Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Sobota 18. února 2012 v 19:58® regulus
regulus

sus1> nesledoval, ale s tlakem problémy fakt nemám, bez ohledu na co se dívám.

Sobota 18. února 2012 v 18:46® chosebaits
chosebaits

sus1> Tak to teda už nepij či nehul.:-) Možná i bez toho usměváčka.

Tento příspěvek byl editován 18.2.2012 18:47:23 uživatelem chosebaits.
Sobota 18. února 2012 v 18:23® sus1

osprey> Já nebékuju,ale když je tady ta diskuze???:-) Já bydlim na vesnici,tak moc dobře vim, jak to chutná doma a jak, když se to přiveze z města.:->

Sobota 18. února 2012 v 18:09® ladamaj
ladamaj

chosebaits>no to právě nevím mívájí n tom pukáče ale už sem tam měl i vařená.:-D Tak nevím jestli mě nechtěj ušetřit práce.:-D

Sobota 18. února 2012 v 17:48® osprey
osprey

sus1> Nebékej tu, okoštuj a teprve, když nenajdeš rozdíl, tak to možná bude stejné.

Ale dost často ho najdeš a často velikej.

Sobota 18. února 2012 v 17:18® sus1

regul >> Jestli si tet sledoval pořad na čt2,tak kolik máš tet tlak ? :-)

Sobota 18. února 2012 v 16:59® chosebaits
chosebaits

ladamaj> A odkud si myslíš že je oni maj?? Z AKCE z nějakého řetězce

Sobota 18. února 2012 v 16:54® ladamaj
ladamaj

chosebaits>neva to že se zde občas oběví mezi paneláky auto a prodává ale ty nestojí zanic to mužu jít do kaufu.

Sobota 18. února 2012 v 16:53® ladamaj
ladamaj

nnnap>ty dacane nemám to pro maso to není ani pro moje 4 nohé miláčky.Zajímá mě peří a to jen určitá barva jinak si barvím sám.pivo

Sobota 18. února 2012 v 16:20® chosebaits
chosebaits

ladamaj> Fakt nevím

Sobota 18. února 2012 v 15:54® nnnap
nnnap

ladamaj> laďo, kup si v krámě vynošenou velkochovovou. Já své slepice otročím, dokud nepadnou, tj. mají i 8 roků, než natáhnou brka. Já bych to nejedl. Zahrabat. Ani psovi to nevařím. Toliko k dalším fikcím městských obyvatel. Zlaté vajíčko z klecového chovu, zlatá slepice na paprice z klecového chovu.

Sobota 18. února 2012 v 15:44® ladamaj
ladamaj

chosebaits> neprodávaj tam u vás někdo nějaké staré slepice a vajčka

Tento příspěvek byl editován 18.2.2012 15:44:33 uživatelem ladamaj.
Sobota 18. února 2012 ve 13:42® Fryw
Fryw

sus1> Já už se tomu vyhýbám, to plní snad paštikou nebo co :-/

jajco> tohle taky stojí za to
Sobota 18. února 2012 ve 13:26® sus1

chosebaits> Přesně tak,nemá smysl to tady dál rozebírat.:-)

Sobota 18. února 2012 ve 13:21® chosebaits
chosebaits

sus1> Tadyto si myslím že nemá cenu řešit!!Kupované a domácí vejce už od pohledu jiné a to se nebavím po rozklepnutí či snad usmažení.Domácí slípka dostává to co člověk nesní a také má zdroj přirozené potravy nebo většinou běhá v okolí (pole,louky atd.)No a o jahodách se také nemá cenu bavit.Jen to chce ochutnat.

Tento příspěvek byl editován 18.2.2012 13:22:12 uživatelem chosebaits.
Sobota 18. února 2012 ve 13:12® sus1

chosebaits> Jedinou výhodu vidim u toho sopukromníka je to, že je to narostlé ,vypěstované v oblasti,ve které bydlim a to je asi tak vše.
Aby to totiž narostlo do té ,, kvality " co ti ten soukromník nabízí ( velikost,barva,… ) musí do toho nacpat tolik srač… , jako ti ostatní, jinak je bez šance na nějakej úspěšnej výpěstek.Dneska totiž nelze nikde( ve velkém ale asi v malém ) sehnat ,, normální " semínka,sazenice,… bez chemickécho zásahu,takže i ty si kupuješ od toho soukromníka ,, umělé " ovoce i zeleninu, ale jen s tou výhodou,co popisuju výše.
Ty vajíčka – co jim dá soukromník jinýho než velkochov? kromě nějaké speciální směsi,kterou určitě nekoupí,tak jim dá chem.upravené brambory,chem­.ošetřené obilí,následně šrot pro slepice,v proagru kupujou směs( nevim přesně co v tom je,ale je to prej na lepší nešení,takže …na kolik je to vajíčko čisté ??:-)

Tento příspěvek byl editován 18.2.2012 13:17:36 uživatelem sus1.
Sobota 18. února 2012 ve 13:07® chosebaits
chosebaits

ladamaj>Momentálně nekupuji nebo našim běhaj nějaké slépky po zahradě :-D Jen píšu že se dají sehnat .

