Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pátek 2. března 2012 ve 22:16® hraji
hraji

osprey> tedy má to něco z podoustve a snad i z plotice. Je to kříženec. Ale nejvíc je to podoustev

Tento příspěvek byl editován 2.3.2012 22:18:59 uživatelem hraji.
Pátek 2. března 2012 ve 21:41® osprey
osprey

Tak, plavačkáři. Můžete se tu chvilku dohadovat, co jsem to dnes chytil. Na obou fotkách je tatáž ryba.

foto/diskuze/plavana/2012/th-img47806.jpgfoto/diskuze/plavana/2012/th-img47807.jpg
Pátek 2. března 2012 v 16:52® regulus
regulus

hraji> tak Švarcva Rajhradice a Svitava u Makra vypadá moc hezky, ale to bylo jasný, je to černý kafe.

Naše brčálníky jsou taky pasodoble, ten kousek u průtoků je malej, je to tam mělký a navíc zanesený bordelem, jak jsem předpokládal, ještě tak tejden, velkej je zakletej prakticky celej i když v některých místech už u krajů vykukuje voda, hold si ještě budem muset počkat.

Pátek 2. března 2012 ve 12:33® hraji
hraji

regulus> samo že jen tam, kde to proudí. Ale ty plochy, spudě dle fotek, co jsem včera viděl, jsou dost velké na to, aby tam šlo chytat

Pátek 2. března 2012 ve 12:28® regulus
regulus

hraji> no hodím odpoledne voko jak to tam vypadá, ale soudě podle toho jak byl tlustej led bych tomu moc nevěřil, možná u průtoků mezi jednotlivejma jezerama, ale na nějakou souvislejší volnou plochu moc nevěřím a pokud to bude jen kousek, tak to nemá cenu a je to pomalu o papíry.

Pátek 2. března 2012 v 11:55® hraji
hraji

regulus> na těch vašich žblabuňkách už jsou oka vytátý, tam bys nahodit mohl

Pátek 2. března 2012 v 11:32® regulus
regulus

No vypadá to blbě, Švarcava na 23 kubíkách, Svitava na 17 kubíkách, to asi nepude, stojáky nejspíš furt zakletý, na ryby to tento víkend nevypadá. :-((

Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:41® SURF

mvincik> Jak je vidět, tak ještě někde bílá ryba je. Važ si jich. U nás na Ohři (Vary a okolí), ji vybrali kormoráni. Letos jsem kormorány přímo ve městě, moc neviděl. Asi už je vyžraná. Cca asi 5 let, to stojí za kulový. Zbyly jen vzpomínky. Za chvíli budu znát bílou rybu z filmů a fotek. Myslím si, že řeku, za ty leta, co na ni chodím, trochu znám. Dřív, jsem ty ryby chytal.

Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 20:47:23 uživatelem SURF.
Středa 29. února 2012 v 10:10® mvincik
mvincik

hraji> To máš pravdu. Výsledky byly, ikdyž to vůbec nebylov tom nečasu jednoduché. Klasická plavačka – tloušť, plotice, cejn. Fota do „Z lovu“ jsem nepořizoval, páč jsem vyháčkovával přímo ve vodě a co nejrychleji.

Středa 29. února 2012 v 7:33® hraji
hraji

mvincik> no a nějaké výsledky lovu byly? Scházejí mi tu nějaké kusy, kila, metráky.

Úterý 28. února 2012 ve 20:42® mvincik
mvincik

džigit> Ono v tom počasu nebylo dvakrát o co stát. Mě ale vyšel den volnější, tak jsem ho chtěl prostě užít. A to se i přes ten počas povedlo.

Úterý 28. února 2012 v 18:26® džigit

mvincik> já autem nemožu,rozbili mi šibu.Dneska sem řešil policajty a pojišťovnu ze servisem.Zítra by mělo dojst do servisu,doufám že to bude opraveno…

Úterý 28. února 2012 v 18:15® mvincik
mvincik

džigit> Já vyjížděl za potažena, z auta vylezl do pekelného fičáku a přeháněk, které se okol 4 změnily taky ve slušný déšť. Počas psina, ale co… :-)

Úterý 28. února 2012 v 17:56® džigit

mvincik> u nás leje jak z konve celé odpoledne :-((

Úterý 28. února 2012 v 17:50® mvincik
mvincik

džigit> Sype, ale tož jsem z cukru bo co?? :-D

Úterý 28. února 2012 ve 13:24® džigit

mvincik> u vás nesype?

