Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:47® Bernard
-
Přísahám na Colmic B957, B2000, N500
Na slovensku je má onarb za dobré love
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:36® Stroft
-
Na sumce, jedině Owner
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:30® hraji
-
LuboO> Owner ano, ale pouze typ Sode, jinak ne
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:28® LuboO
-
kerob> dobre, kto je dalsi?
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:26® kerob
-
LuboO> …ja bych to zkusil
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:22® LuboO
-
hraji> som tiez za celosvetovy mier a haciky Owner. A skuste niekto odporovat!!!
DD
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:14® hraji
-
osprey> zkus pro začátek nějakou leklou jen pár hodin, ty leklé týden a déle, to je pouze pro zasvěcené.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:11® osprey
-
hraji> Jo, jo. Dokonce jsem nějaké nalámal do Duelu – již brzy.
Jinak po více než roční zkušenosti s oživováním zdejších diskuzí jsem zkusil, jestli bych nedokázal oživit leklou rybu – no tak to zatím ne
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:09® hraji
-
osprey> háčky probereme příště, ale mám pocit, že s háčky je to stejné jako se vším, je to otázka volby a priorit. Někdo přísahá na Colmic, jiný na Tubertiny, další na MILO. Ale je to dobrý námět na debatu, zkušenosti, zdroje.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 16:03® osprey
-
hraji> Já jsem rád, že jste se rozkecali, nebýt toho, že někteří tasili „zbraně“, ani bych nevěděl, že nějaké Exnery existují.
Já znám jen kapitána Exnera.
A co ještě nějaký šrumec kolem háčků? Bude lepší napsat, že Colmic Nuclear je šunt, nebo že velikost 2/0 je na plavačku to nej?
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:57® hraji
-
osprey> jasně, ode dneška budu všem vyhrožovat, že jim dám do držky, když se tu budou hádat, i když všichni ví, že nedám.
Jsme se ti tu rozkecali.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:28® osprey
-
hraji> To nepochybně. Ale jak ses mohl poučit z dějinného vývoje, nějaká záruka trvalejšího míru se objeví teprve tehdy, když všechny strany nazbrojí a ukážou zuby tak, že se nakonec žádné nechce riskovat případný konflikt.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 15:17® kerob
-
Stroft> s detekci zaberu problem fakt neni, je videt kazdy brok, ktery postupne splavek zatizi.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 14:19® hraji
-
Ale no tak, se tu snažíme o celosvětový mír, ne?
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 13:55® LuboO
-
Stroft> detto:(
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 13:49® Stroft
-
LuboO> Ach jo
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 13:06® LuboO
-
Stroft> ani mne sa ziadne Cralusso nerozpadlo, si na nespravnej adrese. Ale som zaskoceny, ako si mozes byt isty s tym polenom. A kto pisal, ze s nim chytam na prepad? Nepodsuvaj mi nieco, co som nepovedal. A bol by si ozaj prekvapeny, aky citlivy je ten plavak, ale je to o skusenostiach.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 13:02® Stroft
-
Bernard> S tím těžištěm jsi si jist? Ve fyzice mě učili něco jíného
- Čtvrtek 6. ledna 2011 ve 13:00® Stroft
-
LuboO> No, mě se ještě žádné Cralusso nerozpadlo.Exnery nezavrhuji, zvláště jsou povedené Bream Dream jak níže píšou kluci.Ale ten Tvůj na odkazu je opravdu tupé poleno bez citlivosti, pokud se chytá na propad s posledním záběrovým brokem tak záběr na tomto kopytu vůbec nezaregistruješ. Ale to je o zkušenostech
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 11:50® kerob
-
hraji> aha, tim ten typ co chytam ja netrpi a drik je vymenny.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 11:21® hraji
-
kerob> lámaly se při nahazování, všechny v místě uchycení dříku anténky v těle splávku
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 10:37® kerob
-
hraji> co si s nima delal, ze jsi je znicil? Chytanim se mi to jeste nepodarilo, jeden jsem rozslap, ale to by nevydrzel asi zadnej
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 10:09® hraji
-
LuboO> ne nezkoušel jsem je. Připadá mi to víc než divné, ale fungovat to samozřejmě může
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 10:03® LuboO
-
hraji> neskusal si niekedy tie cervove splavky Stonfo? Pride mi to trochu divne, hlavne co sa tyka dovazovania, celkove si to neviem predstavit.
- Čtvrtek 6. ledna 2011 v 9:09® hraji
-
Co se týče výběru splávků, začínal jsem se splávky Exner – Dream Bream. Jsou vynikající, citlivé, ale dokázal jsem jich poměrně dost zničit. Proto jsem přešel na splávky Cralusso, které je těžké zničit, to se spíš stane, že se utrhnou a odletí za „obzor“. V poslední době jsem si zvykl na splávky JP. Fungují podobně jako Dream Bream, dají se zatížit (v případě potřeby) až 4mi gramy na vlasci a nelámou se tolik. Na klouzavou montáž jsou bezkonkurenční splávky Milo Ghibli.
- Středa 5. ledna 2011 ve 23:53® Bernard
-
Když to tu čtu, nedá mi to se nevyjádřit. Předem říkám, že výběr splávku je čistě osobní záležitost, stejně jako výběr milenky. Co jinému vyhovuje jiný by nechtěl. Proč si myslím, že exner lepší než cralusso je vcelku prostý. Chytám na Dream Bream, mám je ve všech gramážích a zvedáky od cejnů signalizují uplně parádně. Dále mi vyhovuje zátěž umístěná v jednom bodě nakonci splávku. Zátěž, která je v cralussu je tvořena z části olověnými kuličkami, které se při náhozu posunou ke středu splávku, pokud nemáš dřík zasunutý až na doraz, což většinou nemáš, když si líný splávek pořádně dovážit broky a splávek tak nemá jedno pořádné těžiště. Což si myslím má částečně vliv na délku letu. Zkoušel jsem i super match, ale tam mi praskl výměnný dřík. A celkově na mě nepůsobí tak dobře jako bream dream, ale zase má výměnné anténky, což někomu vyhovuje. Nezničitelné cralusso se mi jednou rozpadlo za letu a přitáh jsem jen prázdé a po délce sváru plastu prasklé tělíčko. Každý splávek má plusy a mínusy, ale u mě vede Exner.
- Středa 5. ledna 2011 ve 23:00® LuboO
-
kerob> ved tak som to myslel, bud, alebo
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:58® kerob
-
LuboO> mam 2. Pri chytani na moji obvyklou vzdalenost – cca do 30m na stojaku na propad, nevidim rozdil.
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:50® LuboO
-
kerob> poznam ho, aj som si s nim hodil, ale nechytal som nan. Ale musim doplnit zasoby a asi donho pojdem. Este sa mi pozdavali aj tieto.
- Středa 5. ledna 2011 ve 22:46® kerob
-
LuboO> vyzkousim, proc ne, ale zatim jsem to nepouzil.