Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 14:30® džigit
-
mannice> k vám letos ježíšek nezajde?
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 13:59profil byl smazán
-
hraji> Udělám jenom dva nátěry lodnim lakem,pak lehce zbrousim jestli bude potřeba a ještě jednou natřu.Myslim že se prodávaj i normálně takhle v dřevový barvě,viď? Děkuju.
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 13:50® hraji
-
mannice> máš to hezké, tak je barvením a lakováním nepokaz
- Čtvrtek 22. prosince 2011 ve 13:43profil byl smazán
-
Něco málo pro oživení.Teď si pohrát s lakem.
- Čtvrtek 22. prosince 2011 v 1:39® brčkař
-
osprey> Jen mlčky přitakávám. Notabene ty poháry (vím že jde hlavně o symboliku) vypadají dost strašně…
- Středa 21. prosince 2011 ve 23:59® osprey
-
brčkař> Já jsem na tom podobně. Není přece důležité, kolik zvířat vytáhneš za hubu z vody, ale co ti ten pobyt u ní dá.
Pro mě je plavaná způsob, jak chytit na jemný cajk pěkné ryby některých druhů. Další lidi si najdou jiný pohled. Respektuju i hrajiho závodění, protože je to super člověk, který to dělá srdcem a věřím, že o kus plechu, který by si někde doma strčil do vitríny, mu zas až tak nejde.
- Středa 21. prosince 2011 v 18:32profil byl smazán
-
olda> Nebuď takovej,diť se můžem podělit
.
brčkař> Léta praxe = zkušenosti k nezaplacení.Ty vokoukám i přes stagnaci
- Středa 21. prosince 2011 v 18:16® brčkař
-
Omyl, já nejsem např. Hraji (k němuž mám respekt). Já jsem pouze letitý (resp. poněkud zastydlý) fanda plavané. Navíc jsem už dávno zjistil, že je pro mě víc důležitý relax, vlastní pobyt u řeky, než samotné tahání ryb… I proto neprahnu po výkonu, výsledcích, a tedy dokonalé technice lovu… (Vlastně vědomě stagnuju…
Tento příspěvek byl editován 21.12.2011 17:21:28 uživatelem brčkař. - Středa 21. prosince 2011 v 18:08® olda
-
mannice> hele neotravuj,najdi si jiného učitele
- Středa 21. prosince 2011 v 17:59profil byl smazán
-
brčkař> Ale i tak je mi jasné,že plavačku asi ovládáš jako málokdo.Taky bych rád viděl chytat někoho jako ty.
- Středa 21. prosince 2011 v 17:50® brčkař
-
olda> Což o to, jenom se obávám, že toho zas tolik neumím… (A to ze mě nemluví žádná reálná nebo falešná skromnost!) Budiž – až někdy v budoucnu půjdu řekněme po střekovským nábřeží a uvidím někoho s mušákem švihat vodu, přihlásím se…
- Středa 21. prosince 2011 v 17:32® olda
-
brčkař> někdy by jsi mohl v UL něco poradit z plavané,sice ti potečou nervi ale to snad vydržíš.
- Středa 21. prosince 2011 v 17:26® brčkař
-
mannice> Nepleteš
Tento příspěvek byl editován 21.12.2011 16:28:01 uživatelem brčkař. - Středa 21. prosince 2011 v 17:22profil byl smazán
-
brčkař> Ale myslím,že jsme něco řešili na sousedskémm webu,jestli se nepletu.Samozřejmě nic ve zlém,ale šlo o nějaké fotky.Nebo se pletu?
- Středa 21. prosince 2011 v 17:12® brčkař
-
mannice> Kdepak, na Labko jezdím nejčastěji do Ústí, potom pod Ústí, pak občas do Litoměřic. Děčín je pro mě (už) trochu z ruky.
- Středa 21. prosince 2011 v 17:01profil byl smazán
-
brčkař> Právě proto jsem to nazval extrémní rybařinou. Do Děčína,ale jezdíš často ne? Podle toho co si pamatuju za předchozí společný diskuze,jestli si tě nepletu.
- Středa 21. prosince 2011 v 16:45® brčkař
-
mannice> Ten zvláštní úkaz taky znám. Vlhká zima při teplotě okolo O°C je daleko vlezlejší, nepříjemnější, než tzv. normální (suchá) zima při teplotě –10°. Nějaký fyzik nebo snad lékař by nám to vysvětlil.
