Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pondělí 5. března 2012 ve 22:23® Fryw
-
regulus> Já nejsem tak troufalej, ale když řeknu že provolám 200 a na otázku za jak dlouho odpovím za 3 měsíce, tak taky nemá žádnou slušnou nabídku. Ale mam dojem, že se už z ulic nějak stahujou. Občas narazím jen na amnesty international a nechám si vysvětlit co jsou to lidská práva v číně..
Tento příspěvek byl editován 5.3.2012 22:24:08 uživatelem Fryw. - Pondělí 5. března 2012 ve 22:18® regulus
-
Fryw> já abych ti pravdu řekl nevím, chlap mě málokdy zastaví a když mě zastaví slečna se slovy pane neměl byste chvilku čas, odvětím: „Jo a jdeme ke mě nebo k tobě?“, no a hnedka je vymalovaný, koc zrudne a já pokračuju dál …
- Pondělí 5. března 2012 ve 21:57® Fryw
-
A ti agenti operátorů v ulicích, to už nebývá a nebo je to tím že chodím málo do ulic? Vždy jsem měl rád otázku kolik provolám
- Pondělí 5. března 2012 ve 21:46® nnnap
-
regulus> já vím, že to jsou kurwi oligopolní, taky je krmím minimálně, měl sem na mysli zejména věk a odpovídající mentalitu našich strážců telekomunikačních technologií. Já budu mít v tom věku problém se vychcat a neposrat, natož držet krok s technologickými a ekonomickými žraloky. Palec dolů zodpovědnému korupčníkovi! Jednoznačně to vyházet!
- Pondělí 5. března 2012 ve 20:39® regulus
-
nnnap> už to ty feny zdražily, chcou za to neuvěřitelnejch 29 €
- Pondělí 5. března 2012 ve 20:35® regulus
-
nnnap> nic novýho, pokud jsi to loni nezaznamenal, tak si sedni na prdel, ať to s tebou nesekne (nechcu tě mít na svědomí)
nejvíc se mi líbí tato pasáž: „… Za 23,20 eura, v přepočtu 580 Kč, dostanete 300 volných minut volání a 1000 SMS po celé Evropské unii, tedy i v ČR …“
- Pondělí 5. března 2012 v 15:27® nnnap
-
Český telekomunikační úřad v poslední době čelí obviněním, že neplní své zákonné povinnosti a v důsledku toho má země údajně nejdražší volání ve vyspělém světě a nejhorší 3G síť.
"Rada ČTÚ, jejíž věkový průměr je !!!zhruba 65 let!!!........ To je na přes pysk jednoznačně. Více zde http://byznys.ihned.cz/…-ceny-volani
Tento příspěvek byl editován 5.3.2012 15:27:58 uživatelem nnnap. - Pondělí 5. března 2012 v 10:08® nnnap
-
dnes velká napoleonská šhof. Jsem zvědav, jak se narcisek připravil k soudu a jestli si myslí, že 10 mio lidí jsou stejní blbci, jako jeho straničtí kolegové. http://zpravy.ihned.cz/index.php?…
- Pátek 2. března 2012 v 19:44® nnnap
-
džigit> tak efektivita nulová. Ale sem si aspoň fajně pokecal.
- Pátek 2. března 2012 v 8:25® chosebaits
-
džigit>
- Pátek 2. března 2012 v 8:20® džigit
-
nnnap> bibli?Jaké ráže?
- Pátek 2. března 2012 v 7:22® nnnap
-
no nic. Nastal bohulibí čas na bohulibé skutky. Jdu páčit z lidí dluhy. Z počebnich. Já také počebuju. Vezmu si ssebou :
a ) dobré slovo
b ) bibli
Tento příspěvek byl editován 2.3.2012 07:23:50 uživatelem nnnap.
Uvidíme jak pochodím - Čtvrtek 1. března 2012 ve 13:27® ssg.Jimmy Wild
-
regulus> To je prostě ČR… Nic tu nemůže být normální…
- Čtvrtek 1. března 2012 ve 13:17® regulus
-
nnnap> to by jeden nevěřil, ale jak vidno tady je možný úplně fšecko.
Je sice fakt, že je mi to u prdele, myslím tím celej fotbal a i kdyby hráli v bavlněnejch teplákách z 60 let tak jim to stejně nepomůže, jenom jsem nějak nepobral to s těma právama. Jedná se, jestli jsem to dobře pochopil, o dresy reprezentace této země, tak kurnik jaký práva na státní znak, co je to za pyčovimu??? - Čtvrtek 1. března 2012 v 6:44® nnnap
-
co říkáte na nové fotbalové dresy? Tam je to taky na přes držku.
