Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 23. května 2011 v 7:16® Rex2
-
inspo> Jak vidíš, jsou i takový blázni a možná ještě větší
vladah> Moc pěkný ryby
, snad taky už vytýhnu plavačku
- Sobota 21. května 2011 ve 20:13® vladah
-
tak dnes na Labi parádní plavaná krásny tloušti
- Sobota 21. května 2011 v 10:40® inspo
-
Stroft> No ještě vrtačku budu tahat k vodě.
- Sobota 21. května 2011 v 10:29® Stroft
-
Kdo je líný(jako já) místo síta použije vrtačku s metlou. Výsledek, je lepší než se sítem a hlavně méně pracné a rychlejší
- Pátek 20. května 2011 v 19:24® majkyss
-
Ahoj všem.Jdu poprvé na plavačku.Poradí někdo co použít? http://fish-pro.cz/articles.aspx?… Jdu na Labe v UL
- Pátek 20. května 2011 v 17:33® ladamaj
-
kerob>nic proti ale já síto nikdy nepoužil a vše mě fuguje.Muškařinu dělám a né zrovna v malém ale přirovnávat ji ke krmení to zrovna moc dobrá volba asi není možná se pletu rád se poučím.Nemyslím to nijak špatně naopak.
- Pátek 20. května 2011 v 16:57® inspo
-
kerob> A proč ne, když to funguje.
- Pátek 20. května 2011 v 16:46® kerob
-
inspo> to je jako bys vazaci musek rek…vole, se s tim nejak moc seres, ja vemu naky peri, flaknu na hacek, vomatlam niti a je to…
- Pátek 20. května 2011 v 16:20® inspo
-
Koukám, že z toho děláte samostatnou vědní disciplínu. Prostě koupím pytlík krmení a strouhanky, nasypu to do kyblíku, rozmíchám s vodou, nahážu do vody a chytám.
- Pátek 20. května 2011 ve 14:30® kerob
-
jirik> za tech par stovek to sito vazne stoji. Uz si ani moc nedovedu predstavit delat krmeni bez sita…
- Pátek 20. května 2011 ve 13:06® jirik
-
Ahoj, Síto nemám. Ale také jsem o tom už uvažoval že bych si ho pořídil.
- Čtvrtek 19. května 2011 ve 20:15® GEERS CZ
-
jirik> POZOR NA VODU V KRMENÍ.
Na správnú prípravu krmiva potrebujeme:nádobu kruhového tvaru,
pri takejto nádobe sa vyhneme uloženiu suchého krmiva pri začatí miešania v rohoch v nevhodnej nádobe, špongiu príp. rozprašovač. Je dôležité dodávať do krmiva pri miešaní rovnomerné množstvo vody.NENALIEVAŤ VODU!!!
Je dobré začať s prípravou krmiva 2–1hod pred lovom a to z prestávkami cca 10min.Po tomto čase nasiakne večšina vody do krmiva a lepšie odhadneme ďalšie dovlhčenie, ktoré možno prevádzať i 3–4krát. Postup pri mixovaní je dôležitý dodržiavať.
V prípade pridania veľkého množstvá vody zložky v krmení stratia veľa zo svojej kvality a nedosiahneme požadovaný efekt pri krmení.
Po dokončení miešania, ak sa nájdu hrčky krmiva treba ich odstrániť pretlačením cez vhodné sita určených pre tento účel. Docielime 100% rovnomerné premiešanie všetkých komponentov v krmive.
Komponenty pred miešaním majú mať rovnakú teplotu čo zaručuje I dobré vlastnosti pri ich kombinovaní.
- Čtvrtek 19. května 2011 v 7:38® hraji
-
jirik> TTX lepí, proto možná ta hutnost. Když krmení namícháš, proženeš ho přes síto? To by mohlo pomoct a krmení patřičně načechrat.
- Čtvrtek 19. května 2011 v 6:24® jirik
-
hraji> díky moc za radu já jsem se ptal z důvodu od té doby co používám TTX tak mám krmení takové hutné a ne jak bych si přál aby drželo ale zároveň bylo dostatečně sypké.
- Středa 18. května 2011 v 8:17® hraji
-
jirik> ještě se vrátím k té TTX. Na běžné chytání (bez závodění) je nejlepší varianta, a taky samozřejmě levnější, kukuřičný šrot spařený vařící vodou. Vezmu kilo kukuřičného šrotu, nechám uvařit litr vody a šrot tou vřící vodou zaliju, zamíchám a nechám stát než to vychladne. Nemá to chybu a rybám to chutná.