Sobota 18. února 2012 ve 12:58® ladamaj
ladamaj

chosebaits>pravda pravdoucí odkud máš vejce nějaká bych taky koupil ale raději od soukromníka moc děkuji.

Sobota 18. února 2012 ve 12:08® chosebaits
chosebaits

Jj-pěkné to téma. Osprey má pravdu s překupníkama a také farmářským trhum zatím nevěřím.Ono když jedete do Makra a tam táhne človíček mraky zeleniny a odpoledne je na tržnici tak ...... Já vezmu na podzim auto a obědu okolní vesnice a není problém koupit brambory,cibu­li,česnek,okur­ky ,zelí,med,vejce a já nevím co ještě.Brambory za 10kč a každej říká proč tak drahé když támle u silnice je má zemědělec za 6 kč?? Zemědělec z Makra!! nnnap-Pravda s kvalitou!!! Každý brečí že tu není už kvalita(česnek,raj­čata,jahody atd.) ,ale každej letí podle letáku do těch hnusnejch obchoďáku a pak se světe div.Lidé chtějí levně nakoupit a tak za málo nemužou přeci dostat spešl zboží,že.

Sobota 18. února 2012 v 9:11® sus1

osprey> Jj, oblíbená věta těch,co za to můžou nejvíc.:-D

Pátek 17. února 2012 ve 23:00® džigit

nnnap> to byla i má úkol.Obrátit,na sníh a přes dřívko šlem dolů.Dnes už většinu kupuji

Pátek 17. února 2012 ve 22:32® osprey
osprey

sus1> Nezbavuj se viny. Jedeme v tom všichni.:-))

Pátek 17. února 2012 ve 22:01® sus1

osprey> Ne kam jsme se dostali ,ale kam nás dostali někteří … :-((

Pátek 17. února 2012 ve 21:59® sus1

Fryw> Když píšeš o tom kile masa.Kluci od nás,z okolí dojíždí do jedné nejmenované fa v Plzni na výrobu uzenin a dle jejich výpovědi( dělají přímo u toho ) na 100 kilo hmoty jde 3 kila masa a zbytek … nemusim asi dál popisovat,co je ten zbytek v těch uzeninách.:-((

Pátek 17. února 2012 ve 21:46® jajco
jajco

Fryw> To byl mazec ten dokument.

Pátek 17. února 2012 ve 21:39® nnnap
nnnap

džigit> máš recht.:-) Ostatně ta střívka, co máš na té fotce do občanského průkazu:-D byla má zabíjačková specializace. Řezník si udělal základ, tj. vykakal a na mě bylo je dočistit, vyšlámovat. Mimo jiné.

Pátek 17. února 2012 ve 21:24® osprey
osprey

1Mara> To víš ty a já. Kdyby je v Kauflandu neprodali, tak by je tam neměli.

Ten film, co vložil regulus, ukazuje, kam jsme se dostali, nemá cenu to dál rozebírat.

Pátek 17. února 2012 ve 21:02® 1Mara
1Mara

osprey> Spíš by se dalo říct že to jsou krmný pro prasata ! :-)

Pátek 17. února 2012 ve 20:49® osprey
osprey

nnnap> Nevím, jestli poznám rozdíl mezi bramborou z tvého pole a z Kauflandu. Ale rozdíl mezi bramborou z pole mých rodičů a bramborou z Kauflandu jako prd.

Naši pěstují brambory na jídlo, dodavatelé Kauflandu na prodej.

Pátek 17. února 2012 ve 20:36® Fryw
Fryw

Na čt2 jede dokument podobného tématu. Jen jsem tam tak zaslechl že na produkci 1 kg masa jsou vynaloženy 2 L nafty..

Dneska jsem dával něco co měl být česnek, do tlačenky, než jsem tam dal tolik aby to začalo být cítit, tak to došlo…

Tento příspěvek byl editován 17.2.2012 20:38:06 uživatelem Fryw.