Vyhledávání
Pěst na oko
V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetli → nejstarší z nich.
Chci vložit příspěvek.
- Pátek 24. února 2012 v 19:06® SURF
-
1Mara> Nikdo to ze tebe, mě, nás neudělá. Je to jako s kormoránama.......
Jednodušší je rozebírat naviják, prut, krmení......
Tento příspěvek byl editován 24.2.2012 19:08:30 uživatelem SURF. - Pátek 24. února 2012 ve 12:36® 1Mara
-
chosebaits> Máš pravdu , trubky a vyhnat je tam odtuď všechny , stejně berou peníze za hovno , zákony které by nás chránili nejsou , těm co kradou pomáhají a sami kradou jako straky ! vyhnat ten dobytek a sebral bych jim všechno na co si svou prací nevydělali !
Tento příspěvek byl editován 24.2.2012 12:42:26 uživatelem 1Mara.Tak a je mě líp
- Pátek 24. února 2012 v 11:16® chosebaits
-
nnnap> Se stále divíš???? Vždyť tady je to to samé!!!!! Tady vyhraje volby ten co bude křičet že zruší 30 kč u doktora.Kraj zaplatí 30 korum za své ovečky,ale že pak nejsou peníze někde jinde je zas jiná věc.Budou volby a to zas bude zrušíme tamto a dáme vám tamto a co myslíš jak to dopadne???!!!! Fuj ,to je zase téma na pátek.
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 23:17® Fryw
-
Nedávno se zase psalo že statisíce demonstrují proti Putinovi. Když si vezmu že v Praze demonstrovalo někdy v létě asi 50 000 lidí, tak na Moskvu 130 000 není nic extra…
Tento příspěvek byl editován 23.2.2012 23:17:35 uživatelem Fryw. - Čtvrtek 23. února 2012 ve 22:32® hraji
-
regulus> prach jsi a v prach se obrátíš. Platí to univerzálně.
- Čtvrtek 23. února 2012 v 19:34® regulus
-
nnnap> já nevím proč se furt divíš, nejen amerika je země tisíce možností, dyť je to tam furt stejný, ani je nemusel podplácet, myslím že by stačila grátis vodka. Ono se konec konců stačí pořádně rozhlídnout před volbama i u nás, socani (a možná nejen oni) to praktikujou podobným způsobem, předvolební pivko a guláš, chce se mi blejt. Nicméně je to furt stejný, chléb a hry …
Mimochodem v sobotu jsem si byl provětrat kostru a po dlouhé době jsem šel z Mariánskýho údolí od začátku, za minulýho režimu se tam pořádali slavnosti ruskýho kamošství (nevím jak moc to bylo rozhlášený po republice, nezajímalo mě to, ale ve zprávách to bývalo určitě). No a jak si tak jdu, tak koukám jak ty přírodní tribuny pomaličku pohlcuje les, to jednoho potěší.
- Čtvrtek 23. února 2012 v 19:24® regulus
- džigit> já bych řekl, že něco podobnýho musí mít rakušáci, taliáni
i němci, protože by se jejich ajzlboňáci s krompáčama udřeli, no a za
velkou louží a nejen tam určitě taky. Mrkni semka
A tady je ta švýcarská http://www.youtube.com/watch?…
Konec konců zadej do googlu nebo YouTube „railway snow blower“ a vypadne ti toho halda.
- Čtvrtek 23. února 2012 v 19:13® nnnap
-
regulus> zaplatil si je. Je vidno, že pro blbečky stačí stále stejný scénář a hlavně neuvěřitelně málo.
- Čtvrtek 23. února 2012 v 19:00® džigit
-
regulus> paráda
Tento příspěvek byl editován 23.2.2012 19:01:16 uživatelem džigit.kdysi koloval nějaký stream s podobným vehiklem z Kanady
- Čtvrtek 23. února 2012 v 18:31® regulus
-
džigit> ta prdel co jsem sem dal ty obrázky byla vyrobena v roce 1910 a dodnes je ve Švýcarsku používána, je to parní stroj a zdá se, že švýcaři nemají asi potřebu vyrobit něco jinýho, asi je to dokonale funkční. Myslím si, že oni tam toho sněhu mají kapinku víc než u nás a nejspíš si tahle věc s tím bez problémů poradí. Další fotky tady http://www.google.cz/search?…
- Čtvrtek 23. února 2012 v 18:26® džigit
-
regulus> si právě říkám,v jednadvacátém stoldtí a oni krumpáče
Si pamatuju,kdy měli na rozmrazování na vagoně přidělaný Mig - Čtvrtek 23. února 2012 v 18:09® regulus
-
džigit> mají hovno techniku, pche drezína s frézou, na to se musí s jiným kalibrem …
- Čtvrtek 23. února 2012 v 16:33® džigit
-
… a tak si tu žijem
- Čtvrtek 23. února 2012 v 16:29® džigit
- Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
- Čtvrtek 23. února 2012 v 16:23® Fryw
-
Tak ona si tam asi spousta lidí pamatuje už pak jen Jelcina. No a ono mít zase jednou prezidenta který se u mikrofonu neklátí a při chůzi nemotá docela atraktivní…
- Čtvrtek 23. února 2012 v 15:23® regulus
-
nnnap> už hezkejch pár let nesleduju jakýkoliv pořad, diskusi, zpravodajství nebo cokoliv co se týká nejen našich politiků, nedělá mi to dobře na pleť a chuť udělat z nich historii mám pernamentně, ale to moje lepší já mě vždycky přesvědčí, že by to nemělo smysl, našel by se další stejnej nebo i horší. Vůbec nechápu jak jsem mohl bejt tak blbej a před nějakými 22 lety to sledovat a dokonce věřit, že se to v lepší obrátí.
