Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 24. prosince 2011 v 16:12® regulus
-
mannice> mrkni do nějakejch modelářskejch potřeb, najdeš tam spoustu věcí který se ti při výrobě splávků budou hodit. Anglány zrovna nepoužívám (popravdě v posledních letech jsem utekl k umělejm nástrahám, takže plavanou tak trochu zanedbávám), ale k výrobě splávků kromě balzy používám grafitový „tyčky“ a třeba materiál na anténky bys tam asi taky objevil, možná i nějaký čepy se záviten na ty zátěže. Mimochodem ty zátěže můžeš udělat i z olova, k opracování ti stačí cokoliv co se točí, díru vyvrtáš v ruce a polotovarů si koupíš v rybářských potřebách kolik chceš.
- Sobota 24. prosince 2011 v 15:54® timbab
-
mannice> Anténky koupíš např. od Cralussa.A anglány můžeš dělat nepředvážené,nebo tam vlep olověnou olivku.Já jsem dřív používal zátěže ze zničených kupovaných.
- Sobota 24. prosince 2011 v 15:53® hraji
-
mannice> angličani vyrábí tyto splávky bez spodního vyvažovacího zatížení a vše dovažují na vlasci. Ale zkus sehnat mosazné šrouby o průměru 2 mm a délce tak 50 mm, zalep je do tělíčka splávku, zátěže pro anglány se dají zakoupit na e-shopu a zajistíš to maticí. Na konec štoubu nasadíš koncovku udělanou ze silikonové hadičky a obratlíku a je hotovo.
- Sobota 24. prosince 2011 v 15:49profil byl smazán
-
hraji> Mimochodem splávky se povedli
.Přemýšlím nad tím vyrobit si pár anglických splávků.Ale dost mi představa vázne na spodním vyvažování.Nevíš,kdy by se to dalo sehnat?Společně s anténkama ? Děkuju
- Sobota 24. prosince 2011 v 15:18® hraji
-
Já si také dovolím popřát, všem příznivcům plavané, aby prožili krásné vánoční svátky, užili si klidu a pohody se svými blízkými. A taky všem přeji, aby v tom nadcházejícím roce měli dost času na ryby a dost ryb ve vodě. A přeji nám, aby co nejvíc rybářů pochopilo, že některé ryby je možné také pustit.
- Sobota 24. prosince 2011 ve 12:25profil byl smazán
-
Jelikož si i diskuze v Plavané zaslouží,nějaké to přáníčku.Tak jí přeju plno rybích nadšenců a hlavně všem krásný štědrovečerní pohoštění s tou pravou vánoční náladou.
- Pátek 23. prosince 2011 ve 14:06profil byl smazán
-
osprey> Tak to bych mu nezávidil teda
.
- Pátek 23. prosince 2011 v 8:21® džigit
-
MP-E65mm> jo není sus jako sus .-))
- Pátek 23. prosince 2011 v 0:42® osprey
-
mannice> Do topsetu se toho moc nevejde. Ale pak to rychle naskakuje. Proto jsem hrajimu popřál tu 17 m. To už je slušné potrubí
Vikingové taky slopali z rohu. Kdyby si tu děličku ohnul, mohl by si připadat jako přeborník v téhle discilíně
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 22:41profil byl smazán
-
CeP> Tolika alkoholu bych se klidně vzdal.Mám doma Red Label už dva roky a pořád tu stojí.Známka vystřízlivění?
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 22:38® CeP
-
mannice> a to my bysme ti zase moc radi pomohli. prece nenechame kamosa na holickach..
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 22:35profil byl smazán
-
hraji> CeP> Tak to se přiznám,to bych fakt nevypil.
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 22:32® hraji
-
ale k tvému dotazu, 8 metrovka bude mít cca 6 dílů
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 22:32® hraji
-
mannice> děličky jsou 8 metrové, 9 metrové, 11,5 a 13 metrové, v Anglii ještě 14,5 a 16 metrové. Moje 13 metrová má 9 dílů. Ale ty se zužují. Přesto si myslím, že by té kořalky bylo pěkných pár litrů.
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 22:29profil byl smazán
-
hraji> A kolik dílů má taková 7m dělička ?
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 22:27® hraji
-
mannice> moc, spočítej jen první díl, válec dlouhý 180cm o průměru 4,7 cm, řekl bych že do prvního dílu vejdou cca 3 litry.
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 22:21® CeP
-
mannice> tolik ze bys to nevypil..
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 22:20profil byl smazán
-
osprey> To by mě zajímalo,kolik litrů by se do tý děličky vešlo
.
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 21:59® hraji
-
osprey> hele ty využíváš znalostí načerpaných v minulosti. Ale už to není tak horké. Pořád mám rád whiskey, ale už jí moc nevypiju. A pití mi nosí gratulanti k narozeninám a do vánoc to nikdy nestíhám vypít.
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 21:55® MP-E65mm
-
džigit> Seš si jistej že to byl A-sus ?
Tento příspěvek byl editován 22.12.2011 20:57:24 uživatelem MP-E65mm. - Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 21:50® osprey
-
hraji> A co si tak napsat o tolik Balantinky, co by se do sedmnáctimetrové děličky vešlo?
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 21:23® hraji
-
rybicka=))> vánoce jsou o dárcích jen pro děti, dospělí chlapi si radši vypijou (parafráze Bolek Polívka).
- Čtvrtek 22. prosince 2011 v 19:59® rybicka=))
-
Zdravím rybáře a rybářky ,ale hlavně ježíška)) tak co jaké má ježíšek připraveny vánoční dárky? :o) nějaké novinky v plavané jsou?
nebo napište nějaké nápady))
- Čtvrtek 22. prosince 2011 v 17:13profil byl smazán
-
džigit> Taky už jsem si zahrál na znovu objevitela a našel sem fotky,který měl předemnou někdo jiný na HDD
.
- Čtvrtek 22. prosince 2011 v 15:34® džigit
-
mannice> mám ďuravy kabel a ony mi po cestě na exhadr zmizely.
Dal jsem zálohovat oddíl C dle návodu a takhle to … do pjdele!!!
Recuva mi vytáhla asi 40 000 kousků z hlubin,dvě třetiny probírky mám za sebou.Pak už „jen“ ten zbytek a roztřídit do nějakých složek.
Jo a když už se mi tak daří,tak starej Asus mi při opětovné instalaci systému napsal přes celý display ERROR a už nenajel.Origo DVD se systémem je taky v pjdeli.Takže formátuju a objevuji kouzlo hačkera - Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 14:57profil byl smazán
-
džigit> A mimochodem,co se ti stalo s fotkama ?
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 14:48profil byl smazán
-
džigit> Robota neni a doma jsem si odpracoval své,tak dávám čas rybařině.Ikdyž bych mohl,třeba za svojí.Já bych si přál kvalitnější foťák a hlavně zdravíčko pro celou rodinu a mé okolí.
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 14:43® džigit
-
mannice> no pokud nechodíš do roboty a doma nemusíš,to pak jo.Já si něco takového vytáhnout v tpmhle období,asi nepochodím s dobrou.Stačí,že jsem tam rozložený s NTB a přenáším si data a ladím a ladím a … no vlastně už jsem doladil
Kdyby mi tak Ježíšek donesl fotky,které mi šlohnul ex.HD
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 14:37® hraji
-
mannice> ano, některé jsou v barvě dřeva
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 14:36profil byl smazán
-
džigit> Zajde,ale mě takovýhle věci baví