Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.887 příspěvků, z toho 6887 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Sobota 12. února 2011 v 17:47® timbab
-
CeP> Já nevím z čeho je.Je jasné že ta tvá bude lepší ale tahle je za ty peníze celkem vyhovující
- Sobota 12. února 2011 v 17:20® CeP
-
timbab> no pisou tam kompozit.. ja jsem totiz pred touhle novou, grafitovou mel 4m laminatovou a to byla neskutecna zvejka. kdyz mi ji ale jednou kamarad frk
rozslapnul, koupil jsem si grafitku a ac jsem byl pri rozslapnuti celkem nasranej, skorem bych mu za to ted podekoval.
- Sobota 12. února 2011 v 16:11® timbab
-
CeP> Hele já nevím,neloupal jsem jí.A žvejka to není.
- Sobota 12. února 2011 v 16:07® CeP
-
timbab> ta tycka je opravdu grafitova? ani se mi nechce verit za ty penize. ja jsem vloni 4m kupoval za neco malo prez litr. jinak Dredatymu kazdopadne doporucuji urcite grafitovou. laminatova je na manilpulaci desna zvejka.
- Pátek 11. února 2011 v 8:42® hraji
-
LuboO> Amazing je z řady 2009, je to těžší a pomalejší bolo. Taková kaprovka na větší zatížení. Powell je z řady 2010 a je lepší a levnější. Je to sice taky výrobek z Číny, ale proutek je to za ty peníze víc než povedený. Pár kolegů v Brně jej používá a jsou spokojení
- Čtvrtek 10. února 2011 ve 22:49® LuboO
-
hraji> Jirko, prosim ta, mas skusenost s bolonkou Milo Amazing 6m? Co je to za prut? Ten powell, co si daval sem, je lacnejsi a lahsi, v com je pes zakopany? Vdaka
- Čtvrtek 10. února 2011 v 17:12® timbab
-
Dredaty> Ono ve skutečnosti vypadá líp.Ta fotka na webu je taková divná.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 17:10® Dredaty
-
timbab> Mi pripada jak sitka na motyly nebo jak to popsat.
Proste mi nejak nepadl do oka.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 17:06® timbab
-
Dredaty> Co se ti na něm nelíbí?
- Čtvrtek 10. února 2011 v 17:04® Dredaty
-
timbab> to se mi ale nelibi.
Ale dik za radu, slo mi hlavne o to, jestli jsou pouzitelne i ty levne tyce. Zatim na to nespecham, ale zacal jsem po tom pokukovat, tak se ptam na typy. Treba prijde jeste nekdo s necim jinym.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 16:59® timbab
-
Dredaty> Ono to druhé očko(to match) má ten střed taky kovovej.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 16:57® Dredaty
-
timbab> treba tady to vypada, ze by to mohlo mit kovove http://www.rybarske-nej.cz/…rdi-rubber-2
- Čtvrtek 10. února 2011 v 16:41® timbab
-
Dredaty> Je to plastový ale není s tím problém.Ale je vážně dost velký.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 16:38® Dredaty
-
timbab> ok, takze jako klasicky prut (delicka). To prvni ocko se mi celkem libi. Ten stred je kovovy nebo je to nejaky plast?
- Čtvrtek 10. února 2011 v 16:26® timbab
-
Dredaty> Když to sesadíš tak se samovolně nerozpojuje(teda aspoň mě).A ty díly používáš jen ty které sesadíš popřípadě je můžeš odkládat.Jen je dobré omotat ty konce do kterých se nasouvá další díl izolačkou jako sichr proti rozštípnutí.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 16:22® Dredaty
-
timbab> na tu tyc jsem se myslim dival, cena je pekna. Jen nevim, jestli teleskopickou nebo tu delickovou. Nevim na jakem principu ta delickova funguje. Nemuze se nejak rozpojit? Jde pripadne pouzit treba jen prvni 2 nebo 3 dily, kdybych koupil 4 metr?
