Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 30. prosince 2011 ve 14:16® Stroft
-
regulus> Fyzické zákony jsou dané, jistě.Ale ten šepot v hlavě, co kdyby, to neznáš?
Tento příspěvek byl editován 30.12.2011 13:18:08 uživatelem Stroft.Káždopádně si u mě drátkové systémy nenašli místo v bedně. Hlavně proto,že v nich nevidím žádnou výhodu a více se mi motají a to i v případě lovu na propad, kdy samotný háček s nástrahou jsou zátěží.
- Pátek 30. prosince 2011 ve 13:35® regulus
-
ladamaj> ale boční drátek je jasnej, v tom problém není, jen mě není jasný zkreslení a prodleva při záběru, nevidím k tomu vůbec žádnej důvod.
- Pátek 30. prosince 2011 ve 12:47® ladamaj
-
regulus>rovněž nechápu jak psal o bočním drátku,já mám pouze očko na spodku anglána nikde jinde.
- Pátek 30. prosince 2011 ve 12:18® regulus
-
Stroft> jen čistě z oblasti teorie, na angličák s bočním drátkem jsem nikdy nechytal ba ani jsem ho neměl v ruce, proč a jak by tam prosím tě mělo docházet k nějakýmu zkreslení nebo prodlevě???
Tento příspěvek byl editován 30.12.2011 11:19:19 uživatelem regulus.
Nevidím vůbec žádnej důvod.
Důvod editace: Oprava textu (překlepů) - Pátek 30. prosince 2011 v 11:57® ladamaj
-
hraji>také je používám a nemohu si stěžovat.Naprosto s tebou souhlasím když je montáž dobře sestavena nemotáse a že jde o čas to zde ví málo lidí.
- Pátek 30. prosince 2011 v 11:54® Stroft
-
Ciffik> To je moje zkušenost, a myslím, že nejde o techniku náhozu či rozmístění broku(jak píše Hraji) navíc jsem nezaznamenal výrazně delší náhozy než ze spodním uchycením. Další fakt je ten co se děje v době záběru na průchozím drátu, může docházet ke zkreslení či prodlevě.
- Pátek 30. prosince 2011 v 11:17® hraji
-
Aniž bych se chtěl kohokoliv dotknout, splávky Cralusso s bočním drátkem, tedy model Rocket a další, létají krásně a nemotají se. Používám je při závodech a během těch tří hodin jej nahodím mnohokrát, řekněme že těch hodů je několik desítek. Používat při závodě, kdy jde i o čas, splávek,který se motá by bylo proti logice. Je to sestavou a technikou hodu. Pokud hážu technicky nesprávně, nebo mám sestavu, která odporuje obecným pravidlům, je pravděpodobné, že zamotám s jakýmkoliv splávkem.
Tento příspěvek byl editován 30.12.2011 10:17:31 uživatelem hraji. - Pátek 30. prosince 2011 ve 2:14® Ciffik
-
Stroft> čert aby se v tom vyznal…kakadu je zase chválil jak to s něma pěkně litá
- Pátek 30. prosince 2011 v 0:42® ladamaj
-
Stroft>to já si občas nějakého anglána udělám takového nikdy nekoupíš.Jinak moji dílnu viděl i Ivo Sláma a splávky také a nechtěl věřit
abívám se tím už léta no cobych v zimě dělal když seš v důchodu a nikam nemužeš tak dělám co mě baví.
- Pátek 30. prosince 2011 v 0:12® Stroft
-
Své doby, jsem si vyráběl i Anglány ale citlivost, těchto rukodělek s porovnáním s kupovanýma mě přesvědčila, že to nemá smysl vyrábět. Když už je řeč o Cralusu, tak modely s bočním drátkem, letěly do koše…strašně se to motá.
- Úterý 27. prosince 2011 v 11:18® sus1
-
džigit> Ty brďo,taky jsem zkoušel,ale raději jdu opravdu koupit.
Naposledy jsem dělal ze špuntu na pytlačku. - Úterý 27. prosince 2011 v 11:14® džigit
-
sus1> já si kdysi taky vyráběl splávečky,něco i na prodej.Jenže tehdy nebyly na krámu a já měl větší spotřebu
Já tomu fandím,ale klouzák,či anglán si dokážu vybrat na krámě.Kolega z Bartovic mí na e-shopu dostatečný výběr kvalitních …
- Úterý 27. prosince 2011 v 10:18® sus1
-
džigit> Jasný, je třeba si vyzkoušet všechno,pak má o to větší radost,když ,, na to " chytá ryby a funguje to.
