Chytej.cz

Plavaná

V diskuzi je 6.886 příspěvků, z toho 6886 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:40® pruhac
pruhac

timbab> No jo ale znáš ženy:-D

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:39® Sander
Sander

kapr1 > ty co máš v tom odkazu určitě ne. Ale jsou i dělené, ty sundat jdou.

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:37® kapr1

Sander> takže se daj nandavat a sundavat z vlasce aniž bych musel převazovat?

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:33® Sander
Sander

kapr1 > na hrubé dovážení splávku.

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:32® kapr1

AHoj. Může mi někdo napsat na co se používají torpilky? http://www.rybolov.cz/…orpilky-sada

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:17® osprey
osprey

Noodling> Jo, sleduju to. Ale nemám povolenku a naše MO je vydává jeden den v měsíci.

Většinou otravuju předsedu doma. Zatím mi vždycky vyhověl, tak uvidíme. Nepospíchám, mám co dělat a rybu jsem držel v ruce naposledy včera.

Pondělí 3. ledna 2011 ve 22:02® Noodling
Noodling

osprey> Taky jsem se na to o Vánocích díval, ale o víkendu přijde obleva, v Plzni se už řeky uvolňují :-)

Pondělí 3. ledna 2011 ve 21:59® osprey
osprey

hraji> U nás by kolegové asi rybu nedali. Splávek ledem jen tak neprohodíš:-))

Pondělí 3. ledna 2011 v 19:47® timbab
timbab

pruhac> Jo ta cena je vyšší.A prutů není nikdy dost :-))

Pondělí 3. ledna 2011 v 19:45® pruhac
pruhac

timbab> Jo jo ta je taky pěkná ale tu by mi přítelkyně nedovolila.8-( Už takhle jsem ji přemlouval.Prej mám prutů dost tak na co další.Jenže ještě neví že k tomu přibude i vláčák.:-D

Pondělí 3. ledna 2011 v 16:27® timbab
timbab

pruhac> Tak ať slouží.Mě se tam celkem libí ta Energhia.

Pondělí 3. ledna 2011 v 16:17® pruhac
pruhac

timbab>Ahoj tak jsem se koukal na ty boloňky a vybral si.Koupim si STINGER RIDER BLS6,00.Dík za tipy i ospreymu a Bernardovi.

Pondělí 3. ledna 2011 ve 13:10® hraji
hraji

Tak kolegové nevydrželi, vytáhli boloňky a matchky hned na Nový rok a vyrazili k řece, která je sice strašila vysokým průtokem (asi čtyřnásobek běžného průtoku) v té době, ale nakonec ukázala, že ryby nezajímá hodnota ukazatele průtoku, ale nabídnutá nástraha. Chytili slušné ostroretky, podoustve plotice a dokonce jednoho cejna. V neděli to bylo slabší co se týče druhové pestrosti, ale za to na kusy vyhráli ostré. Prostě platí, že chytit rybu lze pouze tehdy, když nahodíme.

Sobota 1. ledna 2011 ve 13:06® hraji
hraji

Přeji všem v novém roce hodně zdraví, lásky, pohody a úspěchů. Hlavně však přeji všem, aby našli dost sil na to, aby překonali tu největší překážku v životě, vlastní lenost a pohodlnost.

Pátek 31. prosince 2010 v 19:01® osprey
osprey

Vážené plavačkáři, ačkoli to letos v tomto fóru zrovna nevřelo, doufám, že příští rok bude líp. A proto vám přeju, aby rok 2011 byl celkově lepší, šťastnější a veselejší.

foto/diskuze/plavana/2010/th-img39867.jpg
Pátek 31. prosince 2010 v 18:50® vondras

špičkovou bol., nabízí také milo brno pod názvem stradivari myslím že tam je cena kolem 8000kč podívej se na net jestli chytáš plavačku hodně často jako já tak se rozhodně vyplatí koupit kvalitu a nikdy už jinou nebudeš chtít až poznáš tyto skvosty na plavanou !!!!

Pátek 31. prosince 2010 v 18:44® vondras

timbab> já se připojím trab. mám 2ks ale ta cena v těch vysokých kategoriich je 10000kč mám je v 5m a jsou to no1 pruty v evropě ale fakt ta cena je vysoká 5m váží 180gr, a 4,5m dělička 220gr určitě asi budou zas na výstavě tak si počkej chce to fakt držet v ruce !!?