- Čtvrtek 10. února 2011 v 16:10® timbab
-
Dredaty> Já mám teď tuhle ručku http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?… a tyhle očka http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?…
Tento příspěvek byl editován 10.2.2011 15:11:18 uživatelem timbab.
http://fish-pro.cz/…tdetail.aspx?… a nemůžu si zatím stěžovat. - Čtvrtek 10. února 2011 v 16:05® Dredaty
-
Ahoj, mate nekdo nejaky typ na levnejsi podberakovou tyc a hlavu? 3 metrovka mi myslim bude stacit. Cenu bych videl tak 500 tyc a hlavy jsem videl kolem 250 myslim celkem slusne (aspon na obrazku). Chci to na klasickou plavacku, takze kapri kolem 50 a bila ryba. Nepotrebuju zadne zavodni tycky, jde jen o to, at mam delsi ruku a nemusim stale slizat svah pro kazdeho karasa. Hlavne at to trochu neco vydrzi. Dik za typy.
- Čtvrtek 10. února 2011 v 11:09® hraji
-
lobotomie> ukecali mě kamarádi, je to změna, člověk si musí dělat radost a hledat novou zábavu, když už ty holky selhávaj
- Čtvrtek 10. února 2011 v 11:00® lobotomie
-
hraji> takže jsi podlehnul… =) má to něco do sebe viď? =)
- Čtvrtek 10. února 2011 v 8:29® hraji
-
regulus> vzhledem ke zhoršujícímu se počasí směrem k víkendu nemám žádné plány, ale neplánuji řádné výlety do daleka, takže pravděpodobně Brno popřípadě nejbližší okolí
- Středa 9. února 2011 ve 23:11® regulus
-
hraji> budeš o víkendu někde na Svitavě nebo jedeš mimo, myslím pochopitelně s tím Centerpenem, došel bych na čumendu.
- Středa 9. února 2011 ve 22:53® hraji
-
osprey> přesně jak píšeš, já mám pár prutů, které se mnou doufám dožijou.
- Středa 9. února 2011 ve 22:46® hraji
-
regulus> no zatím se tím prokousávám a zkouším. Je to jiné, je to nové, v určitých ohledech je to méně pohodlné než klasický smekací naviják. Například dneska jsem si to pustil asi 40 metrů a než potom bez převodu dorychla těch 40 metrů stáhneš, je to chvíle motání. Na druhou stranu, když zapřáhneš větší rybu, třeb aostrou či tlouště přes 40, je to v navijáku již cítít, je to nezvyk, cítit na klice navijáku úniky ryby.
- Středa 9. února 2011 ve 22:39® regulus
-
hraji> jaký jsou pocity z chytání s Centerpenem, teda pokud jsi to tu nepsal a já to nepřehlídl.
- Středa 9. února 2011 ve 22:27® osprey
-
hraji> Dobrý prut bude vždycky dobrý prut, i kdyby to byl bambusák. Jsou tu sice jistá konstrukční omezení (z bambusové boloňky by upadla ruka), ale když je to dobře a pěkně udělané, člověk se toho drží roky.
- Středa 9. února 2011 ve 21:57® hraji
-
Fugas> přesně tak, snažím se v poslední době kupovat jen vybavení, které bude ještě za deset let na úrovni lepšího průměru. A některé věci si člověk oblíbí bez ohledu zda jsou špičkové
- Středa 9. února 2011 ve 21:47® Fugas
-
hraji> co je staré, bývá dobré. Já mám matchku tuším z roku 97
. Asi už je překonaná ale mám jí rád.
- Středa 9. února 2011 ve 21:41® hraji
-
Fugas> ne, prut je již značně letitá matchka od Shimana, jmenuje se Power Loop a je krásně měkká.
- Středa 9. února 2011 ve 21:33® Fugas
-
hraji> hezké, co je to za prut že nemá klasické šroubení? Předpokládám že nějaká UK lahůdka, podobně jako naviják
.