- Pondělí 26. prosince 2011 ve 23:51® džigit
-
sus1> no mohlo to znamenat cokoliv.Já taky doma kutím a vyrobím kde co,jenže tyhle splávky jsou ve své podstaté nezničitelné a dostaneš k nim dokoupit různé udělátka a „ladění“.Tohle doma asi NEE
- Pondělí 26. prosince 2011 ve 22:43® sus1
-
ladamaj>
- Pondělí 26. prosince 2011 ve 22:42® sus1
-
olda> To je jasný, splávky počkajíííííí.Máš moje symfonie.
- Pondělí 26. prosince 2011 ve 22:25® ladamaj
-
sus1>neříkej že máš
já měl také.Jo akdo je u tebe dědek
já ti taky neříkám cucáku
né v poho
- Pondělí 26. prosince 2011 ve 22:14® olda
-
sus1> Taky bych dělal splávky,ale pořád šu…,nemám kdy.
- Pondělí 26. prosince 2011 ve 21:55® sus1
-
ladamaj> Co já dělam v zimě? Mám mladou ženu a já jsem také ještě mlád, takže .......
Až budu dědek jako ty,tak ty splávky taky budu možná dělat a možná i v létě.
- Pondělí 26. prosince 2011 ve 20:04profil byl smazán
-
brčkař> Děkuju,pěkná zásoba
.Ještě něco málo vyrobim ať mám co trhat.Rád bych vyzkoušel nějaký angličáky na kratší lov.
sus1> Nejde o to jestli se to vyplatí nebo ne.Spíš si to dělám pro radost.Je pak lepší pocit chytit na samodomo néééé.
- Pondělí 26. prosince 2011 v 17:37® ladamaj
-
sus1>ale vyplatí takové které nekopčíš tak na prodejně nenajdeš.Jinak osobně je dělám sám také jak pro sebe tak pro známé.Samo sebou něco koupím když se stím nechci patlat a nemám tolik času.Co děláš v zimě
noto já zase virábím,odlejvám,vážu no je toho spousta a ještě mě to nějakou tu kačku hodí no z důchodu toho moc nenaděláš.Jo to tak mít možnost uniku daní tak se tím asi zabívat nebudu i když nadruhou stranu mě potěší můj vírobek než kupovaný a kor když stím mám daleko větší úspěch.
- Pondělí 26. prosince 2011 v 17:07® sus1
-
džigit> Že se doma nevyplatí se dělat se splávkama.
- Pondělí 26. prosince 2011 ve 14:24® džigit
-
sus1>
Tento příspěvek byl editován 26.12.2011 13:24:43 uživatelem džigit.a co?Jsem mimo mísu…
- Pondělí 26. prosince 2011 ve 13:28® sus1
-
džigit> Přesně.samodoma :-/
- Pondělí 26. prosince 2011 ve 13:24® brčkař
-
mannice> Splávky vypadají dost pěkně. Přidám sem – jen tak pro zajímavost – dvě fotky dvou typů splávků používaných na řeku. Tvar kapky a obrácené kapky (tzv.boloňský splávek). Štíhlejší tvary jsou (jak známo) vhodné na vody stojaté nebo do mírných proudů, zavalitější tvary do proudů silných až turbulentních (do těch posledně jmenovaných se hodí asi jen „kuláček“).
- Pondělí 26. prosince 2011 v 11:10profil byl smazán
-
mvincik> Mezi tím si vyrobim ještě nějaký
.Díkes
- Pondělí 26. prosince 2011 v 8:40® mvincik
-
mannice> Hezké kolego. V lednu je třeba je vyzkůšať jak palvou!
- Neděle 25. prosince 2011 ve 23:27profil byl smazán
-
Tak přikládám už použitelný kousky.Až bude trocha času vyzkoušim vyrobit ještě nějakýho toho angličáka pro radost.
Tento příspěvek byl editován 25.12.2011 22:28:35 uživatelem . - Neděle 25. prosince 2011 ve 14:52® džigit
-
Ciffik> vidíš to,já jsem línej na Vánoce aj pročíst celé vlákno
- Neděle 25. prosince 2011 ve 13:59® Ciffik
-
džigit> haha, pozdě
odkaz jsem dával cca 10 příspěvků níže
ale faktem je že ceny má výborné zvlášť když to člověk porovná s konkurencí a životnosti splávku…pokud ho neutrhneš tak ho asi jen tak nezničíš
Tento příspěvek byl editován 25.12.2011 13:00:55 uživatelem Ciffik.