Vyhledávání
Plavaná
V diskuzi je 6.887 příspěvků, z toho 6887 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Čtvrtek 18. ledna 2007 v 0:38® CeP
-
Dědek> nedelej to! regul ti pak bude posilat eSeMeSky s nemravnejma navrhama. bacha na nej!!
- Čtvrtek 18. ledna 2007 v 0:28® regulus
-
Dědek> jasnačka, hoď telefon do osobky
- Středa 17. ledna 2007 v 8:07® Dědek
-
snek,regulus : mužu se přidat a nechat vyzkoušet svůj telematch Colmic Emperia 4,3m 3–20g
- Úterý 16. ledna 2007 ve 13:04® regulus
-
snek> osobka
- Úterý 16. ledna 2007 ve 12:54® snek
-
regulus>dík za nabídku, určitě ju rád využiju.Proutek vypadá dobře,zatím jsem skoušel anglána jen s vláčákem 2,4m a nebylo to ono
Až pudeš někam na fišle tak se múžem domluvit budu moc rád. - Úterý 16. ledna 2007 ve 12:52® marin
-
jo já mám taky TeleMatch 4,50m a je to super. Konkrétně Esox Special TeleMatch. I když jinak tuhle značku nemusím, tak tenhle prut mám rád. Zvládne to i velkou rybu, zvládne fakt hodně.
- Úterý 16. ledna 2007 ve 12:39® regulus
-
snek> mám tady tuto (tu spodní 4,2m) www.fishing-mart.com.pl , je to teleskop, ale na plavačku super. Pač seš z Brna, tak se můžem domluvit a můžeš si ju vyzkoušet v reále. Já ju koupil u Zábranskýho za cca 1300 nebo 1500, už si to nepamatuju, z PL tě to přijde na cca 1000 Kč i s dopravou.
- Úterý 16. ledna 2007 v 7:11® pif
-
snek:vyrábí se celkem slušný teleskopický matchky,to by mělo být pro tvůj účel ideální.
- Pondělí 15. ledna 2007 ve 23:44® snek
-
Nevíte někdo jestli se dělá MATCHka 4,2m ve 4 dílu, nebo se musím smířit s tím, že ju nedám do kufru, nedé bože přibóchnu do dveří? Našel jsem akorát MIKADO travel match, ale pochybuju, že ju někdo vozí do CZ.
- Neděle 14. ledna 2007 ve 20:45® Kubajs
-
CeP:moc díky
- Neděle 14. ledna 2007 ve 20:24® CeP
-
Kubajs> to nevim. nemel jsem ji vruce, ale u sousedu najdes k tehle knize recenzi kde si drze dovolim citovat: „Obsahově je to opravdu skvost, jaký u nás už dlouho nevyšel. V tomto prvním díle se dozvíte vše o všech metodách lovu na plavanou…“ jak se v recezi dale pise, bic je tam popsanej, ale nevim jak moc.
- Neděle 14. ledna 2007 ve 20:12® snek
-
CeP> dík vod Jacka Kolendovičovýho mám přívlač a je dobrá tak skusím mrknout po položené.
- Neděle 14. ledna 2007 v 19:50® Kubajs
-
CeP:ta plavaná s Vincentem je tam popsanej hodně bič
- Neděle 14. ledna 2007 v 19:49® CeP
-
snek, Kubajs> 1)Sportovní rybaření – Lov na položenou, část I. autor Jacek Kolendovicz
- Plavaná s Vincentem
autor V. Kluwe-Yorck
- Neděle 14. ledna 2007 v 19:44® Kubajs
-
docela by mě taky zajímala taky nějaká kniha o plavané
- Neděle 14. ledna 2007 v 19:42® snek
-
Zdravím ve spolek. Letos bych se rád začal věnovat plavané, máte nějaký typ na knihu kde jsou více méně základy. Zatím chytám položenou a feeder tak si chcu rozšířit obzor.
- Neděle 7. ledna 2007 ve 13:22® Sander
-
Kejml > no jasně, vzpomínám si, že loni jsem měl v ruce 4.50m DAM Black Panther – bohužel v té době byla pro mně, jakožto studenta, za dost peněz (3000), jinak už bych ji měl. Tuším že je do 25g, sedla mi, je opravdu až divně lehoučká. Opravdu velice solidní kousek.