Pátek 31. prosince 2010 v 15:53® timbab
timbab

pruhac> http://rybarske-potreby.vipa-sro.cz/

Pátek 31. prosince 2010 ve 14:22® osprey
osprey

pruhac> Společnost vipa. Zadal bych do Googlu Trabucco nebo Vipa a on ti něco vyhodí. Na jaře byli v Praze na veletrhu, nevypadá to, že by od té doby zkrachovali.

Pátek 31. prosince 2010 ve 13:59® pruhac
pruhac

osprey>A nemáš prosimtě tip kde bych mohl to Trabuco splašit.Já s ní byl taky spokojenej než mi na ni jeden kámoš šlápl.

Pátek 31. prosince 2010 ve 13:42® osprey
osprey

pruhac> Ty hmotnosti jsou dost brutální. Při 6 m musí dobrá boloňka vážit něco mezi 200 – 300 g. Pokud se chceš pohybovat v téhle cenové kategorii a držet to při lovu v ruce, radši jdi do pětimetrového modelu.

Anebo si opravdu zajdi do obchodu to osahat. Já Trabucco mám. Kromě problémů se servisem jsem s tím prutem už roky spokojen. Servisovaly se věci, které jsem na tom rozbil já nebo mé okolí, takže o prutu samém nemůžu říct křivé slovo.

Pátek 31. prosince 2010 ve 13:41® Bernard

pruhac> Koukni na tohle http://www.milorybarskepotreby.cz/…y-friendship Zkušenost s tím nemám, za ty peníze asi nic moc lepšího neseženš. Slušná boloňka se dá pořídit za necelé 3000kč a výš.

Pátek 31. prosince 2010 ve 13:34® pruhac
pruhac

Bernard> Nemáš nějaký tipy ale cenově tak do 700Kč.Dík.

Pátek 31. prosince 2010 ve 13:33® pruhac
pruhac

osprey>Ja měl jednu od Trabuca,ale nemužu ji sehnat.Ta Daiwa váží při 6m 460g a ten Cormoran 560g.Aspoň to píšou.

Pátek 31. prosince 2010 ve 13:30® Bernard

pruhac> Ten eurocor jsem v 6m, je to asi 4 roky zpáky. Málem mě to převrátilo do vody:-) Kup si něco pořádnýho, tyhle kompozitiy za moc nestojí. I na občasný chytání se ti vyplatí víc investovat. Tohle jsou vyhozený 4kila.

Pátek 31. prosince 2010 ve 13:28® osprey
osprey

pruhac> Pokud jde o boloňku, zkus koupit něco, co jsi držel. Rozdíly jsou velké. Anebo aspoň sleduj, kolik ta věc váží, i když v tomto ohledu výrobci dost kecají. Kamarád jednou vybíral boloňku a nosil po obchodech váhy a to se dozvěděl věci:-))

Pátek 31. prosince 2010 ve 13:25® pruhac
pruhac

Bernard> JO měl bych ji na menší říčku kde největší šířka je cca 20 metrů,ale taky bych ji chtěl na občasný chytání na pískovnách.Takže spíš doporučujete tu 6ku?Ještě mam adepta na pořízení CORMORAN Eurocor.Vše je v nabídce od BRAUNSTARU.

Pátek 31. prosince 2010 ve 13:16® osprey
osprey

Bernard> Na boloňkování je 5 m boloňka krátká, to určitě, ale na takovou tu plavanou za pochodu mi vyhovuje. Jinou ani nemám. Je to delší než matchka a pořád ještě můžu vyháčkovávat ryby rukou ve vodě bez použití podběráku. U delších už bych se bál o špičku.

Problém je právě v tom, co s tím chce budoucí majitel dělat. Souhlasím s tím, že 6 m je nejpoužívanější a asi nejuniverzálněj­ší délka.

Pátek 31. prosince 2010 ve 13:08® Bernard

pruhac> Žádná hitparáda to nebude. Spíš ti to lov znechutí. Pokud to chceš na nějaký potok či menší říčku, tak si raději kup match prut. Boloňku bych raději volil 6m, protože 5m je krátká a za slušný peníze je Freedom od Mila.

Pátek 31. prosince 2010 ve 13:02® pruhac
pruhac

Zdar,nemáte někdo zkušenosti s boloňkou DAIWA APOLLO.Chtěl bych občas zajít na plavačku a nechci moc investovat.Jde o tu 5m.