Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 2. března 2012 ve 22:16® hraji
-
osprey> tedy má to něco z podoustve a snad i z plotice. Je to kříženec. Ale nejvíc je to podoustev
Tento příspěvek byl editován 2.3.2012 22:18:59 uživatelem hraji. - Pátek 2. března 2012 ve 21:41® osprey
-
Tak, plavačkáři. Můžete se tu chvilku dohadovat, co jsem to dnes chytil. Na obou fotkách je tatáž ryba.
- Pátek 2. března 2012 v 16:52® regulus
-
hraji> tak Švarcva Rajhradice a Svitava u Makra vypadá moc hezky, ale to bylo jasný, je to černý kafe.
Naše brčálníky jsou taky pasodoble, ten kousek u průtoků je malej, je to tam mělký a navíc zanesený bordelem, jak jsem předpokládal, ještě tak tejden, velkej je zakletej prakticky celej i když v některých místech už u krajů vykukuje voda, hold si ještě budem muset počkat.
- Pátek 2. března 2012 ve 12:33® hraji
-
regulus> samo že jen tam, kde to proudí. Ale ty plochy, spudě dle fotek, co jsem včera viděl, jsou dost velké na to, aby tam šlo chytat
- Pátek 2. března 2012 ve 12:28® regulus
-
hraji> no hodím odpoledne voko jak to tam vypadá, ale soudě podle toho jak byl tlustej led bych tomu moc nevěřil, možná u průtoků mezi jednotlivejma jezerama, ale na nějakou souvislejší volnou plochu moc nevěřím a pokud to bude jen kousek, tak to nemá cenu a je to pomalu o papíry.
- Pátek 2. března 2012 v 11:55® hraji
-
regulus> na těch vašich žblabuňkách už jsou oka vytátý, tam bys nahodit mohl
- Pátek 2. března 2012 v 11:32® regulus
-
No vypadá to blbě, Švarcava na 23 kubíkách, Svitava na 17 kubíkách, to asi nepude, stojáky nejspíš furt zakletý, na ryby to tento víkend nevypadá.
- Čtvrtek 1. března 2012 ve 20:41® SURF
-
mvincik> Jak je vidět, tak ještě někde bílá ryba je. Važ si jich. U nás na Ohři (Vary a okolí), ji vybrali kormoráni. Letos jsem kormorány přímo ve městě, moc neviděl. Asi už je vyžraná. Cca asi 5 let, to stojí za kulový. Zbyly jen vzpomínky. Za chvíli budu znát bílou rybu z filmů a fotek. Myslím si, že řeku, za ty leta, co na ni chodím, trochu znám. Dřív, jsem ty ryby chytal.
Tento příspěvek byl editován 1.3.2012 20:47:23 uživatelem SURF. - Středa 29. února 2012 v 10:10® mvincik
-
hraji> To máš pravdu. Výsledky byly, ikdyž to vůbec nebylov tom nečasu jednoduché. Klasická plavačka – tloušť, plotice, cejn. Fota do „Z lovu“ jsem nepořizoval, páč jsem vyháčkovával přímo ve vodě a co nejrychleji.
- Středa 29. února 2012 v 7:33® hraji
-
mvincik> no a nějaké výsledky lovu byly? Scházejí mi tu nějaké kusy, kila, metráky.
- Úterý 28. února 2012 ve 20:42® mvincik
-
džigit> Ono v tom počasu nebylo dvakrát o co stát. Mě ale vyšel den volnější, tak jsem ho chtěl prostě užít. A to se i přes ten počas povedlo.
- Úterý 28. února 2012 v 18:26® džigit
-
mvincik> já autem nemožu,rozbili mi šibu.Dneska sem řešil policajty a pojišťovnu ze servisem.Zítra by mělo dojst do servisu,doufám že to bude opraveno…
- Úterý 28. února 2012 v 18:15® mvincik
-
džigit> Já vyjížděl za potažena, z auta vylezl do pekelného fičáku a přeháněk, které se okol 4 změnily taky ve slušný déšť. Počas psina, ale co…
- Úterý 28. února 2012 v 17:56® džigit
-
mvincik> u nás leje jak z konve celé odpoledne
- Úterý 28. února 2012 v 17:50® mvincik
-
džigit> Sype, ale tož jsem z cukru bo co??