Tento příspěvek byl editován 21.12.2011 15:49:01 uživatelem brčkař. - Středa 21. prosince 2011 v 16:21profil byl smazán
-
brčkař> Byl sem se podívat i na Labe,ale nezpozoroval sem žádnej pohyb kromě kormoránů.Už jim je jedno i jestli 50m od nich člověk chytá.Ploučka mi,ale udělala radost.Krásný tloušťáci malých velikostí.Už sem dlouho neviděl,tuhle mladší generaci.
hraji> Měl sem nepromokavou termo bundu,pod tím termo prádlo.Ale ono jak na bundě svrchní vrstva nasákne vodu a pak fuší studenej vítr,tak nepomůžou ani 4terma.Já furt říkám,že mráz sám osobě neni tak hroznej.Ale s větrem to špatná kombinace
- Středa 21. prosince 2011 v 16:12® brčkař
-
hraji> Sviní potok je malý a naprosto bez ryb, protéká pod Teplicemi. Ani čistička na konci města ho dost nevyčistí…
- Středa 21. prosince 2011 v 16:07® hraji
-
brčkař> a Sviní potok je moc malý, ne? Svitava je hodně čistá a nízká, dneska by asi byla Svratka sázka na jistotu
- Středa 21. prosince 2011 v 16:01® hraji
-
mannice> já to chápu, však jsem psal nic ve zlém. Jinak platí známé heslo, není špatné počasí, je pouze špatně oblečený rybář. Tohle podzimně zimní chytání je náročnější než chytání v mrazu právě kvůli srážkám.
- Středa 21. prosince 2011 v 15:58® brčkař
-
Lehce závidím. Kdybych bydlel v Děčíně, vyběhl bych v kulichu na Labe či Ploučnici. Kdybych bydlel v Brně, hodil bych si korunou: Svratka nebo Svitava. Zatímco já tu mám jen Sviní potok (tak se fakt jmenuje). Autem ani vlakem se mi v tom „pohřebním počasí“ nikam nechce.
- Středa 21. prosince 2011 v 15:31profil byl smazán
-
hraji> Tak každej to bere jinak,ale když máš kolem 0 a fouká ti slušnej vítr a k tomu všemu v týhle teplotě sněžoprší.Tak zachvilku má člověk všechno promáčený a fučí.Spíš takhle sem to myslel.
- Středa 21. prosince 2011 v 15:25® hraji
-
mannice> nic ve zlém, extrémní počasí na plavanou je –13. A i to berou ryby.
Tento příspěvek byl editován 21.12.2011 14:26:05 uživatelem hraji. - Středa 21. prosince 2011 v 15:09profil byl smazán
-
Tak sem tu.Bál sem se,že si nezachytám a nakonec to byla parádní vycházka.Tlouštíci,proudníci a plotici.Něco kolem 10ti ryb.Ale počasí naprostej extrém.
- Středa 21. prosince 2011 ve 12:35profil byl smazán
-
osprey> Přituhlo,přituhlo.Ale co,nebudu první ani poslední,když odejdu od vody bez rybky
..Jedu na ně
- Středa 21. prosince 2011 ve 12:22® osprey
-
mannice> Pod vodou sníh není…
Jestli výrazně přituhlo a teplota šla rapidně dolů, budeš to mít blbé. Sám fakt, že leží sníh, pokud jsou podmínky jinak stabilní, ničemu nevadí.
- Středa 21. prosince 2011 ve 12:15profil byl smazán
-
osprey> No nejsem si jistej,jestli vyrazit venku zasněžíno,tak abych se dostal k vodě.
.Ale jo jdu se zabalit a půjdu na chvilku .
- Středa 21. prosince 2011 v 11:37® osprey
-
mannice> Duhák je všežravec. Oni i potočáci a lipani v klidu dlabou rohlík. Speciálně v zimě, když je hlad. Tuhle jsem plísnil kamaráda, proč se nesebere a nevypadne, když mu na to jdou. Jeden je náhoda, dva varování…
Jestli sem dáš fotky lipanů a potočáků chycených na plavanou, slízneš to taky
- Úterý 20. prosince 2011 ve 23:59® brčkař
-
hraji> Za brzké dopsání knihy o plavané bych se přimlouval – v podobě zevrubné, obsáhlé, tištěné. Dávno tady chybí kloudná kniha, bedekr, neřkuli bible plavané. (Chytání s Vincentem nebo Chalupou možná mělo tyto aspirace, jenomže -).
Tento příspěvek byl editován 20.12.2011 23:01:54 uživatelem brčkař.