- Neděle 7. ledna 2007 ve 12:31® HaD
-
CeP> asi bych ještě koukal po shimanu a krásný mačky mívalo abu, ale nevím co je teď v nabídce
- Neděle 7. ledna 2007 v 11:48® CeP
-
mam TRIANA – Red Eyes Fitted 10–25g,Mt.4,50 (www.shoprybar.cz spokojenej sem i kdyz dnes bych asi volil spise Green Eyes Fitted 10–20g. pokud jde o prut na plavanou, drzel bych se radeji osvedcenych znacek. krom Triany jeste Colmic, Milo a Trabucco. to Spro taky neni k zahozeni. mel jsem moznost zkusit jejich feeder a docela vymazlenej kousek. a mam od nich prut na bobkarinu. taky dobrej. ale estli ti muzu poradit tak nekupuj hned. pockej si do brezna a na veletrhu v Brne si ty proutky muzes vsechny vzit do ruky, potezkat a pak sam uvidis co ti nejlepe sedne. to co ti tu napisem ber jen jako pripominky.
- Neděle 7. ledna 2007 v 10:17® Sander
-
Kejml > řeším stejný problém. Známý se zabývá zkoušením těchto prutů a vřele by mi doporučil tuto mačku od SPRA. Je lehoučká, vhodná na lov velkých tloušťů a parem (na kapra ji nepotřebuji). www.majorshop.cz
V délkách 4.50 se ale bohužel do čr nedováží, takže si budu muset počkat až do února… Jinak, co máš na mysli pod pojmem „rychlá akce“? Pokud myslíš tvrdé tělo a měkkou špičku, takový prut by mi nesměl do baráku. Ale to záleží na tom, jaké ryby s ní chceš lovit, zda preferuješ stojáky či řeky (s tím související maximální délka záseku) a také co Ti nejlépe sedí. - Neděle 7. ledna 2007 ve 4:10® kejml
-
Zdar chci si poridit matchovy prut 4.50 do30g. rychla akce. Kdo je spokojen se svym proutkem napiste – jak se chova, jemnost spicky, nahazovani, zdolavani mensich-vetsich ryb atd. dik za odpoved
- Sobota 30. prosince 2006 ve 12:52® HaD
-
Sander> mno, myslím, že za deset let se tomu budeš smát, co říkáš… chytáš krásný ryby a ještě si „stěžuješ“
- Sobota 30. prosince 2006 v 10:25® Sander
-
HaD > stačilo by mi občas ulovit jednu z ryb, o které vím někdy déle než 3 roky a pravidelně ji vídám. Jedná se o parmy a tlouště. Je to bezmoc, často mám skutečně trofejní kousky těchto druhů přímo pod nohama, ale je to asi marná snaha se o ně pokoušet…
- Pátek 29. prosince 2006 ve 23:26® HaD
-
Sander> a co by si musel chytit, abys měl pocit, že Ti ryby vycházejí vstříc?
- Pátek 29. prosince 2006 ve 23:25® Hora
-
BigMike> stačil by malej,cca 100 000 Kč ročně,snad nechci tak moc?
- Pátek 29. prosince 2006 ve 23:22® BigMike
-
Hora> Jo,jo, ten cas! A mit jeste sponzora
- Pátek 29. prosince 2006 ve 23:20® Hora
-
BigMike>tak tam sem ještě nebyl,znám to v Kolodějích a na soutoku s Vltavou.To bylo pochytáníčko,jenom škoda,že tam teď nemám cestu,možná ku JH na Nežárku,to by ještě šlo.Uvidíme jak se to příští rok vyvrbí.
- Pátek 29. prosince 2006 ve 23:00® BigMike
-
Hora> V Sobíku. Na boloňku. Než začnou dravci, tak nad Palubu pod letiště a okolí. Jenže jaro se poslední dobou dost zkrátilo a než opadne vždy voda, je pomalu červen. Když jsem měl pramičku, rád jsem chytal z lodě na kratší prut.
- Pátek 29. prosince 2006 ve 22:49® Hora
-
BigMike> vůbec ne,jenom se to bude pomalejc a nestejnoměrně rozpadat,vony rybky si to už přeberou.Kam chodíš na Lužnici? Sander>to já mám více stojáků poblíž,řeka není daleko,ale je to hodně probrané pytlákama a kormoránama.
- Pátek 29. prosince 2006 ve 22:44® Sander
-
Hora > to je prakticky to samé – stejná délka, jen menší gramáž. Dobrý nápad, ale já je opravdu nevyužiji. Mám jich tu asi 30 z loňska, zchytal jsem jen jediný. Ryb se s ním nachytá mraky, jenže já stojáky moc nevyhledávám (spíše jen zjara), řeka je většinou více akční a hlavně – mám tam klid – a takový stoják tu v okruhu 20km neznám…