Tento příspěvek byl editován 23.2.2012 15:24:24 uživatelem regulus.
Pravda, Rusko je daleko větší extrém, ale vidíš že Putin nějaký ty příznivce asi má, kdyby ne, tak je ten stadion prázdnej … - Čtvrtek 23. února 2012 v 15:05® nnnap
-
regulus> no, mi říct politik, že sní o tom, aby každý měl naději a všichni byli šťastni, tak z něho na místě udělám historii
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 14:59® regulus
-
nnnap> Rusko bylo dycky extrém, za cara, za komančů a tak nechápu proč se divíš, že to je i teď …
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 14:55® ladamaj
-
nnnap>vždyť tam vládne mafije ti co dělaj unás se bojí převážet už cokoliv pár jich znám tady dřou za almužnu a ještě je okradou.
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 14:41® nnnap
-
…Ovace a jásání davů uvítaly ve čtvrtek ruského premiéra a prezidentského kandidáta Vladimira Putina na moskevském stadionu Lužniky. Policie odhadla počet lidí na 130 000. „Spolu zvítězíme! My i teď zvítězíme,“ zdůraznil Putin, který je hlavním favoritem prezidentských voleb vyhlášených na 4. března.
Putin se v emotivním projevu zapřisáhl, že nepřipustí cizí vměšování do ruských záležitostí, a připomněl i blížící se výročí borodinské bitvy s Napoleonem.
Země má podle něj ještě hodně problémů – „nespravedlnost, nerovnost, úplatkářství, chudobu“ – ale sní o tom, aby každý měl naději a všichni byli šťastni a především sjednoceni okolo vlasti.
„Bitva o Rusko pokračuje! Vítězství bude naše!“ prohlásil Putin v závěru své řeči…
zdroj- Mladá fronta.No není to na pěst?
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 14:24® nnnap
-
Fryw> napadlo mne, že si dám číslo do placených služeb.
Pak se jí budu věnovat, jak dlouho bude nutné, pro dobro její věci.
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 14:11® Fryw
-
nnnap> A nehlodá tě o jaké výhody, dárky, vlněné přikrývky, „volné“ minuty, výhodné pojištění, slevy atd jsi tímto přišel? By mě to nedalo a volal bych zpět.A hovor bych si v rámci zkvalitnění služeb radši nahrával
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 14:03® nnnap
-
hele, teď sem měl telefón, kde od poslechu tlustá prasnice, se představila jako zástupce nějakýho výzkumu ohledně využívání pevnejch linek. Ona si snad myslela, že její tlusté podhrdlí budu dále krmit!
. Tak jsem ji jenom, po jejím představení, slušně řekl- nashledanou a ozvalo se nevěřícné PROSÍM?
To jsem si asi dovolil za své peníze dost! Ta byla na pěst.
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 13:55® Fryw
-
nnnap> Já měl z těch příspěvků, kde se to jen hemží bolševiky pocit, že je řeč o Rusku roku 1917. Já bych nechtěl být konkrétní, ale nemůžu se u jednoho současného ministra zbavit dojmu, že je pod vlivem nějakých drog.
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 13:48® nnnap
-
jo, to je současnej. Estébáček. Snaživej, šplhavej, hledá si odůvodněnou pozici. Lid chce, lid má právo, vlastně co je špatného na tom, že se o blbce někdo postará? Nic.
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 13:39® Fryw
-
nnnap> Aha, já myslel, že ten Sedláček je někdo z přítomnosti. Jestli se bavíte normách na mrkev někdy v historii, tak to se omlouvám, že jsem to nepochopil
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 13:20® nnnap
-
Fryw> mohl bys používat pouze slova- četl jsem, slyšel jsem…Buď rád. Primitivní člověk dokáže být strašné hovado. Všeho schopné nuly si vždy vyšlápnou po hřbetech druhých. Ohlý hřbet se jenom podívá, kdože mu to po těch zádech leze, a pak ještě- proč na mě tečou shora ty sračky. To se to vládne. A pak také má strach. Má malé potřeby a velký strach o ně nepřijít. I bača ví, že nepotřebuje 10 x sebe, ale stačí mu psi, kteří budou na stádo pouštět hrůzu.
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 13:07® Fryw
-
nnnap> Dobře. Já se chtěl jen kouknout na globus, kam až se dostal internet.
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 13:04® nnnap
-
Fryw> na to nemaš dostatek zkušeností, na tu debatu. Nech to plavat. Ale můžem vést salónní plky, to zas jó.
- Čtvrtek 23. února 2012 ve 13:00® Fryw
-
nnnap> Ve který zemi žiješ, že potkáváš na ulici bolševiky a máte je i ve vládě?