Chytej.cz

Pěst na oko

V diskuzi je 4.948 příspěvků, z toho 4948 jste ještě nečetlinejstarší z nich.

Chci vložit příspěvek.

Čtvrtek 16. února 2012 v 10:31® SURF

Souhlas s vámi. Vždy se dá něco dělat. Jen pro silné jedince..........

Čtvrtek 16. února 2012 v 9:40® olda
olda

regulus> To není dokument,to je masakr.A na závěr pan ředitel,to je kapitola sama pro sebe.Díky za ten odkaz.

Čtvrtek 16. února 2012 v 9:09® kety.vydra
kety.vydra

regulus> Sice jsem to viděl až od kuřat,ale měl jsem dost.Ty malé žluté chlupaté koule…no to bylo jak na lince v pekárně s houskama.Ale nejvíc mě odrovnalo konstatování,že na výrobu elektřiny (nebo tepla?,teď nevím) pálíme kukuřici a pšenici,ale z Brazílie se do Evropy dováží sója.No maras.A kvůli pěstování sóji se mýtí i ten amazonský prales,že.No,svět se fakt v prdel obrací,a na to dojedem…Taky doporučuji shlédnout.

Tento příspěvek byl editován 16.2.2012 09:10:30 uživatelem kety.vydra.
Čtvrtek 16. února 2012 v 1:39® regulus
regulus

Na TV nečumím, ale náhodou jsem zahlídl, že na ČT2 dávají rakouský dokument „Nasytíme celý svět“, ani nevím proč mě to tak zaujalo a tak jsem si to pustil. O rybách to sice není i když část taky jo, ale i tak mi nedalo sem nedat odkaz a tato diskuse mi přišla nejvhodněší. Asi to je už nějakej čas natočený, možná to už někdo viděl dřív, ale přesto si myslím, že by to mělo být pouštěno ve školách, aby děti pochopili co je čeká a nás vlastně taky. Takže pokud máte chuť se na to podívat, doporučuju si otevřít škopek nebo láhev dobrého vína, pohodlně se posadit, protože to trvá něco víc jak 1,5 hodiny, ale myslím, že určitě stojí za to se na to podívat až do konce a možná se i trochu zamyslet, kamže to všechno spěje, ale to je asi tak všechno, protože nemáme nejmenší šanci s tím něco udělat i kdybychom chtěli.

Česká verze:

Německá verze s anglickými titulky:
http://www.youtube.com/watch?…

Tento příspěvek byl editován 16.2.2012 01:39:32 uživatelem regulus.
Úterý 14. února 2012 v 7:54® 1Mara
1Mara

kety.vydra> Já před dvouma hodinama přišel voe :-D

Úterý 14. února 2012 v 7:50® kety.vydra
kety.vydra

1Mara> Jsem před dvěma hodinama došel…Běž ty,woe!:-D

Úterý 14. února 2012 v 7:35® 1Mara
1Mara

kety.vydra> Mazej do práce :-P

Úterý 14. února 2012 v 7:32® kety.vydra
kety.vydra

1Mara> Mařka hoj…a neopisuj:-))

Úterý 14. února 2012 v 7:31® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

džigit> V téhle zemi je to všechno na hlavu. Asi by jsme tu hlavu co smrdí měli pěkně rychle utnout 9-)

Úterý 14. února 2012 v 7:29® 1Mara
1Mara

džigit> Se divíš ? V tadyté republice je přeci všechno proti pracujícímu lidu a všechno obráceně , treba sa odjebať na inů planetu :-)

Úterý 14. února 2012 v 7:13® džigit

http://www.novinky.cz/…redniku.html

Poměr jeden úředník na dva hasiče je podle analytiků pozoruhodný.

Propouštět se ale mají hlavně lidé, kteří jezdí k zásahům, omezovat se mají počty hasičských stanic.

Úterý 7. února 2012 v 18:11® olda
olda

nnnap> ?????,výplatu zatím ještě beru.

Úterý 7. února 2012 v 16:44® nnnap
nnnap

olda> ty nebereš výplatu?

Úterý 7. února 2012 v 15:14® olda
olda

Fryw> A nemnělo by tu čističku provozovat město?Vše dali soukromníkům a dnes se divý že chtějí vydělávat.

