Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 7. února 2012 v 8:59® olda
olda
hraji> Tady je lov s Centrepinem.
Úterý 7. února 2012 v 8:57® olda
olda

hraji> No to jsi hodnej,ale já už toho času zas tolik nemám,tak trochu rychleji:-D .Ono je to asi jen o tom si stím trochu vyhrát, a nevzdávat to hned.

Úterý 7. února 2012 v 8:52® hraji
hraji

olda> já o tom něco napíšu, ale časem.

Úterý 7. února 2012 v 8:51® olda
olda

regulus> Tak pak prosím o detailní nastavení,mně to pořád jelo ke břehu.Asi jsem tam měl špatný úhel.

Pondělí 6. února 2012 ve 22:11® regulus
regulus

olda> No já jsem si ten Surf kupoval asi 3 roky a došlo k tomu až letos v lednu, zatím se mi v tý zimě nechtělo prcat, ale věřím, že to žádnej velkej problém nebude.

Pondělí 6. února 2012 ve 21:38® olda
olda

regulus> Cralusso Surf,ano stejný princip,máš pravdu.Ječtě bych to použil na rybku,ale ostatní raději budu tahat bez plaváku.Surf mám dva roky a ještě jsem to moc nepoužil,pouze jednou a šlo mi to velmi špatně.

Pondělí 6. února 2012 ve 20:55® regulus
regulus
olda> jak jsem na to koukal, tak je to spíš na vláčku, ale jak psal Hraji, princip stejnej jako Cralusso Surf nebo taky jako tohle http://www.cabelas.com/…s/737034.uts?… tady je trochu jiná varianta
. Fungovat to asi bude, použití těžko říct. Lidi používají lecos, je to chvilku zpátky, bavil jsem se s borcem, co měl nahozenej feeder v proudu, řežký placatý olovo, 30cm za olovem malej balzovej podvodní splávek, co já vím, mohlo to mít nosnost 5–7g a metr za tím malou gumu na lehký jigový hlavičce, myslím, že by se tam dal dát i smáček a věřím, že to funguje i když za tu dobu co jsme kecali nic nechytil.
Pondělí 6. února 2012 v 16:03® olda
olda

hraji> ok,ale to video nic moc kvalita.

Pondělí 6. února 2012 v 15:48® hraji
hraji

olda> ahoj, vidím to poprvé, bude to něco jako Cralusso surf. Doma se na to video podívám, teď nemám čas.

Pondělí 6. února 2012 v 15:17® olda
olda
hraji>
už je s tímto zkušenost?
Neděle 5. února 2012 ve 21:57® CeP
CeP

hraji> goood! :-D

Neděle 5. února 2012 v 19:31® Beer.Beda
Beer.Beda

hraji> Naštěstí tady není ani v jedné nálevně Budvar. Máme tady svoje zlato.

Neděle 5. února 2012 v 19:18® hraji
hraji

Beer.Beda> oni v Protivíně čepují Budvar?

Neděle 5. února 2012 v 18:42® mvincik
mvincik

Beer.Beda> Neblázni, zrovna v telce řádí Chocholoušek, tak bacha na něj! :-)

Neděle 5. února 2012 v 17:28® Beer.Beda
Beer.Beda

Hoši vydejte se do Protivína, ať víte jak chutná pořádnépivo :-))

Tento příspěvek byl editován 5.2.2012 17:28:22 uživatelem Beer.Beda.
Neděle 5. února 2012 v 17:04® CeP
CeP

regulus> ohledne dudaka mlc a nic se ti nestane

Neděle 5. února 2012 v 16:12® hraji
hraji

Chlapi, tak dneska nebraly

foto/diskuze/plavana/2012/th-img47223.jpgfoto/diskuze/plavana/2012/th-img47224.jpgfoto/diskuze/plavana/2012/th-img47225.jpg
Neděle 5. února 2012 v 16:07® mvincik
mvincik

regulus> ono to bude přec asi o zvyku, o tom žádná. :-)

Neděle 5. února 2012 v 15:02® regulus
regulus

trdlik> máš nějakej problém … :-D :-P

mvincik> nechcu rejpat, ale mám stejnej názor na Dudáka …

Témapivo bych raděj vynechal …

Neděle 5. února 2012 ve 14:15® mvincik
mvincik

regulus> Jasné, my tam právě chodili v týdnu k večeru a to tam bylo fajně! :-)

Neděle 5. února 2012 ve 14:14® mvincik
mvincik

trdlik> Bože, to neeee!

Neděle 5. února 2012 ve 13:28® trdlik

mvincik> ten kvalitní mok má být jako starobahno?!?

Neděle 5. února 2012 ve 13:15® regulus
regulus

mvincik> no tak něja bych řekl, že spíš bylo, včilka je tam provoz jak v Praze na magistrále, teda trochu s nadsázkou.
Relativně klidný posezení leda až tak na Mušce nebo U Jelena, ale máš recht, je to pěkná procházka ve všední den nebo v zimě kdy tam přece jenom není takovej přetlak, o víkendech hlavně když je hezky to to kouzlo tak trochu ztrácí.

Neděle 5. února 2012 v 9:33® mvincik
mvincik

hraji> Tak to jo. Mě právě ten revír a způsob rybolovu co jsem viděl zrovna ke pstruhům neseděl.

Pravdou ale je, že MÚ jako takové je krásný kout pro vycházky či letní posezení. Obzvláště v jedné hospůdce tam dělají luxusní pečená žebírka a podávají jstejně kvälitní chlazený mok. :-)

Neděle 5. února 2012 v 9:30® hraji
hraji

mvincik> ten se jmenuje Líšeňská říčka 1. Převážně je tam určitě kapř, cejn, plotice. Je tam okoun, štika, candát, úhoř a sumec. Moje zmínka o pstruzích byla spíš obecného charakteru a nevázala se přímo k tomuto revíru.

Neděle 5. února 2012 v 8:22® mvincik
mvincik

hraji> Myslím ten stoják v Mariánském údolí.

Sobota 4. února 2012 ve 21:36® hraji
hraji

mvincik> který revír máš prosím na mysli? Naplácal jsem toho dneska hodně.

Sobota 4. února 2012 v 18:30® mvincik
mvincik

hraji> Kolego, jaká je vlastně převážná rybí obsádka na jmenovaném revíru? Píšeš tu o pstruhách, ale mě přišlo, že rybářů dřepících tam u vody byly z 99% bobkaři čekající na jarního násaďáka. :-)

Sobota 4. února 2012 v 17:47® regulus
regulus

hraji> ale jo, je mi jasný, že se chytit dá všechno, já reagoval na to co jsi psal s tou obsádkou ty (plotice, cejni, okouni). Docela bych věřil, že dost lidí by na takovým brčálníku chytlo i pár kaprů, teda pokud by měli dost velký dírky. Je to jak jsi psal před chvilkou, na svazovce by to moc nefrčelo viz velký množství dírek než najdeš rybu, takže bych to spíš viděl na ojedinělý šílence i když kdo ví, třeba by si někdo pořídil motorovej vrták.

Sobota 4. února 2012 v 17:32® hraji
hraji

regulus> když nahlédneš k sousedům, dneska jsou tam fotky z východních Čech z dírek a je tam i chycený úhoř, kapři, štika, cejn.