května 2007 v 8:44® čabi
čabi

Kubajs:Sorry neprodám ho,zatím,nabízíš dost,ale on by se ti stejně nelíbil a mě by chyběl jedinej plavčkář a na novej momentálně nemám:-( pivo

Středa 23. května 2007 ve 14:41® Kubajs
Kubajs

čabi:500–700 newím podle fotek pivo :-O

Úterý 22. května 2007 ve 21:45® čabi
čabi

Kubajs:ani ne,páč ani jinou matchku nemám a tak by mi chyběla ve vercajku…kolik bys za ni dal?9-)

Úterý 22. května 2007 ve 21:26® Kubajs
Kubajs

čabi:a ty nemáš zájem ho prodat pivo

Úterý 22. května 2007 ve 21:13® čabi
čabi

Kubajs:Jo jde cítit a dokonce i hrouzek;-) Pude sehnat asi fakt těžko,zkus dát nabídku do bazaru.Třeba se ti někdo ozve a nabídne ti ji,jinak se už nespíš neprodávají ani nevyrábí,jsou docela starý a na tý výstavě to byl výprodej,se toho chtěli rychle zbavit.

Úterý 22. května 2007 ve 20:48® Kubajs
Kubajs

čabi:já bych 0,16mm a cejtil jsi hodně tu plotici ale kde ho sehnat???

Úterý 22. května 2007 v 15:16® čabi
čabi

Kubajs:To bych ti asi nesehnal.Ten prut není zas tak tuhej,chytám s ním i plotičky hrouky atd.jen jsem spíš zvyklej na feedera než plavačku,takže jsem dost ovlivněnej v posuzování tuhosti prutu.Jinak jsem s ním chytal na 0,12 vlasec a v pohodě.

Úterý 22. května 2007 ve 13:25® Kubajs
Kubajs

potřeboval bych proutek na jemnější chytaní spíš na plotice,cejny sem tam tlouště ale počítám že kapřík se nějak moc čapat nebude takže něco jemnějšího znáte takový jemný prut i s odkazem???pivo

Úterý 22. května 2007 ve 13:22® Kubajs
Kubajs

za 200kč cože jestli mi za tyhle prachy seženeš dám ti 300navíc

Úterý 22. května 2007 v 10:34® čabi
čabi

Kubajs:Já ho mám.Koupil jsem ho asi před třema rokama v Brně na výstavě,tehdy na něj byla akce a stál 200kč.Za tu cenu je docela dobrej,je spíš na kapra a je trochu tužší.

Pondělí 21. května 2007 ve 20:40® Kubajs
Kubajs

Má někdo zkušenosti z prutem Mosella Ambition Match kde se dá na netu sehnat???Měl bych o něj zájem:-)

Pátek 18. května 2007 v 6:24® Rade

breca – vem si jakoukoliv starší vidličku a ohni ji nahoře do tvaru háku. Pak nemusíš hledat na prutě těžiště.

Čtvrtek 17. května 2007 ve 21:03® breca

Rybaříci, nemáte někdo tip na masivní zadní plavačkovou vidličku. Mám 6m DAM na štiky, ale problém je, jak jej vyvěsit, protože je dost těžký. Budu vděčný za jakýkoliv odkaz. Díky…

Čtvrtek 17. května 2007 v 6:39® Kubajs
Kubajs

má ještě někdo zkušenosti s prutem Byron Dynamic Match:-) za tu cenu se mi zdá pěkný

Čtvrtek 3. května 2007 v 8:05® Pytel
Pytel

Hora:Jendo se ti divím že se trápíš když to stojí za hovno tak to stojí za hovno.Já taky vymýšlel milion uprav a vždycky to stalo za bolavou nohu.Do te doby než jsem koupil magnetickou a najednou háčky se nesypou ani když mi spadne na mále háčky je to super ale na kaprové háky už zbytečnost :-P A investice kolem 120 kč.pivo :-D

Úterý 1. května 2007 v 9:32® Prichy
Prichy

udelal jsem si magnetickou krabicku, inspirovan od Boba, ktery vlastni original (ale myslim, ze byl moooc drahej)

Úterý 24. dubna 2007 v 6:19® Sander
Sander

Hora > přimáčkl jsem ten prostředek víka do toho silikonu tak, že ta otevřená víčka byla malinko v úhlu – pak se to zavírá fakt natěsno. Ale to mluvím o té tmavě zelené krabce od DAMáků, jinak ta od Carp systemu byla asi o 15Kč levnější a je to také znát na provedení. V té mám háky na položenou, takže z ní také nepadá nic.