Úterý 7. února 2012 ve 14:30® Fryw
Fryw

„Splašky z kanalizace šestnáctitisícového Dvora Králové nad Labem i v úterý dál tečou přímo do Labe. Děje se tak od pondělního dopoledne, kdy firma WWTP DKNL provozující místní čističku zastavila kvůli cenovému sporu s městem čištění městských odpadních vod. Jednání s městem o situaci a cenách za čištění by mělo být ve středu.“

http://www.tyden.cz/…_224646.html

Sobota 4. února 2012 v 19:27® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

džigit> Jo tam je jiná politická kultura. My jsme hodně pozadu… :-((

Pátek 3. února 2012 v 15:06® džigit

http://www.novinky.cz/…e-jizdy.html?…

!!!U nás=nemožné!!!

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:54® džigit

Bigpista> už nám ten nadpis článku změnili :-D mne posej

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:33® Bigpista
Bigpista

džigit> Máš pravdu, podcenil jsem kontrolu baterky :-))

Čtvrtek 2. února 2012 ve 12:08® džigit

Bigpista> kdo je připraven, není překvapen :-))
Kdo ví, co jsi mu udělal/nebo neudělal/ :-D

Čtvrtek 2. února 2012 v 11:49® morcák
morcák

džigit> Nojono Praha není na nic připravená u nás před hodinou bylo –20°C a ani nás to nijak neomezuje :-D

Čtvrtek 2. února 2012 v 11:16® Bigpista
Bigpista

džigit> Si dělej srandu. Hrozilo, že budu tlačit. Autí bylo z –15°C nějak přešlé a nechtělo startovat.

Čtvrtek 2. února 2012 v 11:07® džigit

http://www.novinky.cz/…v-praze.html
Tož to včil bacha,enem jestli pražští klucí nevyhlásí nějakou kalamitní situaci a národní sbírku :-D mě posej

Pondělí 30. ledna 2012 v 15:46® Fryw
Fryw

Taky chodím na ryby většinou až opadne ta manie po nasazení. To pak nic nechytnu a vím že to je tím že to je už vychytany. Někdy to poruším a jdu zrovna kdy je tam ten dav, ale to se mi občas stane že nic nechytnu a nedokážu si to vysvětlit, tak se tomu vyhýbám radši… :-D

Pondělí 30. ledna 2012 ve 14:38® timbab
timbab

mannice> Tady u Labe taky nic takového nenajdeš-dokonce je skoro všechno dostupné autem :-|

Pondělí 30. ledna 2012 ve 14:23® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mannice> Jo jo… Nezbývá než souhlasit… Něco podobného jsem zkusil s jedním úsekem Vltavy na podzim. Prolézal jsem hroznou džunglí a nakonec stejně došel na nějaké vysezené místo :-D

Pondělí 30. ledna 2012 ve 13:38profil byl smazán

ssg.Jimmy Wild> Tohle jsem si taky myslel,dal sem si v létě za cíl projít nepřístupný části na Labi,že bych moh přijít na nějaký zajímavý místa.No a po 8 hodinách brození,prolejzání jsem zjistil,že i tynepřístupný místa už jsou dávno navštěvovaný.Je nás prostě moc a většina z nás má podobnou představu. :-/

Pondělí 30. ledna 2012 ve 13:01® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mannice> Řekl bych, že je to všude podobné… Ale tak asi se ještě dá něco najít. Ale je to dost těžký. Kolikrát se člověk prostě musí spokojit s nějakým jen málo frekventovaným místem. Záleží taky na tom, kolik máš zrovna času.

Pondělí 30. ledna 2012 ve 12:45profil byl smazán

ssg.Jimmy Wild> My jich tu máme už hodně málo a když si konečně myslíš,že si na místě kde před tebou nikdo nebyl,tak najdeš buď stopy a nebo šupiny.

Pondělí 30. ledna 2012 ve 12:19® ssg.Jimmy Wild
ssg.Jimmy Wild

mannice> Nejhorší je, když na sebe hulákaj ještě přes vodu… Zlatý místa, kam se sice špatně leze, ale nikdo tam není :-)