Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Neděle 25. prosince 2011 ve 12:57® regulus
-
mannice> ono je něco jinýho udělat normální splávek a něco jinýho udělat splávek s vzduchovou komorou, ale jak jsem psal, udělat se to dá, je otázka jak to bude funkční.
- Neděle 25. prosince 2011 ve 12:48® CeP
-
džigit> jj. tam nakupuju a max spokojenost.
- Neděle 25. prosince 2011 ve 12:42® džigit
-
mannice> tady si můžeš vybrat http://www.shoprybar.cz/index.php?…
Tento příspěvek byl editován 25.12.2011 11:44:31 uživatelem džigit.
Když koukneš na ceny,nevím jestli se oplatí „samodomo“ - Neděle 25. prosince 2011 ve 12:35profil byl smazán
-
regulus> Myslel sem spíš ten základní tvar a uhlíková tyčka se použít dá podle toho co vidim na těhlech anglánech
- Neděle 25. prosince 2011 ve 12:31® regulus
-
CeP> obálka
- Neděle 25. prosince 2011 ve 12:27® regulus
-
CeP> nepředbíhej …
- Neděle 25. prosince 2011 ve 12:27® regulus
-
mannice> je to asi kvůli tomu, aby se to při nahazování míň motalo, těčko se na to „připojí“ stejně jako k obratlíku.
Mimochodem, ty štelovací vzduchový komory asi dost těžko okopíruješ, ne že by to nešlo, ale bude spíš lepší si takovej splávek koupit než ho vyrábět, zvlášť pokud to má slušnou výdrž jak psal Cifík
- Neděle 25. prosince 2011 ve 12:25® CeP
-
mannice> a hledej cralusso rocket
- Neděle 25. prosince 2011 ve 12:19® CeP
-
mannice> no lil to lita. pri nahozu ti sestava sjede po dratku na konec driku cili telicko splavku ze jakoby pred sestavou a celou i tahne za sebou. zkus se podivat na youtubku esli tam neco bude.
Tento příspěvek byl editován 25.12.2011 11:19:49 uživatelem CeP. - Neděle 25. prosince 2011 ve 12:14profil byl smazán
-
CeP,Ciffik,Regulus> Ten vztlak sem po štelování dříku pochopil,jen sem nevěděl že nějaký angláni takhle fungujou.Zajímavá věc,alespoň budu mít co kopírovat
Tento příspěvek byl editován 25.12.2011 11:15:26 uživatelem ..Akorát ten boční drátek pro přívěs tak nějak jde mimo mě.Sem zvyklej na zakončení obratlíkem a najednou toto
..Pomáhá to alespoň něčemu ?
- Neděle 25. prosince 2011 ve 12:09® CeP
-
mannice> ty splavky mam taky. na daleky hody super. litaj jako rakety.
- Neděle 25. prosince 2011 v 10:28® cormoran
-
mannice> Tož to je jasné
- Neděle 25. prosince 2011 v 9:31® Ciffik
-
mannice> ono je to celkem lehký a logický, jak už psal regulus určitá zátěž přesně vyváží splávek – když zmenšíš komoru zmenšíš vztlak a splávek jde ke dnu – zvětšíš komoru zvětšíš vztlak a musíš použít víc olova k dovážení…ostatně ono to funguje i tak, že dáš na vlasec tolik zátěže kolik ,,potřebuješ,, a jednoduše zbytek upravíš vzduchovou komorou
osobně si splávky cralusso nemůžu vynachválit – chytám odhoz sice od jara, ale nezničil jsem ani jeden a to jsem jeden i přišlápl, neodprejská ti barva a splávek nenabírá vodu jak balzové a to nemluvím o širokých možnostech výměny dříků a antének z různých typů…na druhou stranu potkal jsem echt zapálené plavačkáře, kterým se to prostě nelíbí a ten kus plastu k nim nesmí
Tento příspěvek byl editován 25.12.2011 08:34:15 uživatelem Ciffik.a to já si zas chytání usnadním když to jde
- Neděle 25. prosince 2011 v 8:54® džigit
-
regulus> jak často to chceš připomenout?
- Neděle 25. prosince 2011 ve 2:27® regulus
-
mannice> nejspíš to fachčí kromě těch zátěží na principu zvětšování a zmenšování jakési vzduchové komory (archimédův zákon), počítám že to bude v řádech desetin gramů, možná i míň, je to na přesný dovážení, ve svý podstatě jako bys na vlasci pod splávkem přidal nebo ubral pár malinkejch bročků. Viděl jsem kdesi jakýsi video, kde se to zastrčením nebo povytažením té anténky štelovalo. Osobně mě to připadne už kapinku přitažený za pačesy, ale zase u malejch ryb a opatrnejch záběrů to bude asi dost účinný.