- Úterý 28. února 2012 ve 13:24® džigit
-
mvincik> u vás nesype?
- Úterý 28. února 2012 ve 12:41® mvincik
-
Pozdě, ale přece…jdu na ně!
- Pondělí 27. února 2012 ve 13:28® Fugas
-
osprey> aha, tak to jó. Já myslel že testuješ nějakou novou plavačkovou vychytávku
- Pondělí 27. února 2012 ve 12:47® osprey
-
Fugas> Ne. Multík bez řadiče a šňůra na 40 kg.
Učil jsem se s tím zacházet, protože na žádným veletrhu mě nenechají do toho něco namotat a ohrožovat lidi v hale.
Takže jsem kolegovi vděčný, že mi ten cajk půjčil.
- Pondělí 27. února 2012 v 11:09® džigit
-
sus1> spořílku,utni se kus lískoveho pruta a nebo kemusi vyrvi tyčku z bambus plota
- Pondělí 27. února 2012 v 8:52® Fugas
-
osprey: viz z lovu-můžeš tu tajemnou zprávu nějak rozvést, třeba by to pár plavačkářů zajímalo
. Že by centerpin?
- Neděle 26. února 2012 v 19:27® sus1
-
regulus> Já tam musim taky,někteří místní,známí sem nejdou,tak holt musim tam.
- Neděle 26. února 2012 v 19:14® regulus
-
sus1> seš na omylu, vlezu tam jednou za čtvrt roku a to jenom semka http://www.mrk.cz/diskuse.php?… no a včilka jsem monitoroval stav řek. To víš tady to z hlediska Brno a okolí je mrtvý, tak musím na rozumy k sousedům …
- Neděle 26. února 2012 v 19:06® sus1
-
hraji> Dražší je ,to je fakt, za to jsou tyhle 2. : )
- Neděle 26. února 2012 v 19:02® sus1
-
regulus> To ty řikáš furt, že tam nechodíš a přitom víš, co se tam děje.
- Neděle 26. února 2012 v 18:51® regulus
-
hraji> no já se včera divil, že to ještě nepustli když jsem viděl co v Bítýšce přitíkalo a to už několikátej den. Svratka bude mimo asi dýl, budou to chtít sundat na normální nadržení a to asi spíš rozmrznou ty stojáky …
- Neděle 26. února 2012 v 18:45® hraji
-
regulus> jak jsem včera předpověděl, dneska přehrada pustila plný profil. U Tišnova museli odstřelit led. Řeky jsou mimo asi na déle.
- Neděle 26. února 2012 v 18:32® regulus
-
hraji> no já sem se byl projít včera (viz fotky z dopoledne), u nás je to zamrzlý až ke krajům, sem tam na tom stojí voda a když jsme sekali díry, tak ten led měl dobrejch 20 cm možná i víc v minulých letech i tenčí led rozmrzával dost dlouho, uvidíme podle počasí. Řeky jsou asi pasé taky nejmíň na týden, no necháme se překvapit.
- Neděle 26. února 2012 v 18:19® hraji
-
regulus> jasně, my dneska rejdili kolem Svitavy, bylo nám jasné, že když je zamrzlo na řece, nebude to na stojácích o moc lepší, navíc Líšeňské údolí je mrazová kotlina par excelence
- Neděle 26. února 2012 v 17:57® regulus
-
hraji> jo mimochodem, k tý debatě vedle, na říčky asi zapomeňte, když tady už nebylo po sněhu ani památky, v Mariánským údolí ještě furt byl, zamrzlý to bude asi stejně jako u nás a tady si myslím, že na těch průtočnejch jezerech kousek poodtaje na přítocích nejdřív za týden a tam asi ještě později.