- Středa 18. května 2011 v 7:58® hraji
-
jirik> na pět kilo směsi dávám kilo TTX. Ale to když připravuji krmení na závody. Ten poměr se může měnit od 1:4 až 1:8, je to jen na tobě, kolik rybičkám dopřeješ. TTX namáčím předem, na 1 kg použiji 4 litry vody a nechám ji aspoň hodinu, ale nejraději přes noc, rozmočit. Pro lov cejnů dávám místo části vody melasu. Potom naliju do suché směsi a zamíchám. Mám vyzkoušeno, že to kilo TTX se 4 litry vody stačí v pohodě na navlhčení 3 kilo směsi. Pokud míchám z většího množství, musím většinou přidávat vodu. Krmení míchám mokřejší, než jej na lov požaduji, protože během půl hodiny si nasaje vodu a směs je potřeba dovlhčit. Jo a existuje TTX, která se nemusí nechávat dlouho namáčet, je to jemná TTX od Marcela van den Endeho. Tu stačí zalít a hned zamíchat do krmení.
Tento příspěvek byl editován 18.5.2011 07:59:55 uživatelem hraji. - Úterý 17. května 2011 ve 23:19® jirik
-
Zdravím všechny, Chci se zeptat v jakém poměru dáváte TTX do krmení a jakým postupem?? Děkuji Jirka
- Neděle 15. května 2011 v 18:32® Black11
-
skwor> Prave
Ale jeste si to tady vsechno jednou objedu, pro jistotu
Koukali jste na hokej
? Omlouvam se že je to mimo téma…
- Neděle 15. května 2011 v 17:08® skwor
-
Black11> Jestli ti vyhovoval, tak bych to asi neřešil a vzal ho. Osobní pocit je důležitější než doporučení z netu.
- Sobota 14. května 2011 ve 21:12® Black11
-
skwor> Orávě se spíše přikláním k tomu colmicu, zaprvé mi seděl lépe v ruce a za druhé pasuje k navijáku
- Sobota 14. května 2011 ve 20:46® skwor
-
Black11> Na plavačku nejsem ten pravý, bohužel
Neměl jsem v ruce ani jeden z nich.
- Sobota 14. května 2011 ve 20:44® Black11
-
skwor> jj, v T-sportu. Co by si mi doporučil ?
- Sobota 14. května 2011 ve 20:35® skwor
-
Black11> Ten Colmic humber match je k vidění někde na Kladně?
- Sobota 14. května 2011 ve 20:17® Black11
-
Ahoj, tak jsem dnes objel ryb.potřeby u nás ve městě a rozhoduji se mezi těmito pruty. Pošlu odkazy nějakého krámu kde je mají.
http://mivardi.cz/…tdetail.aspx?… To je první možnost a pak druhá a k té se přikláním více:
http://rybar.braunstar.cz/…humber-match-
délka 3,9m.
Prosím o okomentování
a naviják nejpravděpodobněji Shimano Exage 2500 s bojovkou.
- Sobota 14. května 2011 v 11:13® olda
-
inspo> Pravda,pravda,ale já nemám ani dnes nic oslnivého.
- Pátek 13. května 2011 ve 21:29® inspo
-
olda> Jen si vzpomeň s čím si začínal ty?
- Pátek 13. května 2011 ve 21:26® inspo
-
Black11> Ten naviják není špatný. Mám první verzi tohoto kousku a pořád šlape.
- Pátek 13. května 2011 v 16:50® olda
-
vladah> kvalitní očko stojí zhruba 150–180kč,ty máš prut za 200kč,hlavně že jsi spokojen,to je dost důležité.
- Pátek 13. května 2011 v 6:31® vladah
-
Black11> nechciti dotoho kecat moc ale koupil sem prut u brenštajna na plavacku a sem sním spokojen http://rybar.braunstar.cz/…oran-eurocor tady ho máš nedám naněj dopustit a je i za rozumnou cenu
- Čtvrtek 12. května 2011 ve 22:03® ladamaj
-
Black11>kvalitní Shimáno koupíš opravdu za velkej peníz.Já osobně tuto značku nemusím jenom názor po skušenostech.Sou lepší-Daiwa,Penne.Sanger,Cormorán,Qvantum,Mossela aspousta dalších i levnější třídy záleží ovšem jakou máš představu co chceš a kolik do toho budeš moct nainvestovat né koupit něco bezhlavě.