Když jsi zmínil Cralusso, tak jsem si vzpomněl, že jsem chtěl vyzkoušet ten jejich splávek co s ním dá chytat v proudu aniž by splavával, jenže si nikdy nevzpomenu na to, že si ho mám koupit.
- Neděle 25. prosince 2011 v 0:59profil byl smazán
-
cormoran> Přece si takovej dárek hnedka nerozbiju ne?
- Neděle 25. prosince 2011 v 0:17® cormoran
-
mannice> Uf, můžu jít v klidu spát, aniž bych se bál výbuchu. Chvílema jsem si myslel, že se snažíš deaktivovat nějakou bombu
- Neděle 25. prosince 2011 v 0:12profil byl smazán
-
hraji> Tak sem to vytáhnul,to bylo potu..A ty aténky absolutně nechápu.Ale necháme to na zítra,alespoň se mám na co těšit
.. Děkuju
- Sobota 24. prosince 2011 ve 23:39profil byl smazán
-
hraji> To se dá vytáhnou anténka uplně? Jdu na to
Tento příspěvek byl editován 24.12.2011 22:41:26 uživatelem .,jsou to velence jestli se nepletu.
- Sobota 24. prosince 2011 ve 23:27® hraji
-
mannice> podle gramáží jsou to Cralusso Sensitive.
- Sobota 24. prosince 2011 ve 23:26® hraji
-
mannice> neboj, vem jeden a opatrně z něj vytáhni anténku, pozor ať se ti nezakutálí zátěže.
- Sobota 24. prosince 2011 ve 23:23profil byl smazán
-
hraji> Dostal sem tyhle
5,7,9g..Tak já radši počkám..Bojim se na to sahat
- Sobota 24. prosince 2011 ve 23:20® hraji
-
mannice> klídek, vydrž do zítřka, poskytnu základní školení.
- Sobota 24. prosince 2011 ve 23:11profil byl smazán
-
džigit> Tak mám takovej pocit,že ses asi bavil s tou mojí.Protože takovej podpás,jsem rozhodně nečekal.Dostal jsem mimojiné 3 angličáky od cralussa.No koukal sem jak péro z gauče,kde na to přišla.Ale vůbec se v tom systému nevyznám.Má nějaká postranní drát a vyvážení,v kterym se absolutně nevyznám.A za ty peníze se na to bojim sáhnout
- Sobota 24. prosince 2011 v 18:38® Ciffik
-
mannice> zkus www.shoprybar.cz tuším se tam dá koupit i ta zátěž
co se týče plavaný (anglánů a spol.) jinde už nekupuju
- Sobota 24. prosince 2011 v 17:45profil byl smazán
-
regulus> Aby mi při vyvážení spodní části měla nějakej vztlak ta vrchní signalizační část.Z modelářství taky beru,chodím na www.rcmodely.com.Je fakt,že pořád to je modelařina.
- Sobota 24. prosince 2011 v 17:23® regulus
-
mannice> není mě sice úplně jasný, proč tam musí být vzduchová kapsa, ale určitě když vlezeš do modelářskýho kšeftu, tak najdeš něco co se bude hodit, nějakou trubičku, bužírku, prostě něco vhodnýho. Jen namátkou (nevím jestli je to zrovna vhodný, musel bych to vidět) http://www.topmodel.cz/…/bovden.html .
- Sobota 24. prosince 2011 v 16:25profil byl smazán
-
Nevim jestli je to dobře vidět.Ale klasická anténka cca 1,5 – 2mm (červený vršek,vevnitř by měla být vzduchová kapsa).Druhá část grafitová tyčka a potom balsový tělíčko.
- Sobota 24. prosince 2011 v 16:14profil byl smazán
-
regulus> Grafitový tyčky používám taky a je to super materiál.Jenže ty vrchní anténky jsou dutý,takže by mi to tam mělo teoreticky vytvořit nějakou vzduchovou kapsu,když to uzavřu.Lajcky to nakreslim.
- Sobota 24. prosince 2011 v 16:12profil byl smazán
-
timbab> Já mám právě tyhle,možná bych vzal trochu silnější 2mm,ale chtěl bych to sehnat někde levněji,pokud se dá.http://www.plavana.cz/e-shop?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=50&category_id=6
hraji> Dobrý nápad,teď mě akorát napadlo,že bych mohl vyvážit lehce např z poloviny a spodek vložit jen obratlík s nějakým systémkem do vnitřku (aby mi pak neodlítnul
Tento příspěvek byl editován 24.12.2011 15:12:47 uživatelem ..