Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Středa 5. ledna 2011 ve 22:45® kerob
kerob

jinak ty Exnery chytam prevazne tyhle:

http://exner.hu/index.php?…

driky mam 2 ruzny delky (daj se menit), s i bez kridylek, antenek nekolik typu.

Středa 5. ledna 2011 ve 22:43® LuboO
LuboO

kerob> pred tromi rokmi som svetielko nepouzival ani ja, ale potom som objavil caro nocnej plavanej a takmer pri kazdej vychadzke chytam aj potme, je to parada, niekedy to vyskusaj, stoji to za to.

Tento příspěvek byl editován 5.1.2011 21:43:43 uživatelem LuboO.
Středa 5. ledna 2011 ve 22:37® LuboO
LuboO

Stroft> pan nie je citlivy, pan nie je ani pan, ale je tu rozdiel v tom, ze ja napisem svoj nazor na moje oblubene plavaky a tvoje som nicim neodsudil, ty napises, ze take poleno by si si na prut nedal. Nepoznas to a hned odsudzujes pasujes sa do pozicie poloboha, ktory jediny chyta spravne a na ten spravny cajk. Pisal som o tom, ze som musel vsetky antenky na Cralussach (nemam ich vela, asi 8) musel po prvej rybacke lepit, lebo mi lietali z plavakov? A to som si kupil asi tri sady nahradnych? Ja som sa ta nepytal, ci mam dobre plavaky, ty si chcel vediet, preco chytam na tu znacku. A ja som napisal, lebo mam z nich lepsi pocit. Howgh.

Středa 5. ledna 2011 ve 22:37® kerob
kerob

Stroft> ja svetylko nepouzivam, chytam dokud vidim. A fakt me nepresvedcis, Exner mi vyhovuje a nehodlam to menit, Cralusso mam, chytal jsem s nim, ale ze bych se z nej po.. to fakt ne. Je to dobrej splavek, stejne jako spousta jinejch, dovazovani nevyuziju, tak nevidim duvod pouzivat neco, co mi je nesympaticky.

Středa 5. ledna 2011 ve 22:29® Stroft
Stroft

LuboO> Pán je nějaký citlivý né? Vždyť jsem napsal jen svůj názor:-((

Středa 5. ledna 2011 ve 22:26® LuboO
LuboO

Stroft> ozaj? no ty si genius, posudit to z fotky, inak o co ti ide? Mna o svojich Cralussach nepresvedcis, ako ta ja nepresviedcam o svojich oblubenych znackach. Chytaj si na co chces, aj na to poleno, ja mam radsej Exnery a tym to padlo.

Středa 5. ledna 2011 ve 22:24® Stroft
Stroft

LuboO> Já použité zboží neprodávám, to zpravidla daruji začínajícím rybářům.Díval jsem se na ten odkaz s exnerem a můžu ti říct že bych ho na prut nedal, na cejní zvedáky to je necitlivé poleno.

Středa 5. ledna 2011 ve 22:22® LuboO
LuboO

pouzivate niekto waglery Expert? S tymi skusenost nemam, len s klasickymi.

Středa 5. ledna 2011 ve 22:19® LuboO
LuboO

Stroft> no vidis, tak ich predaj a kupis si dalsie Cralusso…

Středa 5. ledna 2011 ve 22:17® Stroft
Stroft

kerob> No to je právě super, žádné sraní s broky,vyměníš splávek nebo v noci nasadíš chemika a během sekundy ho máš vyvážený.Mám hromadu anglánu různých značek a všechny po pořízení Cralussa, zůstaly ležet v šupleti.

Středa 5. ledna 2011 ve 22:15® LuboO
LuboO

Stroft> alebo ma chces presvedcit o svojej pravde?

Středa 5. ledna 2011 ve 22:14® LuboO
LuboO

Stroft> ziadny Exner som este neznicil, dovazim si ich brokmi, lieta mi to presne aj bez kridelok, antenku vidim aj z 50 m, jednoducha vymena za chemicke svetlo, neviem, co chces pocut. Chytas na Exnery? V com je lepsie Cralusso od Exnera? Na daleke hody pouzivam aj ja Cralussa, ale som si isty, ze Exnery inych typov ho plne nahradia.

