Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Úterý 10. ledna 2012 ve 21:12profil byl smazán

sus1> Nefachá ti odkaz.Já bych rád nakoukl do plavaný letos. Pak mě asi čekaj znovu závody a než se naděju bude zahájení a to vláčáky zase hodně dlouho nepustim z ruky :-) .

chosebaits> Čaues a ať ti teda šéf předá medvěda :-)) .

Tento příspěvek byl editován 10.1.2012 21:16:36 uživatelem .
Úterý 10. ledna 2012 ve 21:11® chosebaits
chosebaits

mannice> Mě také moc nevoní a hlavně ten zvuk když to natočíš je otřes.Měl jsem do dneška scanču ze severu a to byla upně jiná třída.No,v té finanční tísni co tu světem letí i medvěd bude snad dobrej.:-) Tak už vážně dobrou.PS -pár tun ryb by to skouslo jako prd:-D

Úterý 10. ledna 2012 ve 21:04® sus1

mannice> Ale jinak,aby tu nebyl jen výstřik, jak píše eMPéčko,tak pro příští sezonu budu kaprařit na tohle.:-)
http://www.fish-pro.cz/(S(xaydt055hdsto245­vxcnqz45))/pro­ductdetail.as­px?id=M-PHEN600B&AspxAu­toDetectCooki­eSupport=1

Úterý 10. ledna 2012 ve 21:04profil byl smazán

sus1> Zítra by to tam mělo nejspíš být. On David ani já netuší,kdy to přesně bude.Nemaj hold na práci jenom nás rybáře. Znáš to,můžem být rádi alespoň za to.

chosebaits> Meďáka jo?V něm sem zrovna nenašel zalíbení.Ale ten kamión by na zarybńování byl slušnej :-)

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:57® chosebaits
chosebaits

mannice> Neboj se nic,dnes už stál na dvoře jeho brácha:-) http://www.mercedes-benz.cz/…e.flash.html

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:56® sus1

mannice> A hele??!!čuměl jsem na zprávy a zase how…o?!, takže si dělej prd… příště z někoho jinýho, jo??!!:-))

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:54profil byl smazán

chosebaits> Tak hezký dárek přeju ;-)

sus1> Já mám za 3 roky myslim 1 kontrolu.Takže u nás se na to kašle.

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:48® sus1

mannice> Od loňského roku vim,že je povolenka blbost a dá se ,, vesele " chytat bez ní.:-> Kontrola RS za 4 léta byla 2×.

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:47® chosebaits
chosebaits

mannice>Jj.Nic,puj­du asi chrnět nebo ráno už jdu do rachoty a pro opožděný vánoční dárek od zaměstnavatele­.Upozorňuji že je hodný.

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:44profil byl smazán

chosebaits> Tak můžem jít spolu a můžeš mi zkontrolovat povolenku ;-) .V tý době už jí třeba mít budu :-)) .

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:34® chosebaits
chosebaits

mannice> Pujdu taky-:-)

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:16profil byl smazán

chosebaits> Nebude,ale třeba si jí nepořídim vůbec a bude.Lososi nechám v klidu,až budou táhnout po stovkách půjdu na ně :-)) .

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:10® mvincik
mvincik

osprey> Nelámu, o tom žádná. Mě ta debata naopak bavila. A to, že se tam ty nedostaneš beru spíše negativně, rád bych tě tam potkal. Ale co, není všem dnům konec, třeba jindy nebo jinde… :-)

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:02® timbab
timbab

mannice> Tak ji neplať-není nic jednoduššího :-)

Úterý 10. ledna 2012 ve 20:01® chosebaits
chosebaits

mannice> To jako v březnu bude zdarma a nebo líčíš na lososa a chceš noty zdarma?:-D

Úterý 10. ledna 2012 v 19:58profil byl smazán

timbab> To ne,ale nechce se mi platit povolenka :-) .

Úterý 10. ledna 2012 v 19:57® timbab
timbab

mannice> Je ti zima?:-))

Úterý 10. ledna 2012 v 19:54profil byl smazán

A to já na ně zatim nechodim a popravdě ani nevim za jak dlouho půjdu.

Úterý 10. ledna 2012 v 19:16® chosebaits
chosebaits

hraji> Neboj,plavačkáři už choděj k vodě,ale né sem.Táké chodím s plavačkou a krom tloušťu, okounu chytám desítky ježdíků a nějakej ten bordel v té velké vodě. Vše na žoužalu.

Úterý 10. ledna 2012 v 16:43® osprey
osprey

mvincik> Hlavně si s tím nelam hlavu. Vždyť já se tam letos ani nepodívám. To vím už teď. Takže to ber jen jako internetové plky.

A konec konců – nepoznal jsem ho, přinejmenším ne napoprvé.:-))

Úterý 10. ledna 2012 v 16:35® mvincik
mvincik

hraji> Včera jsem zahájil, zítra chci vyrazit znovu, rybky se chytají, jen nemá cenu každou fotit, natož se s ní chlubit. Máčkl jsem včera jen dvě, aby bylo co do „Z lovu“ a jaká z toho nakonec byla s Ospreyem debata o fleku. :-)

Úterý 10. ledna 2012 v 16:08® regulus
regulus

hraji> bych se na to mohl vykašlat, abych se honil okolo vody s obstarším členem RS, i když mám dva roky k dobru, není proč. :-))

S tím chozením k vodě je to trochu problematický, většina lidí je normálně zaměstnaná a tudíž když přijdou z práce tak už nemá cenu nikam chodit, o víkendu je zase často nepustí kvůli domácím povinostem manželky nebo se jim nechce, to máš různý. No a zcela upřímně, podávat hlášení na webu asi nepatří taky často k nejrozumnějším. To víš masařky jsou neustále ve střehu a když není kapr, tak ostroretka, parma nebo podoustev je taky slušnej kus masa. :-((

Úterý 10. ledna 2012 ve 13:25® 1Mara
1Mara

hraji> U nás , deset dní prší a fouká vítr jako blázen , takže zatím jsem zazimovanej :-)

Úterý 10. ledna 2012 ve 13:13® osprey
osprey

hraji> Lidé jsou líní a také se bojí Obviňování (viz patřičné fórum).:-)

Já se k té vodě nemůžu vyhrabat. Je mi tak nějak, že když zrovna něco nepíšu, čumím do zdi.

Možná to zkusím prolomit a vylezu ven. Už jsem byl pro rohlíky a přežít se tam dá.

Úterý 10. ledna 2012 ve 13:08® hraji
hraji

NO ale už je deset dnů z nového roku pryč a tu nejsou žádná hlášení o bohatých úlovcích. Znamená to snad, že plavačkáři ještě nemají vyřízené povolenky? Já si tedy vyřizoval povolenku až 6. ledna, ale už mám i nějakou tu rybku chycenou

Úterý 10. ledna 2012 ve 13:03® osprey
osprey

hraji> Můžeš ho také nadhánět na kamaráda ukrytého v záloze:-))

Úterý 10. ledna 2012 ve 12:41® hraji
hraji

osprey> no ale na druhou stranu, už není nejmladší, protože co si budeme povídat, je na tom podobně jako já, tak ho doženu.

Úterý 10. ledna 2012 ve 12:33® osprey
osprey

hraji> Vypadá sporý a šlachovitý. Mohl by rychle utíkat:-))

Úterý 10. ledna 2012 v 0:04® regulus
regulus

hraji> :-D

Pondělí 9. ledna 2012 ve 22:00® hraji
hraji

regulus> počkej, příště až tě chytím, tě nechám svléknout do trenek.