- Středa 29. února 2012 v 18:35® chosebaits
-
Fryw>
- Středa 29. února 2012 v 18:26® Fryw
-
chosebaits> To já nevím, jestli zemědělce máme, u nás se pěstujou solární panely
- Středa 29. února 2012 v 16:19® jajco
-
kulin> Ráno si sem dal odkaz na AMERICKEJ SEN a ejhle,Evropská centrální banka už natiskla a pustila do oběhu eura.
- Středa 29. února 2012 v 15:48® chosebaits
-
Bigpista> Neboj se nic nebo oni budou zanedlouho křehčit i jiná masa.Prý krize bo co a ještě českej národ se má špatně a chce nakupovat levně.Něco nekřehčeného mám v lednici a tak než to fláknu do trouby tak to cvaknu.Ono to v troubě skřehne a já to nestihnu blejsknout a kosti vás nezajímaj
- Středa 29. února 2012 v 15:40® Bigpista
-
regulus> Kuře není maso, kuře je zelenina. Patří mezi moji nejoblíbenější zeleninu.
- Středa 29. února 2012 v 15:18® chosebaits
-
Fryw>Jde to,ale tak to ochči… jinde.Nemaj venku zemědělci jaké si dotace???
- Středa 29. února 2012 ve 14:42® regulus
-
hraji> já obcházím obloukem drůbež kompletně, teda vyjma kachny, tu si párkrát do roka s chutí dám, kuře mít vůbec nemusím, maso má 4 nohy …
- Středa 29. února 2012 ve 14:21® Fryw
-
chosebaits> Tak to funguje, to jo. Ale měla by se hledat cesta, jak prodat kvalitní kuřecí řízky za těch 70. Neberu že to nejde, když to v jiných zemích JDE.
- Středa 29. února 2012 ve 14:17® chosebaits
-
Fryw> Bude na pultu ležet normál kuř.řízek za 100 kč a křehčenej za 70 kč.Kterej se bude prodávat?? To že za 100 kč máš kilo masa a za 70kč kilo kř.řízku s obsahem 0,7 kila kuř.masa už nikoho nezajímá. Hlavně to nikdo nečte nebo cenovka ukazuje 70 za kilo onoho produktu a to rozhodne.
Tento příspěvek byl editován 29.2.2012 14:19:33 uživatelem chosebaits. - Středa 29. února 2012 ve 14:09® Fryw
-
chosebaits> Jen dodatek. Cena potravin dlouhodobě roste a kvalita klesá. Zvýšení ceny potravin nemá na kvalitu vliv.
- Středa 29. února 2012 ve 14:02® Fryw
-
chosebaits> Tím to není. Zákazník chce kvalitu za pro něj dobrou cenu. A ne leterát za dobrou cenu. To je rozdíl. A vždyt dát si jogurt v Řecku je uplně něco jiného než si dát jogurt (klidně se nazývá řecký) u nás. To stejné niva atd, co teda jsem měl možnost srovnat. A pro ně ten jogurt u nich neni o moc dražší než u nás pro nás. Nějaké ovlivňování nabídky poptávkou je iluze.
Viděl jsem dokument jak „křehčili“ kuřecí prsa, napere se do nich chemie a roztok a výsledek je 40% větší objem. To přeci nikdo nechce a nepoptává, nebo jo? A obchody jsou toho plné.
Lidé chtějí levné a kvalitní potraviny, a místo toho aby se k tomu hledala rozumná cesta, tak se hledají jen cesty jak zákazníka ošidit. V tom vidím problém, protože je to obecný princip u všeho, nejen u potravin.
- Středa 29. února 2012 ve 13:55® chosebaits
-
hraji> A taky je to napuštěno vodou viz.odkaz dole.
- Středa 29. února 2012 ve 13:52® hraji
-
regulus> křehčený kuřecí řízek je kuřecí řízek ošetřený solí, to maso zkřehčí. Neptej se mě ale, co si pod tím slovem zkřehčí představuji. Křehčené kuřecí a krůtí řízky obcházím obloukem.
- Středa 29. února 2012 ve 13:31® chosebaits
-
regulus> Jojo a někdy ti tam napíšou jen kuřecí řízek v akci!!!! http://zena-in.cz/…e/spolecnost
- Středa 29. února 2012 ve 13:21® regulus
-
chosebaits> bože co to je křehčené kuřecí řízky, to je nějakej polotovar nebo co???