Středa 5. ledna 2011 ve 22:09® LuboO
LuboO

Stroft> toto je moj najoblubenejsi, do 20m vzdialenost, do 4 m hlbka.

http://exner.hu/index.php?…

Středa 5. ledna 2011 ve 22:09® Stroft
Stroft

LuboO> Pravě jsem vysvětlil rozdil mezi pocitem a užitnou hodnotou.Opravdu bych rád věděl proč raději Ener.

Středa 5. ledna 2011 ve 22:08® kerob
kerob

Stroft> no, tak ty antenky, jak na uhlikovy tycce, tak dutou i tenkou, krydylka ve dvou velikostech…, to vse mam i na Exnery a to vyvazovani posunem, je jedna z veci, co se mi moc nelibi. Pretechnizovanej splavek a podle me zbytecne. Ale par kamaradu je chyta a jsou spokojeni, urcite fungujou stejne dobre jako jiny, ale me se proste nelibej, libej a vyhovujou mi jiny, treba ty Exnery, ale mam i Ignesti, Sensas, dokonce i 2 Cralussa ma, ale ty Exnery mam nejradsi a chytam je nejvic :-)

Středa 5. ledna 2011 ve 22:05® LuboO
LuboO

Stroft> no vidis, tvoj pocit je, ze Cralusso je lepsie. Nikto ti to nevyvracia a x plavackarov ti to potvrdi. Ja mam lepsi pocit z Exneru, dokonca nechytam na klasicke tvary, ale na brka, ako to volam ja, nieco podobne je tento Cralusso, aj na tie chytam…

http://www.sarfix.cz/…art,273.html

Středa 5. ledna 2011 ve 21:57® Stroft
Stroft

kerob> Na pocit moc nedám. Na Cralussu se mi líbí právě ten plast, který je nezničitelný, vyvažování lehkým posunem dříku, výměna anténky s křidelky pro přesné hody a vyměnitelné koncovky viditelné i pro slepce jako jsem i já.

Středa 5. ledna 2011 ve 21:53® timbab
timbab

Stroft> Houby-vždy jde o pocit,–kdyžtak mě oprav :-)

Středa 5. ledna 2011 ve 21:52® kerob
kerob

Stroft> a o pocitu to je, ne? :-D

Středa 5. ledna 2011 ve 21:51® Stroft
Stroft

Aha jen pocitově.Už jsem myslel, že posledních 6let chytám jak hlupák:-)

Středa 5. ledna 2011 ve 21:50® kerob
kerob

Stroft> mozna je mi sympatictejsi material, ze kteryho je to udelany. A hezky se mi s nima chyta.

Středa 5. ledna 2011 ve 21:48® timbab
timbab

Stroft> Nemám rád ten plast-osobní názor :-)

Středa 5. ledna 2011 ve 21:48® LuboO
LuboO

Stroft> pocitovo u mna, neviem ti to vysvetlit z technickej stranky…

Středa 5. ledna 2011 ve 21:46® Stroft
Stroft

Z jakého důvodu raději Exner než Cralusso??

Středa 5. ledna 2011 ve 21:39® timbab
timbab

hraji> Milo jsou dobré.

LuboO> Nemám rád plast u Cralussa,Exnera mám velmi rád a zastupuje ho Venturieri.

Středa 5. ledna 2011 ve 21:38® kerob
kerob

timbab> Exnery pouzivam s oblibou i ja. Naopak Cralusso moc rad nemam.

Středa 5. ledna 2011 ve 21:35® LuboO
LuboO

timbab> tiez mam radsej Exnery

Středa 5. ledna 2011 ve 21:21® hraji
hraji

timbab> já mám hodně anglánů Cralusso, ale používám i anglány Colmic, MILO, JP a i Sensas. Na klouzavou montáž je nejlepší MILO Ghibli.

Středa 5. ledna 2011 ve 21:16® timbab
timbab

Znáte jiné anglány než Cralusso?-možná špatně napsané ,já mám nejradši anglány Exner.

Středa 5. ledna 2011 ve 20:55® hraji
hraji

LuboO> Gordony od Sarfixu, to je špička, krásné proutky. CO se týče vlasců, tak nejraději používám od MILA vlasec Fortress sinking, jen si musí člověk zvyknout, že je trošku silnější než píšou, takže jejich 0,15 je jak 0,16 od jiných výrobců.