Úterý 24. dubna 2007 v 0:10® Hora
Hora

Sander>zrovna z týhle mi malé háčky lezou ven.Mám je v nejmenší přihrádce vlevo u uzávěru.Nahoru jsem nalepil čtvereček mirelonu 2mm silného,aby to lépe sedělo a nepomáhá to.Po návratu z výpravy se tím budu zabývat dál.pivo

Pondělí 23. dubna 2007 ve 14:21® Sander
Sander

Tohle jsou krabky na háčky jak vyšitý, ta želva má ten samý princip, nechápu jak z ní mohou ty háky vypadávat. Každopádně projistotu jsem to víko sundal, doprostřed naplácal trochu silikonu a pak ho tam co nejvíce přimáčkl. Plavačkové háčky velikosti od 5mm nemaj šanci vylézt.

foto/diskuze/plavana/2007/th-img11962.jpg
Neděle 22. dubna 2007 v 17:36® kubas
kubas

já mám háčky normálně v sáčcích jak ty háčky koupím a to pak mám v krabičce a zdá se mi to nejlepší. A mám hned připravený :-P

Pátek 20. dubna 2007 ve 20:51® Zcuter
Zcuter

hora: bud mam hacky navazany uz na hotovych navazcich v navazcovniku nebo pokud mas prazdnou krabicku od brocku tak si na dno kazdyho chlivecku prilep magnetek a ony se ti tam prichyti …horsi je je pak vytahnout ale jde to

Ciffik…pisu z brachoveho nicku…bracha ti krabku ochotne ukaze…(ma po domacku vyrobenou magnetickou…pek­nou,,,)

Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 23:06® regulus
regulus

Hora> Mám,jak asi mnoho kolegů, svoje „miláčky“ tzn. háčky. který preferuju, je naprosto nepodstatný, jaký to sou, u níže zmiňovaných krabiček, je jedna kolonka cca 4×4×4 cm a já v ní mám v sáčcích 3 vekikosti, je to přehledný, skladý a hlavně nemám v tom bordel a díky těm sáčkům, se mě to nerozsypává po celé krabčce. Prutos blběm žgridá páč používá ty samý sášky co já. :-D

Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 20:22® Hora
Hora

Kdysi jsem používal plátek korku,do kterého jsem si zapíchl malé háčky,po několika rocích jsem zjistil,že nepoužívané háčky mi chytly rez.Tak jsem to zrušil.regulus – s těma sáčkama to není špatnej nápad,nechám si to projít hlavou a uvidím.Všem díky za rady.pivo

Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 12:34® regulus
regulus

chyt> jo praxe je praxe :-D

Čtvrtek 19. dubna 2007 ve 12:22® chyt

regulus> když to tak pozortu tak bysis mněl dát pozor na vázky(často převauješ)

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 11:39® regulus
regulus

Prutos> narozdíl od tebe vím kde co mám, všechno má svoje místo a nemusím jako ty zpřeházet celej bágl, abych něco našel. Než ty najdeš krabičku, já už to mám 10× převázaný.:-D

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 11:19® Shrek
Shrek

Hora> no pokud jí neutopíš jako já a nezapomeneš jí potom dát vysušit,tak za běžných podmínek nereznou.

Čtvrtek 19. dubna 2007 v 9:29® CeP
CeP

Prutos> a to nemluvim o tom ze jak se mu trepou ruce tak si je misto do dlane rozprasi po okruhu nekolika metru ctverecich.