Úterý 28. února 2012 ve 12:41® mvincik
mvincik

Pozdě, ale přece…jdu na ně!

Pondělí 27. února 2012 ve 13:28® Fugas

osprey> aha, tak to jó. Já myslel že testuješ nějakou novou plavačkovou vychytávku:-)

Pondělí 27. února 2012 ve 12:47® osprey
osprey

Fugas> Ne. Multík bez řadiče a šňůra na 40 kg.

Učil jsem se s tím zacházet, protože na žádným veletrhu mě nenechají do toho něco namotat a ohrožovat lidi v hale.

Takže jsem kolegovi vděčný, že mi ten cajk půjčil.

Pondělí 27. února 2012 v 11:09® džigit

sus1> spořílku,utni se kus lískoveho pruta a nebo kemusi vyrvi tyčku z bambus plota :-D

Pondělí 27. února 2012 v 8:52® Fugas

osprey: viz z lovu-můžeš tu tajemnou zprávu nějak rozvést, třeba by to pár plavačkářů zajímalo:-) . Že by centerpin?

Neděle 26. února 2012 v 19:27® sus1

regulus> Já tam musim taky,někteří místní,známí sem nejdou,tak holt musim tam.:-)

Neděle 26. února 2012 v 19:14® regulus
regulus

sus1> seš na omylu, vlezu tam jednou za čtvrt roku a to jenom semka http://www.mrk.cz/diskuse.php?… no a včilka jsem monitoroval stav řek. To víš tady to z hlediska Brno a okolí je mrtvý, tak musím na rozumy k sousedům … :-93;

Neděle 26. února 2012 v 19:06® sus1

hraji> Dražší je ,to je fakt, za to jsou tyhle 2. : )

Neděle 26. února 2012 v 19:02® sus1

regulus> To ty řikáš furt, že tam nechodíš a přitom víš, co se tam děje.:-D :-))

Neděle 26. února 2012 v 18:51® regulus
regulus

hraji> no já se včera divil, že to ještě nepustli když jsem viděl co v Bítýšce přitíkalo a to už několikátej den. Svratka bude mimo asi dýl, budou to chtít sundat na normální nadržení a to asi spíš rozmrznou ty stojáky … :-D

Neděle 26. února 2012 v 18:45® hraji
hraji

regulus> jak jsem včera předpověděl, dneska přehrada pustila plný profil. U Tišnova museli odstřelit led. Řeky jsou mimo asi na déle.

Neděle 26. února 2012 v 18:32® regulus
regulus

hraji> no já sem se byl projít včera (viz fotky z dopoledne), u nás je to zamrzlý až ke krajům, sem tam na tom stojí voda a když jsme sekali díry, tak ten led měl dobrejch 20 cm možná i víc v minulých letech i tenčí led rozmrzával dost dlouho, uvidíme podle počasí. Řeky jsou asi pasé taky nejmíň na týden, no necháme se překvapit.

Neděle 26. února 2012 v 18:19® hraji
hraji

regulus> jasně, my dneska rejdili kolem Svitavy, bylo nám jasné, že když je zamrzlo na řece, nebude to na stojácích o moc lepší, navíc Líšeňské údolí je mrazová kotlina par excelence

Neděle 26. února 2012 v 17:57® regulus
regulus

hraji> jo mimochodem, k tý debatě vedle, na říčky asi zapomeňte, když tady už nebylo po sněhu ani památky, v Mariánským údolí ještě furt byl, zamrzlý to bude asi stejně jako u nás a tady si myslím, že na těch průtočnejch jezerech kousek poodtaje na přítocích nejdřív za týden a tam asi ještě později.